Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
agios

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από agios »

efthimis_paok έγραψε:
agios έγραψε:
john4serres έγραψε:O Φακουντο ναι λογιζεται ως δεξι εξτρεμ, αλλα οχι ασβεστη.
Περισσοτερο μπασταρδοεξτρεμδευτεροφορ που συγκλινει.
Και ως αριστερο εξτρεμ ο Μυστακιδης οπου κι αυτος συγκλινει.
johny ψοφάω να είσαι βοηθός του Ίβιτς να περάσεις αλλαγή τον Φακούντο και να του εξηγήσεις που ακριβώς θα κινείται!!! :lol: :lol:
Αυτό το ''μπασταρδο....''Είσαι Θεός.... :D
-Well, fak, the things are simply: you play bastardextremefakesecondstrikerwho plays all around in the box. Okay?
-Eeeehhhh......
-Nice.Lets go,go,go.
:lol: :lol: :lol: Να είσαστε καλά ρε μάγκες έχω δακρύσει :lol: :lol:
:opaokara: ''Και φύγαμε σκαστοί από την κλινική ΠΑΟΚΑΡΑ μου κάνε μια μεταγραφή''..
Τι να φάμε από τεχνικούς διευθυντές,προπονητές,σκάουτερ...Κανείς δεν ξέρει τις θέσεις που θέλουμε καλύτερα από εμάς.. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

sic-4 έγραψε:
PAOKstr έγραψε:να χαμε να λεγαμε κ να χαμε να πουμε μαγες...πιο πιθανο ειναι να χασουμε παικτες παρα να φερει ο μπροενδρος σοβαρο παικτη...το ξερουμε το παραμυθι ελευθεροι πολυτραυματιες 30 φεβρουαριου...ξερετε αναβει πρασινο φως το σβηνει κτλπ
και ποιος ειναι αυτος ρε μαγιτη με τις 17 δημοσιευσεις; για πες μας κι εμας να ξερουμε γιατι δεν σε πιανω...
και αν εννοεις τον ανθρωπο που εχει κανει τις ακριβοτερες μεταγραφες στην ιστορια του ΠΑΟΚ και εχει βαλει εκατομμυρια μεχρι στιγμης για την αγαπημενη μου ομαδα τοτε σαλτα και ταμ τιριριμ που θα μιλησεις ετσι γι αυτον και πες μας και τι εχεις κανει εσυ για τον ΠΑΟΚ που νομιζεις οτι σου δινει το δικαιωμα να μιλας ετσι γι αυτον τον ανθρωπο...

και κυριοι mods.... εγκρινατε αυτο το post που λεει ο μπροενδρος και το παραμυθι και σιγα μη φερει σοβαρο παικτη; γιατι;
Σορρυ Sic.Εχεις απολυτο δικιο.Ανθρωπινο λαθος.Μολις μας χαιρετησε ο PAOKstr
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ευχαριστω Κωστα...

Δεν μου αρεσε ποτε (οπως και σε ολους μας νομιζω) το μοντελο του γαυρου που παντα εκθειαζαν τον χοσαδα προεδρο, προβατοποιημενοι... Ομως οχι και να αδικουμε τον προεδρο μας προκειμενου να μην μας "στιγματισει" το παραπανω μοντελο. Ο κυριος λογος ειναι πως υπαρχει μια τεραστια διαφορα. Ο προεδρος μας μεχρι στιγμης ειναι ΚΥΡΙΟΣ!!! Με τα ολα του μαγκες. Πλερωσε τα χρεη, εβαλε λεφτα στην ομαδα, πολλα λεφτα, προσπαθει να συμμαζεψει τα διοικητικα και τα αγωνιστικα με τα οποια λαθη του, αλλα το κυριοτερο απ' ολα και αυτο που κανει τη διαφορα και εναρμονιζεται απολυτα με τον χαρακτηρα του ΠΑΟΚ, ειναι πως οτι κανει, θελει να το κανει τιμια και δικαια. Δεν ξερω αν στο μελλον μας βγει κατασκοπος, λαμογιο, ρουφιανος ή οτιδηποτε. Αν γινει αυτο να πεσουμε να τον φαμε κι εγω πρωτος. Ομως ΔΕΝ εχει γινει κατι τετοιο μεχρι τωρα. Ο ανθρωπος ειναι δικαιος, θελει να κανει καθαρες κινησεις και αυτο εμενα προσωπικα με εχει κερδισει παρα τα οποια ελαττωματα του. Οποτε λοιπον, στο εξης, αποφασιζω να την πεφτω αγριως σε οποιον λοιδωρει αυτον τον ανθρωπο που εχει προσφερει τοσα στην ομαδα μου, που ουτε στον υπνο μου τα φανταζομουν. Και με ΚΑΘΑΡΟ, ΤΙΜΙΟ προφιλ!

