Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- john4serres
- PAOK - 1926-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Ναι εχει ωρα τζον που το αναπαραγουν..απο εχθες αργα το βραδυ ψιλοβγηκε ..
- navigator11
Elkar80 έγραψε:850 + μπονους θα εδινα και αν θελει,αλλιως ας παει στην καραγκουλουμ

Αν είναι δώσε κανένα χαρτί επειδή το ζητάει και στον Γκορντεζιάνι.
- nikos_algio
Ας δούμε στο τέλος της χρονιάς πόσο τον ήθελαν με το πόσες συμμετοχές θα γράψει.
Να δούμε αν τελικώς αυτό μεταφράζεται μόνο στις απολαβές ή στο πόσο σημαντικό στέλεχος της ομάδας θα αποτελεί.
Το έχω ξαναγράψει, δεν έχω κάτι με το παιδί αλλά χαίρομαι που δεν θα έρθει σε εμάς. Θεωρώ ότι έχουμε πάνω κάτω ίδιο παίκτη στο ρόστερ μας και λέγεται Μπράντον. Ο Ισπανός λίγο πιο γκολτζής και ο Μήτσος λίγο πιο τεχνήτης.
Μακάρι να δώσουμε κάτι παραπάνω από τα 700 που λέγεται πως δίναμε και να έρθει ένα αρ. εξτρέμ που θα μας κάνει να χαζέψουμε!

Να δούμε αν τελικώς αυτό μεταφράζεται μόνο στις απολαβές ή στο πόσο σημαντικό στέλεχος της ομάδας θα αποτελεί.
Το έχω ξαναγράψει, δεν έχω κάτι με το παιδί αλλά χαίρομαι που δεν θα έρθει σε εμάς. Θεωρώ ότι έχουμε πάνω κάτω ίδιο παίκτη στο ρόστερ μας και λέγεται Μπράντον. Ο Ισπανός λίγο πιο γκολτζής και ο Μήτσος λίγο πιο τεχνήτης.
Μακάρι να δώσουμε κάτι παραπάνω από τα 700 που λέγεται πως δίναμε και να έρθει ένα αρ. εξτρέμ που θα μας κάνει να χαζέψουμε!

loukas karadimos έγραψε:ρε μλκες, ελεος ρε, 20 Ιουλιου εφτασε ρε, εφυγε το μισο καλοκαιρι ρε μλκες
σε λιγο και οι μυγες θα χουν γινει 4 κιλα η καθε μια
υπογραψτε παιχτες ρε, δεν μπορω αλλη μια χρονια να φερνω χ με ατρομητους και κηφισιες
ρε μλκες, sign ρε, θα μας πιασει παρακρουση λεμε

