Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
- navigator11
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Ρε σεις, οι φίλοι της ατιτλέτικο Θεσσαλονίκης περιμένουν κάποιον να δώσει 35 εκατομμύρια ευρώ στον αποτριχωμένο παλέτα για να πάρει στα χέρια του τη μοίρα της μεγαλύτερης ομάδος της Μακεδονίας (του σύμπαντος όλου, εντάξει) κι εσείς κάθεστε και ασχολείστε με τα βαζελοχάρτουμα;; Νιώστε λίγο! 
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Ally Samagoal
Αλήτες παιδί μου
- These users thanked the author Equalizer for the post:
- navigator11
- Kabamaru11
Σφιχτηκε το στομαχι μου με αυτα που εγραψες,εχεις δικιο.Λιγη συμπονοια να δειξουμε στην μεγαλυτερη ομαδα οφ δε γιουνιβερς.navigator11 έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:43 Ρε σεις, οι φίλοι της ατιτλέτικο Θεσσαλονίκης περιμένουν κάποιον να δώσει 35 εκατομμύρια ευρώ στον αποτριχωμένο παλέτα για να πάρει στα χέρια του τη μοίρα της μεγαλύτερης ομάδος της Μακεδονίας (του σύμπαντος όλου, εντάξει) κι εσείς κάθεστε και ασχολείστε με τα βαζελοχάρτουμα;; Νιώστε λίγο!![]()
Χορταστική εμφάνιση της τριφυλλάρας αλλά η Ένωση ήταν πιο αποτελεσματική.
Ματσάρα είναι το Αθηναικό ντέρμπυ, με μια κερκίδα τρομερή να κοχλάζει.
Προβλέπω τελικό σκορ 2-2
Ματσάρα είναι το Αθηναικό ντέρμπυ, με μια κερκίδα τρομερή να κοχλάζει.
Προβλέπω τελικό σκορ 2-2
- These users thanked the author giapas for the post (total 2):
- PAOKevolution, wickerman
-
gervasio artigas
Αν δεν ήταν στην εικονα το μεγαλο γηπεδο νομιζεις οτι βλέπεις Αγροτης Λιανοκλαδιου-Εγκελαδος Μακρακωμης
- PAOKevolution
@giapas με τον @ΑποστόληςΑ χοροπηδάτε στην Αγιά Σοφιά;
Διαφωνώ, με Λουτσέσκου και μπόλικη δουλειά, ο παίκτης θα εξελίσσονταν. Πήγε σε μια ομάδα με ταβερνιάρη που κάνει τον προπονητή, έναν αχταρμά που μόνο δουλειά δεν κάνει. Δε φτάνει αυτό, πήρε και άδικα τη φανέλα του βασικού στην εθνική. Αυτά κερδίζονται με αγώνες και ιδρώτα. Όταν σου χαρίζονται και πέρνουν τα μυαλά σου αέρα (αν δει κανείς δηλώσεις του θα το καταλάβει αλλά και από την εικόνα του στο γήπεδο), λογικό να πέσεις. Δεν είναι φτασμένος παίκτης όπως ο Γιακουμάκης, που πάλι πατάει τρελή δουλειά για να δούμε αυτό που βλέπουμε. Ο Τετέη δίχως δουλειά, θα γίνει σαρδέλα ολικής, και φυσικά το ίδιο ισχύει για κάθε παίκτη που έρχεται από μικρή ομάδα. Η μεταγραφή, δεν είναι καταξίωση. Αυτή έρχεται μόνο με πολύ δουλειά και ταπεινότητα. Ο βάζελος είναι ένα κουλούρι και αν δεις τον περιγυρο, μόνο ταπεινότητα δεν έχει. Μαζεψαν οι του ποκ τον Κόντη σε εκπομπή και παρουσίασαν ως δεδομένο τον τελικό παο - οφη. Λες και ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχειHayate έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:31 Τι ταγαρι είναι αυτός ο Τετες....
