ΠΑΣ Γιαννενα - Π.Α.Ο.Κ 3-1, MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Όλσεν
11
15%
Βίτορ
4
5%
Τζιόλης
4
5%
Κόστα
1
1%
Σάμπο
3
4%
Κάτσε
2
3%
Κων/νιδής
1
1%
Λέοβατς
3
4%
Πέλκας
42
56%
Μακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζάιρο
1
1%
Ροντρίγκεζ
1
1%
Μυστακίδης
2
3%

Σύνολο ψήφων: 75

Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: ΠΑΣ Γιαννενα - Π.Α.Ο.Κ 3-1, MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Το οτι ειμαστε πανηγυρτζηδες δε σημαινει οτι ο Σαντος με τον Ζαγορακη δε λεγανε καθ ολη τη χρονια "χαμηλα τη μπαλα". Και για φετος ειπα "χαμηλοτερα και απο τοτε". Τελοσπαντων, δε θα τα χαλασουμε σ αυτο.
niks

Δημοσίευση από niks »

Φοίνικας έγραψε:Δεν θυμάμαι να είχε κανείς χαμηλές προσδοκίες τότε.
niks έγραψε: Στα στημενα και στις σεντρες , τρικυμια...
10 κορνερ ειχαμε, προβλεψιμοι και ακινδυνοι, αλλα 10 να ειχαμε, τα ιδια παλι...
Από κόρνερ δεν έδιωξε το τακουνάκι του Βίτορ πάνω στη γραμμή;
Ναι , αλλα θεωρω πως ηταν ψοφιο...
Δεδομενου πως υπαρχει στο δοκαρι αμυντικος, απο εκει, και με τετοιον τροπο, δεν μπαινει...
Πιο πολυ φαση να'χαμε να λεγαμε το ειδα
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

stephanos έγραψε:Πολύ ωραία κριτική (είδατε πόσο εύκολα ξεχωρίζει από το μηδενισμό και την γκρίνια; ;) ) από τον niks.
Gimnistis έγραψε:Off topic, αλλά που θα μπορέσουμε να το δούμε το ματς?
Αδερφέ, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, πιο εύκολοι, π.χ. λίγο παραπάνω αλάτι.
Για να ανεβάσεις πίεση, εννοώ. :D

ΥΓ: Ποιός παρατήρησε ότι σε ματς με 70-30 κατοχή (ή 65-35 κάπου εκεί), υποπέσαμε σε 15 φάουλ, ενώ ο αντίπαλος που ήταν σε φάση άμυνας (με κρατήματα, κλωτσιές και τα συναφή) είχε ΕΝΝΙΑ (9)! Στα ευρωπαϊκά ματς, η αναλογία ήταν ανάποδα. Τυχαίο κύριε Γιάχο; Δεν νομίζω.
Εγω,
το προβλεψα κιολας.
Κερδιζω κατι? :(

από prist64 » Κυρ Αύγ 30, 2015 8:29 pm
Αντε να δουμε.

Εντεκα(11) εμεις 15 αυτοι.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΜΕ @@ ΚΑΙ ΟΧΙ @@ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

DC έγραψε:Στεφ αν θυμάμαι καλά την ίδια αναλογία είχαμε και στα ματς με την τρνάβα αλλά με ανεκδιήγητες διαιτησίες.
Στα ευρωπαϊκά ματς, ο αντίπαλος έκανε τα διπλάσια από εμάς φάουλ. Εδώ φαίνεται να κάνει σχεδόν τα μισά και μάλιστα μονοψήφιο αριθμό.
Στα ευρωπαϊκά ματς, τα διαιτητικά λάθη τα έβλεπαν και αλλόθρησκοι. Το χθεσινό χειρουργείο όμως δεν το κατάλαβε κανείς. Έχει γίνει επιστήμη και δεν έγινε φέτος. Συμβαίνει κατά καιρούς εδώ και χρόνια, κυρίως όμως τα τελευταία δύο.

