Π.Α.Ο.Κ. - Κολοσσός Ρόδου 64-59,Σχόλια & Παραλειπόμενα.

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Κολοσσός Ρόδου 64-59,Σχόλια & Παραλειπόμενα.

Δημοσίευση από pgetsos »

Μήπως να το σταματήσουμε πριν ξεφύγει; ;)

Γενικά υπάρχει θέμα και όχι μόνο στους οργανωμένους, οι οποίοι θεωρώ θα έπρεπε να βρίσκονται μόνιμα στο μπάσκετ. Αλλά και προχθές με τους Λετονους άδειο ήταν όλο το γήπεδο

Κάρτα φιλαθλου θα θέλει και στο μπάσκετ;
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Δεν με πειραζει ποιος συμφωνει μαζι μου η διαφωνει ..ο καθενας εχει την αποψη του... αλλα να συνδεεις το οτι εχεις κινητο με τη καρτα φιλαθλου ειναι απλα αστειο κ μονο για γελια.... ευχομαι να υποδεχτεις κ τη καρτα πολιτη ευχαριστα κ ελπιζω να μη σου φανει κατι περιεργο
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Να ξεφυγει τι?...

Αυτο που εχει ξεφυγει εδω και χρονια?...

Θυμαστε τι εγινε εδω μεσα πριν λιγα χρονια?...

Ξερετε τι θα ειμασταν τωρα εαν δεν ερχοταν ο Σαββιδης?...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

[quote="WestBlock4"αλλα να συνδεεις το οτι εχεις κινητο με τη καρτα φιλαθλου ειναι απλα αστειο κ μονο για γελια....[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Η ασπρόμαυρη γαλούχηση που δέχεται το νέο αίμα του ΠΑΟΚ μέσα στους συνδέσμους είναι μηδαμινή.

IKARIA_4 θα συμφωνούσα σε αυτό που λες αν δεν υπήρχαν τα παραδείγματα των υπολοίπων αθλημάτων. Στο χάντμπολ τα παιδιά κάνουν κατάθεση ψυχής σε κάθε ματς (άντρες-γυναίκες) και δε πάει κανείς, στο βόλει έχουμε κάνει μεταγραφάρες και έχω τη περιέργεια πόσοι θα είμαστε φέτος γιατί το ματς με το ερπετό δε λαμβάνεται υπόψη. Δε μιλάω καν για τις ισόβιες πρωταθλήτριες του ποδοσφαίρου (ανεβάζουν βίντεο με εκκλήσεις, ποσταρίσματα στο ίντερνετ για να έρθει κόσμος, μόνο κώλο δε μας δίνουν) που 99 στους 100 δε ξέρουν ούτε που είναι η έδρα μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_NORTH_ARMY την Σάβ 14 Νοέμ 2015, 20:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Παλι καλα που εισαι εσυ μπαφος κ σωθηκε ο ΠΑΟΚ.. τετοια ατομα μας ανεβασαν επιπεδο... εγω σταματαω να ασχολουμαι μαζι σου γιατι σιγουρα το πολυ τσιπουρο σε πειραζει ..κ αν σε πειραζουν κ οι αποψεις μου φευγω κ απο το φορουμ ...το προτιμω απο το να μιλαω με ατομα σαν κ εσενα
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

IKARIA_4 έγραψε:Πιστευω πως το προβλημα της παρουσιας του κοσμου δεν εχει να κανει με τοποθεσια, μεταγραφες,συνδεσμους, εξωγηινους κτλ.

Το προβλημα ειναι γενικοτερο του μπασκετ.Η μακρα επικυριαρχια-ξεπλυμα του γαυρο-βαζελου σε σημειο προεδρικου διαταγματος τιτλοφορησης καθε χρονο εδω και πολλα χρονια,με τον ενα ή τον αλλο τροπο, εχει αφαιρεσει το ενδιαφερον για το μπασκετ γενικοτερα.Δεν υπαρχει ανταγωνισμος, και εχουμε ενα κακο πρωταθλημα.Οχι λογω κακου μπατζετ απαραιτητα,αλλα λογω τεραστιας ανισορροπιας μετα ξυ των δυο, και των υπολοιπων.

Παραδειγμα περυσι,τι να το κανεις που με την αξια αμς βγηκαμε 3οι παντελονατα και με αγωνα σε ολα τα επιπεδα,διοικητικα,οικονομικα κτλ? τιτλος δεν κριθηκε πουθενα.Ουτε για κανεναν αλλον.

Πρωταθλημα που ξερουμε απο τη πρωτη μερα ποιες 2 ομαδες θα διεκδικησουν τους 2 τιτλους,δεν ειναι πρωταθλημα.Τυπικη διαδικασια ειναι.

Και ποιος μεσος ανθρωπος θα πληρωνει και θα τρεχει πισω απο μια ομαδα για να παρακολουθησει μια τυπικη διαδικασια?Εξαιρεσεις ελαχιστες, δυστυχως...
Ενταξει με την ιδια λογικη δεν πας ουτε στην μπαλα,γτ και εκει τυπικη διαδικασια ειναι καθε χρονια το πρωταθλημα
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Το τι θα κανεις ειναι δικαιωμα σου και δεν με αφορα.Απο κει και περα...ο ΠΑΟΚ δεν εχει καμμια ελπιδα γιατι το κομματι που τον εκανε τεραστιο και ηταν ο λαος του εχει μεταλαχθει!

Και ο λογος που εχει μεταλαχθει ειναι οι συνδεσμοι!!!Αυτοι που δημιουργηθηκαν για να τον γιγαντωσουν-και το καταφεραν- θα τον καταστρεψουν!!

