ΠΑΟΚ είναι...

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: ΠΑΟΚ ειναι...

Δημοσίευση από gash04 »

Μην ανησυχείς gika τόσο πολύ για το θέμα το ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει κατεστημένο.
Υπάρχει διαφορετικό DNA και δεν μπορεί να αλλοιωθεί ότι και αν κάνουν για αυτό.
Τώρα αν κάποιος έχει άποψη ότι πρέπει να κάνουμε τα ίδια θυμίζει τον διαιτητή που ενώ έδωσε πέναλτι κακώς σφυρίζει το ίδιο για την άλλη πλευρά.
Έτσι πετυχαίνει αντί να διορθώσει τα πράγματα να υποπέσει σε διπλό σφάλμα και μετά να παραπεμφθεί!
Όπως και να έχει πέρα απο πρόσωπα ΠΟΤΕ δεν θα δει κανείς τον ΠΑΟΚ να αδικεί κάποιον άλλον!
Στο αγωνιστικό μπορεί να συμβεί όντως απο ανθρώπινο λάθος διαιτητικό.
Με οργανωμένο σχέδιο όπως εφαρμόζουν οι 3 ''μεγάλοι'' δεν υπάρχει περίπτωση.
DNA PAOK = αναλοίωτο και αμετάβλητο.
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Φίλε Gika μπράβο σου πρώτα απ'όλα για την ωριμότητα της σκέψης σου αλλά και για την σαφήνεια και πειστικότητα της γραφής σου.

Ο gash έχει απόλυτο δίκιο: το DNA μας είναι τέτοιο (καλώς ή κακώς, δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει), που δεν μας επιτρέπει την αδικία.

Κι εγώ είμαι παλιός και έχω ζήσει την αδικία.

Έχω ζήσει και κάτι άλλο όμως: κάποτε ήρθε στην Τούμπα ένας διαιτητής ονόματι λίτσας και μας έσφαξε σε ένα αγώνα με τον παο. Στο τέλος, για να γλιτώσει τα χειρότερα και ενώ το ματς είχε ήδη κριθεί, ο τύπος σφύριξε ένα (ας το πούμε) αμφισβητούμενο πέναλτί υπέρ μας. Όλο το γήπεδο φώναζε στον εκτελεστή Κώστα Ορφανό να το ρίξει έξω. Έξω δεν το έριξε, αλλά έδωσε μια πασούλα στον τερματοφύλακα κωνσταντίνου, ικανοποιώντας το λαϊκό αίσθημα: δε γουστάρουμε αδικίες, φίλε gika, ούτε ακόμη και όταν είναι υπέρ μας.

Και μην ανησυχείς: αν ποτέ τεθεί το πραγματικό δίλημμα στο λαό του ΠΑΟΚ, θα δεις ότι οι πολλοί θα ταχθούν με το δίκιο και την ισονομία.

Τέλος, με αφορμή ένα ποστ σου στο περί μεταγραφών topic, επέτρεψέ μου μια μικρή συμβουλή: ο τρόπος που γράφεις είναι εξαιρετικός. Μην αδικείς τον εαυτό σου γράφοντας προσβλητικά σε διαδικτυακούς συνομιλητές σου (συναγωνιστές σου είναι εν τέλει), ακόμη κι όταν τα νεύρα σου έχουν χτυπήσει κόκκινο... Learn to fight only for what is worth fighting ...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Learn to fight only for what is worth fighting ...

Ολα τα λεφτά αυτό... Θενκς για την συμβουλή...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Gordon, ο Νέστωρ του φόρουμ!

Όαση....
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

gika έγραψε:Τώρα τελευταία όλο και πιο πολλές φωνές ακούγονται, που υπερασπίζονται την άποψη "Πρέπει να σταματήσουμε να πηγαίνουμε με τον σταυρό στο χέρι" ή "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" κτλ...

