29.Juan Manuel Insaurralde

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Re: Juan Manuel Insaurralde

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

εδω να συμπληρωσω...οτι...
φημες λενε...οτι το παρατσουκλι σου,δεν ειναι el chaco,..
αλλα...
el Machete :mrgreen: :mrgreen:
http://3.bp.blogspot.com/-M_J14-PVR-w/T ... o%2B35.jpg

εσυ το αρνησε,και λες,οτι ασχετως αν και τον φερνεις ...καπως ;) ...εισαι ''αγνος''και ''ευαισθητος''...
σαν περιστερη :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
http://www.funnyjunk.com/funny_pictures ... ng+a+dove/ :mrgreen:

αντε ρε αλανι...καλοριζικος... :opaokara: :opaokara:
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Μακαρι να βγω ψευτης,αλλα δε το βλεπω να παιζει και πολυ..
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Δηλ.;

- λίγα παιχνίδια;
- μικρή παραμονή στον ΠΑΟΚ;

Τι ακριβώς εννοείς; Και - κυρίως - σε τι στηρίζεις την πρόβλεψη σού; Τι βλέπεις που δε βλέπουμε εμείς;

Εγώ ας πούμε δε βλέπω τίποτε ακόμη που να με κανει είτε αισιόδοξο είτε απαισιόδοξο.
panajo1974

Δημοσίευση από panajo1974 »

Pablito έγραψε:Μακαρι να βγω ψευτης,αλλα δε το βλεπω να παιζει και πολυ..
Συμφωνώ, κι εγώ δεν το βλέπω το παλικάρι να παίζει πάνω από 4-5 παιχνίδια (μέχρι να ξαναγυρίσει στην ομάδα του και να μας πουν ότι δεν κάνει). Γενικά διακρίνω μία κοινή τακτική από τον Στέφενς προς όλους τους παίκτες που δεν αποτελούν δική του επιλογή (γιατί κακά τα ψέματα και ο Βραζιλιάνος ήρθε ουρανοκατέβατος από Ρωσία μεριά) - βλέπε Λόπες, Σπυρόπουλο, Νίνη, Νέτσιντ, Κωνσ/δη (αυτός άργησε να ενσωματωθεί και έχασε το τρένο!!!). Τους βάζει ελάχιστα ή όποτε τους βάζει κοιτάζει να τους βάζει σε δύσκολα παιχνίδια (για να φάνε το κράξιμο σε περίπτωση ήττας) ή σε λάθος θέση (το φιάσκο με Κωνστ/δη και Νίνη είναι κραυγαλέες περιπτώσεις). Γενικά, είναι της φιλοσοφίας "να ξεμπερδεύουμε με αυτούς που δεν γνωρίζω και δεν ζήτησα εγώ" με το "κάψιμό" τους...

Εκτός αυτού, όταν και ο ίδιος λέει σε συνέντευξη ότι ο "Κατσούρ είναι αναντικατάστατος και ηγέτης στο παιχνίδι" (Παναγία μου, πονάνε τα μάτια μας με τον Κατσούρ σέντερ μπακ) καταλαβαίνεις ότι κανείς δεν πρόκειται να βγει για να μπει ο Βραζιλιάνος (ποιος θα βγει; ο Βίτορ; ο Τζαβέλας - που πρέπει να πάει μουντιάλ; ή ο "ηγέτης";)...

Θα δούμε το Βραζιλιάνο μόνο σε περιπτώσεις που δεν έχουμε άλλους διαθέσιμους ή (που πολύ το φοβάμαι) με το γάβρο για να τον κάψει (και μαζί την ομάδα)!!!

Αυθαίρετα συμπεράσματα και αβάσιμες κατηγορίες για τον προπονητή μας. ΟΚ, και μεις "σκασμένοι" είμαστε για το χθεσινό φιάσκο, αλλά ας μην γράφουμε πράγματα εν θερμώ και το κυριότερο πολύ βαριά και για τα οποία δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο, πέραν της διαίσθησής μας, που πιθανότατα να είναι λανθασμένη! Πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός, όταν διατυπώνεις δημόσια μια τόσο "τραβηγμένη" θέση, σε παρακαλώ πάρα πολύ!