ΥΓ: αν υπαρχουν αντιρρησεις στα παραπανω, ευχαριστως να τις ακουσω, μηπως διακρινω κατι που δεν βλεπω σωστα
Άβαταρ μέλους
NapolitanosG4

Δημοσίευση από NapolitanosG4 »

Δεν μου αρεσε ποτε (οπως και σε ολους μας νομιζω) το μοντελο του γαυρου που παντα εκθειαζαν τον χοσαδα προεδρο, προβατοποιημενοι... Ομως οχι και να αδικουμε τον προεδρο μας προκειμενου να μην μας "στιγματισει" το παραπανω μοντελο. Ο κυριος λογος ειναι πως υπαρχει μια τεραστια διαφορα. Ο προεδρος μας μεχρι στιγμης ειναι ΚΥΡΙΟΣ!!! Με τα ολα του μαγκες. Πλερωσε τα χρεη, εβαλε λεφτα στην ομαδα, πολλα λεφτα, προσπαθει να συμμαζεψει τα διοικητικα και τα αγωνιστικα με τα οποια λαθη του, αλλα το κυριοτερο απ' ολα και αυτο που κανει τη διαφορα και εναρμονιζεται απολυτα με τον χαρακτηρα του ΠΑΟΚ, ειναι πως οτι κανει, θελει να το κανει τιμια και δικαια. Δεν ξερω αν στο μελλον μας βγει κατασκοπος, λαμογιο, ρουφιανος ή οτιδηποτε. Αν γινει αυτο να πεσουμε να τον φαμε κι εγω πρωτος. Ομως ΔΕΝ εχει γινει κατι τετοιο μεχρι τωρα. Ο ανθρωπος ειναι δικαιος, θελει να κανει καθαρες κινησεις και αυτο εμενα προσωπικα με εχει κερδισει παρα τα οποια ελαττωματα του. Οποτε λοιπον, στο εξης, αποφασιζω να την πεφτω αγριως σε οποιον λοιδωρει αυτον τον ανθρωπο που εχει προσφερει τοσα στην ομαδα μου, που ουτε στον υπνο μου τα φανταζομουν. Και με ΚΑΘΑΡΟ, ΤΙΜΙΟ προφιλ!

ΥΓ: αν υπαρχουν αντιρρησεις στα παραπανω, ευχαριστως να τις ακουσω, μηπως διακρινω κατι που δεν βλεπω σ
Πες τα ρε φιλε, γιατι παραεχουν αυξηθει οι ντεμεκ προχωρημενοι που μονο τα στραβα βλεπουν. Εδω τις προαλλες στην 4, μια μεριδα ζωων, φωναζε το all time classic "εχεις λαο παλλικαρο λεβεντη αλλα...προεδρο".

Αυτη την στιγμη μια φορακλα θελουμε και ενα χαφ που να παραγει, ωστε να καλυψουμε τα κενα της βασικης ενδεκαδας. Εξτρεμ απο το καλοκαιρι, μια και που θα ηταν μαλλον πολυτελεια το να παρουμε τωρα παιχτη για παγκο.
Οσο για τον Βιειρινια ελπιζω η ενδεχομενη επιστροφη του να γινει με ελευθερη μεταγραφη και ΜΟΝΟ και αφου ξεψαχνιστει για τραυματισμους. Ναι κυριοι ο ΠΑΟΚ μεγαλωσε τοσο που ναι μεν θα τον ηθελα πισω αλλα πλεον δεν τρελενομαι! Λεφτα σε ομαδες πρεπει να δινονται μονο για παιχτες εξελιξημους και με μεγαλα περιθωρια αποκτησης υπεραξιας...
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Duke_Rolson έγραψε:
Ettien έγραψε:Αρκεί να αντικατασταθούν με καλύτερους ή έστω ισάξιους. Μέσα από αυτήν την διαδικασία ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει και σταδιακά γίνεται αυτάρκης.
Θα σταθώ στο αυτάρκης.. Μια πώληση ( ή έστω οι πωλήσεις που είπες πριν συνέβαλαν). Το ερώτημα είναι όμως.. Πώληση παίχτη από το φυτώριο ή αγορά παίχτη από φυτώριο άλλης μεγάλης ομάδας -στυλ βιειρίνια- και κατόπιν πώληση; Τι θεωρείς/θεωρείτε επιτυχία-μεγαλώνω-γίνομαι αυτάρκης;