Γνώμη μου? Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα... Αμα δεν θελεις να περπατάς με το σταυρό στο χερι, αλλά να πατάς επι πτωμάτων με σκοπό να φτάσεις σε έναν τίτλο γιατί εγινες ΠΑΟΚ??? Τόσα χρόνια νιώθουμε να μας αδικούν... Τώρα θες να γίνουμε και μεις βρώμικοι???
Το τι φωνές ακούγονται δεν έχει σημασία ...
Μη λέμε τα ίδια .. Κάποιοι κράζαμε τον Μπακαγιόκο και μπούρου μπούρου και μετά κωλοτούμπα και μπούρου μπούρου .. Δε χρειάζεται να βάλω την κασέτα και να κουράσω ...

Οι φωνές αυτές από που ακούγονται; Εμείς εδώ σαν Paokmania στο μοναδικό παιχνίδι φέτος που ευνοηθήκαμε γράψαμε στο κεντρικό μας άρθρο μετά το ματς ότι δεν δόθηκε πέναλτι στον Εστογιάνοφ και δόθηκε μούφα πέναλτι στον Κονσεϊσάο .. Απλά και ξεκάθαρα!

Οπότε μη μπαίνεις στο τρυπάκι των αλλόθρησκων οι οποίοι πάνε να αποδείξουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι παράγκα κι εμείς τους απαντάμε ότι έτσι πρέπει να πολεμήσουμε ...

Περίμενε να ευνοηθούμε τώρα με τον Γκαγκάτση και να σφάξουμε τους αντιπάλους μας και είμαι σίγουρος ότι η αντίδραση που θα δεις από τον κόσμο του ΠΑΟΚ θα σε κάνει περήφανο!

Κανένας δε θέλει να γίνουμε βρώμικοι .. Και αν κάποιος το θέλει από τη μάζα του ΠΑΟΚ, καλύτερα να πάει να πάρει διαρκείας και να αφήσει τα φόρουμ και τα ραδιόφωνα ... Πολλοί έχουν ξενερώσει (άσχετα που δεν το λένε) που αντί για Κατσουράνη - Σεϊταρίδη - Γκέκα - Κρέσπο κλπ πήραμε τον Αμπουμπακαρί και τον Παπάζογλου .. Στ @@ μου ... Τα διαρκείας είναι ούτε 3.000 και προσωπικά ντρέπομαι!

Εξάλλου είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα έχει ακριβώς την ίδια στάση όπως κι εμείς εδώ ... Δεν θα θέλει σε καμία περίπτωση να πατήσει επί πτωμάτων και να πάρει κάλπικα Πρωταθλήματα διαιτησίας.
Και ο ίδιος ο Ζαγοράκης το είπε ότι στο ματς με τον Πανιώνιο ευνοηθήκαμε, ενώ κάποιες Παοκτσήδικες εφημερίδες πήγαν να μας πείσουν ότι αδικηθήκαμε κιόλας.
Όχι κύριοι έχουμε μάτια και βλέπουμε αν ήταν πέναλτι ή όχι .. Δε χρειάζεται να γράψει κάποιος πέντε παραγράφους για να μας αναλύσει κάτι που είδαμε εμείς οι ίδιοι!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γιανκο πιστεύεις ότι θα έχουμε λίγα διαρκείας φέτος???
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Πιστεύω ότι δεν έχουμε ποδοσφαιρική παιδεία και είμαστε εύκολα χειραγωγίσημοι.
Επειδή πιστεύω ότι θα έρθουν τα ονόματα που θέλει ο κόσμος, τα διαρκείας θα αυξηθούν και το βλέπω πιθανό ανάλογα και με το τι θα κάνουμε στο Ουέφα να κάνουμε sold out στα διαρκείας!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Yiankos έγραψε:
gika έγραψε:Τώρα τελευταία όλο και πιο πολλές φωνές ακούγονται, που υπερασπίζονται την άποψη "Πρέπει να σταματήσουμε να πηγαίνουμε με τον σταυρό στο χέρι" ή "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" κτλ...

Γνώμη μου? Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα... Αμα δεν θελεις να περπατάς με το σταυρό στο χερι, αλλά να πατάς επι πτωμάτων με σκοπό να φτάσεις σε έναν τίτλο γιατί εγινες ΠΑΟΚ??? Τόσα χρόνια νιώθουμε να μας αδικούν... Τώρα θες να γίνουμε και μεις βρώμικοι???
Το τι φωνές ακούγονται δεν έχει σημασία ...
Μη λέμε τα ίδια .. Κάποιοι κράζαμε τον Μπακαγιόκο και μπούρου μπούρου και μετά κωλοτούμπα και μπούρου μπούρου .. Δε χρειάζεται να βάλω την κασέτα και να κουράσω ...

