Η οργάνωση της θύρας 4
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
Για όσους θέλουν μια ολοκληρωμένη απάντηση στα όσα σχόλια διάβασα από το πρωί σε ένα κείμενο μου, δευτερολογώ!
Βρισκόμαστε σε έναν αγώνα που γνωρίζουμε ότι αυτό το ματς πρέπει να το πάρουμε εμείς, επειδή η ομάδα δεν τραβάει. Είναι από τις λίγες φορές που πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής και να σπρώξουμε ΕΜΕΙΣ την ομάδα στη νίκη. Κι όμως...
Ξαφνικά σιωπή.. Η Τούμπα στα χειρότερα της!!
Επειδή πολλοί ρωτήσατε που βρισκόμουν, να σας απαντήσω ότι ήμουν λίγο πιο αριστερά από την είσοδο της Νεάπολης. Στο νεκρό σημείο όπου δεν υπάρχει κανένας πυρήνας, κανένα τύμπανο και κανένας οργανωτής. Είχα οπτική επαφή με τη μικρή την 4, όμως δεν έβλεπα καμία κίνηση.. Δεν άκουγα σχεδόν τίποτα..
ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.. ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΝΤΕΣ Η ΕΛΕΓΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ...
Οταν μιλάω για φάπες, εννοώ αυτά που γίνονταν στο παρελθόν.. Μιλάω για το πάθος και την ένταση που έδινε η κερκίδα στο γήπεδο. Γιατί από φάπες μεταξύ μας, τις βλέπουμε κάθε βδομάδα! Αν σας πείραξαν αυτά που σας είπα, θέλω να με πείτε όλοι σας, αν σας άρεσε η κερκίδα με το Βόλο..
Οταν οι αλλοι ακούγονται στο γήπεδο μας..
Οταν αντί να τα δώσουμε όλα, απλά κοιτάζουμε!
Οταν το γήπεδο μας τίνει να γίνει θέατρο.
Δε με νοιάζει πως θα έρθει ο άλλος στο γήπεδο.
Με νοιάζει ότι θα τα δώσει όλα...
Οι περισσότερες μπηχτες πάνε στους υπεύθυνους που πρέπει να οργανώνουν και να πωρώνουν κόσμο και ομάδα..
Για τους υπόλοιπους, απλά πρέπει να καταλάβουν ότι η ΘΥΡΑ 4 θέλει κότσια.. Αν τώρα εσείς που κράζετε θεωρείτε ότι είναι όλα κομπλέ και δεν πρέπει να ασχολούμαστε με την εικόνα που δείχνουμε ως κόσμος, τότε εγώ ειλικρινά πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξουμε ασχολία!
Ξέρω ότι έγινα ο κακός. Πολλοί πιστεύετε ότι το κείμενο είναι για να μην ασχοληθούμε τα την κάκιστη εικόνα της ομάδας, όμως εγώ δεν έχω πρόβλημα να αναλάβω τις ευθύνες όσων λέω.. Οποιος θέλει μπορεί να με βρει και να επικοινωνήσει μαζί μου άνετα.. Εγώ αυτό που θέλω είναι να καταλάβουν μερικοί ότι η εικόνα σαν οπαδοί δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία μας!!!
Αν θέλετε να συμβιβαστούμε με αυτό, δικαίωμα σας, αλλά εμείς δε θέλουμε να κάνουμε την ΤΟΥΜΠΑ θέατρο! Μπορεί να έχουμε αλλάξει και να έχουμε άλλη νοοτροπία, όμως μερικά πράγματα δεν πρέπει να αλλάξουν...
ΥΓ. Δεν είπα πουθενά να φύγουν τα ζευγαράκια και οι γυναίκες από το γήπεδο. Μη βάζετε λέξεις που δεν έχω πει. Μίλησα για πασαρέλα και για άτομα που απλά έρχονται για να δουν το ματς, δίχως καμία συμμετοχή σε αυτό!
ΥΓ2. Δεν είδα την ίδια ευαισθησία στα μπλουζάκια που έβγαλαν τα παιδιά για τα αδέρφια μας που βρίσκονται στη φυλακή..
