Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Ωραιο το παραμυθι για να βγαλεις κακο τον Τζιμα αλλα δεν εχει δρακο.
"“Είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις έτσι ώστε να αποχαιρετήσω μια ομάδα που μου έχει δώσει τόσα πολλά. Για 12 χρόνια, ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου, η οικογένεια μου και το περιβάλλον μέσα στο οποίο διαμορφώθηκα από ένα παιδί γεμάτο όνειρα, σε ένα πρωταθλητή και τον ποδοσφαιριστή που είμαι σήμερα.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου όλα αυτά τα χρόνια στις ακαδημίες και την πρώτη ομάδα, όλους τους προπονητές μου, τους ανθρώπους που εργάζονται ασταμάτητα στην ομάδα και τα γραφεία για να μας τα παρέχουν όλα και κυρίως τους φανταστικούς οπαδούς μας! Τελευταίο αφήνω τον ΚΥΡΙΟ Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του που στάθηκαν πάντα δίπλα μου και μου έδωσαν τη δυνατότητα να ανοίξω τα φτερά μου.
Ήρθε η ώρα για μια καινούργια σελίδα στην καριέρα μου, αλλά ο ΠΑΟΚ θα είναι για πάντα σπίτι μου. Ενθουσιασμένος για όσα φέρνει το μέλλον αλλά πάντα ευγνώμων για τις αναμνήσεις.
Ένας από εσάς,
Στέφανος”.
"“Είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις έτσι ώστε να αποχαιρετήσω μια ομάδα που μου έχει δώσει τόσα πολλά. Για 12 χρόνια, ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου, η οικογένεια μου και το περιβάλλον μέσα στο οποίο διαμορφώθηκα από ένα παιδί γεμάτο όνειρα, σε ένα πρωταθλητή και τον ποδοσφαιριστή που είμαι σήμερα.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου όλα αυτά τα χρόνια στις ακαδημίες και την πρώτη ομάδα, όλους τους προπονητές μου, τους ανθρώπους που εργάζονται ασταμάτητα στην ομάδα και τα γραφεία για να μας τα παρέχουν όλα και κυρίως τους φανταστικούς οπαδούς μας! Τελευταίο αφήνω τον ΚΥΡΙΟ Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του που στάθηκαν πάντα δίπλα μου και μου έδωσαν τη δυνατότητα να ανοίξω τα φτερά μου.
Ήρθε η ώρα για μια καινούργια σελίδα στην καριέρα μου, αλλά ο ΠΑΟΚ θα είναι για πάντα σπίτι μου. Ενθουσιασμένος για όσα φέρνει το μέλλον αλλά πάντα ευγνώμων για τις αναμνήσεις.
Ένας από εσάς,
Στέφανος”.
- Montrealiotis
Πρώτα από όλα είναι λογικότατο να ξεκινάει ο 18χρονος Τζιμας ως ο τρίτος στην ιεραρχία της πρωταθλήτριας ομάδας. Επίσης είναι λογικότατο και για την ομάδα αλλά και για τον παίκτη να πάει σε μια άλλη ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και έναν διάσημο επιθετικό για προπονητή. Τι να κάνουμε που έκανε τρομερό ξεπέταγμα και ήρθε η μεγαλύτερη πρόταση της ιστορίας για παίκτη του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τον δούμε περισσότερο στην Τούμπα. Αλλά ήταν μια εξέλιξη που κανένας νομίζω δεν περίμενε
Ζητω συγνωμη που δεν διαβασα αυτην την αναρτηση του Τζιμα τον Φεβρουαριο...
Διαβασα αυτες που ανεβασε πριν μια βδομαδα...
«Τι ταξίδι. Τι κλαμπ.
Το να φεύγεις δεν είναι εύκολο όταν φεύγεις από ένα κλαμπ που σε διαμόρφωσε.
Από την πρώτη μέρα που έφτασα στο Der Club, όλοι με έκαναν να νιώσω ευπρόσδεκτος και ότι έχω ποστήριξη, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.
Στους καταπληκτικούς συμπαίκτες μου, ευχαριστώ που σταθήκατε δίπλα μου στα υψηλά και χαμηλά της σεζόν και με ωθείτε να μεγαλώνω κάθε μέρα.
Προς το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση, ευχαριστώ που με πιστέψατε και μου δώσατε την ευκαιρία να γίνω ο παίκτης και ο άνθρωπος που είμαι σήμερα.