Οι φωνές αυτές από που ακούγονται; Εμείς εδώ σαν Paokmania στο μοναδικό παιχνίδι φέτος που ευνοηθήκαμε γράψαμε στο κεντρικό μας άρθρο μετά το ματς ότι δεν δόθηκε πέναλτι στον Εστογιάνοφ και δόθηκε μούφα πέναλτι στον Κονσεϊσάο .. Απλά και ξεκάθαρα!

Οπότε μη μπαίνεις στο τρυπάκι των αλλόθρησκων οι οποίοι πάνε να αποδείξουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι παράγκα κι εμείς τους απαντάμε ότι έτσι πρέπει να πολεμήσουμε ...

Περίμενε να ευνοηθούμε τώρα με τον Γκαγκάτση και να σφάξουμε τους αντιπάλους μας και είμαι σίγουρος ότι η αντίδραση που θα δεις από τον κόσμο του ΠΑΟΚ θα σε κάνει περήφανο!

Κανένας δε θέλει να γίνουμε βρώμικοι .. Και αν κάποιος το θέλει από τη μάζα του ΠΑΟΚ, καλύτερα να πάει να πάρει διαρκείας και να αφήσει τα φόρουμ και τα ραδιόφωνα ... Πολλοί έχουν ξενερώσει (άσχετα που δεν το λένε) που αντί για Κατσουράνη - Σεϊταρίδη - Γκέκα - Κρέσπο κλπ πήραμε τον Αμπουμπακαρί και τον Παπάζογλου .. Στ @@ μου ... Τα διαρκείας είναι ούτε 3.000 και προσωπικά ντρέπομαι!

Εξάλλου είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα έχει ακριβώς την ίδια στάση όπως κι εμείς εδώ ... Δεν θα θέλει σε καμία περίπτωση να πατήσει επί πτωμάτων και να πάρει κάλπικα Πρωταθλήματα διαιτησίας.
Και ο ίδιος ο Ζαγοράκης το είπε ότι στο ματς με τον Πανιώνιο ευνοηθήκαμε, ενώ κάποιες Παοκτσήδικες εφημερίδες πήγαν να μας πείσουν ότι αδικηθήκαμε κιόλας.
Όχι κύριοι έχουμε μάτια και βλέπουμε αν ήταν πέναλτι ή όχι .. Δε χρειάζεται να γράψει κάποιος πέντε παραγράφους για να μας αναλύσει κάτι που είδαμε εμείς οι ίδιοι!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...
Άβαταρ μέλους
elgrego83

Re: ΠΑΟΚ είναι...

Δημοσίευση από elgrego83 »

Έχω πολύ καιρό να μπω στο forum και να γράψω οτιδήποτε για την αγαπημένη μας ομάδα. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι είμαι περισσότερο φίλος του chat παρά του forum γιατί μ'αρέσει να συνομιλώ απευθείας με τα απανταχού αδέρφια.

Όμως παιδιά θα μου επιτρέψετε να κάνω μερικές σκέψεις σήμερα για όλα εκείνα τα αδέρφια που βρίσκονται μακριά απο τη Θεσσαλονίκη, που κουβαλάνε παντού την τρέλα τους για τον ΠΑΟΚ και που τους ώθησε και στο να ανοίξουν συνδέσμους παντού.

Τελικά εγώ δεν είμαι τίποτα μπροστά σ' αυτά τα αδέρφια. Την έχω καταβρεί εδώ απο την άνεση της Θεσσαλονίκης, όμως βλέπω ότι δεν έχω κάνει τίποτα μπροστά σ'αυτά τα ξενιτεμένα αδέρφια που παρά τις χιλιάδες δυσκολίες μετέδωσαν παντού την ιδέα του ΠΑΟΚ.

