Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω στο δόγμα "Από το να έρθει φύρα καλύτερα να πάμε με αριθμητικό κενό"
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Σουριναμέζος έγραψε:Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω στο δόγμα "Από το να έρθει φύρα καλύτερα να πάμε με αριθμητικό κενό"
στην επομενη πιστα θα παρακαλαμε να αφησουμε ελευθερους ενα αμυντικο κ δυο μεσους για να εχει τσαλεντζ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Απο χθες 60 ποστ μονο?Νερακι εφυγαν.Τι πάθατε ωρε?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Παρασκευή είναι καλή μέρα....
Παραδοσιακά είναι μέρα που τα παιδιά με τις πληροφορίες αφήνουν κάτι και ανεβαίνει λίγο το θερμόμετρο και επίσης είναι η μέρα πριν την Forza
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε:Απο χθες 60 ποστ μονο?Νερακι εφυγαν.Τι πάθατε ωρε?
χαλασε το φορουμ
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

barlow4 έγραψε:
Σουριναμέζος έγραψε:Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω στο δόγμα "Από το να έρθει φύρα καλύτερα να πάμε με αριθμητικό κενό"
στην επομενη πιστα θα παρακαλαμε να αφησουμε ελευθερους ενα αμυντικο κ δυο μεσους για να εχει τσαλεντζ.
Το πρόβλημα είναι ότι όταν ψάχνεις παίκτη να έρθει στην Ελλάδα, χωρίς Ευρώπη, για μπάλωμα το πιθανότερο είναι να πέσεις σε φύρα που και δεν θα δώσει την λύση που ψάχνεις και ίσως δεν θα μπορείς να απεμπλακείς εύκολα στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν προτιμότερο (θεωρώ εγώ) να πας έχοντας ένα κενό στην συγκεκριμένη θέση μέχρι τον Γενάρη και τότε να ψάξεις για την απόκτηση παίκτη που θα έρθει να διεκδικήσει την θέση από τον Κεντζιόρα δημιουργώντας ανταγωνισμό και έχοντας μια αξιόπιστη λύση και για την νέα σεζόν.

Το ιδανικότερο θα ήταν να βρεθεί κάποιος δανεικός προοπτικής με φυσιολογική οψιόν αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος για το πόσοι τέτοιοι υπάρχουν διαθέσιμοι αυτή την στιγμή.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

prist64 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Απο χθες 60 ποστ μονο?Νερακι εφυγαν.Τι πάθατε ωρε?
χαλασε το φορουμ
Έχουμε κάνα νέο πάτερ?

Επίσης έχουμε κάποιο παρασκήνιο από τους πληροφοριοδότες σου για το τι συνέβη την περασμένη εβδομάδα στο σίριαλ Μεϊτέ?
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Τι κάνουν πάλι για τελευταία στιγμή το αφήνουν;
Μου αρέσει που έλεγε ο Κόλκας ότι έχουν καταλάβει τι έγκλημα έκαναν που άφησαν την ομάδα με 3 στόπερ
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Στο κέντρο έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα. Πάμε Ευρώπη χωρίς Μπακαγιόκο που ούτως ή άλλως είναι ανέτοιμος, με έναν 34χρονο που δεν κόβει ούτε έχει πια ταχύτητα για μεταβάσεις, τον Οζντόεφ που δεν 6αρίζει καθόλου, τον Καμαρά ο οποίος είναι σε καλή ηλικία. Μονο εμένα μου φαίνεται οτι το ρόστερ είναι φτιαγμένο για το πρωτάθλημα και όχι για την Ευρώπη.
gerrard4

Δημοσίευση από gerrard4 »

Εγω την αμαρτια μου θα την πω...Αυτες οι παλινωδίες, τα "φτυσιματα", τα ερχομαι ,φευγω, σε θελω , με θελεις κτλ στην υποθεση Μειτε με καναν να τον καψουρευτω.. Μπηκα Ουεφα και ειδα την λιστα της Μπενφικα.....Δεν ειναι μεσα... με οτι σημαινει αυτο... Μπορει και τιποτα. Πφφφφφφ καψουρευτηκα σας λεω.
Βεβαια ο ερωτας με ερωτα περνάει λεει το ασμα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Το promo της Forza γράφει για στόπερ και χαφ.

Για να δούμε
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Σουριναμέζος έγραψε:
barlow4 έγραψε:
Το πρόβλημα είναι ότι όταν ψάχνεις παίκτη να έρθει στην Ελλάδα, χωρίς Ευρώπη, για μπάλωμα το πιθανότερο είναι να πέσεις σε φύρα που και δεν θα δώσει την λύση που ψάχνεις και ίσως δεν θα μπορείς να απεμπλακείς εύκολα στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν προτιμότερο (θεωρώ εγώ) να πας έχοντας ένα κενό στην συγκεκριμένη θέση μέχρι τον Γενάρη και τότε να ψάξεις για την απόκτηση παίκτη που θα έρθει να διεκδικήσει την θέση από τον Κεντζιόρα δημιουργώντας ανταγωνισμό και έχοντας μια αξιόπιστη λύση και για την νέα σεζόν.

