Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
sporos123

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από sporos123 »

Για ακομα μια φορα μπαινεις να διαβασεις κατι και διαβαζεις για τον Ιμπαρμπο και αν θα πιασει ,αν ειναι καλυτερος απο τους δικους μας κτλ,τα γνωστα εικονογραφημενα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πτολεμαίο, καμιά μεταγραφή θα κάνουμε ρε φίλε??? :?

Δεν ρωτάς τον Ντόρτμουντ που ήταν για ψαροντούφεκο στον φάρο και πέρασε πριν από λίγο??? :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Π ταλεντο ο ιμπαρμπο αλλα δεν εχει πιάσει πουθενα κ ειναι στοίχημα , μπορει να βγει μπορει οχι

Οποίοι τον εχουν δει καταλαβαίνουν αλλα μην ειμαστε των άκρων

Εμεις να δουμε τι θα παρουμε στον άξονα
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

ο ιμπαρμπο παντος του χρονου μενει ελευθερος αρα αμα θελει τον κραταει τσαμπα ο βαζελος
μην τα μηδενιζουμε ολα παιδια ο ιμπαρμπο θα αιζει πλαγια ε οπως και να το κανουμε απο τον τζαλμα καλυτερος ειναι απο τον ματεους αν ο ματεους ειναι οπως φετος και δεν ειναι μπερμπατοφ δεν ειναι καλυτερος αλλα απο τζαλμα ουτε συζητηση
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

παραπεπτωντως εδω μιλαμε για τις δικες μας μεταγγραφες...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =130372611

Για διαβάστε και αυτό.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Odi έγραψε:Λοιπόν για να το τελειώσω το θέμα του Ιμπάρμπο τα πράγματα έχουν ως εξής:

Ιμπάρμπο από το 2007/08:244 συμμετοχές,22 γκολ εκ των οποίων τα 15 όταν έπαιζε στην Κάλιαρι.Ένα γκολ στα 11 παιχνίδια δηλαδή.Και μερικοί κάθεστε και γράφετε για σεντερφοράρα και κινησάρα και γνωριμίες και γιατί αυτοί και όχι εμείς.

Τζάλμπα Κάμπος από το 2007/08: 211 συμμετοχές,42 γκολ. Και μερικοί γράφετε πως είναι ακριβός και 900 χιλιάρικα και πράσινα άλογα.Και ο άνθρωπος είναι εξτρέμ,όχι φορ.

Όσο για το που αγωνιζόταν ο καθένας,δεν νομίζω πως η Ατλέτικο Νασιονάλ και η Watford είναι ομάδες καμπιονάτο.Μην τρελαθούμε κιόλας.

Κανένας ΠΑΟΚτσης δεν θα έλεγε παικταρά τον Ιμπάρμπο αν τον έφερναν στην ομάδα.Πεταμένα λεφτά,κουτσό άλογο,γυρολόγος.γυάλινος,χασογκόλης,μισθοφόρος.Αυτά θα έλεγαν όλοι.

Δεν θα με τρελάνετε βραδιάτικα που είναι παικταράς ο Ιμπάρμπο. Έλεος λίγη αντικειμενικότητα δεν κάνει κακό.
Εγω δεν τον θελω εχω Κλαους οχι με 20 και 40 αλλα με 100 γκολ στα ιδια ματς. Αλλα...
Αντικειμενικοτητα σε τι? Θα μας πεις και βαζελους επειδη δεν θεωρουμε παλτο τον ιμπαρμπο? :lol: :lol:
τα νουμερα τα διαβαζει ο καθενας οπως θελει. αν εσυ ειδες οτι εχει εχει παιξει στην γουοτφορντ οκ αλλα εγω θεωρω οτι τα 64 λεπτα που επαιξε εκει δεν φτανουν ουτε για να δεσεις τα κορδονια σου οχι για να βαλεις γκολ και δεν τον συγκρινε κανεις με τον τζαλμα ουτε ειπε κανεις οτι ειναι καλυτερη κινηση. Εσυ τον εβγαλες παλτο και τον εβαλες στην συγκριση.
το σιγουρο ειναι οτι του επιασαν τον ποπο του βαζελου με τα 2 εκ για ενα χρονο δανεικος και μακαρι να εχεις δικιο τελικα και να αποδειχτει παλτο και στο χορτο μια και θα παιξει αντιπαλος :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΣΚ τπτ δε βλεπω....

Αντε να παρουμε λουιζ καρλος μποικο Βαρέλα κ μετα 9,10
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Παιδια φτανει για τον Ibarbo.Πραγματικα κουρασε
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το επόμενο off-topic φεύγει άμεσα.

Και επαναλαμβάνω, για να τελειώνουμε.
RoMaN έγραψε:Τα ονόματα δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Ούτε καν μπάλα.
Πχ Berbatov...
xpan

Δημοσίευση από xpan »

εγώ αυτό που ξέρω είναι πως πάντα οι άλλοι φταίνε και πως το ξένο πάντα είναι ποιο καλό.έλεος με τις μεταγραφές του λαγού
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Για τον Ιμπαρμπο που λετε ρε σεις.....

Ελα οχι πλακα κανω :mrgreen:

Αντε καντε καμια μεταγραφη γιατι εβγαλε και ζεστη να ουμε, οχι αστεια. Κολλανε τα μπουτια μας.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Χαλασατε 4 σελίδες για τον ... Ιμπαρμπο ? Δεν τον ξέρω σαν παίκτη, μπορεί να βγει, μπορεί και όχι αλλά χαρά στο κουραγιο σας ρε παιδιά, μιλάμε για παίκτη άλλης ομάδας, τετοια ενδελεχή αναφορά δεν έχω ξαναδεί. Και τσακώνεστε κι από πάνω ! :lol:

Στα καθ' ημάς τωρα. Μάτος, Σακοφ, Τζαλμα, Φακούντο (μην τον ξεχνατε αυτόνα) και ελπίζω το ταχύτερο και Ματέους, είναι καλές επιλογές ανάλογα βέβαια για τις απαιτήσεις που υπάρχουν ξεχωριστά για τον καθένα.
Δεν είναι πανωραφάτες επιλογές, αλλά είναι σημαντικές προσθήκες που αν βγουν στο γηπεδο θα αλλάξουν θετικά την εικόνα της ομάδας.
Ελπίζω σύντομα να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Tolaros, έφυγε. Προειδοποίησα.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Νταξει ρε παιδια. Μην τρελαινομαστε κιολας. Αφου καλως η κακως αυτο το τοπικ εχει και το ρολο του καφενειακου τοπικ οταν δεν τρεχουν οι εξελιξεις.

Δεν μπορω να διανοηθω καλοκαιρι που δε θα πω εδω τις αποψεις μου. Αφου ολοι εδω θα μπούμε.

Το θεμα ειναι να μην ξεφευγουμε και αρχιζουμε αφορισμους κ κοντρες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”