Από τον Έβρο ως την Κρήτη και απο τις ΗΠΑ ως την Αυστραλία ο παλμός του ΠΑΟΚ χτυπά παντού. Οπότε τι να πω εγώ μπροστά στον αδερφό που διανύει χιλιάδες χιλιόμετρα για να έρθει έστω και για ένα ματς στην Τούμπα για να δει την αγαπημένη μας ομάδα. Και που ξέρει οτι ακόμα και με αρνητικό αποτέλεσμα δεν θα ξενερώσει ποτέ και θα φωνάζει " ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ "....... Το μόνο που έχω να του πω εγώ είναι ένα ατελείωτο respect γιατί αυτός είναι πραγματικός ΠΑΟΚΤΣΗΣ όχι σαν κι εμένα που μάλλον με θεωρώ γιαλαντζί Παοκτσή

Κάπου είχε αναφέρει ο zorro ότι δεν υπάρχει ΠΑΟΚόμετρο και πως όλους μας ενώνει η τρέλλα και η αγάπη για τον ΠΑΟΚ.... Ωστόσο εγώ πιστεύω ότι ο ξενιτεμένος ΠΑΟΚΤΣΗΣ είναι 2 φορές περισσότερο οπαδός απο εμένα.... Γιατί και εμένα με πιάνει το σύνδρομο της " εξεδριακής γκρίνιας " και της " εξεδριακής προπονητικής " χωρίς να αισθανθώ ποιές θυσίες κάνουν αυτά τα παιδιά για να βρεθούν στην Τούμπα.... Και που παρόλο το βρώμικο πόλεμο του ΠΟΚ και την επιρροή του, συνεχίζουν να είναι ΠΑΟΚ και να μεταδίδουν αυτή την τρέλλα παντού και να δημιουργούν νέες ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΕΣ φωλιές σ'όλο τον κόσμο.....

Αφορμή για το κείμενο αυτό στάθηκε η περιήγηση μου στα ΣΥΝΔΕΣΜΙΑΚΑ ΝΕΑ οπότε και κατάλαβα πλέον πόσο λίγος αισθάνομαι απέναντι σ'αυτά τα παιδιά..... Το μόνο που θέλω να πω για να κλείσω αυτό το κείμενο είναι να είναι πάντα γερά αυτά τα παιδιά, να μγαλώνουν και να γαλουχούν νέες γενιές ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ και να καταλάβουν ότι ακόμα και μια ευρωπαϊκή κούπα δεν αξίζει τίποτα μπροστά στην αγάπη και στη λατρεία για τον ΠΑΟΚ..... Και που ξέρεις μακάρι πλέον κι εγώ να πάψω να γκρινιάζω και να αποκτήσω λίγη απο τη νοοτροπία αυτών των παιδιών που δεν χαμπαριάζουν τίποτα και έχουν το θάρρος και φωνάζουν " ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ " .......... Να είστε πάντα γεροί παιδιά.....

Υ.Γ. παρέθεσα κάποιες προσωπικές σκέψεις χωρίς να θέλω να θίξω κάποιο απο τα αδέλφια μας.... Αν πάλι υπάρξει κάποιο πρόβλημα ευχαρίστως να ανακαλέσω και να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη.... ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Πάρα πολύ ωραίο το κείμενό σου elgrego83 και συμφωνώ μαζί σου απολύτος.
:?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Yiankos έγραψε:Πιστεύω ότι δεν έχουμε ποδοσφαιρική παιδεία και είμαστε εύκολα χειραγωγίσημοι.
Επειδή πιστεύω ότι θα έρθουν τα ονόματα που θέλει ο κόσμος, τα διαρκείας θα αυξηθούν και το βλέπω πιθανό ανάλογα και με το τι θα κάνουμε στο Ουέφα να κάνουμε sold out στα διαρκείας!
Sold out στα διαρκείας πολύ πριν παίξουμε Ευρώπη, και τα ονόματα ακόμα... έρχονται! Επιπλέον, πολλοι δεν πρόλαβαν να πάρουν διαρκείας ενώ ήθελαν...