Ντίνος
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ντίνο, ο φίλος θα χει μεγαλύτερο θέμα αν ο El Chaco μάθει ότι τον αποκαλεί ...βραζιλιάνο :lol: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Στο επόμενο ματσάκι τον βλέπω βασικό!!!!!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

άρα θα του μένουν άλλοι 4 αγώνες μετά! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

panajo1974 έγραψε:
Pablito έγραψε:Μακαρι να βγω ψευτης,αλλα δε το βλεπω να παιζει και πολυ..
Συμφωνώ, κι εγώ δεν το βλέπω το παλικάρι να παίζει πάνω από 4-5 παιχνίδια (μέχρι να ξαναγυρίσει στην ομάδα του και να μας πουν ότι δεν κάνει). Γενικά διακρίνω μία κοινή τακτική από τον Στέφενς προς όλους τους παίκτες που δεν αποτελούν δική του επιλογή (γιατί κακά τα ψέματα και ο Βραζιλιάνος ήρθε ουρανοκατέβατος από Ρωσία μεριά) - βλέπε Λόπες, Σπυρόπουλο, Νίνη, Νέτσιντ, Κωνσ/δη (αυτός άργησε να ενσωματωθεί και έχασε το τρένο!!!). Τους βάζει ελάχιστα ή όποτε τους βάζει κοιτάζει να τους βάζει σε δύσκολα παιχνίδια (για να φάνε το κράξιμο σε περίπτωση ήττας) ή σε λάθος θέση (το φιάσκο με Κωνστ/δη και Νίνη είναι κραυγαλέες περιπτώσεις). Γενικά, είναι της φιλοσοφίας "να ξεμπερδεύουμε με αυτούς που δεν γνωρίζω και δεν ζήτησα εγώ" με το "κάψιμό" τους...

Εκτός αυτού, όταν και ο ίδιος λέει σε συνέντευξη ότι ο "Κατσούρ είναι αναντικατάστατος και ηγέτης στο παιχνίδι" (Παναγία μου, πονάνε τα μάτια μας με τον Κατσούρ σέντερ μπακ) καταλαβαίνεις ότι κανείς δεν πρόκειται να βγει για να μπει ο Βραζιλιάνος (ποιος θα βγει; ο Βίτορ; ο Τζαβέλας - που πρέπει να πάει μουντιάλ; ή ο "ηγέτης";)...

Θα δούμε το Βραζιλιάνο μόνο σε περιπτώσεις που δεν έχουμε άλλους διαθέσιμους ή (που πολύ το φοβάμαι) με το γάβρο για να τον κάψει (και μαζί την ομάδα)!!!

Αυθαίρετα συμπεράσματα και αβάσιμες κατηγορίες για τον προπονητή μας. ΟΚ, και μεις "σκασμένοι" είμαστε για το χθεσινό φιάσκο, αλλά ας μην γράφουμε πράγματα εν θερμώ και το κυριότερο πολύ βαριά και για τα οποία δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο, πέραν της διαίσθησής μας, που πιθανότατα να είναι λανθασμένη! Πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός, όταν διατυπώνεις δημόσια μια τόσο "τραβηγμένη" θέση, σε παρακαλώ πάρα πολύ!

Ντίνος

δηλαδη ψεμματα ειναι τα αναγραφομενα?και γω συμφωνω οτι δεν θα παιξει πολλα παιχνιδια..δενβλεπετε οτι τους δικους του τους βαζει με το καλημερα και τους υπολοιπους αναμενετε στο ακουστικο σας?δεν καταλαβα δηλαδη γιατι να μη το πουμε?τωρα αμα κανει καλως η λαθος θα δειξει στο τελος!!προς το παρον διαπιστωση κανουμε την οποια δεν μπορει να μην την αποδεχτει καποιος συμφωνα με αυτα που βλεπει στην πραξη
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δλδ οι Κίτσιου, Λουκάς, Βιτόρ κ.α ήταν "δικοί του";;; γιατί μπερδεύτηκα λίγο.......
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

K_geo έγραψε:δλδ οι Κίτσιου, Λουκάς, Βιτόρ κ.α ήταν "δικοί του";;; γιατί μπερδεύτηκα λίγο.......
σε αυτες τις θεσεις δεν ειχε παρει αλλους..τους βρηκε..