ΥΓ3. Οταν φωνάζουμε οτι "για τις εκδρομές μας κάνουμε αγώνα", δεν εννοούμε ότι απλά θέλουμε να ταξιδεύουμε.. Θέλουμε να διδάσκουμε ΠΑΟΚ κι αν κάποιοι θεωρούν ότι ο οπαδός του ΠΑΟΚ έχει αλλάξει νοοτροπία, συγνώμη, αλλά βρίσκεται αλλού!
ΥΓ4. Οι τζαμπατζήδες και τα πρεζάκια που είπατε μερικοί είναι μια συζήτηση από μόνη της που θέλει πολλές ώρες συζήτησης..
ΥΓ5. Οσο για τα "επίθετα", δε νομίζω ότι πρέπει να απαντήσω.. Σε πολλούς είναι η αλήθεια ότι δεν άρεσαν όσα είπα, όσο κι αν φαίνονται σκληρά, αλλά σε αυτούς που έβαλαν ΠΑΟΚόμετρο και θεώρησαν ότι επειδή απλά είχα το σθένος να καταθέσω την άποψη μου δε σημαίνει ότι περιμένω να την ασπαστείτε και να συμφωνήσετε όλοι με αυτή, απλά θέλω να σεβαστείτε και τον αντίλογο που υπάρχει.. Οποιος θέλει να απαντήσει, το κάνει ελεύθερα..
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!
Βρισκόμαστε σε έναν αγώνα που γνωρίζουμε ότι αυτό το ματς πρέπει να το πάρουμε εμείς, επειδή η ομάδα δεν τραβάει. Είναι από τις λίγες φορές που πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής και να σπρώξουμε ΕΜΕΙΣ την ομάδα στη νίκη. Κι όμως...
Ξαφνικά σιωπή.. Η Τούμπα στα χειρότερα της!!
Επειδή πολλοί ρωτήσατε που βρισκόμουν, να σας απαντήσω ότι ήμουν λίγο πιο αριστερά από την είσοδο της Νεάπολης. Στο νεκρό σημείο όπου δεν υπάρχει κανένας πυρήνας, κανένα τύμπανο και κανένας οργανωτής. Είχα οπτική επαφή με τη μικρή την 4, όμως δεν έβλεπα καμία κίνηση.. Δεν άκουγα σχεδόν τίποτα..
ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.. ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΝΤΕΣ Η ΕΛΕΓΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ...
Οταν μιλάω για φάπες, εννοώ αυτά που γίνονταν στο παρελθόν.. Μιλάω για το πάθος και την ένταση που έδινε η κερκίδα στο γήπεδο. Γιατί από φάπες μεταξύ μας, τις βλέπουμε κάθε βδομάδα! Αν σας πείραξαν αυτά που σας είπα, θέλω να με πείτε όλοι σας, αν σας άρεσε η κερκίδα με το Βόλο..
Οταν οι αλλοι ακούγονται στο γήπεδο μας..
Οταν αντί να τα δώσουμε όλα, απλά κοιτάζουμε!
Οταν το γήπεδο μας τίνει να γίνει θέατρο.
Δε με νοιάζει πως θα έρθει ο άλλος στο γήπεδο.
Με νοιάζει ότι θα τα δώσει όλα...
Οι περισσότερες μπηχτες πάνε στους υπεύθυνους που πρέπει να οργανώνουν και να πωρώνουν κόσμο και ομάδα..
Για τους υπόλοιπους, απλά πρέπει να καταλάβουν ότι η ΘΥΡΑ 4 θέλει κότσια.. Αν τώρα εσείς που κράζετε θεωρείτε ότι είναι όλα κομπλέ και δεν πρέπει να ασχολούμαστε με την εικόνα που δείχνουμε ως κόσμος, τότε εγώ ειλικρινά πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξουμε ασχολία!
Ξέρω ότι έγινα ο κακός. Πολλοί πιστεύετε ότι το κείμενο είναι για να μην ασχοληθούμε τα την κάκιστη εικόνα της ομάδας, όμως εγώ δεν έχω πρόβλημα να αναλάβω τις ευθύνες όσων λέω.. Οποιος θέλει μπορεί να με βρει και να επικοινωνήσει μαζί μου άνετα.. Εγώ αυτό που θέλω είναι να καταλάβουν μερικοί ότι η εικόνα σαν οπαδοί δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία μας!!!