Το ιδανικότερο θα ήταν να βρεθεί κάποιος δανεικός προοπτικής με φυσιολογική οψιόν αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος για το πόσοι τέτοιοι υπάρχουν διαθέσιμοι αυτή την στιγμή.
εκτιμω το οτι απαντησες σοβαρα στη σαχλαμαρα που εγραψα. οποτε θα σου απαντησω κ εγω σοβαρα.Επειδη δεν εχω καθολου γνωση για το πως γινονται οι μεταγραφες , ποιοι εμπλεκονται, αν ειναι δυσκολο ή ποσο δυσκολο ειναι κλπ. στο μικρο μου το μυαλο ειναι μονο οικονομικο το ζητημα.Δλδ δεν μπορει ενας παικταρας να πηγαινει ανα πασα στιγμη στην αραβια (που κ ο ιδιος γνωριζει οτι κοροϊδευει τον εαυτο του κ κανει αρπαχτη) και να μην πηγαινει σε μια ομαδα που εχει μια καποια προβολη στην ευρωπη (κ ας μην παιζει στην ευρωπη).Εισαι στην ελλαδα λοιπον κ κανεις δεν τρελαινεται στη ιδεα να παιξει στο ελληνικο πρωταθλημα προφανως.Οποτε πρεπει να βαλεις το χερι λιγο πια βαθια στην τσεπη για να το χρυσωσεις αυτο το χαπι.Δλδ αυτην τη στιγμη εγω ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν δεκαδες καλοι παικτες ανα την ευρωπη κ τον κοσμο που δεν ειναι ευτυχισμενοι με το ρολο η τον χρονο συμμετοχης τους στις ομαδες τους κ θα εκαναν τουμπες να βαλουν την καριερα τους παλι πανω στις ραγες.Το θεμα ειναι πως τους βρισκεις αυτους και ποσο εισαι διατεθειμενος να πληρωσεις το κατιτις παραπανω.
και εδω ερχεται το αλλο προβλημα.Εισαι ο ΠΑΟΚ, σε αυτο το σκατοπρωταθλημα, με τα μηδενικα εσοδα απο τηλεοπτικα, διαφημισεις, μερτσανταϊζ κλπ. τι κανεις? τα δινεις?Δλδ αξιζει να βαλεις καπελο ενα 25% στο μπατζετ σου για να ψωνισεις το ιδιο προϊον?εγω δε θα τα εδινα να ειμαι ειλικρινης.Αλλα εγω ειμαι κ τσιγγουνης.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

tonipap801 έγραψε:
mbison έγραψε:Το έχουν πει για την Κάλιαρι ότι είναι θυμωμένοι γιατί πριν 5 χρόνια είχαμε κλείσει τον Αλεσάντρο Ντειόλα, και κατά την επιβίβαση του στο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη τη χαλάσαμε εμείς τη μεταγραφή, για να πάρουμε τον Εσιτι.
Νομιζω τον Ντειολα τον παλευαμε το 21, οχι οταν πηραμε τον Εσιτι
Oντως το 2021, ενω το 19 ειχε ερθει ο Εσίταρος, που τωρα θα τον βρούμε αντιπλαο με Φερεντσβαρος.

Σημερα παιζουμε μπασκετ στο Καλιαρι. Ισως πηγε παραγοντας μας για υπογραφες για Βιατεσκα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Mitsospaoki4 έγραψε:Το promo της Forza γράφει για στόπερ και χαφ.
Προσωπικά δεν το πιστεύω. Τα ίδια έγραφαν και τον Μάιο.
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Magpies4 έγραψε:Στο κέντρο έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα. Πάμε Ευρώπη χωρίς Μπακαγιόκο που ούτως ή άλλως είναι ανέτοιμος, με έναν 34χρονο που δεν κόβει ούτε έχει πια ταχύτητα για μεταβάσεις, τον Οζντόεφ που δεν 6αρίζει καθόλου, τον Καμαρά ο οποίος είναι σε καλή ηλικία. Μονο εμένα μου φαίνεται οτι το ρόστερ είναι φτιαγμένο για το πρωτάθλημα και όχι για την Ευρώπη.
Από πού προκύπτει ότι ο μπακαγιοκο είναι ανέτοιμος και ότι δεν θα είναι έτοιμος σε 2 βδομάδες?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”