Αν το αναλύσουμε ακόμη περισσότερο, η ομάδα (χωρίς εγκαταστάσεις και ακαδημίες προ σαββίδη εποχή) έβγαλε όλες τις ομαδάρες μέχρι και το 2000 σαν μονάδες. Μετέπειτα Σάλπι, Μαχαιρίδη, Βρύζα, Ζαγόρ, Οκκά, Καφέ, Καπετανόπουλο, Σβούρα, Τουρσου ακόμη και Κλάους, Γλύκο, Μαλεζά και πάει λέγοντας (είτε από φυτώρια είτε φερέλπεις ποδοσφαιριστές που τους απογείωσε)..
Στην "Σαββίδεια" εποχή του επαγγελματισμού, μπορεί να μην ωρίμασαν οι συνθήκες για τους παίχτες, θα χρειαστούμε περισσότερα χρόνια φυσικά για να δούμε τους καρπούς, ωστόσο μέχρι τώρα έχουμε:

Κίτσιου, Κάτσε, Πέλκας, Δεληγιαννίδη, Δημητριάδης, Κουλούρης, Σταφυλίδης, Κων/νίδης, Τζανδάρης, Παναγιωτούδης, Γιακουμής, Σαββίδης, Πόζογλου
Η ενδυνάμωση του ΠΑΟΚ και η χάραξη ενός συγκεκριμένου δρόμου χωρίς παρεκκλήσεις στα πρότυπα αλλων ομάδων που έχω πολλές αναφέρει είναι η απαντηση στο τι είναι επιτυχία - μεγαλώνω - γίνομαι αυταρκης.
Το αν οι παίκτες προέρχονται από τα τα τμήματα υποδομής (που θα ήταν και το καλύτερο εδω που τα λέμε) ή είναι νέοι μεταγραφέντες απο άλλες ομάδες δεν νομίζω ότι έχει ΄τόση σημασία. Όπως και το αν είναι έλληνες ή ξένοι π.χ. Ειδικά αν σκεφτείς τι παίκτες παράγει γενικά το ελληνικό ποδοσφαιρο τωρα και το συγκρίνεις με αυτό που παρήγαγε πριν καμιά 20ετία........
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
sic-4 έγραψε:
PAOKstr έγραψε:να χαμε να λεγαμε κ να χαμε να πουμε μαγες...πιο πιθανο ειναι να χασουμε παικτες παρα να φερει ο μπροενδρος σοβαρο παικτη...το ξερουμε το παραμυθι ελευθεροι πολυτραυματιες 30 φεβρουαριου...ξερετε αναβει πρασινο φως το σβηνει κτλπ
και ποιος ειναι αυτος ρε μαγιτη με τις 17 δημοσιευσεις; για πες μας κι εμας να ξερουμε γιατι δεν σε πιανω...
και αν εννοεις τον ανθρωπο που εχει κανει τις ακριβοτερες μεταγραφες στην ιστορια του ΠΑΟΚ και εχει βαλει εκατομμυρια μεχρι στιγμης για την αγαπημενη μου ομαδα τοτε σαλτα και ταμ τιριριμ που θα μιλησεις ετσι γι αυτον και πες μας και τι εχεις κανει εσυ για τον ΠΑΟΚ που νομιζεις οτι σου δινει το δικαιωμα να μιλας ετσι γι αυτον τον ανθρωπο...

και κυριοι mods.... εγκρινατε αυτο το post που λεει ο μπροενδρος και το παραμυθι και σιγα μη φερει σοβαρο παικτη; γιατι;
Σορρυ Sic.Εχεις απολυτο δικιο.Ανθρωπινο λαθος.Μολις μας χαιρετησε ο PAOKstr
Μπραβο και στους 2,και χρονια πολλα σε ολους.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Αυτός ο Saoul berjon που λένε ότι κοιτάμε φενεται ενδιαφέρον περίπτωση. Πολύ καλά νούμερα σε γκολ και ασίστ στην β Ισπανία αλλά και στην 1 κατηγορία με την Ειμπαρ. Μένει και ελεύθερος τώρα τον χειμώνα. Έχει κάποιος καμία πιο ολοκληρωμένη άποψη για τον συγκεκριμένο ???
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Έλεος!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ρε σεις λετε γι αυτον τον 30χρονο Ισπανο και μας ξυνιζει μετα ο Βιερινια?????
Ημαρτον και ξανα ημαρτον 8-)
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

painkiller4 έγραψε:Ρε σεις λετε γι αυτον τον 30χρονο Ισπανο και μας ξυνιζει μετα ο Βιερινια?????
Ημαρτον και ξανα ημαρτον 8-)
Ειδες πουθενά να λέω ότι μου ξενίζει ο βιερινια ?? Ίσα ίσα το αντίθετο τον γουστάρω με τα χίλια . Απλά κουβέντα κάνουμε εδώ και από τα στιγμιότυπα που είδα μου φαίνεται αξιόλο
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Δεν αφορα εσενα προσωπικα φιλε μου και σορυ αν το εξελαβες ετσι απλα αποψη μου ειναι αφου ψαχνουν για πλαγιο παιχτη ηρθε η ωρα για την μεγαλη επιστροφη.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Προσπαθω εδω και καμποσες μερες να καταλαβω απ που πηγαζει η αρνητικοτητα μεριδας των οπαδων μας σε ενδεχομενη μεταγραφη του βιερινια.

