Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
[youtube]yeC7N80wZas[/youtube]

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Τρί 22 Ιούλ 2014, 08:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Να δουμε ρε συ Ζήση για ποσο καιρο ακομα , θα ζουμε αυτη την παρωδια στο χορταρι της Τουμπας..
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ??

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ??

Γράφουν όλα τα αρδ ότι έχουν πέσει όλα στον Ζήση και δεν προλαβαίνει να ανασάνει ο άνθρωπος (προφανώς πήγε στην Ολλανδία για να ηρεμίσει λίγο το κεφάλι του)
Μπορεί κάποιος συμφορουμίτης να μου πει κι εμένα τί διαφορετικό/έξτρα κάνει σε σχέση με πέρσυ?
Πέρσυ αυτός δεν εκτελούσε χρέη Προέδρου?
Πέρσυ το καλοκαίρι αυτός δεν έστησε κατά 80-85% την ομάδα?
** Τον αντικαταστάτη του Ποικιλίδη περιμένουν να τον ορίσει ο Ιβάν ?...

Μπορεί κάποιος συμφορουμίτης να μου πει κι εμένα τί διαφορετικό/έξτρα κάνει σε σχέση με πέρσυ?
- aisiodoksos

για σενα καμια ανακοινωση παντως απο τους συνδεσμους δεν εχω δει..για τον Ιβαν βγαζουν και λενε χιλια δυο..για τον ζαγορ βγαλανε..εσυ πολυ στο λαδι ρε παιδι μου...αλλον που να εχει κανει τοσα λαθη και να τα ξανακανει και να μην κουνιεται φυλλο πρωτη φορα βλεπω..καποιος μεσα απο το οπαδικο μας κινημα μπορει να μου εξηγησει γιατι ο ζησης ποτε μα ποτε δεν εκτιθεται δημοσια και στη τελικη αφου φταιει για τοσα πολλα γιατι δεν εχω δει μια μεγαλη ανακοινωση απο τους συνδεσμους που να ζητανε το "κεφαλι" του?? αν μπορει καποιος σοβαρα να απαντησει για να με βγαλει απο αυτη τη σκεψη γιατι μου φαινεται πολυ περιεργο και ταυτοχρονα πολυ υποπτο.

PAOK1926FANS έγραψε:4/3/2014.
.....
........
.........
..........
ΥΓ.Ποικιλίδης,Βρύζας,Ζαγοράκης,Γεροντίδης,Γκαγκάτσης,Μαυροφρύδης,
Ιωσηφίδης και όλα τα απόβλητα της εθνικής και του βάζελου πάρτε τον μπούλο.
Οι Σύνδεσμοι:
ΝΕΑΠΟΛΗ,ΘΥΡΑ 4,ΕΥΟΣΜΟΣ,ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ,ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ,CLUB ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,ΤΟΥΜΠΑ,ΑΜΠΑΛΑΕΑ,ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ,
ΠΑΝΟΡΑΜΑ,ΠΟΛΙΧΝΗ,ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ,ΚΟΡΔΕΛΙΟ,
WEST REBELS ΚΟΖΑΝΗ,
ΛΕΠTΟΚΑΡYΑ,ΚΟΥΦΑΛΙΑ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ,ΒΕΡΟΙΑ,ΒΑΛΜΑΔΑ,ΧΑΛΑΣΤΡΑ,
ΚΟΜΟΤΗΝΗ,ΣΕΡΡΕΣ,ΣΙΝΔΟΣ,
ΚΡΗΝΗ,ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ,ΠΕΡΕΑ,ΘΕΡΜΗ,ΕΠΑΝΟΜΗ,
ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙO ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ,ΒΕΜ,ΕΔΕΣΣΑ,ΜYΤΙΛΗNΗ,ΚΑΡΔΙΤΣΑ,
ΒΟΡΕΙΟΙ,
ΜΑΛΓΑΡΑ,ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
http://1926.gr/articles_details.php?keyi=71415&newsid=1
4/μαρτιου. (Ο Ποικιλιδης ειναι δυστυχως στην λιστα δυστυχως μετα τους λαθος χειρισμους του στο ματς με μπενφικα με οπαδους απο γερμανια)
Μεμονομενη ανακοινωση που να φωτογραφιζει Βρυζα δεν θυμαμαι.
Στην τελικη δεν μπορει να φυγει, ακομα και να θελει, γιατι εχει πανω του τα χρεη της ΠΑΕ.
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Τρί 22 Ιούλ 2014, 08:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- sourmenetes
 - Moderator

Τον βλέπω πολύ πιο ποιοτικό από περυσι στις μεταγραφές του..astronaut έγραψε:Γράφουν όλα τα αρδ ότι έχουν πέσει όλα στον Ζήση και δεν προλαβαίνει να ανασάνει ο άνθρωπος (προφανώς πήγε στην Ολλανδία για να ηρεμίσει λίγο το κεφάλι του)
Επίσης γνώση για πάνω από το 60-70% των μεταγραφών είχε και ο στεφενς..
- ΑποστόληςΑ

Αν στην ΓΣ της 14ης Αυγούστου βγει οριστεί λέα διοίκηση πιθαβνόν ο ΖΒ να περιοριστεί ως τεχνικός διευθυντής. 

- paokovios1974

Αν είχε λέει... Απλά δεν θέλαμε να της χρεώσουμε στον Στέφενς, λόγο ονόματος. Πάντως με τον Ζαγοράκη, οι μεταγραφές ήταν ποιοτικές.sourmenetes έγραψε:Τον βλέπω πολύ πιο ποιοτικό από περυσι στις μεταγραφές του..astronaut έγραψε:Γράφουν όλα τα αρδ ότι έχουν πέσει όλα στον Ζήση και δεν προλαβαίνει να ανασάνει ο άνθρωπος (προφανώς πήγε στην Ολλανδία για να ηρεμίσει λίγο το κεφάλι του)
Επίσης γνώση για πάνω από το 60-70% των μεταγραφών είχε και ο στεφενς..
Σήμερα θεωρώ ότι θυμίζει κάτι από παλιά. Ουσία και ποιότητα. Αυτή είναι η αίσθηση μου
ΥΣ. Σε λίγο Ζήση θα ανασάνεις...
Τελικα? τι φαση με τα χρεη?
Δεν ηταν ο καταπληκτικος προεδρος που με αυτοθυσια ειχε στην πλατη του τα χρεη?
Τωρα μεσω αγγελιας/ εταιριας ηρθε ενας και τα φορτωθηκε?

DASKALOS4 έγραψε:Τελικα? τι φαση με τα χρεη?
Οχι δάσκαλε,
παραμένει υπεύθυνος για 'οτι χρέος προς το δημόσιο δημιουργήθηκε στην θητεία του (για 'οσο/α διάστημα/ματα είχε δικαίωμα υπογραφής).Για τα προηγούμενα μπορεί να μην έχει πλέον ποινικές ευθύνες αλλά εάν τελεσιδικίσουν και δεν πληρωθούν απ την ΠΑΕ, είναι συνυπεύθυνος με την προσωπική του περιουσία.
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Πέμ 24 Ιούλ 2014, 18:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.