Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από navigator11 »

Ρε σεις, οι φίλοι της ατιτλέτικο Θεσσαλονίκης περιμένουν κάποιον να δώσει 35 εκατομμύρια ευρώ στον αποτριχωμένο παλέτα για να πάρει στα χέρια του τη μοίρα της μεγαλύτερης ομάδος της Μακεδονίας (του σύμπαντος όλου, εντάξει) κι εσείς κάθεστε και ασχολείστε με τα βαζελοχάρτουμα;; Νιώστε λίγο! :(
These users thanked the author navigator11 for the post:
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αλήτες παιδί μου
These users thanked the author Equalizer for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

navigator11 έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:43 Ρε σεις, οι φίλοι της ατιτλέτικο Θεσσαλονίκης περιμένουν κάποιον να δώσει 35 εκατομμύρια ευρώ στον αποτριχωμένο παλέτα για να πάρει στα χέρια του τη μοίρα της μεγαλύτερης ομάδος της Μακεδονίας (του σύμπαντος όλου, εντάξει) κι εσείς κάθεστε και ασχολείστε με τα βαζελοχάρτουμα;; Νιώστε λίγο! :(
Σφιχτηκε το στομαχι μου με αυτα που εγραψες,εχεις δικιο.Λιγη συμπονοια να δειξουμε στην μεγαλυτερη ομαδα οφ δε γιουνιβερς.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
navigator11
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Χορταστική εμφάνιση της τριφυλλάρας αλλά η Ένωση ήταν πιο αποτελεσματική.

Ματσάρα είναι το Αθηναικό ντέρμπυ, με μια κερκίδα τρομερή να κοχλάζει.

Προβλέπω τελικό σκορ 2-2
These users thanked the author giapas for the post (total 2):
PAOKevolution, wickerman
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Αν δεν ήταν στην εικονα το μεγαλο γηπεδο νομιζεις οτι βλέπεις Αγροτης Λιανοκλαδιου-Εγκελαδος Μακρακωμης
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

@giapas με τον @ΑποστόληςΑ χοροπηδάτε στην Αγιά Σοφιά;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Hayate έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:31 Τι ταγαρι είναι αυτός ο Τετες....

Μεγάλη προσοχή που δίνουμε τα λεφτά μας.Λιγοι παίκτες από μικρές ομάδες μπορούν να σταθούν στις τοπ ομάδες....
Διαφωνώ, με Λουτσέσκου και μπόλικη δουλειά, ο παίκτης θα εξελίσσονταν. Πήγε σε μια ομάδα με ταβερνιάρη που κάνει τον προπονητή, έναν αχταρμά που μόνο δουλειά δεν κάνει. Δε φτάνει αυτό, πήρε και άδικα τη φανέλα του βασικού στην εθνική. Αυτά κερδίζονται με αγώνες και ιδρώτα. Όταν σου χαρίζονται και πέρνουν τα μυαλά σου αέρα (αν δει κανείς δηλώσεις του θα το καταλάβει αλλά και από την εικόνα του στο γήπεδο), λογικό να πέσεις. Δεν είναι φτασμένος παίκτης όπως ο Γιακουμάκης, που πάλι πατάει τρελή δουλειά για να δούμε αυτό που βλέπουμε. Ο Τετέη δίχως δουλειά, θα γίνει σαρδέλα ολικής, και φυσικά το ίδιο ισχύει για κάθε παίκτη που έρχεται από μικρή ομάδα. Η μεταγραφή, δεν είναι καταξίωση. Αυτή έρχεται μόνο με πολύ δουλειά και ταπεινότητα. Ο βάζελος είναι ένα κουλούρι και αν δεις τον περιγυρο, μόνο ταπεινότητα δεν έχει. Μαζεψαν οι του ποκ τον Κόντη σε εκπομπή και παρουσίασαν ως δεδομένο τον τελικό παο - οφη. Λες και ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει :lol: :lol:. Νοοτροπία για λύπηση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
billagorn

Δημοσίευση από billagorn »