Prist, κερδίζεις την εκτίμησή μου, δηλαδή όχι κάτι που δεν είχες και πριν. ;)
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Βλέπεις τα γκολ του γαύρου βλέπεις και τα γκολ που τρως εσύ και μονο γέλια μπορούν να σε πιάσουν. ΣΤο πρωτο γκολ φταιει ο Κόστα και ο Τζιόλης και όχι ο Όλσεν.
Εχασες χωρίς να δεχτεις φαση. Εχασες καποιες ευκαιρίες που αν είχες τον Κλάους θα ηταν διαφορετικά.
Ο Πελκας είναι μια μικρή αποκάλυψη.
Η ομαδα φτιαχνεται απο την αρχη υπομονη.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

χωρις σεντερ φορ, ισως κι ενα ακομα δεκαρι απλα ΔΕΝ
θα χαθουν πολλα ματς σαν το σημερινο
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Υπομονή μάγκες.Θέλω να πιστεύω ότι θα στρώσει η ομάδα,πάντως άσχημα δεν παίξαμε.Χρειαζόμαστε σέντερ φορ και στόπερ γαμώτο...οπωσδήποτε.Τέλος πάντων,η διακοπή είναι λαχείο για μας,πρέπει να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν καλύτερα όσοι νέοι δεν είναι διεθνής και να δεθεί λίγο η ομάδα μέσα σε αυτό το διάστημα.Υπομονή,στήριξη και πολλά ηρεμιστικά να εφοδιάσουμε για φέτος,θα έρθουν κι άλλα τέτοια αποτελέσματα.
niks

Δημοσίευση από niks »

Οσον αφορα τη διακοπη και το στρωσιμο, αν δεν απατωμαι, οι νεοι ειναι ολοι διεθνεις.
Οποτε μαλλον θα περιμενουμε λιγο χρονο παραπανω
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

το μεγαλυτερο προβλημα στον ΠΑΟΚ ειναι μια κακοδαιμονια δορυφορος αυτης της ομαδας...
και τον τζορνταν να φερουμε σχημα λογου τα ιδια θα γινονται..
ολα τα κουλα..
αυτη η κακοδαιμονια θα σπασει μονο με αληθινη στηριξη και υπομονη στη πραξη..
τοτε θα μετασχηματιστει σε δυναμικη..
το ματς σημερα ειναι κωμικο οπως εξελιχθηκε..
με μιση φαση 3 γκολ//
μου αρεσε η ομαδα..
και παρα πολυ με ικανοποιει ο πελκας που ξεδιπλωνει ταλεντο..
μη ξεχναμε τι πιστευαμε γι αυτον πριν 2 χρονια..
τον ειχαμε ολοι για αρχιγατακι..
ολοι ατομικα και σαν ομαδα χρειαζονται αυτοπεποιθηση..
και σιγουρια..
ελαχιστοι ανθρωποι λειτουργουν ορθα με το πιστολι στον κροταφο..
εμεις ειμαστε με το πιστολι οπλισμενο και ετοιμο ανα πασα στιγμη και αδιακριτα..
ειμαι ικανοποιημενος σημερα παρολο που χασαμε...ειμαστε σε σωστο δρομο..
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

και καποιον για τα στημενα ρε παιδια.δεν υπαρχει ευρωπαικη ομαδα που να μην εχει τουλαχιστον εναν εκτελεστη
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ariskatiforos έγραψε:το μεγαλυτερο προβλημα στον ΠΑΟΚ ειναι μια κακοδαιμονια δορυφορος αυτης της ομαδας...
και τον τζορνταν να φερουμε σχημα λογου τα ιδια θα γινονται..
ολα τα κουλα..
αυτη η κακοδαιμονια θα σπασει μονο με αληθινη στηριξη και υπομονη στη πραξη..
τοτε θα μετασχηματιστει σε δυναμικη..
το ματς σημερα ειναι κωμικο οπως εξελιχθηκε..
με μιση φαση 3 γκολ//
μου αρεσε η ομαδα..
και παρα πολυ με ικανοποιει ο πελκας που ξεδιπλωνει ταλεντο..
μη ξεχναμε τι πιστευαμε γι αυτον πριν 2 χρονια..
τον ειχαμε ολοι για αρχιγατακι..
ολοι ατομικα και σαν ομαδα χρειαζονται αυτοπεποιθηση..
και σιγουρια..
ελαχιστοι ανθρωποι λειτουργουν ορθα με το πιστολι στον κροταφο..
εμεις ειμαστε με το πιστολι οπλισμενο και ετοιμο ανα πασα στιγμη και αδιακριτα..
ειμαι ικανοποιημενος σημερα παρολο που χασαμε...ειμαστε σε σωστο δρομο..
αδερφε, ενω κι εγω αυτα γραφω (μεσες-ακρες) και ειμαι υπερ της υπομονης οταν φυσικα υπαρχει καποιο πλανο, δεν μπορω να παραβλεψω το γεγονος οτι η αυτοπεποιθηση και η ψυχολογια του καθε παιχτη, ειναι κατ αρχην προσον του ιδιου να τη φτιαχνει και εν συνεχεια του προπονητη του. Τελος, ναι κι εμεις εχουμε ρολο σ αυτο. Δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να τρως 3μπαλα (και περσι και φετος) στα γιαννενα και τεσσαρες περσι απο αστερα και ατρομητο. Δηλαδη αυτοι εχουν καλυτερη ψυχολογια? Και αν ναι γιατι? Θα μου πεις οτι εμεις εχουμε πιεση ως ομαδα. Αρα, αυτο σημαινει οτι αυτοι οι παιχτες δεν κανουν για πιεση (τουλαχιστον οχι ολοι μαζι). Αρα δεν κανουν για μας. Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω πραγματικα φετος οχι μονο θα κανω υπομονη αλλα θα στηριξω οσες σφαλιαρες και να φαμε
Macho

