Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Γιατί μια χρήσης; Πλάκωμα θα μας έπεφτε να πάρουμε δανεικό (με καλή option) παίκτη αντίστοιχο του Baba;
Επίσης για πολλοστή φορά θα επαναλάβω να μην δίνετε πίστη σε ό,τι γράφουν οι ΑΡΔ.
Επίσης για πολλοστή φορά θα επαναλάβω να μην δίνετε πίστη σε ό,τι γράφουν οι ΑΡΔ.
-
Και γιατί να μην πάρω ελευθερους , που υπάρχουν καλές περιπτώσεις. ΣΤην ουσια θα μπει στην ζυγαριά η ποιότητα του παίκτη και το κόστος . Δηλάδη αν υπάρχει ενας ελεύθερος που μας αρέσει και θα μας κοστισει 2χ και απο την άλλη ενα δανεικός με καλυτερη ποιότητα και μας κοστίσει 1χ μας χαλάει να παρουμε τον δανεικό? Ήδη έχουμε αποκτήσει 3 ελεύθερους και 3 με μεταγραφη πληρώνοντας ομάδα ,έχουμε πάρει 2 δανεικούς για την β ομάδαLogistis έγραψε:συμφωνω απολυτα μαζι σουMetagrafakias έγραψε: ρε παιδια οντως παικταραδες αλλα τι ειναι ο ΠΑΟΚ??το φυτωριο της Τσελσι??η ενδιαφερεται να φτιαξει ομαδα μια χρησης???διοτι αυτοι οι παικτες και να δεχθουν να ερθουν για ενα χρονο στον ΠΑΟΚ δανεικοι, η ρητρα τους θα ειναι στα 15-20εκ...Θελετε του χρονου τετοιο καιρο να λεμε γιατι κατεβηκαμε στα προκριματικα με Νασμπεργκ και Μιχαηλιδη παλι???
δυστυχως ομως φαινεται οτι η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη
εκτος απο το ποστ του sotos βλεπω τωρα και το αρθρο στο 24 :
Αναγκαστική στροφή σε δανεικούς
Δεν αναμένονται άλλες κινήσεις «τύπου» Τσάλοφ και Τισουντάλι
παιδια δεν ειναι αρθρα. ειναι αντιγραφη του σαββατιατικου αρθρου της φορτσα απο τα 2 σαιτ που οι αρδ τους γραφουν στην εφημεριδα.
τα αναπαραγουν σταδιακα και ταυτοχρονα τις επομενες ημερες.
ελπιζω να μην μας μεινει ο σαματα βαριδιο
θα ηθελα και πωληση ντεσπο αλλα δεν βλεπω κινηση.
θα ηθελα μειτε αλλα αν δεν γινεται θα ηθελα μισιτς. κουβεντιδης υποννοει οτι βλεπουμε παλι περιπτωση που ειχαμε δει
αρα ειναι μειτε μπακαγιοκο μισιτς μαριν και ο βραζιλιανος αμ χαφ
για στοπερ οι 2 που ειχαν ακουστει εκλεισαν η απορριφθηκαν λογω κοστους ( γαλλος)
τα αναπαραγουν σταδιακα και ταυτοχρονα τις επομενες ημερες.
ελπιζω να μην μας μεινει ο σαματα βαριδιο
θα ηθελα και πωληση ντεσπο αλλα δεν βλεπω κινηση.
θα ηθελα μειτε αλλα αν δεν γινεται θα ηθελα μισιτς. κουβεντιδης υποννοει οτι βλεπουμε παλι περιπτωση που ειχαμε δει
αρα ειναι μειτε μπακαγιοκο μισιτς μαριν και ο βραζιλιανος αμ χαφ
για στοπερ οι 2 που ειχαν ακουστει εκλεισαν η απορριφθηκαν λογω κοστους ( γαλλος)
Είναι συγκλονιστικό πάντως πως έχουμε φτάσει 19 Αυγούστου και αφήνετε να υπονοηθεί ότι ακόμα είμαστε στο ψάξιμο. Ήξεραν ότι θα υπήρχε ενδιαφέρον για τον Κουλιερακη έπρεπε να είχαν κάνει έστω μια προεργασία. Είναι κρίμα να πας στραφεί τόσο κόπος επειδή δεν μπήκαμε στο Cl.
