Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω στο δόγμα "Από το να έρθει φύρα καλύτερα να πάμε με αριθμητικό κενό"
στην επομενη πιστα θα παρακαλαμε να αφησουμε ελευθερους ενα αμυντικο κ δυο μεσους για να εχει τσαλεντζ.Σουριναμέζος έγραψε:Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω στο δόγμα "Από το να έρθει φύρα καλύτερα να πάμε με αριθμητικό κενό"
- kataramenos5
Παρασκευή είναι καλή μέρα....
Παραδοσιακά είναι μέρα που τα παιδιά με τις πληροφορίες αφήνουν κάτι και ανεβαίνει λίγο το θερμόμετρο και επίσης είναι η μέρα πριν την Forza
Παραδοσιακά είναι μέρα που τα παιδιά με τις πληροφορίες αφήνουν κάτι και ανεβαίνει λίγο το θερμόμετρο και επίσης είναι η μέρα πριν την Forza
χαλασε το φορουμkataramenos5 έγραψε:Απο χθες 60 ποστ μονο?Νερακι εφυγαν.Τι πάθατε ωρε?
- Σουριναμέζος
Το πρόβλημα είναι ότι όταν ψάχνεις παίκτη να έρθει στην Ελλάδα, χωρίς Ευρώπη, για μπάλωμα το πιθανότερο είναι να πέσεις σε φύρα που και δεν θα δώσει την λύση που ψάχνεις και ίσως δεν θα μπορείς να απεμπλακείς εύκολα στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.barlow4 έγραψε:στην επομενη πιστα θα παρακαλαμε να αφησουμε ελευθερους ενα αμυντικο κ δυο μεσους για να εχει τσαλεντζ.Σουριναμέζος έγραψε:Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω στο δόγμα "Από το να έρθει φύρα καλύτερα να πάμε με αριθμητικό κενό"
Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν προτιμότερο (θεωρώ εγώ) να πας έχοντας ένα κενό στην συγκεκριμένη θέση μέχρι τον Γενάρη και τότε να ψάξεις για την απόκτηση παίκτη που θα έρθει να διεκδικήσει την θέση από τον Κεντζιόρα δημιουργώντας ανταγωνισμό και έχοντας μια αξιόπιστη λύση και για την νέα σεζόν.
Το ιδανικότερο θα ήταν να βρεθεί κάποιος δανεικός προοπτικής με φυσιολογική οψιόν αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος για το πόσοι τέτοιοι υπάρχουν διαθέσιμοι αυτή την στιγμή.
- Σουριναμέζος
Έχουμε κάνα νέο πάτερ?prist64 έγραψε:χαλασε το φορουμkataramenos5 έγραψε:Απο χθες 60 ποστ μονο?Νερακι εφυγαν.Τι πάθατε ωρε?
Επίσης έχουμε κάποιο παρασκήνιο από τους πληροφοριοδότες σου για το τι συνέβη την περασμένη εβδομάδα στο σίριαλ Μεϊτέ?
-
Τι κάνουν πάλι για τελευταία στιγμή το αφήνουν;
Μου αρέσει που έλεγε ο Κόλκας ότι έχουν καταλάβει τι έγκλημα έκαναν που άφησαν την ομάδα με 3 στόπερ
Μου αρέσει που έλεγε ο Κόλκας ότι έχουν καταλάβει τι έγκλημα έκαναν που άφησαν την ομάδα με 3 στόπερ
Στο κέντρο έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα. Πάμε Ευρώπη χωρίς Μπακαγιόκο που ούτως ή άλλως είναι ανέτοιμος, με έναν 34χρονο που δεν κόβει ούτε έχει πια ταχύτητα για μεταβάσεις, τον Οζντόεφ που δεν 6αρίζει καθόλου, τον Καμαρά ο οποίος είναι σε καλή ηλικία. Μονο εμένα μου φαίνεται οτι το ρόστερ είναι φτιαγμένο για το πρωτάθλημα και όχι για την Ευρώπη.
Εγω την αμαρτια μου θα την πω...Αυτες οι παλινωδίες, τα "φτυσιματα", τα ερχομαι ,φευγω, σε θελω , με θελεις κτλ στην υποθεση Μειτε με καναν να τον καψουρευτω.. Μπηκα Ουεφα και ειδα την λιστα της Μπενφικα.....Δεν ειναι μεσα... με οτι σημαινει αυτο... Μπορει και τιποτα. Πφφφφφφ καψουρευτηκα σας λεω.
Βεβαια ο ερωτας με ερωτα περνάει λεει το ασμα.