Είναι γλυκόπικρο να προχωράς παρακάτω, ειδικά γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί σας τους τελευταίους δύο μήνες της σεζόν λόγω τραυματισμού. Ήθελα να δώσω περισσότερα, και εξακολουθεί να πονάει που δεν μπόρεσα να συνεισφέρω στις προσπάθειές μας.
Και στους απίστευτους οπαδούς του Nürnberger: η αφοσίωσή σας, το πάθος σας και η ενέργεια που έφερνες σε κάθε matchday με ενέπνευσαν και με παρακίνησαν να συνεχίσω να προχωράω μπροστά.
Αυτό το επόμενο κεφάλαιο είναι ένα τεράστιο βήμα στο ταξίδι μου και το κάνω με υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι με έχετε προετοιμάσει να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε πρόκληση».
«Μαθαίνοντας από έναν ζωντανό θρύλο. Μίροσλαβ Κλόζε.
Ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών της Γερμανίας. Νικητής Παγκοσμίου Κυπελλούχου και κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών. Ένα αληθινό σύμβολο αριστείας, πειθαρχίας και καθαρής τάξης.
Αλλά πέρα από τα ρεκόρ και τα τρόπαια, είναι οι καθημερινές στιγμές που σημαίνουν τα περισσότερα. Η υπομονή, η ειλικρίνεια και η ηγεσία σου μου επέτρεψαν να καταλάβω τι χρειάζεται για να πετύχεις. Ήσουν πάντα ήρεμος, απαιτητικός και ταπεινός και έκανες όλους στην ομάδα να πιστέψουν ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Coach, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου.
Διαβασα αυτες που ανεβασε πριν μια βδομαδα...
«Τι ταξίδι. Τι κλαμπ.
Το να φεύγεις δεν είναι εύκολο όταν φεύγεις από ένα κλαμπ που σε διαμόρφωσε.
Από την πρώτη μέρα που έφτασα στο Der Club, όλοι με έκαναν να νιώσω ευπρόσδεκτος και ότι έχω ποστήριξη, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.
Στους καταπληκτικούς συμπαίκτες μου, ευχαριστώ που σταθήκατε δίπλα μου στα υψηλά και χαμηλά της σεζόν και με ωθείτε να μεγαλώνω κάθε μέρα.
Προς το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση, ευχαριστώ που με πιστέψατε και μου δώσατε την ευκαιρία να γίνω ο παίκτης και ο άνθρωπος που είμαι σήμερα.
Είναι γλυκόπικρο να προχωράς παρακάτω, ειδικά γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί σας τους τελευταίους δύο μήνες της σεζόν λόγω τραυματισμού. Ήθελα να δώσω περισσότερα, και εξακολουθεί να πονάει που δεν μπόρεσα να συνεισφέρω στις προσπάθειές μας.
Και στους απίστευτους οπαδούς του Nürnberger: η αφοσίωσή σας, το πάθος σας και η ενέργεια που έφερνες σε κάθε matchday με ενέπνευσαν και με παρακίνησαν να συνεχίσω να προχωράω μπροστά.
Αυτό το επόμενο κεφάλαιο είναι ένα τεράστιο βήμα στο ταξίδι μου και το κάνω με υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι με έχετε προετοιμάσει να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε πρόκληση».
«Μαθαίνοντας από έναν ζωντανό θρύλο. Μίροσλαβ Κλόζε.
Ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών της Γερμανίας. Νικητής Παγκοσμίου Κυπελλούχου και κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών. Ένα αληθινό σύμβολο αριστείας, πειθαρχίας και καθαρής τάξης.
Αλλά πέρα από τα ρεκόρ και τα τρόπαια, είναι οι καθημερινές στιγμές που σημαίνουν τα περισσότερα. Η υπομονή, η ειλικρίνεια και η ηγεσία σου μου επέτρεψαν να καταλάβω τι χρειάζεται για να πετύχεις. Ήσουν πάντα ήρεμος, απαιτητικός και ταπεινός και έκανες όλους στην ομάδα να πιστέψουν ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Coach, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου.
