Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Για ακομα μια φορα μπαινεις να διαβασεις κατι και διαβαζεις για τον Ιμπαρμπο και αν θα πιασει ,αν ειναι καλυτερος απο τους δικους μας κτλ,τα γνωστα εικονογραφημενα.
Πτολεμαίο, καμιά μεταγραφή θα κάνουμε ρε φίλε???
Δεν ρωτάς τον Ντόρτμουντ που ήταν για ψαροντούφεκο στον φάρο και πέρασε πριν από λίγο???

Δεν ρωτάς τον Ντόρτμουντ που ήταν για ψαροντούφεκο στον φάρο και πέρασε πριν από λίγο???

Π ταλεντο ο ιμπαρμπο αλλα δεν εχει πιάσει πουθενα κ ειναι στοίχημα , μπορει να βγει μπορει οχι
Οποίοι τον εχουν δει καταλαβαίνουν αλλα μην ειμαστε των άκρων
Εμεις να δουμε τι θα παρουμε στον άξονα
Οποίοι τον εχουν δει καταλαβαίνουν αλλα μην ειμαστε των άκρων
Εμεις να δουμε τι θα παρουμε στον άξονα
ο ιμπαρμπο παντος του χρονου μενει ελευθερος αρα αμα θελει τον κραταει τσαμπα ο βαζελος
μην τα μηδενιζουμε ολα παιδια ο ιμπαρμπο θα αιζει πλαγια ε οπως και να το κανουμε απο τον τζαλμα καλυτερος ειναι απο τον ματεους αν ο ματεους ειναι οπως φετος και δεν ειναι μπερμπατοφ δεν ειναι καλυτερος αλλα απο τζαλμα ουτε συζητηση
μην τα μηδενιζουμε ολα παιδια ο ιμπαρμπο θα αιζει πλαγια ε οπως και να το κανουμε απο τον τζαλμα καλυτερος ειναι απο τον ματεους αν ο ματεους ειναι οπως φετος και δεν ειναι μπερμπατοφ δεν ειναι καλυτερος αλλα απο τζαλμα ουτε συζητηση
- john4serres
Εγω δεν τον θελω εχω Κλαους οχι με 20 και 40 αλλα με 100 γκολ στα ιδια ματς. Αλλα...Odi έγραψε:Λοιπόν για να το τελειώσω το θέμα του Ιμπάρμπο τα πράγματα έχουν ως εξής:
Ιμπάρμπο από το 2007/08:244 συμμετοχές,22 γκολ εκ των οποίων τα 15 όταν έπαιζε στην Κάλιαρι.Ένα γκολ στα 11 παιχνίδια δηλαδή.Και μερικοί κάθεστε και γράφετε για σεντερφοράρα και κινησάρα και γνωριμίες και γιατί αυτοί και όχι εμείς.
Τζάλμπα Κάμπος από το 2007/08: 211 συμμετοχές,42 γκολ. Και μερικοί γράφετε πως είναι ακριβός και 900 χιλιάρικα και πράσινα άλογα.Και ο άνθρωπος είναι εξτρέμ,όχι φορ.
Όσο για το που αγωνιζόταν ο καθένας,δεν νομίζω πως η Ατλέτικο Νασιονάλ και η Watford είναι ομάδες καμπιονάτο.Μην τρελαθούμε κιόλας.
Κανένας ΠΑΟΚτσης δεν θα έλεγε παικταρά τον Ιμπάρμπο αν τον έφερναν στην ομάδα.Πεταμένα λεφτά,κουτσό άλογο,γυρολόγος.γυάλινος,χασογκόλης,μισθοφόρος.Αυτά θα έλεγαν όλοι.
Δεν θα με τρελάνετε βραδιάτικα που είναι παικταράς ο Ιμπάρμπο. Έλεος λίγη αντικειμενικότητα δεν κάνει κακό.
Αντικειμενικοτητα σε τι? Θα μας πεις και βαζελους επειδη δεν θεωρουμε παλτο τον ιμπαρμπο?