Αν θέλετε να συμβιβαστούμε με αυτό, δικαίωμα σας, αλλά εμείς δε θέλουμε να κάνουμε την ΤΟΥΜΠΑ θέατρο! Μπορεί να έχουμε αλλάξει και να έχουμε άλλη νοοτροπία, όμως μερικά πράγματα δεν πρέπει να αλλάξουν...
ΥΓ. Δεν είπα πουθενά να φύγουν τα ζευγαράκια και οι γυναίκες από το γήπεδο. Μη βάζετε λέξεις που δεν έχω πει. Μίλησα για πασαρέλα και για άτομα που απλά έρχονται για να δουν το ματς, δίχως καμία συμμετοχή σε αυτό!
ΥΓ2. Δεν είδα την ίδια ευαισθησία στα μπλουζάκια που έβγαλαν τα παιδιά για τα αδέρφια μας που βρίσκονται στη φυλακή..
ΥΓ3. Οταν φωνάζουμε οτι "για τις εκδρομές μας κάνουμε αγώνα", δεν εννοούμε ότι απλά θέλουμε να ταξιδεύουμε.. Θέλουμε να διδάσκουμε ΠΑΟΚ κι αν κάποιοι θεωρούν ότι ο οπαδός του ΠΑΟΚ έχει αλλάξει νοοτροπία, συγνώμη, αλλά βρίσκεται αλλού!
ΥΓ4. Οι τζαμπατζήδες και τα πρεζάκια που είπατε μερικοί είναι μια συζήτηση από μόνη της που θέλει πολλές ώρες συζήτησης..
ΥΓ5. Οσο για τα "επίθετα", δε νομίζω ότι πρέπει να απαντήσω.. Σε πολλούς είναι η αλήθεια ότι δεν άρεσαν όσα είπα, όσο κι αν φαίνονται σκληρά, αλλά σε αυτούς που έβαλαν ΠΑΟΚόμετρο και θεώρησαν ότι επειδή απλά είχα το σθένος να καταθέσω την άποψη μου δε σημαίνει ότι περιμένω να την ασπαστείτε και να συμφωνήσετε όλοι με αυτή, απλά θέλω να σεβαστείτε και τον αντίλογο που υπάρχει.. Οποιος θέλει να απαντήσει, το κάνει ελεύθερα..
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!
που τα χουμε χασει ομως εμεις πλεον αδερφε μου cowboy...
καντε κατι γιατι απο φωνη πλεον ειμαστε πολυ κατω του μετριου...
και δεν βλεπω να γινεται κατι προς το καλυτερο

καντε κατι γιατι απο φωνη πλεον ειμαστε πολυ κατω του μετριου...

και δεν βλεπω να γινεται κατι προς το καλυτερο

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
χωρις σπιθα δεν εχει φωτια
πρεπει να υπαρχει ενας πυρηνας που να εχει ρυθμό από το 1 εως το 90φευγα
και να παιρνει μπρος και το υπολοιπο γηπεδο
οταν η ομαδα δεν τραβαει πρεπει ο ρυθμος να ανεβαίνει
η γκρινια τις λαθος πασες τις πολλαπλασιαζει
η υποστηριξη της περιοριζει
η κερκιδες παντα μπορουν να κερδισουν παιχνιδια
είμαι απολυτα πεπεισμενος για αυτό
καλη κερκιδα γινεται και χωρις αντικειμενα
υπάρχουν πολλοι που φωναζουν 90 λεπτα χωρις να εχουν πεταξει ποτε τιποτα
πρεπει να υπαρχει ενας πυρηνας που να εχει ρυθμό από το 1 εως το 90φευγα
και να παιρνει μπρος και το υπολοιπο γηπεδο
οταν η ομαδα δεν τραβαει πρεπει ο ρυθμος να ανεβαίνει
η γκρινια τις λαθος πασες τις πολλαπλασιαζει
η υποστηριξη της περιοριζει
η κερκιδες παντα μπορουν να κερδισουν παιχνιδια
είμαι απολυτα πεπεισμενος για αυτό
