ΠΑΟΚ - Ajax 20:00 6/8 Open - Paokmania Web Radio
- constadine
Re: ΠΑΟΚ - Ajax 20:00 6/8 Open - Paokmania Web Radio
Όλα τα είχαμε το αυτογκόλ μας έλειπε .
Ευτυχώς αντιδράσαμε .
Ευτυχώς αντιδράσαμε .
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αρε ομαδάρα!!
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια χαρά είναι η ομάδα μετά το αναμενόμενα διατακτικό ξεκίνημα που έγινε ακόμα πιο δύσκολο από το κρύο αυτογκόλ. Εμένα δεν με ενόχλησε ο Γιαννουλης,αυτός είναι με τα καλά και τα κακά του.Ποο πολύ με τρομάζει ο Εσιτι και η εξαρχής απορία για το κατά ποσο ένα τόσο σωματοδες χάφ μπορεί να στρίψει και να σπάσει μέση απέναντι σε υδραυλικούς αντιπάλους. Πάμε γερά,προσεκτικά και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα απένταρο σε αυτή την άμυνα του Άγιαξ. Προσοχή πίσω και ότι κάτσει μπροστά.
- pirate_salonica
Μας ξεκ@υλωσαν λίγο με την αρχή αλλά μετά πήρε μπρος το τρένο...
ΠΑΑΑΑΑΑΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚ!
ΠΑΑΑΑΑΑΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚ!
- Dimitris_L4
Ειμαστε ο πιο αμπαλος λαος..περιμενουμε ενα λαθος ενος παιχτη να τν κραξουμε για να ικανοποιησουμε το εγω μας..
Κραζουμε τν γιαννουλη γτ εβαλε αυτογκολ...ωωωωω σοβαρο θεμα λες και ειναι ο μοναδικος παιχτης που βαζει αυτογκολ..δν μας νοιαζει που ο γιαννουλης ειναι παντα μονος του χωρις βοηθειες απο μπισε και παρα ταυτα κανει ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ...
Ντροπη..
Κραζουμε τν γιαννουλη γτ εβαλε αυτογκολ...ωωωωω σοβαρο θεμα λες και ειναι ο μοναδικος παιχτης που βαζει αυτογκολ..δν μας νοιαζει που ο γιαννουλης ειναι παντα μονος του χωρις βοηθειες απο μπισε και παρα ταυτα κανει ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ...
Ντροπη..
-
Πολύ ωραία και β πάσα του Εσιτι στο δεύτερο γκολ (πιστεύω ότι θα βάλουμε και άλλα οπότε διευκρινίζω από τώρα σε ποιο γκολ αναφέρομαι)
- Μπαρκαρούτσος
- PAOKevolution
Ένα ημίχρονο που δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε και δεύτερο να τους το κάνουμε πράξη θα προτιμούσα από πίσω να γίνει η πράξη. Ρεφ γαμιεσαι ασύστολα. ΠΑΜΕΕΕΕΕΕ 

Aυτο το χεσμενο σημερα ηταν τραγικο. Αδικουν τους εαυτους τους.
Πριν απο το ματς ελεγα να μην γινει ροντεο...αλλα ετσι οπως μπηκαμε ΧΡΕΙΑΖΩΤΑΝΕ να γινει ροντεο να ξυπνησουμε.
Το γκολ δε πειραζει, δεν υπαρχει περιπτωσει να μη φας γκολ ετσι κι αλλιως.
Τα πραγματα τα βλεπω τελειως αντιθετα απο οτι ελεγε η θεωρια. Ενω η σκεψη ηταν να παιξουμε απο πισω, ενω το κλεψιμο και αντεπιθεση δουλευει, υπαρχουν πολλες αχρειαστες μακρινες μπαλιες στο πουθενα ενω υπαρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ χωροι στον αξωνα. Ψιλοχεστηκαμε στην αρχη με την πιεση του Αγιαξ ενω δεν ειναι φοβερα δυσκολο να την διασπασουν και εχουμε την ποιοτητα να το κανουμε.