Την άποψη μου την έχω καταθέσει και θα το κάνω μία ακόμα φορά, πάντα με βάση το τι θεωρώ εγώ στο δικό μου μυαλό ως σωστό και αντικειμενικό, χωρίς να ξέρω βέβαια τι συμβαίνει πραγματικά στα οικονομικά της ΠΑΕ.
Δεν ξέρω τι είχαν στο μυαλό τους και αν νόμιζαν πως έχουμε περάσει ήδη στο Champions League, υπολογίζοντας στα αστρονομικά έσοδα που θα μας έφερνε το σεντόνι, αλλά σε ΚΑΜΊΑ των περιπτώσεων δεν βγάζω λιγότερα τα έσοδα σε σχέση με τα περσινά, ίσα ίσα είναι κατά πάρα πολύ αυξημένα.
Αγορές πωλήσεις.
Έχοντας δώσει 6 εκατομμύρια συνολικά για μεταγραφές (Τσάλοφ, Τισουντάλι, Τσιφτσής, Κεντζιόρα) και έχοντας πάρει το 1.2 για Έκονγκ και τα 15 του Κουλιεράκη (εφόσον θεωρείται κλεισμένος), δεν υπολογίζω καν αν θα πάρουμε οτιδήποτε από Σαμάττα, το ισοζύγιο αγορών και πωλήσεων είναι σαφέστατα θετικό.
Να πάμε τώρα στο μπάτζετ.
Πόσα έπαιρναν οι Έκονγκ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κουλιεράκης, Σαμάττα (επίσης θεωρείται δεδομένη η απομάκρυνση του) Ζίβκο Ζίβκοβιτς; Κάτω από 4-5 εκατομμύρια ετησίως αποκλείεται να είναι.
Αν βάλουμε τώρα τα νέα συμβόλαια μαζί με τα πριμ υπογραφής (πχ Καμαρά), με το ζόρι να είμαστε μείον κατά 1 εκατομμύριο.
Πάμε στα διαρκείας.
Από 10-11 χιλιάδες που είχαμε πέρσι, φέτος έχουμε 17+ χιλιάδες (δηλαδή περίπου 7.000 περισσότερα), με μέση αύξηση τιμής κατά 20 μέχρι και 30%.
Πάμε και στην Ευρώπη.
Έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή μας στο Conference, σε περίπτωση που περάσουμε στο Europa, περιμένουμε το λιγότερο από 5 μέχρι 10 εκατομμύρια περισσότερα έσοδα από πέρσι.
Δηλώνω εντελώς άσχετος από μαθηματικά και λογιστικά.
Σίγουρα πάντως με όλα τα παραπάνω δεδομένα, δεν μου προκύπτει από πουθενά, ΜΑ ΑΠΌ ΠΟΥΘΕΝΆ ΌΜΩΣ, χασούρα και λόγος για να μην έρθουν με κανονική μεταγραφή τουλάχιστον 2 παίκτες. Είτε ως ελεύθεροι προφανώς, είτε με μεταγραφή από ομάδα.
Το να πάρεις έναν δυο δανεικούς, πχ το αριστερό μπακ, οκ πάει και έρχεται.
Το να συζητάμε όμως το σενάριο μόνο δανεισμών (σήμερα το πρωί ανέβηκε σχετικό άρθρο στο 24) αγγίζει τα όρια της παράνοιας.
Ελπίζω ως συνήθως να μην έχουν ιδέα και να γράφουν ότι τους κατέβει. Ειλικρινά το ελπίζω.
Δεν ξέρω τι είχαν στο μυαλό τους και αν νόμιζαν πως έχουμε περάσει ήδη στο Champions League, υπολογίζοντας στα αστρονομικά έσοδα που θα μας έφερνε το σεντόνι, αλλά σε ΚΑΜΊΑ των περιπτώσεων δεν βγάζω λιγότερα τα έσοδα σε σχέση με τα περσινά, ίσα ίσα είναι κατά πάρα πολύ αυξημένα.
Αγορές πωλήσεις.
Έχοντας δώσει 6 εκατομμύρια συνολικά για μεταγραφές (Τσάλοφ, Τισουντάλι, Τσιφτσής, Κεντζιόρα) και έχοντας πάρει το 1.2 για Έκονγκ και τα 15 του Κουλιεράκη (εφόσον θεωρείται κλεισμένος), δεν υπολογίζω καν αν θα πάρουμε οτιδήποτε από Σαμάττα, το ισοζύγιο αγορών και πωλήσεων είναι σαφέστατα θετικό.