τα νουμερα τα διαβαζει ο καθενας οπως θελει. αν εσυ ειδες οτι εχει εχει παιξει στην γουοτφορντ οκ αλλα εγω θεωρω οτι τα 64 λεπτα που επαιξε εκει δεν φτανουν ουτε για να δεσεις τα κορδονια σου οχι για να βαλεις γκολ και δεν τον συγκρινε κανεις με τον τζαλμα ουτε ειπε κανεις οτι ειναι καλυτερη κινηση. Εσυ τον εβγαλες παλτο και τον εβαλες στην συγκριση.
το σιγουρο ειναι οτι του επιασαν τον ποπο του βαζελου με τα 2 εκ για ενα χρονο δανεικος και μακαρι να εχεις δικιο τελικα και να αποδειχτει παλτο και στο χορτο μια και θα παιξει αντιπαλος

ΣΚ τπτ δε βλεπω....
Αντε να παρουμε λουιζ καρλος μποικο Βαρέλα κ μετα 9,10
Αντε να παρουμε λουιζ καρλος μποικο Βαρέλα κ μετα 9,10
- Kostas_Peraia4
- Μπαρκαρούτσος
Το επόμενο off-topic φεύγει άμεσα.
Και επαναλαμβάνω, για να τελειώνουμε.
Και επαναλαμβάνω, για να τελειώνουμε.
RoMaN έγραψε:Τα ονόματα δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Ούτε καν μπάλα.
Πχ Berbatov...
εγώ αυτό που ξέρω είναι πως πάντα οι άλλοι φταίνε και πως το ξένο πάντα είναι ποιο καλό.έλεος με τις μεταγραφές του λαγού
Για τον Ιμπαρμπο που λετε ρε σεις.....
Ελα οχι πλακα κανω
Αντε καντε καμια μεταγραφη γιατι εβγαλε και ζεστη να ουμε, οχι αστεια. Κολλανε τα μπουτια μας.
Ελα οχι πλακα κανω

Αντε καντε καμια μεταγραφη γιατι εβγαλε και ζεστη να ουμε, οχι αστεια. Κολλανε τα μπουτια μας.
Χαλασατε 4 σελίδες για τον ... Ιμπαρμπο ? Δεν τον ξέρω σαν παίκτη, μπορεί να βγει, μπορεί και όχι αλλά χαρά στο κουραγιο σας ρε παιδιά, μιλάμε για παίκτη άλλης ομάδας, τετοια ενδελεχή αναφορά δεν έχω ξαναδεί. Και τσακώνεστε κι από πάνω !
Στα καθ' ημάς τωρα. Μάτος, Σακοφ, Τζαλμα, Φακούντο (μην τον ξεχνατε αυτόνα) και ελπίζω το ταχύτερο και Ματέους, είναι καλές επιλογές ανάλογα βέβαια για τις απαιτήσεις που υπάρχουν ξεχωριστά για τον καθένα.
Δεν είναι πανωραφάτες επιλογές, αλλά είναι σημαντικές προσθήκες που αν βγουν στο γηπεδο θα αλλάξουν θετικά την εικόνα της ομάδας.
Ελπίζω σύντομα να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες.

Στα καθ' ημάς τωρα. Μάτος, Σακοφ, Τζαλμα, Φακούντο (μην τον ξεχνατε αυτόνα) και ελπίζω το ταχύτερο και Ματέους, είναι καλές επιλογές ανάλογα βέβαια για τις απαιτήσεις που υπάρχουν ξεχωριστά για τον καθένα.
Δεν είναι πανωραφάτες επιλογές, αλλά είναι σημαντικές προσθήκες που αν βγουν στο γηπεδο θα αλλάξουν θετικά την εικόνα της ομάδας.
Ελπίζω σύντομα να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες.
- Μπαρκαρούτσος
- buffalobill4
Νταξει ρε παιδια. Μην τρελαινομαστε κιολας. Αφου καλως η κακως αυτο το τοπικ εχει και το ρολο του καφενειακου τοπικ οταν δεν τρεχουν οι εξελιξεις.
Δεν μπορω να διανοηθω καλοκαιρι που δε θα πω εδω τις αποψεις μου. Αφου ολοι εδω θα μπούμε.
Το θεμα ειναι να μην ξεφευγουμε και αρχιζουμε αφορισμους κ κοντρες.
Δεν μπορω να διανοηθω καλοκαιρι που δε θα πω εδω τις αποψεις μου. Αφου ολοι εδω θα μπούμε.
Το θεμα ειναι να μην ξεφευγουμε και αρχιζουμε αφορισμους κ κοντρες.