Γενικά υπάρχει θέμα και όχι μόνο στους οργανωμένους, οι οποίοι θεωρώ θα έπρεπε να βρίσκονται μόνιμα στο μπάσκετ. Αλλά και προχθές με τους Λετονους άδειο ήταν όλο το γήπεδο
Κάρτα φιλαθλου θα θέλει και στο μπάσκετ;
Ενταξει με την ιδια λογικη δεν πας ουτε στην μπαλα,γτ και εκει τυπικη διαδικασια ειναι καθε χρονια το πρωταθλημαIKARIA_4 έγραψε:Πιστευω πως το προβλημα της παρουσιας του κοσμου δεν εχει να κανει με τοποθεσια, μεταγραφες,συνδεσμους, εξωγηινους κτλ.
Το προβλημα ειναι γενικοτερο του μπασκετ.Η μακρα επικυριαρχια-ξεπλυμα του γαυρο-βαζελου σε σημειο προεδρικου διαταγματος τιτλοφορησης καθε χρονο εδω και πολλα χρονια,με τον ενα ή τον αλλο τροπο, εχει αφαιρεσει το ενδιαφερον για το μπασκετ γενικοτερα.Δεν υπαρχει ανταγωνισμος, και εχουμε ενα κακο πρωταθλημα.Οχι λογω κακου μπατζετ απαραιτητα,αλλα λογω τεραστιας ανισορροπιας μετα ξυ των δυο, και των υπολοιπων.
Παραδειγμα περυσι,τι να το κανεις που με την αξια αμς βγηκαμε 3οι παντελονατα και με αγωνα σε ολα τα επιπεδα,διοικητικα,οικονομικα κτλ? τιτλος δεν κριθηκε πουθενα.Ουτε για κανεναν αλλον.
Πρωταθλημα που ξερουμε απο τη πρωτη μερα ποιες 2 ομαδες θα διεκδικησουν τους 2 τιτλους,δεν ειναι πρωταθλημα.Τυπικη διαδικασια ειναι.
Και ποιος μεσος ανθρωπος θα πληρωνει και θα τρεχει πισω απο μια ομαδα για να παρακολουθησει μια τυπικη διαδικασια?Εξαιρεσεις ελαχιστες, δυστυχως...
Λιθουανοί ήτανε.pgetsos έγραψε:Αλλά και προχθές με τους Λετονους άδειο ήταν όλο το γήπεδο
Μη δουλευόμαστε μεταξύ μας, κανένας σύνδεσμος δε θα κλείσει μακροπρόθεσμα αλλά αυτό δεν είναι για να το γράφουμε σε φόρουμ που διαβάζει ο καθένας.WestBlock4 έγραψε:Αυτο ειπα και πριν ρε φωστηρα .. τωρα που κλεινουν οι συνδεσμοι ενας ενας... κ θα λυθει αυτο το τεραστιο καρκινωμα οπως το λετε κατι τυποι σαν κ εσενα.. Ο ΠΑΟΚ θα γιγαντωθει κ θα γεμισουν επιτελους ολα τα γηπεδα....
Υ.Γ κ μετα ξυπνησες...
Εμένα η πίκρα μου δεν είναι τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα που δε παίρνουμε αλλά αυτή η μετάλλαξη που αναφέρεις.mpafos4 έγραψε:Το τι θα κανεις ειναι δικαιωμα σου και δεν με αφορα.Απο κει και περα...ο ΠΑΟΚ δεν εχει καμμια ελπιδα γιατι το κομματι που τον εκανε τεραστιο και ηταν ο λαος του εχει μεταλαχθει!
Και ο λογος που εχει μεταλαχθει ειναι οι συνδεσμοι!!!Αυτοι που δημιουργηθηκαν για να τον γιγαντωσουν-και το καταφεραν- θα τον καταστρεψουν!!
Στ'' @@ μου τα πρωταθληματα και τα κυπελλα!!!...Εγω πηγαινα στο γηπεδο γιατι καυλωνα με αυτο που ζουσα!!!!
Αυτος ειναι ο μεγαλος δικος μου πονος και οχι το ποιον θα βαλει ο Τουντορ!!!
Οσο ο νομος δεν υποχωρει κανενας δε θα κρατησει συνδεσμο για να τον εχει καφετερια κ να δηλωνει καθε μελος στους τσεους ...απλα τα πραγματαPAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Μη δουλευόμαστε μεταξύ μας, κανένας σύνδεσμος δε θα κλείσει μακροπρόθεσμα αλλά αυτό δεν είναι για να το γράφουμε σε φόρουμ που διαβάζει ο καθένας.WestBlock4 έγραψε:Αυτο ειπα και πριν ρε φωστηρα .. τωρα που κλεινουν οι συνδεσμοι ενας ενας... κ θα λυθει αυτο το τεραστιο καρκινωμα οπως το λετε κατι τυποι σαν κ εσενα.. Ο ΠΑΟΚ θα γιγαντωθει κ θα γεμισουν επιτελους ολα τα γηπεδα....
Υ.Γ κ μετα ξυπνησες...