καλη κερκιδα γινεται και χωρις αντικειμενα
υπάρχουν πολλοι που φωναζουν 90 λεπτα χωρις να εχουν πεταξει ποτε τιποτα
- sourmenetes
- Moderator
Παροτι δεν αποτελω μελος τακτικο του γηπεδου λογω αποστασεως μου τη δινει να ακουω αυτα για τη θυρα 4 και γενικως ολο το γηπεδο στη μουγκα...Μια προταση που μου ερχεται στο μυαλο αρχικα ειναι οτι αμα θα μπαινεις στην 4 θα ξερεις οτι αμα δε φωναζεις εισαι σε λαθος σημειο...Αλλα να το καταλαβαινει οποιος μπαινει..Δευτερον αφου και οι θυρες 5 και 6 ειναι κοντα στην 4 μπορουν να βοηθουν..Ας σταλθει ενας οργανωτης απο την 4 να οργανωνει παρομοια ωστε το γηπεδο να μη στηριζετε μονο στην 4.Τωρα θα μου πειτε εδω δεν μπορουν να συνεργαστουν μεσα στην 4 θα συνεργαστουν απο την 4 και στην 5-6???Αμα εισαι μαγκας ναι θα συνεργαστεις.Σιγουρα ειναι πολυς ο κοσμος και ο αντιλαλος αλλα με 2-3 τυμπανα μπορεις να ρολαρεις την κατασταση..Επειτα αμα παρει μπρος οι 5-6 που ειναι πολυ δυνατες απο πλευρας δυναμικης(εχουν πολυ κοσμο) μπορει να σιγονταρει και η 7..Αμα υπαρχουν ατομα που ασχολουνται με τετοια ζητηματα ας το ψαξουν..Δεν μπορει η ΤΟΥΜΠΑ να ειναι φρου φρου και αρωματα..
Ολο το γηπεδο πρεπει να φωναζει.Βρειτε σοβαρους συντονιστες οι οποιοι αμα ειναι συνεννοημενοι μπορουν να οργανωσουν κερκιδα.Στην τελικη ας εχουν μια σειρα και να λενε μετα απο το ταδε το αλλο..
Ολο το γηπεδο πρεπει να φωναζει.Βρειτε σοβαρους συντονιστες οι οποιοι αμα ειναι συνεννοημενοι μπορουν να οργανωσουν κερκιδα.Στην τελικη ας εχουν μια σειρα και να λενε μετα απο το ταδε το αλλο..
Σόρρυ που εγινα ο κακός, αλλά ρε παιδιά εγώ είχα το σθένος να πω δημόσιο μερικά πράγματα που δε με άρεσαν..
Αν μερικοί συμβιβάζονται με αυτό που βλέπουν, τότε πάω πάσο!!
Από το πρωί έχω ακούσει πολλά, όμως ας κάτσει ο καθενας να αναλογιστεί τις ευθύνες του.
Το τι παραλάβαμε ως οπαδική κληρονομιά και πως τίνουμε να την καταντήσουμε, θα δούμε ότι αντί για βήματα εμπρός, πάμε πολύ πίσω!
Αν μερικοί συμβιβάζονται με αυτό που βλέπουν, τότε πάω πάσο!!
Από το πρωί έχω ακούσει πολλά, όμως ας κάτσει ο καθενας να αναλογιστεί τις ευθύνες του.
Το τι παραλάβαμε ως οπαδική κληρονομιά και πως τίνουμε να την καταντήσουμε, θα δούμε ότι αντί για βήματα εμπρός, πάμε πολύ πίσω!
- sourmenetes
- Moderator
Free στα περισσοτερα νομιζω εχεις δικιο...Δεν ειδα το κειμενο που εχεις αλλα κατι θυμαμαι απο το πρωι..Δεν ερχομαι γηπεδο αναλυσα και παραπανω πολλες φορες αλλα δε νοειται ΠΑΟΚ χωρις φωνη.Παιζει δεν παιζει η ομαδα πρεπει να παροτρυνω..Μπορω να παω να κραξω στην προπονηση.Στο γηπεδο μονο παροτρυνση.
