Ακολούθησαν και πιο προχώ τσιτάτα μετά το αρχικό πανηγύρι. Ρυάκια, λιμνοθάλασσες, ποτάμια κλπ. Μαγικές αναμνήσεις δίχως άλλο.tolis14 έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 14:47 Κι όμως, είχες το καλοκαίρι κάποιους να γράφουν και να υποστηρίζουν το αμίμητο "ας χτίσει το γήπεδο όποιος να ναι, όποιος έχει τα λεφτά, εγώ ΠΑΟΚ είμαι". Θλίψη πραγματική
Αριστοτέλης Μυστακίδης
- navigator11
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- DamoN, GEOL
- KalamarGiannis
το ξέρω ότι για πολλούς από σας στο μυαλό σας είναι ενιαία πράγματα όλα, αλλά πρέπει να γίνει κάπου ένας διαχωρισμός.
Άλλο η ΚΑΕ, άλλο η ΠΑΕ, άλλο θέμα το χτίσιμο της Ν.Τούμπας.
Αυτό το νήμα υπάρχει για να συζητάμε τα Διοικητικά του μπάσκετ.
Μας καίει λοιπόν να εξοφληθούν τα χρέη της ομάδας και να μπει χρήμα στο μπάτζετ, και όχι η κόντρα των 2 πλουσίων.
Το πρόβλημα λοιπόν αυτή τη στιγμή με τον Μυστακίδη αφορά την ΚΑΕ που "αγόρασε" .Τα εισαγωγικά είναι γιατί φαντάζομαι ότι αν δεν τηρήσει τους όρους αγοράς αυτή μπορεί να ακυρωθεί και να επιστραφούν οι μετοχές (δικαστικά;) ...
Μπορεί όμως να έχουμε και χειρότερα: όπως πλήρωσε τον Χατζόπουλο, αν πλήρωσε και τους άλλους μετόχους, να πει εγώ είμαι πλέον ΝΟΜΙΜΟΣ ιδιοκτήτης, και τα χρέη της εταιρίας μου τα διαχειρίζομαι όπως κρίνω εγώ...
Άλλο η ΚΑΕ, άλλο η ΠΑΕ, άλλο θέμα το χτίσιμο της Ν.Τούμπας.
Αυτό το νήμα υπάρχει για να συζητάμε τα Διοικητικά του μπάσκετ.
Μας καίει λοιπόν να εξοφληθούν τα χρέη της ομάδας και να μπει χρήμα στο μπάτζετ, και όχι η κόντρα των 2 πλουσίων.
Το πρόβλημα λοιπόν αυτή τη στιγμή με τον Μυστακίδη αφορά την ΚΑΕ που "αγόρασε" .Τα εισαγωγικά είναι γιατί φαντάζομαι ότι αν δεν τηρήσει τους όρους αγοράς αυτή μπορεί να ακυρωθεί και να επιστραφούν οι μετοχές (δικαστικά;) ...
Μπορεί όμως να έχουμε και χειρότερα: όπως πλήρωσε τον Χατζόπουλο, αν πλήρωσε και τους άλλους μετόχους, να πει εγώ είμαι πλέον ΝΟΜΙΜΟΣ ιδιοκτήτης, και τα χρέη της εταιρίας μου τα διαχειρίζομαι όπως κρίνω εγώ...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- Maurice_Escargot
- Maurice_Escargot
Το τελευταιο ειναι το πιο πιθανο σεναριο. Και πολλοι ανθρωποι που διαβαζω δεξια κι αριστερα ειναι κομπλε με αυτο το ενδεχομενο 
Το τόπικ είναι ονομαστικό και αναφέρεται στον μεγαλομέτοχο. Όπως και στο ανάλογο τόπικ του Ιβαν Σαββίδη γράφονται για παλατάκια και λιμάνια, έτσι και εδώ μπορεί να γράψει κάποιος για διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες του Αριστοτέλη Μυστακίδη. Όπως ας πούμε για το Νικόπολις ή για το Μετρόπολις κλπ.
-
Dimitrisou
Ας μην ασχολειθουμε για λιγο με το ηθικο κομματι.ας παμε στο πρακτικο.
Αν ισχυει αυτο το σεναριο βαζει πιεση στον εαυτο του απο το πουθενα ,γιατι τοτε θα πρεπει οντως να πηγαινει τρενο η ομαδα αμεσα.
Αν δεν πηγαινει τοτε θα ασχολουμαστε με αυτα τα θεματα.
Ναι οκ στο μπασκετ οτι πληρωνεις παιρνεις και απο τη μια χρονια στην αλλη αλλαζει η δυναμικη αλλα γιατι να βαλεις εξτρα πιεση?
Στα δικα μου ματια παιρνοντας την ΚΑΕ εκανε καλυτερη κινηση απο το να ασχοληθει με την ΠΑΕ.
Πηρες μια ομαδα που ο κοσμος διψαει για διακριση σε ενα αθλημα που χρειαζεται πολυ μικροτερη επενδυση απο την μπαλα,με γηπεδο που θελει μικροτερη επενδυση.
Οκ δεν εχει τα εσοδα του ποδοσφαιρου αλλα αυτο παει και αναλογα με τα εξοδα.
Συν οτι πιο γρηγορα και με μικροτερη επενδυση παιρνεις φημη και αποδοχη.
Αν ισχυει αυτο το σεναριο βαζει πιεση στον εαυτο του απο το πουθενα ,γιατι τοτε θα πρεπει οντως να πηγαινει τρενο η ομαδα αμεσα.
Αν δεν πηγαινει τοτε θα ασχολουμαστε με αυτα τα θεματα.
Ναι οκ στο μπασκετ οτι πληρωνεις παιρνεις και απο τη μια χρονια στην αλλη αλλαζει η δυναμικη αλλα γιατι να βαλεις εξτρα πιεση?
Στα δικα μου ματια παιρνοντας την ΚΑΕ εκανε καλυτερη κινηση απο το να ασχοληθει με την ΠΑΕ.
Πηρες μια ομαδα που ο κοσμος διψαει για διακριση σε ενα αθλημα που χρειαζεται πολυ μικροτερη επενδυση απο την μπαλα,με γηπεδο που θελει μικροτερη επενδυση.
Οκ δεν εχει τα εσοδα του ποδοσφαιρου αλλα αυτο παει και αναλογα με τα εξοδα.
Συν οτι πιο γρηγορα και με μικροτερη επενδυση παιρνεις φημη και αποδοχη.
- GREATANASTASIOS
Μάλλον όλοι εσείς που κράζετε θέλε την ομάδα 8η και να παλεύει με το Λαύριο
Δεν πατάω γήπεδο μέχρι να αλλάξει την συμπεριφορά του. Ουτε το δεκάρικο δεν αξιζει
Δεν πατάω γήπεδο μέχρι να αλλάξει την συμπεριφορά του. Ουτε το δεκάρικο δεν αξιζει