Gika- Yiankos σημειώσατε 1 :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΠΑΟΚ είναι όταν οι φίλοι σου σε παίζουν πουστιές, εξαφανίζονται (βασικά δεν εξαφανίζονται στέκονται πίσω απο την πλάτη σου μέχρι να βρουν την ευκαιρία να σε χτυπήσουν),όταν μαθαίνεις ότι λένε διάφορα απο πίσω σου και παρόλα αυτά λες ΠΑΟΚ είμαι ρε, έχει ο καιρός γυρίσματα...

ΠΑΟΚ είναι όταν ενώ κάποιοι μαλ@κες που θεωρούσες "αδέρφια" σου σου τη φέρνουν πισώπλατα, εσύ έχεις τη δυναμη να σταθείς στα πόδια σου, να πάρεις αποφάσεις που δεν θα τις έπαιρνες αλλιώς και να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου κρατώντας τους μακριά χωρίς να φοβάσαι το αυριο και με μόνο όραμα να το κερδίσεις...

ΠΑΟΚ είναι όταν προσφέρεσε να βοηθήσεις τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεσε, κι ας μη τους ξέρεις προσωπικά, ας τους έχεις μάθει και μέσα απο ένα... site! ΠΑΟΚ είναι και όταν δέχεσε την δική τους βοήθεια...

ΠΑΟΚ είναι όλοι αυτοι που ενώ δεν σε ξέρουν καν σε στηρίζουν, την ώρα που οι "φίλοι" σου καιροφυλακτούν μέχρι να βρεθεί η ευκαιρία για να σε εκμεταλευτούν...

ΠΑΟΚ είναι όταν πας κόντρα στη ζωή που σου δίνει τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη...

ΠΑΟΚ είναι αυτός που όποιος τολμήσει να μπει εμποδιο αναμεσα σε σενα και στην ευτυχία θα ξέρει ότι θα παιθανει απο την πυρινη λαίλαπα που ξεχύνεται μέσα απο τα βάθη της καρδιάς σου...

Οπως είπε κι ο Παμπλο ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ... ΠΑΟΚ, όμως, είναι όταν συχγωρείς αυτόν που σε έριξε, κι ας μην ξαναασχληθεις ποτέ μαζί του...

Πως τα φέρνει έτσι η πουτανα η ζωή???
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΠΑΟΚ είναι το να ξες ότι ενώ είσαι χάλια, θα μπεις στο παοκμανια θα μιλησεις με αδερφια και θα ηρεμίσεις...
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Αυτό το τελευταίο μην το δένεις και κόμπο...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re:

Δημοσίευση από free4 »

free4 έγραψε:ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ δεν ξεχνάς από που κατάγεσαι.

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ αυτά τα 4 ΙΕΡΑ γράμματα συμβολίζουν μαζί με το ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ την ΠΟΛΗ, την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, τις ΑΛΥΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ, τα εδάφη που οι πρόγονοι μας αναγκάστηκαν να αφήσουν για να ζήσουν.

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ήσουν από τις πρώτες ομάδες Πανελλαδικά που κατάφερε να φτιάξει δικό του γήπεδο, χωρίς τη βοήθεια του κράτους και από το υστέρημα του απλού ΠΑΟΚΤΣΗ οπαδού.

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ είσαι από τη φύση σου αντιεξουσιαστής και δεν ανέχεσαι κάποιος να σε κάνει κουμάντο.

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ήσουν ο μόνος λαός που είπε όχι στον ολυμπιακό των εκατομμυρίων στην υπόθεση του Κουδα

·ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ δεν ξεχνάς αυτούς που άφησαν τη ζωή τους για είναι κοντά σε αυτή την ιδέα

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ παρ’ ότι η κεντρική εξουσία πάντα σε βάζει τρικλοποδιές εσύ πάντα βρίσκεις τον τρόπο να τους βάζεις τα γυαλιά έχοντας κάθε βδομάδα την Τούμπα καμίνι.

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ κατάφερες μια βραδιά του Σεπτέμβρη του 97 να κάνεις ολόκληρη την Ευρώπη να παραμιλάει με τοπ γκολ του Ζήση.