Να πάμε τώρα στο μπάτζετ.
Πόσα έπαιρναν οι Έκονγκ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κουλιεράκης, Σαμάττα (επίσης θεωρείται δεδομένη η απομάκρυνση του) Ζίβκο Ζίβκοβιτς; Κάτω από 4-5 εκατομμύρια ετησίως αποκλείεται να είναι.
Αν βάλουμε τώρα τα νέα συμβόλαια μαζί με τα πριμ υπογραφής (πχ Καμαρά), με το ζόρι να είμαστε μείον κατά 1 εκατομμύριο.
Πάμε στα διαρκείας.
Από 10-11 χιλιάδες που είχαμε πέρσι, φέτος έχουμε 17+ χιλιάδες (δηλαδή περίπου 7.000 περισσότερα), με μέση αύξηση τιμής κατά 20 μέχρι και 30%.
Πάμε και στην Ευρώπη.
Έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή μας στο Conference, σε περίπτωση που περάσουμε στο Europa, περιμένουμε το λιγότερο από 5 μέχρι 10 εκατομμύρια περισσότερα έσοδα από πέρσι.
Δηλώνω εντελώς άσχετος από μαθηματικά και λογιστικά.
Σίγουρα πάντως με όλα τα παραπάνω δεδομένα, δεν μου προκύπτει από πουθενά, ΜΑ ΑΠΌ ΠΟΥΘΕΝΆ ΌΜΩΣ, χασούρα και λόγος για να μην έρθουν με κανονική μεταγραφή τουλάχιστον 2 παίκτες. Είτε ως ελεύθεροι προφανώς, είτε με μεταγραφή από ομάδα.
Το να πάρεις έναν δυο δανεικούς, πχ το αριστερό μπακ, οκ πάει και έρχεται.
Το να συζητάμε όμως το σενάριο μόνο δανεισμών (σήμερα το πρωί ανέβηκε σχετικό άρθρο στο 24) αγγίζει τα όρια της παράνοιας.
Ελπίζω ως συνήθως να μην έχουν ιδέα και να γράφουν ότι τους κατέβει. Ειλικρινά το ελπίζω.
Ακρως ευλογος ο προβληματισμος. Το επισης παραδοξο ειναι πως υφισταται ασυνεννοησία ή δυσαρεσκεια για τις μεταγραφες απο τη στιγμη π αποδεδειγμενα ο Ραζβαν με τον Ιβαν εχουν εξαιρετικη σχεση και αμεση προσωπικη επικοινωνια. Στην ταινια για το πρωταθλημα (το πιο μαγκικο πρωτάθλημα) ο Λουτσεσκου μας ειπε πως περσι στην προετοιμασια ηταν απελπισμενος με την κατασταση γ αυτο εκανε εκεινες τις δηλωσεις κλπ. Παλι φετος τον ειδαμε να δηλωνει σε κάθε ευκαιρια πως ο Μειτε ειναι ο μονος π θελει. Γιατι δεν πηρε ενα τηλ τον Ιβαν να του το πει? Τι φαση? Τι ειδους σχεση ειναι αυτη?navigator11 έγραψε:Ειλικρινά, διαβάζω πως ο Λουτσέσκου έχει κερδίσει το δικαίωμα να έχει το πάνω χέρι στην όποια κουβέντα για το αγωνιστικό και δε διαφωνώ σε γενικές γραμμές. Εφόσον ο ... κλεισμένος Μεϊτέ δε φαίνεται να κλείνει, δεν μπορώ ούτε καν εικασία να κάνω για την αιτία αυτού, θα ήθελα πολύ να μάθω τι σκέφτεται ο προπονητής να κάνει ως προς το θέμα του χαφ, που χρειάζεται εδώ και τουλάχιστον 1,5 μήνα η ομάδα. Αν τελικά δεν κλείσει αίσια αυτή η υπόθεση, δε θα πάρουμε εκεί παίχτη καθόλου, ας πούμε, ως ένδειξη δυσαρέσκειας; Θα υποβάλει παραίτηση; Θα διαπομπεύσει δημόσια τη διοίκηση σε επόμενη συνέντευξη τύπου; Τι μέλλει γενέσθαι;
Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ολα αυτα που διαβαζουμε τις τελευταιες σελιδες ειναι το επακολουθο μιας κοντρας και μεσα στο 96.