- PAOK - 1926-
Και λιγο συνοπτικα με τις φημες που υπαρχουν..
Μειτε τζενοα
Villar γραναδα
Νταντας az
Πελκας ανκαρακουτσου
Οζντοεφ εκανε κρουση και η φενερ αλλα δεν τα βρηκε με την ομαδα λενε οι παπατζηδες τουρκοι ..
Καρασκαλ εκαναν κρουση και αλλες ομαδες απο την ρωσια ενω ο παικτης εχει αναφερει οτι θελει να φυγει απο εκει ..
Μειτε τζενοα
Villar γραναδα
Νταντας az
Πελκας ανκαρακουτσου
Οζντοεφ εκανε κρουση και η φενερ αλλα δεν τα βρηκε με την ομαδα λενε οι παπατζηδες τουρκοι ..
Καρασκαλ εκαναν κρουση και αλλες ομαδες απο την ρωσια ενω ο παικτης εχει αναφερει οτι θελει να φυγει απο εκει ..
Για να δούμε τι παίχτες θα μας φέρει το σκάουτινγκ τιμ τώρα που διώξαμε τον άχρηστον τον Μπότο. Ελπίζω όχι σαν αυτούς που μας φέραν την χρονιά πριν από τον Μπότο. Γιατί και τότε αυτοί καναν κουμάντα και γεμίσαμε Μιτρίτσες, Τέιλορ και Σιντκλει...
Περνάει ο καιρός και δεν νομίζω να φαγε κανείς τον παπα ότι δεν γίναν μεταγραφές στα χαφ και στα εξτρεμ επειδή έφταιγε ο Μπότο. Αυτός ήταν εκτός κάδρου ήδη από τον Γενάρη. Αυτοί που μείναν πίσω τρέχουν τις μεταγραφές εδώ και καιρό, και έχουν και την ευθύνη για ό,τι προκύψει.
Περνάει ο καιρός και δεν νομίζω να φαγε κανείς τον παπα ότι δεν γίναν μεταγραφές στα χαφ και στα εξτρεμ επειδή έφταιγε ο Μπότο. Αυτός ήταν εκτός κάδρου ήδη από τον Γενάρη. Αυτοί που μείναν πίσω τρέχουν τις μεταγραφές εδώ και καιρό, και έχουν και την ευθύνη για ό,τι προκύψει.
-
Καλημέρα σε όλους.Ας το πιάσω απ'την ανάποδη.Ποσο έχεις μεγαλώσει ΠΑΟΚΑΡΑ μου.Οτι πιο πολύτιμο έχεις στο ζητάνε ομάδες του εξωτερικού και μόνο. Κάποτε οι χαμουτζηδες τους παίκτες μας τους είχαν πρωτοσέλιδα. Τώρα ούτε να τους κοιτάξουν δεν τολμάνε.Απλα επειδή έχουν πάρει χαμπάρι ότι τσιμπάμε περισσότερο από όσο πρέπει ρουφιανεβουν όσο πιο πολύ μπορούν κι ότι βγεί.Τωρα σε σχέση με πέρυσι τέτοια εποχή πρωσοπικα είμαστε καλύτεροι σαν ομάδα.Ο ιδιοκτήτης δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα ξεβρακωτη από παίκτες είμαι σίγουρος για αυτό. Απλά φέτος προσπαθούν να έχουν καλύτερη στόχευση στις επιλογές.Αυρα θέλει η κατάσταση.Και αφού μιλάμε για αύρα όπως το σκουφι του Λουτσε , εύχομαι για τις δύο χρονιές που φάγαμε απίθανα γκολ και χάσαμε αλλά τόσα μαζί και οι τελικοί και οι αγώνες με τη Μαρσέιγ η μαυρογατα να ήταν αυτός που ανακάλυψε τον Ντελια τον Κουλιε.Το διαβάσαμε κι αυτό.Και αντί να κάνουμε ένα ντου στον λογαριασμό του να τον ξεπροστιασουμε φαγωνομαστε μεταξύ μας και τα βάζουμε με το κλαμπ. Καλώς να ορίσουν όσοι πραγματικά γουστάρουν να παίξουν στην ομάδα μας όπως έκανε ο τελευταίος Αντρέ Βιερίνια.
Ειλικρινα προσπαθω να αντιληφθω το σχολιο σου, αλλα δυσκολευομαι. Αναφερθηκα σ αυτους που διαειριζονται πραγματικα το μεταγραφικο ζητημα της ομαδας, και εσυ μιλας για τους ΤΔ που υπαρχουν εδω μεσα. Ουτε διοικητικος να ησουν και να θιχτηκες. Δεν αντιλαμβανομαι την αναγκη να υπερασπιστεις την ΠΑΕ ειδικα οταν το ποστ μου δεν επιτιθεται σε κανεναν και απλα σχολιαζει το ζητημα του ποιος θα ευθυνεται τελικα για την επιτυχια ή την αποτυχια των μεταγραφων. Αν τα καταφερουν φετος αυτοι θα παρουν τα μπραβο. Αν οχι, αυτοι θα τα ακουσουν. Εσυ ομως δεν καταλαβα τι ζορι τραβας με ολο αυτο?
Δεν θυμάστε πριν κλεισει ο σαματα οτι βγήκε ειδηση για προτάσεις γκεγκ και ερ.αστερα;το ιδιο ειναι και για οζντοεφ ειδηση μπας και τσιμπήσουμε και δωσουμε αμεσα κατι παραπανω,αρα ειναι σε τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις για τον παικτη κατ εμε
- Μπαρκαρούτσος
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό "κεφάλα".
Τα posts περί ειρωνείας διεγράφησαν.
Τα posts περί ειρωνείας διεγράφησαν.
Κυριοι ο Πελκας είναι επαγγελματίας,ετσι πρεπει να κρίθει,αν θέλει περισσότερα απο αυτα που δινουμε θεμιτο να παει αλλου δικαιώμα του .Αυτο που δεν είναι δικαιωμα του ειναι να πουλάει παοκτσηδιλικη προκειμενου να πιεσει ο κοσμος για να παρει ο Πέλκας εις βαρος της ομαδας μας ,ΠΑΟΚ ειμαστε οχι πελκας
- Ovalencianos
Κατι βρωμάει με Τάισον...μακάρι να βγω ψεύτης αλλά βλέπω να υπάρχουν εξελίξεις