Αλλο θεμα:
Κανουμε ενα τεραστιο λαθος με ολα αυτα τα συνθηματα που λανσαρουμε.Μας αρεσουν ειναι ωραια αλλαα για ενα χαλαρο ματς του 3-0 κτλ.Οταν παιζεις ματς κρισιμα πρεπει ολο το γηπεδο να φωναζει ΠΑΟΚ και τιποτα αλλο..Ενδιαμεσα μπορεις να λεμε και κατι αλλο..Το γηπεδο δεν μπορει να συγχρονιστει εκ φυσεως σε ενα συνθημα σιδηροδρομο.Ειναι λογικο.Στο απλο ομως μπορει..Δεν ξερω τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβουν οι οργανωτες..
Τωρα στο γηπεδο φωναζουν απο τους 20 χιλιαδες βαρια βαρια οι 7..Αμα φωναζουν 15 δεν εχεις καλυτερο αποτελεσμα???Ειναι απλη λογικη..Θα βαλεις 10-20 συντονιστες σε ολο το γηπεδο και αμα ειναι γατες θα κανουν δουλεια..Ανθρωποι υπαρχουν νομιζω να ξερουν απο αυτα..Γιατι δεν κανουν εστω μια αποπειρα???
Αλλο θεμα:
Κανουμε ενα τεραστιο λαθος με ολα αυτα τα συνθηματα που λανσαρουμε.Μας αρεσουν ειναι ωραια αλλαα για ενα χαλαρο ματς του 3-0 κτλ.Οταν παιζεις ματς κρισιμα πρεπει ολο το γηπεδο να φωναζει ΠΑΟΚ και τιποτα αλλο..Ενδιαμεσα μπορεις να λεμε και κατι αλλο..Το γηπεδο δεν μπορει να συγχρονιστει εκ φυσεως σε ενα συνθημα σιδηροδρομο.Ειναι λογικο.Στο απλο ομως μπορει..Δεν ξερω τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβουν οι οργανωτες..
Τωρα στο γηπεδο φωναζουν απο τους 20 χιλιαδες βαρια βαρια οι 7..Αμα φωναζουν 15 δεν εχεις καλυτερο αποτελεσμα???Ειναι απλη λογικη..Θα βαλεις 10-20 συντονιστες σε ολο το γηπεδο και αμα ειναι γατες θα κανουν δουλεια..Ανθρωποι υπαρχουν νομιζω να ξερουν απο αυτα..Γιατι δεν κανουν εστω μια αποπειρα???
οποιος δε συμφωνει με το οτι αυτη η ξεφτιλα των τελευταιων κυριως παιχνιδιων πρεπει να εξαληφθει πριν να ναι αργα απλα δε σεβεται την ιστορια και τους αγωνες του πιο θρυλικου πεταλου στην ελλαδα και ενος απο τα πιο θρυλικα παγκοσμιως...γιατι μας παραδωθηκε ενας θρυλος και παμε να τον καταντησουμε τσιρκο...το γηπεδο ειναι για ολο τον κοσμο κανεις δεν αντιλεγει...αλλα η θυρα 4 ειναι για αυτους που πανε με καρδια και ψυχη να καταθεσουν τα λαρυγγια τους...σεβαστειτε και τιμηστε την ιστορια της ομαδας....αυτη ειναι η αποψη μου και δεν προκειται να επαναληφθω ουτε να την αναλυσω παραπανω...
ρισπεκτ φιλε φρι....πολυ ευρωπαιοι γιναμε ξαφνικα....! οσοι πανε στην 4 να αναλογιστουν την ευθυνη τους...και αμα δεν εχουν καθολου ιδεα που πηγαινουν ας ρωτησουν κανεναν παλιοτερο να τους πει καμια ιστορια...μαθαμε τωρα κουβαλαμε και τις γκομενες μας στη 4...εχει και κατι παιδακια εμο λες και ειμαστε σουπερ 3....20 χρονων ειμαι....δεν εχω ζησει τις καλες δεκαετιες του ΠΑΟΚ...αλλα εμενα στα χρονια μπατατογουμενων μου φαινοταν πολυ καλυτερη η κερκιδα...εχουμε φλωρεψει αρκετα....και το ξαναλεω αφου δεν θελεις να φωναξεις και γουσταρεις καφεδακι σπορακι και να δεις μπαλιτσα....υπαρχουν αλλες 7 θυρες...ας ξαναγινει η 4 οπως ηταν με τα πετσια μεσα...οπως το 97 με γαυρο και στο 4-4 με την ΑΕΚ στην πρεμιερα με βαλεντσια και θα ξαναρχομαι και εγω ..και αλλοι φιλοι μου που εχουν ξενερωσει με ολα τα σκατομωρα και τους δηθεν κουλτουριαρηδες..γιατι αμα ειναι να καθομαστε να βλεπουμε ματς το βλεπουμε καλυτερα απο την 1....ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΑΟΚ ΓΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟ...6 ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ....ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΩΣΑΤΕ ΛΕΕΙ 150Ε ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ?