Μεγάλη προσοχή που δίνουμε τα λεφτά μας.Λιγοι παίκτες από μικρές ομάδες μπορούν να σταθούν στις τοπ ομάδες....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συνηθως τα κουλα ζελος ειναι απο τα πιο αχρωμα γευστα και αοσμα ματς εδω και πολλα χρονια. Το τελευταιο συναρπαστικο πρεπει να ηταν ενα που ειχε παει ο Σαραβακος στην κουλα και του φωναζαν οι βαζελοι "δημητρη βαζελα βγαλε τη φανελα"
Οφτοπικ
Αυτο το "Αθηναικο ντερμπι" αυτοματα μου εφερε συνειρμο: ειχα ακουσει πολλα χρονια πριν να αποκαλουνται οι παραλιες τυπου Γλυφαδα, Βουλιαγμενη κλπ "Αθηναικη Ριβιερα" και πηγε να μου βγει ο καφες απο τη μυτη

Οφτοπικ
Αυτο το "Αθηναικο ντερμπι" αυτοματα μου εφερε συνειρμο: ειχα ακουσει πολλα χρονια πριν να αποκαλουνται οι παραλιες τυπου Γλυφαδα, Βουλιαγμενη κλπ "Αθηναικη Ριβιερα" και πηγε να μου βγει ο καφες απο τη μυτη
Ο Αποστόλης ενιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους.
- These users thanked the author giapas for the post (total 3):
- PAOKevolution, wickerman, ΑποστόληςΑ
Δεν είναι "παραλίες" η Γλυφάδα και η Βουλιαγμένη.billagorn έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:00 ...
Οφτοπικ
![]()
![]()
![]()
![]()
Ως Αθηναϊκή Ριβιέρα έχει καθιερωθεί να αποκαλείται εδώ και δεκαετίες το ενιαίο παραλιακό μέτωπο σχεδόν από το Φάληρο , Φλοίσβο , μέχρι Γλυφάδα , Βουλιαγμένη , Βάρκιζα , Λαγονήσι και ακόμα παραπάνω. Ονομάστηκε έτσι για τις κατά τόπους ομορφιές με πλήθος αθλητικών και λοιπών πολιτιστικών και αλληλεπιδραστικών δρώμενων ..
Νά'τανε η ζήλια ψώρα...
Oτι και να γίνει από σήμερα είμαστε πρωτοπόροι ακόμα και σε ισοβαθμία ... όλα τα Πόκεμον από κάτω μας είναι.
- navigator11
Εδώ δε ντρέπονται και τέτοιες ανεπανάληπτες μαλακίες τις τσαμπουνάνε και σήμερα σίγουρα ΑΡΔακια, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι τις λένε και κυβερνητικοί καρνάβαλοι.billagorn έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:00 Συνηθως τα κουλα ζελος ειναι απο τα πιο αχρωμα γευστα και αοσμα ματς εδω και πολλα χρονια. Το τελευταιο συναρπαστικο πρεπει να ηταν ενα που ειχε παει ο Σαραβακος στην κουλα και του φωναζαν οι βαζελοι "δημητρη βαζελα βγαλε τη φανελα"
Οφτοπικ
![]()
![]()
![]()
![]()
Η Βούλα δεν είναι η καλή παραλία στα εκεί μέρη;giapas έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:02Δεν είναι "παραλίες" η Γλυφάδα και η Βουλιαγμένη.billagorn έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:00 ...
Οφτοπικ
![]()
![]()
![]()
![]()
Ως Αθηναϊκή Ριβιέρα έχει καθιερωθεί να αποκαλείται εδώ και δεκαετίες το ενιαίο παραλιακό μέτωπο σχεδόν από το Φάληρο , Φλοίσβο , μέχρι Γλυφάδα , Βουλιαγμένη , Βάρκιζα , Λαγονήσι και ακόμα παραπάνω. Ονομάστηκε έτσι για τις κατά τόπους ομορφιές με πλήθος αθλητικών και λοιπών πολιτιστικών και αλληλεπιδραστικών δρώμενων ..
Νά'τανε η ζήλια ψώρα...
Β εθνική η Βούλα.
Από Βάρκιζα , Λαγονήσι και μετά υπάρχουν σχετικά αξιοπρεπείς επιλογές για τα δεδομένα μιας περιοχής 5 μυρίων...
Από Βάρκιζα , Λαγονήσι και μετά υπάρχουν σχετικά αξιοπρεπείς επιλογές για τα δεδομένα μιας περιοχής 5 μυρίων...