Βεβαια ο ερωτας με ερωτα περνάει λεει το ασμα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
εκτιμω το οτι απαντησες σοβαρα στη σαχλαμαρα που εγραψα. οποτε θα σου απαντησω κ εγω σοβαρα.Επειδη δεν εχω καθολου γνωση για το πως γινονται οι μεταγραφες , ποιοι εμπλεκονται, αν ειναι δυσκολο ή ποσο δυσκολο ειναι κλπ. στο μικρο μου το μυαλο ειναι μονο οικονομικο το ζητημα.Δλδ δεν μπορει ενας παικταρας να πηγαινει ανα πασα στιγμη στην αραβια (που κ ο ιδιος γνωριζει οτι κοροϊδευει τον εαυτο του κ κανει αρπαχτη) και να μην πηγαινει σε μια ομαδα που εχει μια καποια προβολη στην ευρωπη (κ ας μην παιζει στην ευρωπη).Εισαι στην ελλαδα λοιπον κ κανεις δεν τρελαινεται στη ιδεα να παιξει στο ελληνικο πρωταθλημα προφανως.Οποτε πρεπει να βαλεις το χερι λιγο πια βαθια στην τσεπη για να το χρυσωσεις αυτο το χαπι.Δλδ αυτην τη στιγμη εγω ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν δεκαδες καλοι παικτες ανα την ευρωπη κ τον κοσμο που δεν ειναι ευτυχισμενοι με το ρολο η τον χρονο συμμετοχης τους στις ομαδες τους κ θα εκαναν τουμπες να βαλουν την καριερα τους παλι πανω στις ραγες.Το θεμα ειναι πως τους βρισκεις αυτους και ποσο εισαι διατεθειμενος να πληρωσεις το κατιτις παραπανω.Σουριναμέζος έγραψε:Το πρόβλημα είναι ότι όταν ψάχνεις παίκτη να έρθει στην Ελλάδα, χωρίς Ευρώπη, για μπάλωμα το πιθανότερο είναι να πέσεις σε φύρα που και δεν θα δώσει την λύση που ψάχνεις και ίσως δεν θα μπορείς να απεμπλακείς εύκολα στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.barlow4 έγραψε:στην επομενη πιστα θα παρακαλαμε να αφησουμε ελευθερους ενα αμυντικο κ δυο μεσους για να εχει τσαλεντζ.Σουριναμέζος έγραψε:Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω στο δόγμα "Από το να έρθει φύρα καλύτερα να πάμε με αριθμητικό κενό"
Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν προτιμότερο (θεωρώ εγώ) να πας έχοντας ένα κενό στην συγκεκριμένη θέση μέχρι τον Γενάρη και τότε να ψάξεις για την απόκτηση παίκτη που θα έρθει να διεκδικήσει την θέση από τον Κεντζιόρα δημιουργώντας ανταγωνισμό και έχοντας μια αξιόπιστη λύση και για την νέα σεζόν.
Το ιδανικότερο θα ήταν να βρεθεί κάποιος δανεικός προοπτικής με φυσιολογική οψιόν αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος για το πόσοι τέτοιοι υπάρχουν διαθέσιμοι αυτή την στιγμή.
και εδω ερχεται το αλλο προβλημα.Εισαι ο ΠΑΟΚ, σε αυτο το σκατοπρωταθλημα, με τα μηδενικα εσοδα απο τηλεοπτικα, διαφημισεις, μερτσανταϊζ κλπ. τι κανεις? τα δινεις?Δλδ αξιζει να βαλεις καπελο ενα 25% στο μπατζετ σου για να ψωνισεις το ιδιο προϊον?εγω δε θα τα εδινα να ειμαι ειλικρινης.Αλλα εγω ειμαι κ τσιγγουνης.
Oντως το 2021, ενω το 19 ειχε ερθει ο Εσίταρος, που τωρα θα τον βρούμε αντιπλαο με Φερεντσβαρος.tonipap801 έγραψε:Νομιζω τον Ντειολα τον παλευαμε το 21, οχι οταν πηραμε τον Εσιτιmbison έγραψε:Το έχουν πει για την Κάλιαρι ότι είναι θυμωμένοι γιατί πριν 5 χρόνια είχαμε κλείσει τον Αλεσάντρο Ντειόλα, και κατά την επιβίβαση του στο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη τη χαλάσαμε εμείς τη μεταγραφή, για να πάρουμε τον Εσιτι.
Σημερα παιζουμε μπασκετ στο Καλιαρι. Ισως πηγε παραγοντας μας για υπογραφες για Βιατεσκα
- ΑποστόληςΑ
Προσωπικά δεν το πιστεύω. Τα ίδια έγραφαν και τον Μάιο.Mitsospaoki4 έγραψε:Το promo της Forza γράφει για στόπερ και χαφ.
Από πού προκύπτει ότι ο μπακαγιοκο είναι ανέτοιμος και ότι δεν θα είναι έτοιμος σε 2 βδομάδες?Magpies4 έγραψε:Στο κέντρο έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα. Πάμε Ευρώπη χωρίς Μπακαγιόκο που ούτως ή άλλως είναι ανέτοιμος, με έναν 34χρονο που δεν κόβει ούτε έχει πια ταχύτητα για μεταβάσεις, τον Οζντόεφ που δεν 6αρίζει καθόλου, τον Καμαρά ο οποίος είναι σε καλή ηλικία. Μονο εμένα μου φαίνεται οτι το ρόστερ είναι φτιαγμένο για το πρωτάθλημα και όχι για την Ευρώπη.