Δεν μου αρεσε ποτε (οπως και σε ολους μας νομιζω) το μοντελο του γαυρου που παντα εκθειαζαν τον χοσαδα προεδρο, προβατοποιημενοι... Ομως οχι και να αδικουμε τον προεδρο μας προκειμενου να μην μας "στιγματισει" το παραπανω μοντελο. Ο κυριος λογος ειναι πως υπαρχει μια τεραστια διαφορα. Ο προεδρος μας μεχρι στιγμης ειναι ΚΥΡΙΟΣ!!! Με τα ολα του μαγκες. Πλερωσε τα χρεη, εβαλε λεφτα στην ομαδα, πολλα λεφτα, προσπαθει να συμμαζεψει τα διοικητικα και τα αγωνιστικα με τα οποια λαθη του, αλλα το κυριοτερο απ' ολα και αυτο που κανει τη διαφορα και εναρμονιζεται απολυτα με τον χαρακτηρα του ΠΑΟΚ, ειναι πως οτι κανει, θελει να το κανει τιμια και δικαια. Δεν ξερω αν στο μελλον μας βγει κατασκοπος, λαμογιο, ρουφιανος ή οτιδηποτε. Αν γινει αυτο να πεσουμε να τον φαμε κι εγω πρωτος. Ομως ΔΕΝ εχει γινει κατι τετοιο μεχρι τωρα. Ο ανθρωπος ειναι δικαιος, θελει να κανει καθαρες κινησεις και αυτο εμενα προσωπικα με εχει κερδισει παρα τα οποια ελαττωματα του. Οποτε λοιπον, στο εξης, αποφασιζω να την πεφτω αγριως σε οποιον λοιδωρει αυτον τον ανθρωπο που εχει προσφερει τοσα στην ομαδα μου, που ουτε στον υπνο μου τα φανταζομουν. Και με ΚΑΘΑΡΟ, ΤΙΜΙΟ προφιλ!
ΥΓ: αν υπαρχουν αντιρρησεις στα παραπανω, ευχαριστως να τις ακουσω, μηπως διακρινω κατι που δεν βλεπω σ
Πες τα ρε φιλε, γιατι παραεχουν αυξηθει οι ντεμεκ προχωρημενοι που μονο τα στραβα βλεπουν. Εδω τις προαλλες στην 4, μια μεριδα ζωων, φωναζε το all time classic "εχεις λαο παλλικαρο λεβεντη αλλα...προεδρο".
Αυτη την στιγμη μια φορακλα θελουμε και ενα χαφ που να παραγει, ωστε να καλυψουμε τα κενα της βασικης ενδεκαδας. Εξτρεμ απο το καλοκαιρι, μια και που θα ηταν μαλλον πολυτελεια το να παρουμε τωρα παιχτη για παγκο.
Οσο για τον Βιειρινια ελπιζω η ενδεχομενη επιστροφη του να γινει με ελευθερη μεταγραφη και ΜΟΝΟ και αφου ξεψαχνιστει για τραυματισμους. Ναι κυριοι ο ΠΑΟΚ μεγαλωσε τοσο που ναι μεν θα τον ηθελα πισω αλλα πλεον δεν τρελενομαι! Λεφτα σε ομαδες πρεπει να δινονται μονο για παιχτες εξελιξημους και με μεγαλα περιθωρια αποκτησης υπεραξιας...