τελος παντων δεν ειναι θεμα αυτο,και εννοειτε ο εκαστοτε προπονητης εχει εμπιστοσυνη στα δικα του παιδια ανεκαθεν..απλα εγω αναφερθηκα οτι δεν ειναι κακο να το αναφερει καποιος,δεν ειπα οτι ειναι κακο που το κανει ο χουμπ..αυτος κανει κουμαντο δεν κανω ουτε εγω ουτε οι μανατζερ
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

karl έγραψε:Δηλ.;

- λίγα παιχνίδια;
- μικρή παραμονή στον ΠΑΟΚ;

Τι ακριβώς εννοείς; Και - κυρίως - σε τι στηρίζεις την πρόβλεψη σού; Τι βλέπεις που δε βλέπουμε εμείς;

Εγώ ας πούμε δε βλέπω τίποτε ακόμη που να με κανει είτε αισιόδοξο είτε απαισιόδοξο.
Αυτο που εννοω φιλε ειναι οτι ενω εχουμε προβλημα στην αμυνα απ την αρχη της χρονιας(πιστευω μπορουμε να φαμε γκολ απο καθε ομαδα στον πλανητη) παιρνουμε κεντρικο αμυντικο (κανονικο) και συνεχιζουμε και παιζουμε με αμυντικο διδυμο ενα μεσο και ενα αριστερο μπακ..

Ποτε θα παιξει δηλαδη την Πεμπτη με τον Απολλων ?
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ερωτησεις καθαρες για να λυθουν οι παρερμηνευσεις.
Πως ξερουμε ποιος παικτης ειναι επιλογη του Στεφενς εκτος του Μαντουρο,Μαρτενς?κ απο που το γνωριζουμε αυτο?
Θελουμε να πιστευουμε οτι υπαρχει περιπτωση να προτιμησει να παιξει με αμ.χαφ τον Μαντουρο αντι του Νατχο επειδη δεν ειναι δικο του παιδι?
Οσον αφορα τον παικτη εχω την εντυπωση οτι αν δεν ετρωγε την κοκκινη ο Κατσουρ θα ηταν η επομενη αλλαγη στην θεση του Κατσουρ,ελπιζω οτι θα ειναι βασικος με τον Τζαβελλα με τον Απολλων.
panajo1974

Δημοσίευση από panajo1974 »

Ok γράψε λάθος για το Βραζιλιάνος (απλά μου έχει κολλήσει το Βραζιλιάνος από το επίθετό του, που πιο πολύ μοιάζει με βραζιλιάνικο ή παραγουανικό παρά με αργεντίνικο - άλλωστε έχει γεννηθεί κοντά στο τριεθνές για όσους γνωρίζουν από την περιοχή).

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να λέει κάποιος τη γνώμη του και να ασκεί κριτική σε αυτά που βλέπει, άλλωστε αυτός δεν είναι ο σκοπός ύπαρξης ενός forum; Όταν βλέπω ότι ο κ. Huub συμπεριφέρεται στους παίκτες της ομάδας με δυο μέτρα και δυο σταθμά, φυσικά και θα το πω. Και μακάρι ο ίδιος αλλά και τα αποτελέσματα να με διαψεύσουν.

Δεν μπορεί να βάζεις τον Martens με το καλημέρα, χωρίς να ξέρει ο άνθρωπός ούτε τα ονόματα των συμπαικτών του (ο ίδιος το είπε), χωρίς να τον χρειάζεσαι πραγματικά άμεσα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, και τον Insaurralde να τον έχεις στο περίμενε μετά από 3 ματσάκια, με τον Βίτορ τραυματία και με προφανή ανάγκη να "δέσεις" το κέντρο της άμυνάς σου. Και αυτά τα πέρι απραξίας ενός μήνα τα ακούω βερεσέ γιατί και ο Νάτχο προέρχεται από το ίδιο πρωτάθλημα...

Πείτε μου πού κάνω λάθος και να το δεχτώ, όχι όμως ότι όποιος είναι σκεπτόμενος θέλει το κακό της ομάδας. Δεν έχω postάρει πολύ μέχρι τώρα, αλλά δεν καταπίνω και αμάσητα ότι βλέπω.

Ευχαριστώ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”