Μου αρεσει το οτι εχουμε πολυ πραμα στον παγκο να ριξουμε μεσα.
Πριν απο το ματς ελεγα να μην γινει ροντεο...αλλα ετσι οπως μπηκαμε ΧΡΕΙΑΖΩΤΑΝΕ να γινει ροντεο να ξυπνησουμε.
Το γκολ δε πειραζει, δεν υπαρχει περιπτωσει να μη φας γκολ ετσι κι αλλιως.
Τα πραγματα τα βλεπω τελειως αντιθετα απο οτι ελεγε η θεωρια. Ενω η σκεψη ηταν να παιξουμε απο πισω, ενω το κλεψιμο και αντεπιθεση δουλευει, υπαρχουν πολλες αχρειαστες μακρινες μπαλιες στο πουθενα ενω υπαρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ χωροι στον αξωνα. Ψιλοχεστηκαμε στην αρχη με την πιεση του Αγιαξ ενω δεν ειναι φοβερα δυσκολο να την διασπασουν και εχουμε την ποιοτητα να το κανουμε.
Μου αρεσει το οτι εχουμε πολυ πραμα στον παγκο να ριξουμε μεσα.
-
Ευτυχως ανεβηκε ο Γιαννουλης μετα την ατυχη στιγμη του...
Η ομαδα ξύπνησε στο σωστο σημειο και αν ημασταν λιγο πιο συγκεντρωμενοι τωρα θα χαμε ενα χαλαρο 3-1 και θα τελειωναμε την υποθεση απο την Τουμπα!
Παμε για ενα σφιχτο δευτερο μερος με την ελπιδα να με κατσει ενα ακομη γκολακι!
Εξαιρετικο το 3-1 καλο και το 2-1!
Αλλο γκολ μονο μη φαμε
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ομαδα ξύπνησε στο σωστο σημειο και αν ημασταν λιγο πιο συγκεντρωμενοι τωρα θα χαμε ενα χαλαρο 3-1 και θα τελειωναμε την υποθεση απο την Τουμπα!
Παμε για ενα σφιχτο δευτερο μερος με την ελπιδα να με κατσει ενα ακομη γκολακι!
Εξαιρετικο το 3-1 καλο και το 2-1!
Αλλο γκολ μονο μη φαμε
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε αντε τραβα για υπνο που θ ειρωνευτεις κιολαςAsimos έγραψε:Όποιος δεν γουστάρει έχουμε και το γυναικείο τμήμα.
Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ειχαν φαει τον προλογο και μπηκαν χεσμενοι μεσα, γι'αυτο και το εφαγαν το αυτο-γκολακι, μολις καταλαβανε τι λιμα εχει στην αμυνα ο αγιαξ τον εβαλαν στα δυχτια. Βαλτε αλλα 2-3 για να καταλαβουν που ηρθαν να παιξουν τα γατια
- paok re niamou
Ιβαν παρε σκουπα και διωξτους ολους απο το Οπεν αν δεν ειναι ικανοι να μπορουν να εχουν τις προδιαγραφες να δειχνουν μεσω ιντερνετ τα παιχνιδια σε ολο τον ασπρομαυρο γαλαξια. Αντε γαμηθειτε αθηνεζικα μουνια, ο paok veriotis ναναι καλα που μας δινει την δυνατοτητα να βλεουμε την ομαδαρα μας ζωντανα
3 γκολ στο παιχνίδι όλα εμείς τα βάλαμε. Θα τον φάμε τον Άγιαξ κ θα φτύσουμε τα κόκαλα. Μέχρι το αυτογκόλ ειμασταν λίγο χεσμενοι. Όταν δεν παίζουμε φοβισμένα παίζουμε στα ίσια οποιαδήποτε ομάδα στον πλανήτη.