Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Ερώτηση.
Έστω πως μας αποκλείει η Μπεϊτάρ αλλά η ομάδα ενισχύεται όπως πρέπει, με όσους παίκτες πρέπει.
Όχι δεν θα έρθει ο Μπαπέ, αλλά αυτοί που χρειάζονται.
Είμαστε χαρούμενοι ή πέφτουμε στα πατώματα και κλαίμε;
Γιατί και το χαρτί δεν έπαιζε Ευρώπη, αλλά τις μεταγραφές που πρέπει τις έκανε μια χαρά, σήκωσε το νταμπλ και τώρα παίζει προκριματικά Ch.L. Δεν νομίζω να τους χάλασε.
Προσωπικά έτσι και γίνει η στραβή και αν αποκλειστούμε σταματήσει η ενίσχυση της ομάδας και δεν γίνουν οι μεταγραφές που πρέπει, με τη δικαιολογία του τύπου "τώρα που αποκλειστήκαμε πρέπει να πουλήσουμε για να φέρουμε", θα γίνω ίδιος με αυτούς που κατηγορώ σήμερα και δεν ψήνομαι.
ΑΝ θες να προχωράς στην Ευρώπη, φέρνεις παίκτες νωρίς.
ΑΝ δεν παίζει ρόλο το πόσο θα προχωρήσεις στην Ευρώπη, τότε δεν αλλάζει κάτι ο οποιοσδήποτε αποκλεισμός. Φτιάχνεις ομάδα ούτως ή άλλως.
Προφανώς ελπίζω να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, αλλά προσεύχομαι να ισχύει το δεύτερο..
Έστω πως μας αποκλείει η Μπεϊτάρ αλλά η ομάδα ενισχύεται όπως πρέπει, με όσους παίκτες πρέπει.
Γιατί και το χαρτί δεν έπαιζε Ευρώπη, αλλά τις μεταγραφές που πρέπει τις έκανε μια χαρά, σήκωσε το νταμπλ και τώρα παίζει προκριματικά Ch.L. Δεν νομίζω να τους χάλασε.
Προσωπικά έτσι και γίνει η στραβή και αν αποκλειστούμε σταματήσει η ενίσχυση της ομάδας και δεν γίνουν οι μεταγραφές που πρέπει, με τη δικαιολογία του τύπου "τώρα που αποκλειστήκαμε πρέπει να πουλήσουμε για να φέρουμε", θα γίνω ίδιος με αυτούς που κατηγορώ σήμερα και δεν ψήνομαι.
ΑΝ δεν παίζει ρόλο το πόσο θα προχωρήσεις στην Ευρώπη, τότε δεν αλλάζει κάτι ο οποιοσδήποτε αποκλεισμός. Φτιάχνεις ομάδα ούτως ή άλλως.
Προφανώς ελπίζω να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, αλλά προσεύχομαι να ισχύει το δεύτερο..
- john4serres
ΚόλκαςΤου Μισιτζάν, κόπηκε από ψηλά δικαιολογημένα, γιατί υπάρχουν περιστατικά στη καριέρα του που δημιουργούν λογική υψηλού ρίσκου. Και συμπεριφοράς και τραυματισμών.
Εννοείς ήρθαν μάπες και αργότερα?ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό δεν ισχύει.
- buffalobill4
Αν εννοείς τα συμβόλαια των δικών μας παικτών που έφυγαν ήδη, το έχω σκεφτεί και εγώ.Jairo έγραψε:ρε σεις χαλαρώστε , 30.06. λήγουν τα συμβόλαια, απο 01.07. θα ακουστούν οι μεταγραφές, μυαλό θέλει;
Υπάρχει περίπτωση να μην θέλουν να δώσουν και αυτά και καινούρια λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων.
Ωστόσο να σου πω ότι δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος ότι αυτό είναι το πρόβλημα. Νομίζω πως πρέπει να καταλάβει ο κόσμος πως έστω και λίγο άγαρμπα και σίγουρα αντίθετα με τις διαρροές που βγαίνουν από την παε, έχουμε μπει σε περίοδο μνημονιων. Ίσα βάρκα ίσα πανια. Μπακαλιστικα μπορώ να σου πω πως το έλλειμμα της προηγούμενης χρήσης ήταν 4.5 εκατομμύρια αν δεν κάνω λάθος ενώ τα συμβόλαια που ξεφορτωθηκαμε μέσα στον Ιούνιο ήταν επίσης κοντά στα 4. Είμαστε δηλαδή κοντά στον στόχο.
Προφανως αυτο εχει 2 αναγνωσεις. Προσωπικα θεωρω οτι 2η σερι σεζον εκτος ομιλων ειναι πισωγυρισμα. Μεγαλο κιολας. Ο βαζελος (με αυτη την ευρωπαικη ιστορια) ακομα παλευει να σηκωσει κεφαλι απο την απουσια του απο την Ευρωπη και τον πολυ χαμηλο συντελεστη του.Blackgr4 έγραψε:Ερώτηση.
Απο την αλλη στην ερωτηση....ηταν επιτυχημενη η σεζον της χαρτινης; Η απαντηση και παλι προφανως ειναι ναι ηταν.
