Ακολούθησαν και πιο προχώ τσιτάτα μετά το αρχικό πανηγύρι. Ρυάκια, λιμνοθάλασσες, ποτάμια κλπ. Μαγικές αναμνήσεις δίχως άλλο.tolis14 έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 14:47 Κι όμως, είχες το καλοκαίρι κάποιους να γράφουν και να υποστηρίζουν το αμίμητο "ας χτίσει το γήπεδο όποιος να ναι, όποιος έχει τα λεφτά, εγώ ΠΑΟΚ είμαι". Θλίψη πραγματική
Αριστοτέλης Μυστακίδης
- navigator11
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 7):
- DamoN, GEOL, tolis14, Montrealiotis, leomatos88, Guitarman, Jean Valjean
- KalamarGiannis
το ξέρω ότι για πολλούς από σας στο μυαλό σας είναι ενιαία πράγματα όλα, αλλά πρέπει να γίνει κάπου ένας διαχωρισμός.
Άλλο η ΚΑΕ, άλλο η ΠΑΕ, άλλο θέμα το χτίσιμο της Ν.Τούμπας.
Αυτό το νήμα υπάρχει για να συζητάμε τα Διοικητικά του μπάσκετ.
Μας καίει λοιπόν να εξοφληθούν τα χρέη της ομάδας και να μπει χρήμα στο μπάτζετ, και όχι η κόντρα των 2 πλουσίων.
Το πρόβλημα λοιπόν αυτή τη στιγμή με τον Μυστακίδη αφορά την ΚΑΕ που "αγόρασε" .Τα εισαγωγικά είναι γιατί φαντάζομαι ότι αν δεν τηρήσει τους όρους αγοράς αυτή μπορεί να ακυρωθεί και να επιστραφούν οι μετοχές (δικαστικά;) ...
Μπορεί όμως να έχουμε και χειρότερα: όπως πλήρωσε τον Χατζόπουλο, αν πλήρωσε και τους άλλους μετόχους, να πει εγώ είμαι πλέον ΝΟΜΙΜΟΣ ιδιοκτήτης, και τα χρέη της εταιρίας μου τα διαχειρίζομαι όπως κρίνω εγώ...
Άλλο η ΚΑΕ, άλλο η ΠΑΕ, άλλο θέμα το χτίσιμο της Ν.Τούμπας.
Αυτό το νήμα υπάρχει για να συζητάμε τα Διοικητικά του μπάσκετ.
Μας καίει λοιπόν να εξοφληθούν τα χρέη της ομάδας και να μπει χρήμα στο μπάτζετ, και όχι η κόντρα των 2 πλουσίων.
Το πρόβλημα λοιπόν αυτή τη στιγμή με τον Μυστακίδη αφορά την ΚΑΕ που "αγόρασε" .Τα εισαγωγικά είναι γιατί φαντάζομαι ότι αν δεν τηρήσει τους όρους αγοράς αυτή μπορεί να ακυρωθεί και να επιστραφούν οι μετοχές (δικαστικά;) ...
Μπορεί όμως να έχουμε και χειρότερα: όπως πλήρωσε τον Χατζόπουλο, αν πλήρωσε και τους άλλους μετόχους, να πει εγώ είμαι πλέον ΝΟΜΙΜΟΣ ιδιοκτήτης, και τα χρέη της εταιρίας μου τα διαχειρίζομαι όπως κρίνω εγώ...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- Maurice_Escargot
- Maurice_Escargot
Το τελευταιο ειναι το πιο πιθανο σεναριο. Και πολλοι ανθρωποι που διαβαζω δεξια κι αριστερα ειναι κομπλε με αυτο το ενδεχομενο 
Το τόπικ είναι ονομαστικό και αναφέρεται στον μεγαλομέτοχο. Όπως και στο ανάλογο τόπικ του Ιβαν Σαββίδη γράφονται για παλατάκια και λιμάνια, έτσι και εδώ μπορεί να γράψει κάποιος για διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες του Αριστοτέλη Μυστακίδη. Όπως ας πούμε για το Νικόπολις ή για το Μετρόπολις κλπ.
-
Dimitrisou
Ας μην ασχολειθουμε για λιγο με το ηθικο κομματι.ας παμε στο πρακτικο.
Αν ισχυει αυτο το σεναριο βαζει πιεση στον εαυτο του απο το πουθενα ,γιατι τοτε θα πρεπει οντως να πηγαινει τρενο η ομαδα αμεσα.
Αν δεν πηγαινει τοτε θα ασχολουμαστε με αυτα τα θεματα.
Ναι οκ στο μπασκετ οτι πληρωνεις παιρνεις και απο τη μια χρονια στην αλλη αλλαζει η δυναμικη αλλα γιατι να βαλεις εξτρα πιεση?
Στα δικα μου ματια παιρνοντας την ΚΑΕ εκανε καλυτερη κινηση απο το να ασχοληθει με την ΠΑΕ.
Πηρες μια ομαδα που ο κοσμος διψαει για διακριση σε ενα αθλημα που χρειαζεται πολυ μικροτερη επενδυση απο την μπαλα,με γηπεδο που θελει μικροτερη επενδυση.
Οκ δεν εχει τα εσοδα του ποδοσφαιρου αλλα αυτο παει και αναλογα με τα εξοδα.
Συν οτι πιο γρηγορα και με μικροτερη επενδυση παιρνεις φημη και αποδοχη.
Αν ισχυει αυτο το σεναριο βαζει πιεση στον εαυτο του απο το πουθενα ,γιατι τοτε θα πρεπει οντως να πηγαινει τρενο η ομαδα αμεσα.
Αν δεν πηγαινει τοτε θα ασχολουμαστε με αυτα τα θεματα.
Ναι οκ στο μπασκετ οτι πληρωνεις παιρνεις και απο τη μια χρονια στην αλλη αλλαζει η δυναμικη αλλα γιατι να βαλεις εξτρα πιεση?
Στα δικα μου ματια παιρνοντας την ΚΑΕ εκανε καλυτερη κινηση απο το να ασχοληθει με την ΠΑΕ.
Πηρες μια ομαδα που ο κοσμος διψαει για διακριση σε ενα αθλημα που χρειαζεται πολυ μικροτερη επενδυση απο την μπαλα,με γηπεδο που θελει μικροτερη επενδυση.
Οκ δεν εχει τα εσοδα του ποδοσφαιρου αλλα αυτο παει και αναλογα με τα εξοδα.
Συν οτι πιο γρηγορα και με μικροτερη επενδυση παιρνεις φημη και αποδοχη.
- GREATANASTASIOS
Μάλλον όλοι εσείς που κράζετε θέλε την ομάδα 8η και να παλεύει με το Λαύριο
Δεν πατάω γήπεδο μέχρι να αλλάξει την συμπεριφορά του. Ουτε το δεκάρικο δεν αξιζει
Δεν πατάω γήπεδο μέχρι να αλλάξει την συμπεριφορά του. Ουτε το δεκάρικο δεν αξιζει
Αυτό θα μπορούσε να έχει την όποια λογική, αν έπαιρνε την ΚΑΕ προτού συμφωνήσει ο ΑΣ με την ΠΑΕ.
Προφανώς ξεκίνησε στραβά (βγαίνεις και ξεκαθαρίζεις την θέση σου)
Αν δεν θες να δώσεις τα λεφτά στον Σαββίδη οκ (όχι οκ), αλλά τουλάχιστον βγαίνεις και λες ότι έχω πληρώσει ΟΛΑ τα χρέη του δημοσίου. Τι σκατα υπέγραψε ο σύμβουλος σου ο Πετμεζάς πριν την μεταβίβαση
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 2):
- Dimitrisou, Ιάσονας
Τι να πρωτοθυμηθώ για το μαγικό καλοκαίρι που περάσαμε (και) φέτοςnavigator11 έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 15:03Ακολούθησαν και πιο προχώ τσιτάτα μετά το αρχικό πανηγύρι. Ρυάκια, λιμνοθάλασσες, ποτάμια κλπ. Μαγικές αναμνήσεις δίχως άλλο.tolis14 έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 14:47 Κι όμως, είχες το καλοκαίρι κάποιους να γράφουν και να υποστηρίζουν το αμίμητο "ας χτίσει το γήπεδο όποιος να ναι, όποιος έχει τα λεφτά, εγώ ΠΑΟΚ είμαι". Θλίψη πραγματική
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Τι να πληρώσει ρε παιδιά, αυτά που πληρώσαμε εμείς και 2-3 ακόμα άτομα όλα αυτά τα χρόνια; Με ομάδες εξηγιανσής και μπατζετ ίσα βάρκα ίσα πανιά;
Αυτή τη στιγμή μιλάμε για ρυθμισμένα χρέη σε δόσεις των 6-7χιλ τον μήνα για μερικούς μήνες ακόμα που ακόμα και αν τα δώσεις ντούκου δεν κερδίζεις κάτι.
Εννοείτε ότι εβαλε πλάτη ο Ιβαν οικονομικά με πολλές χιλιάδες ευρώ (3,5+) και Χατζοπουλος (1+) οικονομικά και δίνοντας τα 5+ χρόνια από τη ζωή για να μην διαλυθεί η ομάδα.
Ο Τελης βρήκε την ομάδα στην πιο νοικοκυρεμένη κατάσταση της 20ετιας, με συγκεκριμένους αιμοδότες/ευεργετες που αντι να τους εξοφλησει για να γινει αυτος ο ευεργεής του τμηματος προτιμαει και συνεχίζει να τους φτύνει στα μούτρα, με full διάρκειας και μια ομάδα 100% value for money που πηδηξε και τον Ξιαο του 3,5εκ μπατζετ.