Δυσκολευομαι ρε @@ουστη μου...πως να το πω; Δεν το επεξεργαζεται το μυαλο μου σαν κατι λογικο.
Δυσκολευομαι ρε @@ουστη μου...πως να το πω; Δεν το επεξεργαζεται το μυαλο μου σαν κατι λογικο.
-
Ο ΠΑΟΚ ακόμη και αν 31/8 κλείσει μόνο τρεις παίκτες , αλλά ποιοτικούς , όπως οι Μειτε Ζιγκο και Μιραντσουκ θα έχει καλύψει όλα τα κενά του και θα έχει πετύχει μια πλήρη αναβάθμιση του ρόστερ. Αν δε πουληθεί τελικά ο Κουλιερακης μπορούμε να πούμε ότι θα χρειαστεί και ένας δανεικός με option επιπλέον στην άμυνα. Αν πουληθεί κι ο Τσιγγαρας επίσης ένας δανεικός με option στα χάφ. Αυτά είναι όλα κι όλα. Λεφτά πρέπει να δοθούν και όλα τα αλλά τα ακούω βερεσέ.
-
Στο συγχρονο ποδοσφαιρο γινεται με την υπογραφη των συμβολαιων. Ακομα και οι πιτσιρικαδες πλεον πιεζουν για αυτο (οπως εκανε ο Κουτσιας πχ).GINOLA έγραψε:Εδω να ρωτήσω,αν αυτό ισχύει, πως υπόσχεται κάποιος εκτός του προπονητή ρόλο και συμμετοχές στον οποιοδήποτε.Το ίδιο έγινε κάποτε με τον κουτσια με αποτέλεσμα το παιδί να χάσει το μυαλό του και να γίνει οτι έγινε.tonipap801 έγραψε:Δυστυχως εχουμε πολυ κοντη μνημη καμια φορα.
Να θυμισω οτι ο Νικος Σαββιδης και τουλαχιστον ενας απο το σκαουτιγκ τιμ παρακολουθουσαν "παιχτη απο ομαδα της Πρεμιερ Λιγκ" απο περσι τον Οκτωβριο οταν παιξαμε με την Αμπερντην. Τοτε ειχε γραφτει οτι αυτη η ομαδα (Νικος + σκαουτ) ειχαν παει "καπου στη βορεια Αγγλια" για να δουν εναν παιχτη πριν πανε στο Αμπερντην να δουν το επικο 2-3 με την τοπικη ομαδα (που ημουν μεσα).
Τελικα αποδεικνυεται οτι το σκαουτιγκ τιμ συνεχισε να τον παρακολουθει για πολλους μηνες και τον Μαρτιο του κανανε επισημη κρουση οταν φανερωσε ο παιχτης οτι δεν θελει να ανανεωσει για να παει καπου να παιζει.
Αυτος ο παιχτης ειναι ο Σορετιρε, που μονο τυχαιος δεν ειναι.
Χρειαστηκαν πολλες προσπαθειες να τον πεισουν και σιγουρα του υποσχεθηκαν καποιες συμμετοχες μεσα στη χρονια, ισως και ευρωπαικες (σε οποιο ομιλο και αν περασουμε νομιζω θα δηλωθει).
Η κινηση αυτη φανερωνει ενα συγκεκριμενο πλανο και σοβαροτητα για να φερουμε εναν παιχτη που σπανια ερχεται σε τετοια ηλικια στο ελληνικο πρωταθλημα με ελευθερη μεταγραφη (μπορει να βγει, μπορει να μην βγει).
Ο Σορετιρε δεν συγκρινεται με τα προτζεκτ Γκομεζ και Καμπεζας που ερχονται δανεικοι και μαλλον κατευθειαν για τη β ομαδα αρχικα.
Ας αναγνωρισουμε 5 πραγματα στη λειτουργια της ομαδας.
A truly, excellent point.kos έγραψε:aivas19 αν παει 30/8 και σου πουνε σαματα ή αποστολος βελιος και πεις σαματα, τον εχεις εγκρινει????