...θεωρώ οτι στοχεύουμε σε 4 μεταγραφές στην ζώνη των 800-1.2 για ενίσχυση στις θέσεις που χρειαζόμαστε και αυτές διαπραγματευόμαστε ήδη.Ίσως στη θέση του φόρ να δίναμε και κάτι παραπάνω.
- Μπαρκαρούτσος
- navigator11
Ξέρει ο Σταύρακας. Suuuureeeeee.john4serres έγραψε:ΚόλκαςΤου Μισιτζάν, κόπηκε από ψηλά δικαιολογημένα, γιατί υπάρχουν περιστατικά στη καριέρα του που δημιουργούν λογική υψηλού ρίσκου. Και συμπεριφοράς και τραυματισμών.
- kritikos44
Καλησπέρα κι από εμένα.
Εγώ να ρωτήσω το εξής : η Μπειταρ κατακαλόκαιρο και σε μια εχθρική έδρα θα είναι ευκολότερη της αεχ των δέκα παικτών σε ουδέτερο άδειο γήπεδο?
Επειδή βλέπω ότι κάποιοι λένε ότι φύγανε παίκτες που δεν προσέφεραν τίποτα και έμειναν οι ''καλοί" που μας πήγαν τελικό.
Οι "καλοί" θα είναι αρκετοί ?
3-4 μικροί αλλά βασικοί ούτε ολόκληρη προετοιμασία δε θα κάνουν λόγω των μικρών εθνικών
Ο Τζίμας που λογίζεται σαν αλλαγή του Μπράντον θα έχει πόσες προπονήσεις με την ομάδα πριν το ματς?
Και πέρυσι με Κουτσια τα ίδια έγιναν και απαξιώσαμε ένα ελπιδοφόρο πρότζεκτ.
Αν πάθει ένα διάστρεμμα ο Μπράντον ?
Και στο κάτω κάτω χάθηκε μια φορά να πάμε προετοιμασμένοι σε ένα ματς με τις καλύτερες συνθήκες?
Επαναλαμβανόμενα ίδια λάθη με Κρασνονταρ , Λεφσκι κτλ
Δηλαδή οι Βούλγαροι που αποκλείστηκαν από ομάδα της Μάλτας καλύτερη ομάδα από αυτούς ήταν?
Φυσικό είναι να φοβάσαι, αφού είναι ''γνωστό" ότι η ενδεχόμενη απώλεια των ευρωπαϊκών εσόδων θα αλλάξει κατά πολύ τον μεταγραφικό σχεδιασμό (αν υπάρχει κάτι τέτοιο)
Συν ότι υπονομεύεις την μελλοντική σου ευρωπαϊκή μοίρα με το να πέσεις ακόμα πιο χαμηλά στο ranking
Για να μην πω ότι ποιους θα φέρεις που θα θέλουν να έρθουν χωρίς να παίζεις Ευρώπη?
Ένας ερασιτεχνισμός και μια δυσλειτουργία είμαστε σαν ομάδα. Και μετά βγαίνει ο κάθε πικραμένος ΑΡΔ και σου λέει ότι δεν υπάρχει μια, ότι περιμένουν τις εκλογές, το τηλεοπτικό συμβόλαιο και την Δευτέρα Παρουσία ξέρω γω. Και ο κόσμος τα πιστεύει.
Η πλειοψηφία δεν έχει ξενερώσει επειδή δεν φέρνουν τον Μεσι , αλλά επειδή δε φαίνεται τίποτα να λειτουργεί σωστά.
Κάθε χρόνο τα ίδια λάθη και η ίδια δυσκοιλιότητα σε ότι κι αν κάνουμε.
Και το άλλο το αστείο επιχείρημα είναι ότι η αεχ και ο χοντρός δεν έχουν κάνει ακόμα μεταγραφή
Λες και έχουμε τις ίδιες ανάγκες ή παίζουμε τις ίδιες ημερομηνίες...
Βέβαια το ''μην πάρετε διαρκείας" επειδή δεν έφεραν τον Α Β παικταρά είναι απαράδεκτο
ΠΑΟΚ είσαι με Μπερμπατοφ και ΠΑΟΚ είσαι με Ζαφείριου
Αυτό είχα να πω να ξεθυμάνω, sorry από τους διαχειριστές για το off topic.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ να ρωτήσω το εξής : η Μπειταρ κατακαλόκαιρο και σε μια εχθρική έδρα θα είναι ευκολότερη της αεχ των δέκα παικτών σε ουδέτερο άδειο γήπεδο?
Επειδή βλέπω ότι κάποιοι λένε ότι φύγανε παίκτες που δεν προσέφεραν τίποτα και έμειναν οι ''καλοί" που μας πήγαν τελικό.
Οι "καλοί" θα είναι αρκετοί ?
3-4 μικροί αλλά βασικοί ούτε ολόκληρη προετοιμασία δε θα κάνουν λόγω των μικρών εθνικών
Ο Τζίμας που λογίζεται σαν αλλαγή του Μπράντον θα έχει πόσες προπονήσεις με την ομάδα πριν το ματς?
