Pablito έγραψε:Μακαρι να βγω ψευτης,αλλα δε το βλεπω να παιζει και πολυ..
Συμφωνώ, κι εγώ δεν το βλέπω το παλικάρι να παίζει πάνω από 4-5 παιχνίδια (μέχρι να ξαναγυρίσει στην ομάδα του και να μας πουν ότι δεν κάνει). Γενικά διακρίνω μία κοινή τακτική από τον Στέφενς προς όλους τους παίκτες που δεν αποτελούν δική του επιλογή (γιατί κακά τα ψέματα και ο Βραζιλιάνος ήρθε ουρανοκατέβατος από Ρωσία μεριά) - βλέπε Λόπες, Σπυρόπουλο, Νίνη, Νέτσιντ, Κωνσ/δη (αυτός άργησε να ενσωματωθεί και έχασε το τρένο!!!). Τους βάζει ελάχιστα ή όποτε τους βάζει κοιτάζει να τους βάζει σε δύσκολα παιχνίδια (για να φάνε το κράξιμο σε περίπτωση ήττας) ή σε λάθος θέση (το φιάσκο με Κωνστ/δη και Νίνη είναι κραυγαλέες περιπτώσεις). Γενικά, είναι της φιλοσοφίας "να ξεμπερδεύουμε με αυτούς που δεν γνωρίζω και δεν ζήτησα εγώ" με το "κάψιμό" τους...
Εκτός αυτού, όταν και ο ίδιος λέει σε συνέντευξη ότι ο "Κατσούρ είναι αναντικατάστατος και ηγέτης στο παιχνίδι" (Παναγία μου, πονάνε τα μάτια μας με τον Κατσούρ σέντερ μπακ) καταλαβαίνεις ότι κανείς δεν πρόκειται να βγει για να μπει ο Βραζιλιάνος (ποιος θα βγει; ο Βίτορ; ο Τζαβέλας - που πρέπει να πάει μουντιάλ; ή ο "ηγέτης";)...
Θα δούμε το Βραζιλιάνο μόνο σε περιπτώσεις που δεν έχουμε άλλους διαθέσιμους ή (που πολύ το φοβάμαι) με το γάβρο για να τον κάψει (και μαζί την ομάδα)!!!
Αυθαίρετα συμπεράσματα και αβάσιμες κατηγορίες για τον προπονητή μας. ΟΚ, και μεις "σκασμένοι" είμαστε για το χθεσινό φιάσκο, αλλά ας μην γράφουμε πράγματα εν θερμώ και το κυριότερο πολύ βαριά και για τα οποία δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο, πέραν της διαίσθησής μας, που πιθανότατα να είναι λανθασμένη! Πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός, όταν διατυπώνεις δημόσια μια τόσο "τραβηγμένη" θέση, σε παρακαλώ πάρα πολύ!
Ντίνος