Συνηθως τα κουλα ζελος ειναι απο τα πιο αχρωμα γευστα και αοσμα ματς εδω και πολλα χρονια. Το τελευταιο συναρπαστικο πρεπει να ηταν ενα που ειχε παει ο Σαραβακος στην κουλα και του φωναζαν οι βαζελοι "δημητρη βαζελα βγαλε τη φανελα"

Οφτοπικ
Αυτο το "Αθηναικο ντερμπι" αυτοματα μου εφερε συνειρμο: ειχα ακουσει πολλα χρονια πριν να αποκαλουνται οι παραλιες τυπου Γλυφαδα, Βουλιαγμενη κλπ "Αθηναικη Ριβιερα" και πηγε να μου βγει ο καφες απο τη μυτη
:lol: :lol: :lol: :lol:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

PAOKevolution έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:57 @giapas με τον @ΑποστόληςΑ χοροπηδάτε στην Αγιά Σοφιά;
Ο Αποστόλης ενιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους.
These users thanked the author giapas for the post (total 3):
PAOKevolution, wickerman, ΑποστόληςΑ
giapas

Δημοσίευση από giapas »

billagorn έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:00 ...

Οφτοπικ
Αυτο το "Αθηναικο ντερμπι" αυτοματα μου εφερε συνειρμο: ειχα ακουσει πολλα χρονια πριν να αποκαλουνται οι παραλιες τυπου Γλυφαδα, Βουλιαγμενη κλπ "Αθηναικη Ριβιερα" και πηγε να μου βγει ο καφες απο τη μυτη
Δεν είναι "παραλίες" η Γλυφάδα και η Βουλιαγμένη.
Ως Αθηναϊκή Ριβιέρα έχει καθιερωθεί να αποκαλείται εδώ και δεκαετίες το ενιαίο παραλιακό μέτωπο σχεδόν από το Φάληρο , Φλοίσβο , μέχρι Γλυφάδα , Βουλιαγμένη , Βάρκιζα , Λαγονήσι και ακόμα παραπάνω. Ονομάστηκε έτσι για τις κατά τόπους ομορφιές με πλήθος αθλητικών και λοιπών πολιτιστικών και αλληλεπιδραστικών δρώμενων ..

Νά'τανε η ζήλια ψώρα...
These users thanked the author giapas for the post (total 2):
geobila, wickerman
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Oτι και να γίνει από σήμερα είμαστε πρωτοπόροι ακόμα και σε ισοβαθμία ... όλα τα Πόκεμον από κάτω μας είναι.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

billagorn έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:00 Συνηθως τα κουλα ζελος ειναι απο τα πιο αχρωμα γευστα και αοσμα ματς εδω και πολλα χρονια. Το τελευταιο συναρπαστικο πρεπει να ηταν ενα που ειχε παει ο Σαραβακος στην κουλα και του φωναζαν οι βαζελοι "δημητρη βαζελα βγαλε τη φανελα"

Οφτοπικ
Εδώ δε ντρέπονται και τέτοιες ανεπανάληπτες μαλακίες τις τσαμπουνάνε και σήμερα σίγουρα ΑΡΔακια, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι τις λένε και κυβερνητικοί καρνάβαλοι.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

giapas έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:02
billagorn έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:00 ...

Οφτοπικ
Δεν είναι "παραλίες" η Γλυφάδα και η Βουλιαγμένη.
Ως Αθηναϊκή Ριβιέρα έχει καθιερωθεί να αποκαλείται εδώ και δεκαετίες το ενιαίο παραλιακό μέτωπο σχεδόν από το Φάληρο , Φλοίσβο , μέχρι Γλυφάδα , Βουλιαγμένη , Βάρκιζα , Λαγονήσι και ακόμα παραπάνω. Ονομάστηκε έτσι για τις κατά τόπους ομορφιές με πλήθος αθλητικών και λοιπών πολιτιστικών και αλληλεπιδραστικών δρώμενων ..

Νά'τανε η ζήλια ψώρα...
Η Βούλα δεν είναι η καλή παραλία στα εκεί μέρη;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Β εθνική η Βούλα.

Από Βάρκιζα , Λαγονήσι και μετά υπάρχουν σχετικά αξιοπρεπείς επιλογές για τα δεδομένα μιας περιοχής 5 μυρίων...
These users thanked the author giapas for the post:
Мир
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”