-
Ηρθαν 300 βολιωτες και ακουστηκαν στν τουμπα...δλδ ξεφτιλα...οποιος δν φωναζει ας μη ξαναπατησει το ποδι του στν 4...και καλα ειναι να αρχισουν να πεφτουν φαπες καλα τα ειπες free...αν δν γινει εκκαθαριση δν θα δουμε προκοπη...εδω ο σταυρος εδωσε το ΠΑΟΚ ΟΛΕ που πολλοι εδω μεσα λετε οτι το λεει ολο το γηπεδο και μετα απο μισο λεπτο συνεχισαμε μονο οι κλασικοι που φωναζουν παντα...
Σε 41 (σαρανταμία) σελίδες έχω διαβάσει εκατοντάδες σωστές απόψεις. Κλάιμάιν. Αν μένουν εδώ μέσα τι να λέει.
Δεν υπάρχει κάποιος να τις μεταφέρει σε συνδέσμους? Εγώ από την μεριά μου μπορώ αλλά μόνο σε έναν.
Πραγματικά δεν αξίζει να χάνονται όλα αυτά και να μένουν λόγια του αέρα
που διαβάζονται καθώς ξύνουμε να μην πω τι.
Δεν υπάρχει κάποιος να τις μεταφέρει σε συνδέσμους? Εγώ από την μεριά μου μπορώ αλλά μόνο σε έναν.
Πραγματικά δεν αξίζει να χάνονται όλα αυτά και να μένουν λόγια του αέρα
που διαβάζονται καθώς ξύνουμε να μην πω τι.
crabsody έγραψε:Παίδες πρέπει στις 5-6 να γίνει κάτι. Να υπάρχει οργάνωση. Κάποιος να παρασέρνει τον κόσμο. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει...
Εγω εκατσα μια φορα στη 5(στο ματς με βαζελο φετος), και φωναζα οσο 40 ατομα γυρω μου,χωρις καμια υπερβολη, και φαινομουν σαν μ@λ@κ@ς.
Δε σταματησα να φωναζω ολο το 90 λεπτο(περαν ενος 5 λεπτου που ετριζε το λαρυγγι) αλλα απο τοτε δεν ξαναπηγα.
Οποιος ηταν στη 5 εκεινο το παιγχνιδι σε ακτινα 15 μετρα απο μενα σιγουρα θα με προσεξε.
Επικρατει αρκετη μορμουρα σε εκινη τη θυρα αλλα οταν αρχιζουν και φωναζουν απ τα επισημα συνθημα, ή οταν τους φωνάζει οοοοοολη η 4, νοιωθουν.
Χρειαζεται ενας οργανωτης στη 5 και ενας στη 6, που να τους στηριζουν περιπου 200 ατομα που θα ρθουν απο τη 4 .
Αμα φυγει αυτο και απαγορευτουν τα ρομαντζα και τα ροζ μπλουζακια στη 4 .
Τοτε, και μονο τοτε θα δουμε κερκιδα που θελουμε.
Τα πιο πανω ειναι ευαγγελιο.
ρε guardian εδω εγω με τα σερρας και ημουν διπλα στην νεαπολη προς τα επισημα και μα την παναγια ηταν κατι διαστηματα μετα απο 1 λεπτο που δινοταν το συνθημα και μπροστα μου τουλαχιστον ολοι ηταν μουγκα!!!κ τραγουδουσα μονος μου!!!!ε ρε μαγκες μια δυο τρεις μετα μα την παναγια και ξενερωσα και ενιωθα μαλακ@ς σν τν τρελο να φωναζω μονος μου και οι μισοι να γυρνανε να με κοιτανε!!!πλεον απο νοοτροπια δεν φωναζουν οι περισσοτεροι στην 4.