-
Κατα δηλωση του κυριακου το μπατζετ ειναι 50 εκατομυριαBlackgr4 έγραψε:Την άποψη μου την έχω καταθέσει και θα το κάνω μία ακόμα φορά, πάντα με βάση το τι θεωρώ εγώ στο δικό μου μυαλό ως σωστό και αντικειμενικό, χωρίς να ξέρω βέβαια τι συμβαίνει πραγματικά στα οικονομικά της ΠΑΕ.
αν υποθεσουμε οτι στο γιουροπα θα παρεις περιπου 10 και απο κουλιερακη εκονγκ 15
εχεις 25 εσοδα συν καμια 4 απο τα διαρκειας συν αλλα 4 πες απο τα εισητηρια ολης της χρονιας (ισως και λιγοτερα)
παμε στα 33.
Τηλεοπτικα γυρω στα 8 παμε στα 41
Χορηγος φανελας νομιζω ειναι γυρω στο 1,5?
42μισο
Χορηγοι αλλοι , της πλακας με το ζορι 43.
-
Αν παμε για ελευθερους οπως γραφτηκε εδω, θα πηγαινα για Μαρλον και Βαν Ανχολτ
https://www.transfermarkt.com/patrick-v ... eler/52119
https://www.transfermarkt.com/marlon/pr ... ler/273236
++ Μειτε που ετσι οπως τα καναμε ειναι η καλυτερη λυση στο 6
https://www.transfermarkt.com/patrick-v ... eler/52119
https://www.transfermarkt.com/marlon/pr ... ler/273236
++ Μειτε που ετσι οπως τα καναμε ειναι η καλυτερη λυση στο 6
Ζαχαρη στο ψωμι των "φιλων" μας καταντησαμε.
Γραφει ενας παπατζης κατι το τεντωνουμε εδω.Το πιανει απο την αλλη ο αλλος παπατζης το ξανατεντωνουμε εδω.
Ειλικρινα βαρεθηκα να διαβαζω παπατζες 90 ημερες μετα το πιο μαγκικο πρωταθλημα.
Ελπιζω αυτο το σχολιο να ειναι το τελευταιο που ασχολειται με αυτη τη κατασταση.
Με μαλμο-πανσερραικο μας κανανε γιογιο απο δεξια και μας πηραν και πεναλτι.
Δεξιο φουλ μπακ αμεσα και αμυντικο χαφ εστω κι ο Μειτε.Θεωρω λαθος την παραμονη οττο αν δεν μπορει να λογιζεται αριστερα που εχει εμπειρια.Θεωρω λαθος την παραμονη ως δεξι μπακ του βιερινια.Σημαια δε λεω αλλα δυστηχως δε μπορει.Στηριξη στον προπονητη που δεν ειναι μαγος.

Γραφει ενας παπατζης κατι το τεντωνουμε εδω.Το πιανει απο την αλλη ο αλλος παπατζης το ξανατεντωνουμε εδω.
Ειλικρινα βαρεθηκα να διαβαζω παπατζες 90 ημερες μετα το πιο μαγκικο πρωταθλημα.
Ελπιζω αυτο το σχολιο να ειναι το τελευταιο που ασχολειται με αυτη τη κατασταση.
Με μαλμο-πανσερραικο μας κανανε γιογιο απο δεξια και μας πηραν και πεναλτι.
Δεξιο φουλ μπακ αμεσα και αμυντικο χαφ εστω κι ο Μειτε.Θεωρω λαθος την παραμονη οττο αν δεν μπορει να λογιζεται αριστερα που εχει εμπειρια.Θεωρω λαθος την παραμονη ως δεξι μπακ του βιερινια.Σημαια δε λεω αλλα δυστηχως δε μπορει.Στηριξη στον προπονητη που δεν ειναι μαγος.

-
Υπαρχει και το ενδεχομενο να υπαρχουν παιχτες που βρηκαμε αλλα δεν μπορουμε να αγορασουμε. (Να ζηταει π.χ η ομαδα 5-6 εκατομ) .Ενα δανεισμός με οψιον η χωρις ωστε του χρονου να ξεκινησουμε παζαρια σε προσιτα επιπεδα γιατι πρεπει να ειναι κατι κακό. Αφορίζετε ολοι τον δανεισμο ενος παιχτη οταν το 70% της αγορας λειτουργει ετσι (και για φορολογικους λογους). ΒΙειρινια, Μπαμπα, Μισιτς,Μεητε, Κεντζιορα ηρθαν ως δανεικοί και βοηθησαν .