Στ'' @@ μου τα πρωταθληματα και τα κυπελλα!!!...Εγω πηγαινα στο γηπεδο γιατι καυλωνα με αυτο που ζουσα!!!!

Αυτος ειναι ο μεγαλος δικος μου πονος και οχι το ποιον θα βαλει ο Τουντορ!!!
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Αυτο ειπα και πριν ρε φωστηρα .. τωρα που κλεινουν οι συνδεσμοι ενας ενας... κ θα λυθει αυτο το τεραστιο καρκινωμα οπως το λετε κατι τυποι σαν κ εσενα.. Ο ΠΑΟΚ θα γιγαντωθει κ θα γεμισουν επιτελους ολα τα γηπεδα....
Υ.Γ κ μετα ξυπνησες...
Άβαταρ μέλους
dimitrissss

Δημοσίευση από dimitrissss »

pgetsos έγραψε:Αλλά και προχθές με τους Λετονους άδειο ήταν όλο το γήπεδο
Λιθουανοί ήτανε.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

WestBlock4 έγραψε:Αυτο ειπα και πριν ρε φωστηρα .. τωρα που κλεινουν οι συνδεσμοι ενας ενας... κ θα λυθει αυτο το τεραστιο καρκινωμα οπως το λετε κατι τυποι σαν κ εσενα.. Ο ΠΑΟΚ θα γιγαντωθει κ θα γεμισουν επιτελους ολα τα γηπεδα....
Υ.Γ κ μετα ξυπνησες...
Μη δουλευόμαστε μεταξύ μας, κανένας σύνδεσμος δε θα κλείσει μακροπρόθεσμα αλλά αυτό δεν είναι για να το γράφουμε σε φόρουμ που διαβάζει ο καθένας.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σταματήστε με το διαχωρισμό οργανωμένων και μη...

Ειναι ντροπή και κανενα νόημα δεν εχει

Ντροπή ειναι και η εικόνα στο γήπεδο

Και κατα τη γνώμη μου δε θα αλλάξει για παρα πολλούς λόγους , οποτε μη σκάτε

Οποίοι θέλετε και μπορείτε να πάτε

Πέσετε στη διοικηςη στα εντός να κανονίζουν λινκ μονο για τους εξω
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εντάξει αυτό με το πρωτάθλημα των 2 το έχω πει κ εγώ,αλλά δεν είναι λογική αυτή.Και στην μπάλα έχουμε 30 χρόνια να πάρουμε πρωτάθλημα.

Οι σύνδεσμοι απλά δεν πατάνε.Δεν χρειάζεται ούτε να γράφουμε για ΑΜΚΑ και κάρτα φιλάθλου ούτε τίποτα άλλο.Πάνε σε 5 ματς την σεζόν (Άρη,ΑΕΚ,βάζελο,γαύρο),άντε και σε κανένα πιασάρικο ευρωπαικό όπως με την Μπεσίκτας.

Από εκεί και πέρα καρφί δεν τους καίγεται.Πέρυσι στον ημιτελικό κυπέλλου με τον βάζελο οι περισσότεροι φώναζαν "σιγά μην δώσουμε και για εισιτήριο ρε" και έβριζαν όλο το σύμπαν.Από εκείνη την μέρα και μετά έπεσαν στα μάτια μου όσο δεν πάει.

Το οτι έχουν προβλήματα με τον νέο νόμο τώρα είναι σεβαστό,αλλά το να γράφουμε πως αυτός είναι ο λόγος που δεν πατάνε το πόδι τους είναι απλά αστείο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

mpafos4 έγραψε:Το τι θα κανεις ειναι δικαιωμα σου και δεν με αφορα.Απο κει και περα...ο ΠΑΟΚ δεν εχει καμμια ελπιδα γιατι το κομματι που τον εκανε τεραστιο και ηταν ο λαος του εχει μεταλαχθει!

Και ο λογος που εχει μεταλαχθει ειναι οι συνδεσμοι!!!Αυτοι που δημιουργηθηκαν για να τον γιγαντωσουν-και το καταφεραν- θα τον καταστρεψουν!!

Στ'' @@ μου τα πρωταθληματα και τα κυπελλα!!!...Εγω πηγαινα στο γηπεδο γιατι καυλωνα με αυτο που ζουσα!!!!

Αυτος ειναι ο μεγαλος δικος μου πονος και οχι το ποιον θα βαλει ο Τουντορ!!!
Εμένα η πίκρα μου δεν είναι τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα που δε παίρνουμε αλλά αυτή η μετάλλαξη που αναφέρεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_NORTH_ARMY την Σάβ 14 Νοέμ 2015, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Αυτο ειπα και πριν ρε φωστηρα .. τωρα που κλεινουν οι συνδεσμοι ενας ενας... κ θα λυθει αυτο το τεραστιο καρκινωμα οπως το λετε κατι τυποι σαν κ εσενα.. Ο ΠΑΟΚ θα γιγαντωθει κ θα γεμισουν επιτελους ολα τα γηπεδα....
Υ.Γ κ μετα ξυπνησες...
Μη δουλευόμαστε μεταξύ μας, κανένας σύνδεσμος δε θα κλείσει μακροπρόθεσμα αλλά αυτό δεν είναι για να το γράφουμε σε φόρουμ που διαβάζει ο καθένας.
Οσο ο νομος δεν υποχωρει κανενας δε θα κρατησει συνδεσμο για να τον εχει καφετερια κ να δηλωνει καθε μελος στους τσεους ...απλα τα πραγματα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”