Και πέρυσι με Κουτσια τα ίδια έγιναν και απαξιώσαμε ένα ελπιδοφόρο πρότζεκτ.
Αν πάθει ένα διάστρεμμα ο Μπράντον ?
Και στο κάτω κάτω χάθηκε μια φορά να πάμε προετοιμασμένοι σε ένα ματς με τις καλύτερες συνθήκες?
Επαναλαμβανόμενα ίδια λάθη με Κρασνονταρ , Λεφσκι κτλ
Δηλαδή οι Βούλγαροι που αποκλείστηκαν από ομάδα της Μάλτας καλύτερη ομάδα από αυτούς ήταν?
Φυσικό είναι να φοβάσαι, αφού είναι ''γνωστό" ότι η ενδεχόμενη απώλεια των ευρωπαϊκών εσόδων θα αλλάξει κατά πολύ τον μεταγραφικό σχεδιασμό (αν υπάρχει κάτι τέτοιο)
Συν ότι υπονομεύεις την μελλοντική σου ευρωπαϊκή μοίρα με το να πέσεις ακόμα πιο χαμηλά στο ranking
Για να μην πω ότι ποιους θα φέρεις που θα θέλουν να έρθουν χωρίς να παίζεις Ευρώπη?
Ένας ερασιτεχνισμός και μια δυσλειτουργία είμαστε σαν ομάδα. Και μετά βγαίνει ο κάθε πικραμένος ΑΡΔ και σου λέει ότι δεν υπάρχει μια, ότι περιμένουν τις εκλογές, το τηλεοπτικό συμβόλαιο και την Δευτέρα Παρουσία ξέρω γω. Και ο κόσμος τα πιστεύει.
Η πλειοψηφία δεν έχει ξενερώσει επειδή δεν φέρνουν τον Μεσι , αλλά επειδή δε φαίνεται τίποτα να λειτουργεί σωστά.
Κάθε χρόνο τα ίδια λάθη και η ίδια δυσκοιλιότητα σε ότι κι αν κάνουμε.
Και το άλλο το αστείο επιχείρημα είναι ότι η αεχ και ο χοντρός δεν έχουν κάνει ακόμα μεταγραφή
Λες και έχουμε τις ίδιες ανάγκες ή παίζουμε τις ίδιες ημερομηνίες...
Βέβαια το ''μην πάρετε διαρκείας" επειδή δεν έφεραν τον Α Β παικταρά είναι απαράδεκτο
ΠΑΟΚ είσαι με Μπερμπατοφ και ΠΑΟΚ είσαι με Ζαφείριου
Αυτό είχα να πω να ξεθυμάνω, sorry από τους διαχειριστές για το off topic.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από δικαιολογίες πάμε καλά πάντως...από τον Γενάρη ψάχνουν φορ, δεν προέκυψε η ανάγκη τώρα. Αν στοχεύουν λάθος ή το χάνουν στις διαπραγματεύσεις δεν φταίμε εμείς που γκρινιαζουμε.
Σε τελική ανάλυση, ο προπονητής ζήτησε παίχτες να τους έχει μαζί του στην Ολλανδία
Σε τελική ανάλυση, ο προπονητής ζήτησε παίχτες να τους έχει μαζί του στην Ολλανδία
Ο Κολκας τωρα ειπε οτι για φορ δεν υπαρχει καποια περιπτωση παιχτη που να μπορει να κλεισει αμεσα. Υπαρχουν καποιες περιπτωσεις που τις δουλευουν αλλα καμια απο αυτες δεν γινεται να κλεισει τις επομενες μερες.
Αντιθετως για χαφ ειπε οτι οι 2-3 περιπτωσεις που δουλευουν ταυτοχρονα και ειναι ολες περιπτωσεις ψηλου επιπεδου τυπου οζντοεφ, ειναι ολες για να κλεισουν αμεσα.
Αντιθετως για χαφ ειπε οτι οι 2-3 περιπτωσεις που δουλευουν ταυτοχρονα και ειναι ολες περιπτωσεις ψηλου επιπεδου τυπου οζντοεφ, ειναι ολες για να κλεισουν αμεσα.
- ΑποστόληςΑ
Το "δεν ισχύει" αναφέρεται στη δήλωση ότι οι μεταγραφές δεν έχουν γίνει γιατί οι παίκτες έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους μέχρι την 30.06.2023mbison έγραψε:Εννοείς ήρθαν μάπες και αργότερα?ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό δεν ισχύει.
Αν παμε για ακομη μια χρονια στην ευρωπη με φορ αναγκης τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας
Αλιμονο αν μεινουμε εκτος ευρωπης δευτερη συνεχομενη χρόνια. Αυτο δεν θα ειναι αυταρκεια αλλα αυτοκτονια.
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλιμονο αν μεινουμε εκτος ευρωπης δευτερη συνεχομενη χρόνια. Αυτο δεν θα ειναι αυταρκεια αλλα αυτοκτονια.
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να μην ακουγεται τιποτα ή ετοιμαζουν ντεμαραζ ή κινησεις τελευταιας απελπισμενης στιγμης.
Για να δουμε
Για να δουμε