Δημοσίευση από Macho »

ΧΑΙΡΟΜΑΙ πάρα πολύ με την νοοτροπία της συντριπτικής πλειοψηφίας εδώ μέσα αλλά και της ατμόσφαιρας που συνάντησα (ίσως για πρώτη φορά) κατά την παρακολούθηση του αγώνα. Δείχνει πώς όντως κάτι αλλάζει στο σημείο που χρήζει της σημαντικότερης αλλαγής: στην νοοτροπία του κόσμου.

Στα του ματς απλά και λακωνικά. Λόγω του νεαρού μέσου όρου ηλικίας μας το καλύτερο που έχει να κάνει όλη η ομάδα είναι να κλείσει τα αυτιά της, να αφήσει ΕΝΤΕΛΩΣ τις δηλώσεις(επιτέλους, κάθε χρόνο σπάμε ρεκόρ με δηλώσεις παικτών ανά πάσα στιγμή) και να μάθει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ από τα λάθη της. Για να συμβεί αυτό χρειάζονται ΕΞΤΡΑ ώρες δουλειάς για τον καθένα ατομικά στην προπόνηση.

Έχω παρακολουθήσει προπονήσεις της ομάδας. Γίνεται φοβερή δουλειά. Όμως για να εξαλειφθούν ΑΤΟΜΙΚΑ ΛΑΘΗ απαιτείται και ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ για πολλούς από τους παίκτες. Λάθη όπως στην έξοδο ενός τερματοφύλακα ή στα τελειώματα ενός επιθετικού ΠΡΕΠΕΙ να τα δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές ΚΑΙ μόνοι τους μετά το τέλος της προπόνησης.Έτσι γίνεσαι πραγματικά μεγάλος,

Δε θα σταθώ σε Όλσεν και Σαμπο. Τους στηρίζω αλλά ταυτόχρονα είναι υποχρεωμένοι (όπως και οι υπόλοιποι) να βάλουν κάτω το κεφάλι,να πιστέψουν εαυτούς,να ξεκωλωθούν στη δουλειά και τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν και αυτούς και την ομάδα. Θα σταθώ απλώς λίγο στον Μακ. Ένα παίκτη που θεωρώ πως έχει αστείρευτο ταλέντο αλλά μου δείχνει πως δεν δουλεύει ατομικά και παραμένει στάσιμος. Το γεγονός πως σε ένα ματς είναι κορυφαίος και σε 3 μέτριος εώς κακός δεν είναι θέμα θέσης αλλά καθαρά θέμα της νοοτροπίας του.
Αν κάποιος πρέπει να δουλέψει ΕΞΤΡΑ, είναι αυτός και τα αποτελέσματα θα εκπλήξουν ακόμη και τον ίδιο.

Θεωρώ λάθος την χρησιμοποίηση αρχικά του Σαμπο αντί του Μυστακίδη(την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και εκφέροντας προσωπική άποψη) αλλά πιστεύω πολύ τον προπονητή καθώς κατά τη γνώμη μου η ομάδα ήταν καλά στημένη και το ουσιαστικά το ματς ξεκίνησε με 1-0 ντεσαβαντάζ. Ο Λέοβατς σε συγκεκριμένα σημεία μου άρεσε πολύ.

Στο πρώτο μέρος ο μόνος λόγος που δεν ισοφαρίσαμε είναι η αστοχία και η τύχη. Ταυτόχρονα σε αντίθεση με το γενικότερο ρεύμα δεν είμαι προσωπικά ικανοποιημένος με τον Πέλκα καθώς τον θεωρώ το μεγαλύτερο ακατέργαστο διαμάντι μεσοεπιθετικά ανάμεσα στους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Θα τον συμβούλευα με απόλυτη ταπεινότητα, ως ένας άνθρωπος που έφτασε στην δεύτερη ομάδα ομάδας της Bundesliga σε αρκετά νεαρή ηλικία και πέταξε το όποιο ταλέντο και προοπτικές στα σκουπίδια λόγω ξεκάθαρης οκνηρίας, να δουλεύει νύχτα μέρα για τα όνειρά του καθώς αν το κάνει ΔΕΔΟΜΕΝΑ θα γίνει ΜΕΓΑΛΟΣ. Αν ο Βιερίνια δούλεψε και εξέλιξε π.χ. το σουτ του μέσα σε χ διάστημα, ο Πέλκας δύναται να το κάνει σε χ/2 αρκεί να μείνει προσηλωμένος και να πατάει στη γη για να πετάξει με την ΠΑΟΚΑΡΑ εκεί που ούτε ο ίδιος φαντάζεται τώρα.

Τέλος, θα στηρίξω αυτή την ομάδα με ο,τι έχω και δεν έχω. Πρώτη φορά αισθάνομαι 100% πως αξίζει τον κόπο καθώς πλέον μπαίνουν-επιτέλους- πολύ ισχυρές βάσεις για το μέλλον.

ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ

ΣΤΗΡΙΞΗ,ΣΤΗΡΙΞΗ,ΣΤΗΡΙΞΗ

και όπως από μικρός άκουγα τον πατέρα μου να λέει

ΠΑΟΚΑΡΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

**Κάθε ματς είναι ξεχωριστό, και αν(κάτι το οποίο πιστεύω ακράδαντα) κάνουν όλοι την αυτοκριτική τους και εργαστούν σκληρά και στοχευμένα στην διακοπή, στην επανέναρξη θα υπάρξει σερί νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εδώ θα 'μαστε.

΄
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Άλλο ματς βλέπαμε πιστεύω. Εγώ ομάδα ΠΑΟΚ δεν είδα. Εγώ είδα να μην μπορούμε να αλλάξουμε 3 πάσες, ο Λέοβατς αλλά και οι περισσότεροι να μην μπορούν να κάνουν κοντρόλ μπάλας, αέρινες εξόδους όχι μόνο στο γκολ, καλύτερη ευκαιρία μας η φάση του Βίτορ και το σουτ του Πέλκα. Δηλαδή ένα στημένο και μια ατομική. Άντε και το γκολ. Τα σουτ που γίνονται πάνω στον τερματά να τα μετρήσουμε; Τα πιο άχρηστα κόρνερ; Πάνω από 10, όλα στα σκουπίδια. Το πόσες φορές γύρισε η μπάλα πίσω; Εδώ γύρισε πίσω μετά από κόρνερ (!!!) μας δουλεύουν ρε. Άλλο το στήριξη, άλλο το εθελοτυφλούμε. Η ομάδα σήμερα ήταν το απόλυτο 0, ίσως να έχασε άδικα αλλά σίγουρα δεν άξιζε να κερδίσει. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν το πίστεψα, όπως πχ πιστεύαμε ότι θα γυρίσει όταν χάναμε από Μακκάμπι Χάιφα στην Τούμπα. Νέα ομάδα, το καταλαβαίνουμε, αλλά τι κάνατε τόσες προπονήσεις; Δε λέμε να βρίσκεστε με κλειστά μάτια, ένα ίχνος του τι δουλεύατε τουλάχιστον. Τώρα θα μου πεις τι φταίει ο Τούντορ που πετάει ο τερματάς ή κάνει μπλοκ στα μούτρα του άλλου ο Ζάιρο. Ελπίζω η διακοπή να φέρει την ομάδα σε επίπεδα που να βλέπεται. Μπέσα, στ'αρχίδια μου που χάσαμε, ξέρω τι σημαίνει τριετές πλάνο, ΠΑΟΚ δεν είδαμε πάντως, αυτό πονάει.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

μεταγραφη σεντερφορακλας,ποιοτικου δεκαριου και γρηγορου αμυντικου.

υγ.Ιβαν μ αυτα που βλεπεις νομιζω εχεις καταλαβει τι πρεπει να κανεις στις εκλογες της ΕΠΟ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”