Ας παρουμε μερικα δεδομενα:
1.Προκειται για παιχτη που αγωνιζεται σε καλη ομαδα της μπουντεσλιγκα και εχει υπαρξει και βασικοτατο
μελος της.
2.Μπορει να αγωνιστει τοσο ως εξτρεμ οσο και ως μπακ.
3.Εφυγε απο τον ΠΑΟΚ μεσα σε καλο κλιμα και σε οσες συνεντευξεις και αν εδωσε μονο δωρεαν διαφημηση για την πρωην ομαδα του προσεφερε.
4.Βρισκεται σε μια ηλικία, οπου μπορει να δωσει 3_4 ΚΑΛΕΣ χρονιες και μαλιστα στο ρελαντι.

Τα μοναδικο αρνητικο στοιχειο που εντοπιζω ειναι οι συνεχεις τραυματισμοι.Τα περι ηλικιας,υψηλου συμβολαιου και "ας ερχοταν στα29 του" προσωπικα τα θεωρω καφενειακου επιπεδου αποψεις.

Η γραμμη ..αντιβιερινια θεωρω πως ξεκινησε με τα ποσταρισματα του υιου Σαββιδη(τυπου βαρεθηκα ο βιερινια να κοροιδευει του φιλαθλους μας κτλ).Απο εκει και περα ανελαβαν κλασσικα οι αρδ της πολης με το να προπαγανδιζουν οτι ο βιερινια ειναι τελειωμενος σαν παιχτης και οτι πουλαει παπατζιλικι.Καπως ετσι φτασαμε στην απολυτη απαξιωση του παιχτη ευτυχως απο μια μειοψηφικη μεριδα του κοσμου.Δυστυχως ομως οι φωνες κατα του Βιερινια πληθαινουν και ειναι ιδιαιτερα στεναχωρο απο τη στιγμη που προσεφερε στην ομαδα τοσα μα τοσα πολλα.

Μακαρι να γυρισει,οχι για να αλλαξει τη γνωμη των οπαδων ,αλλα για να διαψευστουν για πολλοστη φορα οι μεντορες της μακεδονικης αρδογραφιας..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

agios έγραψε:
efthimis_paok έγραψε:
agios έγραψε: johny ψοφάω να είσαι βοηθός του Ίβιτς να περάσεις αλλαγή τον Φακούντο και να του εξηγήσεις που ακριβώς θα κινείται!!! :lol: :lol:
Αυτό το ''μπασταρδο....''Είσαι Θεός.... :D
-Well, fak, the things are simply: you play bastardextremefakesecondstrikerwho plays all around in the box. Okay?
-Eeeehhhh......
-Nice.Lets go,go,go.
:lol: :lol: :lol: Να είσαστε καλά ρε μάγκες έχω δακρύσει :lol: :lol:
:opaokara: ''Και φύγαμε σκαστοί από την κλινική ΠΑΟΚΑΡΑ μου κάνε μια μεταγραφή''..
Τι να φάμε από τεχνικούς διευθυντές,προπονητές,σκάουτερ...Κανείς δεν ξέρει τις θέσεις που θέλουμε καλύτερα από εμάς.. :opaokara:
Αγιε μου εισαι πουλεν.Η τρελα που δυστυχως χανεται.Προσκυνω.
efthimis_paok μας πεθανες. :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ Αν κανατε τον Πορκαρο να σωπασει θα σας μπαναρω ΟΛΟΥΣ.Μ αφησε οδηγιες ο Ρομαν για τετοιες ειδικες περιπτωσεις.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Κat μου χρόνια πολλά φίλε!!Εύχομαι σε σένα και σε όλα τα παιδιά εδώ μέσα να σκάνε από υγεία και να χαμογελάνε!
Και αν είχαμε κρατήσει λίγο απ την παλιά Παοκσήδικη τρέλα που τείνει να εκλείψει πλέον απ τον τεχνοκρατισμό μπορεί ήδη να είχαμε πάρει πρωτάθλημα...
berry

Δημοσίευση από berry »

Αντε ρε Ιβάν τοσα εχεις κανει κάνε να πιστέψουμε στον αη Βασίλη στα 43 μας. Φερέ μας τα δώρα που ζητάμε μέχρι την πρωτοχρονιά!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”