Στα κιλά κατάλαβα εγώ...stravostomis έγραψε:Είχα ακούσει τον Λουτσέσκου που είχε πει πως ο Αντρίγια έκανε ένα λάθος στην προετοιμασία που τον άφησε πίσω, και θεώρησα ότι εννοεί τον COVID. Ξέρει κάποιος σε τι αναφερόταν;
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
-
καλα μην φερνουμαι το τελος του κοσμου...πρωτος ματς με τον πας ειναι στην τουμπα...μεχρι το δευτερο στην τριπολη μια χαρα θα ειναι
- sourmenetes
- Moderator
Το ότι εκαναν εμβόλιο δε σημαίνει ότι δεν κολλαςParolos έγραψε:Καλά τί σκατά δεν τους κάναμε όλους εμβόλιο?
Είναι δυνατόν ρε πουστη μου..
Μπορεί να κάνει και 6μηνο να συνέλθει όπως λέει ο Rain ή και χρόνο. Μπορεί και σε 10 μέρες να είναι καινούριος δε ξέρουμε.
Αλλά ολόκληρος Χάμιλτον και πλέον δεν είναι όπως παλιά δε ξέρεις πως θα κάτσει.
Έλεος.. απλά έλεος..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- WestBlock4
Το θεμα δεν είναι αν έχει ο ζιβκοβιτς covid αυτό που πρέπει να προβληματίζει είναι ότι σε κάθε απώλεια από μικρή μέχρι μεγάλη θα φαίνεται κ πόσο λάθος ήταν που δεν πήραν παιχτες. Δεν ξέρω αν ο ιβαν έκοψε τη κάνουλα όπως διαδίδουν στην Αθήνα ή παει σε μια συντηρητική χρόνια αλλά η φετινή χρονιά με Ευρώπη κ πρωτάθλημα θελεις εκτός από την 11 αδα κ καλές λύσεις από πάγκο... εμείς καταφέραμε να ποναμε κ στη βασική 11 αδα
- falconakis
Τελικά η χοντρή κυρία που λενε τα αμερικανακια (it ain't over till the fat lady sings) τραγούδησε η όχι ακόμη;
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Τώρα που είπες ντουέτο δεν τους παίρνουμε και τους 2 Ρομέρο λέω εγω; Μάλλον θα χρειαστουν και οι 2.renegade έγραψε:Είναι ντουετο.
Προς το παρόν μόνο η μία τραγούδησε
Να κάνουμε καιι το χατίρι στον 3ο που είναι ο μάνατζερ τους και θέλει να τους σπρώξει πακέτο...
-
το πρωι θα ελεγα οτι αυτο δεν παιζει...τωρα μετα τον αντριγια δεν το αποκλειω αλλα δεν δινω πανω απο 20% να γινει
2 γκολ ο Ουαρντα σε ένα ημίχρονο.
Καλός χρυσός ο Λουτσεσκου αλλά ξεροκέφαλος σε αυτό το θέμα.
Μακάρι να είχαμε έναν καυλωμενο Ουαρντα στους μεσοεπιθετικούς.
-
- Επικοινωνία:
Μάλλον κάποιος μας τρολάρει!Όποιος φεύγει κάνει "παπάδες" μέχρι στιγμής.....Μένει να δούμε και χατ τρικ από Λάμπρου!!! Την ίδια ώρα εμείς προσδοκούμε σε ανάσταση νεκρών(δεξι μπακ-Esiti-Biseswar-Kagawa)....gika έγραψε:2 γκολ ο Ουαρντα σε ένα ημίχρονο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Παρ 03 Σεπ 2021, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ToMousiTouCrespo
Καλά με ένα σχολείο έπαιζαν...ηρεμηστε..gika έγραψε:2 γκολ ο Ουαρντα σε ένα ημίχρονο.
Μάλλον το 2ο (συντηρητική χρονιά). Ή έστω έτσι θέλω να ελπίζω.WestBlock4 έγραψε:Το θεμα δεν είναι αν έχει ο ζιβκοβιτς covid αυτό που πρέπει να προβληματίζει είναι ότι σε κάθε απώλεια από μικρή μέχρι μεγάλη θα φαίνεται κ πόσο λάθος ήταν που δεν πήραν παιχτες. Δεν ξέρω αν ο ιβαν έκοψε τη κάνουλα όπως διαδίδουν στην Αθήνα ή παει σε μια συντηρητική χρόνια αλλά η φετινή χρονιά με Ευρώπη κ πρωτάθλημα θελεις εκτός από την 11 αδα κ καλές λύσεις από πάγκο... εμείς καταφέραμε να ποναμε κ στη βασική 11 αδα
Είναι μια χρονιά που θυμίζει έντονα το καλοκαίρι του 14 με τον Αγγελο προπονητή. Ελάχιστες μεταγραφές και ένα αρκετά ελλειμματικό ρόστερ σε ορισμένες θέσεις.
Υπενθυμίζω όμως ότι παρά τις αρνητικές προβλέψεις βρεθήκαμε κάποια στιγμή 1οι στο + 5 από τον γαύρο. Στο β΄ γύρο ωστόσο λόγω του μικρού ρόστερ έσκασε η ομάδα. Συν ότι κυνηγήθηκε απίστευτα από την διαιτησία.
-
- Επικοινωνία:
Και με πιο φθηνό μπάλωμα (Fede Cartabia)μια χαρά θα γινόταν η δουλειά μας εδώ που φθάσαμε αλλά.....nunies4 έγραψε:Τώρα που είπες ντουέτο δεν τους παίρνουμε και τους 2 Ρομέρο λέω εγω; Μάλλον θα χρειαστουν και οι 2.renegade έγραψε:Είναι ντουετο.
Προς το παρόν μόνο η μία τραγούδησε
Να κάνουμε καιι το χατίρι στον 3ο που είναι ο μάνατζερ τους και θέλει να τους σπρώξει πακέτο...
Μπορεί να χει βαλει και ο Λουτσεσκου το χερακι του σ αυτο...joshua έγραψε:Δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση του Λουτσεσκου...Σε χρονια covid και μεταλλαξης Δ,με 3 διοργανωσεις, εμεις επιλεξαμε να παμε με το πιο μικρο ροστερ των τελευταιων 10 ετων...
Σε καθε περίπτωση δεν υπαρχει καμια δικαιολογια! Η δουλεια ολων τους ηταν να λαβουν υποψη τους ολα τα δεδομενα και να ετοιμασουν την ομαδα ωστε να μπορει να σταθει σε ανταγωνιστικο επιπεδο σε 3 διοργανωσεις.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk