Βόλος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Βόλος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
ναι αλλα εκεί έκανε κίνηση προς τη μπάλα, που είναι επίσης πέναλτι
Σωστός τρόποςΜαυρο Χιονι έγραψε:Παρόλο την νίκη και την εύκολη πρόκριση.....
ΚΟΡΆΚΙ ΚΑΙ ΒΑΡ, ΜΑΚΆΡΙ ΖΕΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΠΆΚΙ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ!
Αντε να πουμε! Σώνει και καλά να μας τρελανετε!

- ΑποστόληςΑ
Τι σχέση έχει η κίνηση; Ο όγκος του σώματος μεγάλωσε;astral έγραψε:ναι αλλα εκεί έκανε κίνηση προς τη μπάλα, που είναι επίσης πέναλτι
Δηλαδή και να μην έβαζε τα χέρια του, πάλι στο σώμα του θα χτυπούσε.
Ο κανονισμός που ανέφερε ο φίλος δεν είναι πλήρης. Είναι μονο ένα άρθρο. Η κίνηση και επαφή προς τη μπάλα με το χέρι (δηλαδή με πρόθεση) είναι πέναλτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Πέμ 11 Ιαν 2024, 10:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ξερω τι θα γινει αλλα 2024 με βαρ και παλι τρωμε πετσόκομμα...Εχει καταντησει αηδια αυτο το πραγμα.
Σωστός. Εγώ αναφέρθηκα μόνο στη χθεσινή φάση.astral έγραψε:Ο κανονισμός που ανέφερε ο φίλος δεν είναι πλήρης. Είναι μονο ένα άρθρο. Η κίνηση και επαφή προς τη μπάλα με το χέρι (δηλαδή με πρόθεση) είναι πέναλτι.
Του άρη είναι άλλο είδος φάσης.
"A handball offence is when a player (except the goalkeeper in their own penalty area):
• deliberately touches the ball with their hand/arm"
- ΑποστόληςΑ
Εγώ νομίζω ότι το μάζεμα των χεριών είναι ενστικτώδης κίνηση του παίκτη να προστατέψει το σώμα του. ΟΚ. Δεν μπορώ να είμαι απόλυτος, πλην του ότι ο όγκος του σώματος του αμυνόμενου δεν αυξήθηκε από την κίνηση του χεριού. Τώρα αν η κίνηση από μόνη της στοιχειοθετεί παράβαση δεν το γνωρίζω.
Δεν έχεις άδικο και σε αυτό.
Ήταν όντως περίεργη φάση.
Δεν λες ξεκάθαρα είναι ή δεν είναι.
Το χθεσινό όμως δεν δικαιολογείται..
Ήταν όντως περίεργη φάση.
Δεν λες ξεκάθαρα είναι ή δεν είναι.
Το χθεσινό όμως δεν δικαιολογείται..
- sourmenetes
- Moderator
Γιατί θα το βάζαμε το πεναλτυ;;;thomas Murg έγραψε:Η φάση με το χέρι έγινε στο 51ο λεπτό. Εάν τα κοράκια έδιναν το προφανές η σεμνή παράσταση θα λάμβανε τέλος. Ούτε αλλαγές επιπλέον θα έκανε ο Βόλος ούτε ευκαιρίες. Και ο Ραζβάν θα είχε την ευκαιρία για καλύτερη διαχείριση των παικτών. Π.χ. θα έμπαινε νωρίτερα ο Τζίμας. Σιχαμένα κοράκια γμτ χαβούζα σας και τους εντολείς σας.
Υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι τη φάση του Ντεσπότοφ δεν θα την έδιναν πέναλτι στους ποκίτες;
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thomas Murg
Χα, χα. Δίκιο έχεις Σούρμε.
Ωστόσο, δες το αλλιώς. Δώσε στην ομάδα μια ευκαιρία, ρε καργιόλη κόρακα, να δουλέψει παραπάνω το θέμα με τα πέναλτι.
Μάλιστα, όσο ανέμενα το προφανές σκεφτόμουν ποιός θα το ρίξει. Μέσα ήταν ο Σβάμπ αλλά νομίζω ότι θα το έπαιρνε ο Ντεσπότοφ.
Ωστόσο, δες το αλλιώς. Δώσε στην ομάδα μια ευκαιρία, ρε καργιόλη κόρακα, να δουλέψει παραπάνω το θέμα με τα πέναλτι.
Μάλιστα, όσο ανέμενα το προφανές σκεφτόμουν ποιός θα το ρίξει. Μέσα ήταν ο Σβάμπ αλλά νομίζω ότι θα το έπαιρνε ο Ντεσπότοφ.
- thomas Murg
Θα σταθώ σε ένα κομμάτι του παιχνιδιού που είδα και χθες να εκτελείται από τον Μειτέ και πολύ μου άρεσε. Οι μεγάλες διαγώνιες ή ακόμη και παράλληλες μπαλιές στην αδύνατη πλευρά (που λένε κι οι μπασκετικοί) για να ανοίξει το παιχνίδι και να δημιουργηθούν ανισσοροπίες. Διαβήτης ο φούστης. Όλες οι μπαλιές του συστημένες πηγαίνουν.
Πρώτο ημίχρονο πολύ κακό. Δεν νομίζω να έγινε ένας συνδυασμός της προκοπής.
Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα. Βελτιωθήκαμε με τις αλλαγές.
Νομίζω η διακοπή μας έχει επηρεάσει και αυτό φάνηκε καί στα 3 μάτς του 2024. Θα χρειαστεί χρόνος να βρούν κάποιοι παίκτες ρυθμό καί κάποιοι χημεία μεταξύ τους. Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ. Το μάτς με τα Γιάννενα θα είναι δύσκολο, χρειάζεται προσοχή. Έχουμε 2 βδομάδες για να φορμαριστούμε για τα ντέρμπι.
Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα. Βελτιωθήκαμε με τις αλλαγές.
Νομίζω η διακοπή μας έχει επηρεάσει και αυτό φάνηκε καί στα 3 μάτς του 2024. Θα χρειαστεί χρόνος να βρούν κάποιοι παίκτες ρυθμό καί κάποιοι χημεία μεταξύ τους. Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ. Το μάτς με τα Γιάννενα θα είναι δύσκολο, χρειάζεται προσοχή. Έχουμε 2 βδομάδες για να φορμαριστούμε για τα ντέρμπι.
- Μπαρκαρούτσος
Σήμερα όλοι Παλατάκι, volley γυναικών ευρωπαϊκός αγώνας με 5€ γενική είσοδο!!
- ΑποστόληςΑ
Μια ζωή off-topic αυτό το παιδί...
Αλλά τι περιμένεις από θαυμαστές παικτών όπως ο Στέλιος.
(να 'ταν τουλάχιστον ο Σάκης...)
Αλλά τι περιμένεις από θαυμαστές παικτών όπως ο Στέλιος.
(να 'ταν τουλάχιστον ο Σάκης...)
Το καρναβαλι ο Μπεος που ελεγε οτι θα κανει μηνυση ειπε τιποτα χτες;Λεμεσος4 έγραψε:Καραγκιοζηδες. Αν γινονταν αυτα στους κατω θα ειχαμε 17 δημοσιογραφικες και να ζητουν απο την κυβερνηση να αλλαξει μεχρι και ο διευθυντης των ταχυδρομικων κεντρων.