Το παιδι εχει μεγαλωσει με αρχες και εχει ταπεινοτητα. Το οτι εφυγε απο μας ειναι ενα γεγονος που θα "διχαζει" γνωμες. Αλλοι θα ειναι ευχαριστημενοι με τα χρηματα που πηραμε και αλλοι θα εχουν παραπονο που δεν ειδαμε το παλικαρακι με την φανελα μας να μεσουρανει οπως ευχαριστιομαστε τον Ντελια.
Προσωπικα θα το εχω παντα ως παραπονο προς τον Λουτσεσκου στην συγκεκριμενη περιπτωση.
Αλλα ολα εχουν ενα τελος. Ας δουμε την επομενη μερα με τον Λουτσεσκου στο τιμονι.
Προσωπικα θα το εχω παντα ως παραπονο προς τον Λουτσεσκου στην συγκεκριμενη περιπτωση.
Αλλα ολα εχουν ενα τελος. Ας δουμε την επομενη μερα με τον Λουτσεσκου στο τιμονι.
- kataramenos5
Ωραια θα περασει το καλοκαιρι.Μειτε,Τζιμας Λουτσεσκου ξανα απ την αρχη.Και το επομενο δικο σου μεγαλε.Να χουμε να γκρε...εε ,ν ασχολουμαστε.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Σαν την λερναία Ύδρα είναι. Το κόβεις το κεφάλι και ως μαγείας εμφανίζεται άλλο.
marsantos έγραψε:Γερασίμου έγραψε:[...
Τον πέρασε ο Σαλπιγγίδης στην νίκη μας 2-1 κόντρα στον βάζελο στην Τούμπα, μπροστά στην Θ2 και έβγαλε ασίστ στο Σισέ που πέτυχε προσωρινά την ισοφάριση. Θυμάμαι που φωνάζαμε από ΄κει και απορούσαμε γιατί δεν έκανε φάουλ αφού δεν είχε κάρτα...
Γιατρέ καλησπέρα.
Δεν έφαγε τρίπλα ο Λίνο στο 1-1. Στην πλάτη του έφυγε ο Σαλπιγγίδης.
Μπράβο, με έσκισες στην ανάκληση παλαιότερης μνήμης. Πριν λίγο ξαναείδα την φάση. Πάντως πήρε πίσω το αίμα με την assist στον Μούσλι-. Ακόμα θυμάμαι την γκολάρα του Πάμπλο από κείνο το ματς.
Μήπως έφαγε στο ματς των play off της σεζόν 2010-11 με τον βάζελο, όταν προηγηθήκαμε 2-0 (Αθανασιάδης, Ελ Ζαρ αν θυμάμαι καλά) και μείωσαν κάπου στο 75΄με 80΄; Στην Θ2 ήμουν και τότε.
kataramenos5 έγραψε:Ωραια θα περασει το καλοκαιρι.Μειτε,Τζιμας Λουτσεσκου ξανα απ την αρχη.Και το επομενο δικο σου μεγαλε.Να χουμε να γκρε...εε ,ν ασχολουμαστε.
"Μεγαλε", με τον psykoman μιλησαμε για το θεμα Τζιμα που εμπλεκεται ο Ρασβαν. Πειραζει?
Μαυρο Χιονι έγραψε:Σαν την λερναία Ύδρα είναι. Το κόβεις το κεφάλι και ως μαγείας εμφανίζεται άλλο.
Επειδη το ειπες και σε αλλο σχολιο, γιατι εχεις την εμμονη οτι εχω ξαναγραφτει? Καταννοω οτι ειναι δικο σου το σαιτ αλλα δε σου δινει το δικαιωμα να λες κατα αναληθες.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και για πείτε επειδή κάνουμε ιστορική αναδρομή, το 2022 έφαγε την θέση του "Γκαρσία";
- Montrealiotis
Mitsospaoki4 έγραψε:Και για πείτε επειδή κάνουμε ιστορική αναδρομή, το 2022 έφαγε την θέση του "Γκαρσία";
Ο Γκαρσια τον ατρομητακο δε μπορει να κουμανταρει, τον ΠΑΟΚ θα κρατουσε

Mīngus έγραψε:Τι ώρα ανοίγουμε τον φάκελο Θυμιάνη;
Ποιος Θυμιανης! Ραγκατσης εδωσε πιθανοτητες σε πιθανη εκδικητικη απολυση Ρασβαν απο Σαββιδη! Για να ισοφαρισει, λεει, την αποχωρηση του Λουτσου που μας ειχε αφησει το '19 στα κρυα του λουτρου! Δγιαδοστε!