Η ενωτική κίνηση θα ήταν να ξοφλησιε τον Ιβαν/Χατζοπουλος/χψζ χωρίς δράματα και ματζιριλικια και να πει ότι εγώ του χρόνου που θα έχω μεταγραφικό σχεδιασμό με το Χ όραμα θα κάνω ομάδα που θα πιάσει το eurocup με προοπτική για Ευρολιγκα/ΝΒΑ ή ότι άλλο προκρυψει σε 2-3 χρόνια.
Αυτή τη στιγμή μιλάμε για ρυθμισμένα χρέη σε δόσεις των 6-7χιλ τον μήνα για μερικούς μήνες ακόμα που ακόμα και αν τα δώσεις ντούκου δεν κερδίζεις κάτι.
Εννοείτε ότι εβαλε πλάτη ο Ιβαν οικονομικά με πολλές χιλιάδες ευρώ (3,5+) και Χατζοπουλος (1+) οικονομικά και δίνοντας τα 5+ χρόνια από τη ζωή για να μην διαλυθεί η ομάδα.
Ο Τελης βρήκε την ομάδα στην πιο νοικοκυρεμένη κατάσταση της 20ετιας, με συγκεκριμένους αιμοδότες/ευεργετες που αντι να τους εξοφλησει για να γινει αυτος ο ευεργεής του τμηματος προτιμαει και συνεχίζει να τους φτύνει στα μούτρα, με full διάρκειας και μια ομάδα 100% value for money που πηδηξε και τον Ξιαο του 3,5εκ μπατζετ.
Η ενωτική κίνηση θα ήταν να ξοφλησιε τον Ιβαν/Χατζοπουλος/χψζ χωρίς δράματα και ματζιριλικια και να πει ότι εγώ του χρόνου που θα έχω μεταγραφικό σχεδιασμό με το Χ όραμα θα κάνω ομάδα που θα πιάσει το eurocup με προοπτική για Ευρολιγκα/ΝΒΑ ή ότι άλλο προκρυψει σε 2-3 χρόνια.
- These users thanked the author Мир for the post (total 9):
- Sera4, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ιάσονας, Casual, gervasio artigas, leomatos88, niks, Guitarman, paok apo epilogi
Τι ενωτική κίνηση; Υποχρέωση είναι. Αυτό υποιθετι ότι υπέγραψαν γι αυτό υποτίθεται ότι άργησε η συμφωνία επειδή ζητούσαν παραστατικά χρεών. Και όταν προσκομίσθηκαν προχώρησαν. Αυτά έλεγαν τότε και τώρα δε βγαίνει άχνα
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- niks, Montrealiotis
- KalamarGiannis
πολύ μυστήριο τραίνο ρε παιδί μου αυτοί οι καινούριοι .
Δε θα μου κάνει έκπληξη αν έτσι ξαφνικά τα πληρώσουν όλα. Τζάμπα θα χουν ακούσει όλο το κράξιμο τότε.
Δε θα μου κάνει έκπληξη αν έτσι ξαφνικά τα πληρώσουν όλα. Τζάμπα θα χουν ακούσει όλο το κράξιμο τότε.
-
gervasio artigas
και την μετοχικη σχεση με την Τραμπεζα Μπειραιωςzissos έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 16:27 Το τόπικ είναι ονομαστικό και αναφέρεται στον μεγαλομέτοχο. Όπως και στο ανάλογο τόπικ του Ιβαν Σαββίδη γράφονται για παλατάκια και λιμάνια, έτσι και εδώ μπορεί να γράψει κάποιος για διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες του Αριστοτέλη Μυστακίδη. Όπως ας πούμε για το Νικόπολις ή για το Μετρόπολις κλπ.
Μακάρι να τα πληρώσει όλα και μακάρι να απογειώσει το μπάσκετ
Πάντως από τους αυλικούς του, αυτά που ακούγονται δεν είναι μεγαλεπίβολα σχέδια για την ΚΑΕ, αλλά πότε θα πάρουν την ΠΑΕ από τον κακό Ιβάν.
Έτσι δεν θα τραβήξει για καιρό η ιστορία, και είναι κρίμα.
Πάντως από τους αυλικούς του, αυτά που ακούγονται δεν είναι μεγαλεπίβολα σχέδια για την ΚΑΕ, αλλά πότε θα πάρουν την ΠΑΕ από τον κακό Ιβάν.
Έτσι δεν θα τραβήξει για καιρό η ιστορία, και είναι κρίμα.
- These users thanked the author Napoli4 for the post (total 5):
- navigator11, leomatos88, Montrealiotis, DamoN, Ιάσονας
ΕΛΑ 63 ετών είναι. Τι να πάρει και τι να προλάβει να φτιάξει. Αν χάσει χρόνο περιμένοντας πότε θα κουραστούν ο Νίκος και ο γιωτοσ σαββιδης και τα παιδιά τους τζάμπα χάνει χρόνο .