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ είχες το μοναδικό προνόμιο για Έλληνας οπαδός να «φιλοξενήσεις» στο ΝΑΟ σου τον κορυφαίο, ίσως, ποδοσφαιριστή του κόσμου ever και φυσικά να τον κάνεις να δηλώσει πως τέτοια ατμόσφαιρα δεν έχει ζήσει πουθενά αλλού.

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ και στις δύο μάχες στις Εθνικές οδούς με γαύρους και χανούμια σε Αλαμάνα και Τέμπη έδειξες τα κάκαλά σου.

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ υπερηφανεύεσαι για τα δύο πρωταθλήματα που έχεις και τα 4 κύπελλα, γιατί ξέρεις πως όλα είναι αυθεντικά και όχι ψεύτικα.

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ κανένας λαός δεν έκανε εκδρομές εντός και εκτός Ελλάδος, τόσο μεγάλες σε όγκο και παλμό, όσο εσύ.

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ η ευρηματικότητά σου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο όταν το 1997 χρησιμοποίησες ακόμη και αεροπλανάκι για να πικάρεις το συμπολίτη σου.

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ όταν οι άλλοι είχαν κρατικούς χορηγούς, εσύ είχες και έχεις ως μοναδικό και παντοτινό χορηγό το λαό του ΠΑΟΚ δηλαδή, εσένα.

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ οι φίλαθλοι σου είχαν το αποκλειστικό προνόμιο να γίνουν διαφήμιση σε μία από τις μεγαλύτερες Βρετανικές τράπεζες.

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ δεν ξεχνάω τον Αναστάσιο Θέμελη, τον Δημήτρη Ανδρεαδάκη, τον Κυριάκο Λαζαρίδη, τη Χριστίνα Τζιόβα, τον Γιώργο Γκανάτσιο, τον Χαράλαμπο Ζαπουνίδη, τον Γκιούλα Λόραντ, τον Παναγιώτη Κατσούρη, τον Κόνραντ Μακ Ρει……..

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ το τρίποντο του Πέτζα στο ΣΕΦ ήταν η μεγαλύτερη ηδονή που έζησες ποτέ, όπως και το ξεφτίλισμα των σκουληκιών από την παρέα του Μπερι, του Κινγκ και του Φλεβαράκη στο Final Four το 1999 στο ΣΕΦ και πάλι.

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ δεν ξεχνάς το 6-1 των Σερρών επί του γαύρου, το 0-4 στο Καραϊσκάκη, το 2-4 στον τελικό της Ν. Φιλαδέλφειας, το 0-4 στο Κοτέτσι, το 4-1 επί του λαγού, το γκολ του Γεωργιάδη το 2003 στον τελικό……………………………………

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα κατάφερε να ρίξει 4 στη Λυόν, να φέρει 2-2 με τη Μίλαν, να νικήσει τη μεγάλη Μπαρτσελόνα του Κρόιφ, τον Ερυθρό Αστέρα, την Αιντχόβεν η οποία την επόμενη χρονιά έφτασε ως τους 4 της Ευρώπης, ούτε ξεχνάς φυσικά Στα ματς με τη Σεβίλλη, την Μπάγερν, την Μπενφίκα, τους Ρέιντζερς, το έπος του Χάιμπουρι κόντρα στην Άρσεναλ, την Ατλέτικο Μαδρίτης και το 4-4, την πρόκριση επί της Μαλίν, τα επεισόδια με την Παρί και τον αποκλεισμό, τη φοβερή ανατροπή με τη Σπαρτάκ Τρνάβα από 0-3 σε 5-3, την Ουντινέζε, το 0-7 επί της Ντιναμό στην Τιφλίδα, την πρόκριση επί της Γκρασχόπερς στις καθυστερήσεις, τα 6 στην Πρίμπραμ, τα 5 στη Ρεν, τα 4 στην Κέρντεν…

Μα δεν πρέπει ξεχνάς πως ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από κάθε πρόσωπο και παράγοντα|

ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ, ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ..
Για όλα τα παραπάνω και για όσα ζούμε σήμερα...

Να παίζεις με τον μεγάλο Αγιαξ, να μη χάνεις κανένα αγώνα και να αποκλείεσαι!!
ΠΑΟΚ είσαι για τα δύσκολα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”