για να μη μιλησω για το photo-fest που διοργανωνεται σε κα καθε αγωνιστικη!!!δεν λεω και γω εχω βγει φωτο στην 4...αλλα με ολη την παρεα πριν το ματς για να ανεβουν τα γουστα!!!ο αλλος κατα τη διαρκεια του ματς εβγαινε φωτο(τν εβγαζε ο φιλος του)οτν λεγαμε το ηρθαμε σκαστοι την στιγμη που πηδαμε και λεει ο μαλακ@ς δεν βγηκε καλη περιμενε τωρα που θα το ξαναπουν να σ βγαλω!!!!χεσε με ρε αδερφε!!!!
cowboy οπως ειπες μονοι μας τα λεμε μονοι μας τα διαβαζουμε...και δεν πιστευω οτι δεν τα βλεπουν οι συνδεσμιτες(οχι οτι εχω προβλημα...το ξερουν αλλωστε οσοι ασχολουνται σταθερα με παοκμανια...την εποχη της διαμαχης για τον σαλπιγγιδη κοκακια με ειχαν βγαλει μερικοι)...αλλα ειδαμε τι εγινε κ με το πανο που ειχε δημιουργηθει με λεφτα που χωσαν καποια παιδια απο εδω μεσα

για να μη μιλησω για το photo-fest που διοργανωνεται σε κα καθε αγωνιστικη!!!δεν λεω και γω εχω βγει φωτο στην 4...αλλα με ολη την παρεα πριν το ματς για να ανεβουν τα γουστα!!!ο αλλος κατα τη διαρκεια του ματς εβγαινε φωτο(τν εβγαζε ο φιλος του)οτν λεγαμε το ηρθαμε σκαστοι την στιγμη που πηδαμε και λεει ο μαλακ@ς δεν βγηκε καλη περιμενε τωρα που θα το ξαναπουν να σ βγαλω!!!!χεσε με ρε αδερφε!!!!
cowboy οπως ειπες μονοι μας τα λεμε μονοι μας τα διαβαζουμε...και δεν πιστευω οτι δεν τα βλεπουν οι συνδεσμιτες(οχι οτι εχω προβλημα...το ξερουν αλλωστε οσοι ασχολουνται σταθερα με παοκμανια...την εποχη της διαμαχης για τον σαλπιγγιδη κοκακια με ειχαν βγαλει μερικοι)...αλλα ειδαμε τι εγινε κ με το πανο που ειχε δημιουργηθει με λεφτα που χωσαν καποια παιδια απο εδω μεσα

καλα τα λετε ολοι και μπραβο στον φρι για τις θεσεις του αλλα ρε μαγκες για να εχουμε κερκιδα που να γουσταρουμε πρεπει να γινει και μαζικη προσελευση νεων στους συνδεσμους απο εκει θα διδαχτουν την νοοτροπια που πρεπει εκει θα δωσουν την ενεργεια τους αυτα τα παιδια θα ειναι το μελλον οσο απαξιωνετε τους συνδεσμους τοσα πιο χαλια θα ειναι η κατασταση
paokakiG4 έγραψε:ρε guardian εδω εγω με τα σερρας και ημουν διπλα στην νεαπολη προς τα επισημα και μα την παναγια ηταν κατι διαστηματα μετα απο 1 λεπτο που δινοταν το συνθημα και μπροστα μου τουλαχιστον ολοι ηταν μουγκα!!!κ τραγουδουσα μονος μου!!!!ε ρε μαγκες μια δυο τρεις μετα μα την παναγια και ξενερωσα και ενιωθα μαλακ@ς σν τν τρελο να φωναζω μονος μου και οι μισοι να γυρνανε να με κοιτανε!!!πλεον απο νοοτροπια δεν φωναζουν οι περισσοτεροι στην 4.
Πρεπει να το παρει αποφαση η θυρα 4 και να βγαλει ανακοινωση...
"Απο δω και στο εξης απαγορευονται τα ροζ μπλουζακια και τα ρομαντζα στη θυρα 4"
Αποψη μου οτι θα ηταν μια καλη αρχη.
Με σεβασμο στη θυρα 4 παντα.