Ή μηπως δεν επρεπε να βρουμε τροπους να αντιμετωπισουμε αυτο το "νορμαλ" φαινομενο (περσι θυμαμαι γραφτηκε ΚΑΙ αυτο, σιγα, μπαγερν, γιουβε κ αγγλικες τα ιδια εχουν)?
Οπως και εκανε ο Βλαντο με τη διοικηση φετος..
Εγω λεω να τους ριξουμε ενα Ψ ωλοκοπανισμαMANIAKOS έγραψε:Δε μασάμε
Παμε για το χ
john4serres έγραψε:
Ποτέ σου δεν θα παίζεις μόνος ναααα το ξες...
pilotos έγραψε:Εντάξει ρε φίλε... Μόνο ένα respect, από ένα άψυχο πληκτρολόγιο, δεν φτάνει.
Βρέθηκαν εκεί στην ανατολή οι παππούδες σου κυνηγημενοι. Σε τσάκισε ο Στάλιν το 38 σε έστειλε μέχρι τη Σιβηρία... Σου έκοψαν την γλώσσα, την εκκλησία και όμως εσύ στάθηκες όρθιος και το πάλεψες και κράτησες την ρίζα σου.
Και σήμερα ήσουν εκεί, Για να φωνάξεις ΠΑΟΚ.
Κοντεύω να δακρύσω, αλλά συγκρατιέμαι, γιατί ΠΑΟΚ είστε!!! Και πιο πολύ από όλους εμάς εδώ.
SM-G935F
Τι πει κάποιος τα είπες όλα ......τεμετερον παιδία να λελεβωσας. ......pilotos έγραψε:Εντάξει ρε φίλε... Μόνο ένα respect, από ένα άψυχο πληκτρολόγιο, δεν φτάνει.
Βρέθηκαν εκεί στην ανατολή οι παππούδες σου κυνηγημενοι. Σε τσάκισε ο Στάλιν το 38 σε έστειλε μέχρι τη Σιβηρία... Σου έκοψαν την γλώσσα, την εκκλησία και όμως εσύ στάθηκες όρθιος και το πάλεψες και κράτησες την ρίζα σου.
Κοντεύω να δακρύσω, αλλά συγκρατιέμαι, γιατί ΠΑΟΚ είστε!!! Και πιο πολύ από όλους εμάς εδώ.
SM-G935F
Ο πατέρας μου και οι προγονοι μου ζησαν εξωρια στο Καζακστάν όπου γεννήθηκε ο πατέρας μου διότι ήταν Έλληνες και ο προπαππους μου 10 χρόνια φυλακή για αυτόν τον λόγο (και είμαι μόλις 15)pilotos έγραψε:Εντάξει ρε φίλε... Μόνο ένα respect, από ένα άψυχο πληκτρολόγιο, δεν φτάνει.
SM-G935F