Dinos_Liverpool έγραψε:Δε βλέπεις ότι σε όλα του τα παραδείγματα, αυτός έχει την ManU για τον καλό?![]()
![]()
![]()

Dinos_Liverpool έγραψε:Δε βλέπεις ότι σε όλα του τα παραδείγματα, αυτός έχει την ManU για τον καλό?![]()
![]()
![]()
desperando έγραψε:sorry κι ολας αλλα καποιοι εχουν μια συμπεριφορα οπως κατι μετριες γκομενες που κοιταζονται στον καθρεφτη και νομιζουν οτι ειναι μ@υναρες μοντελες.
θελω μονο να μου πειτε απο που κι ως που μετρια η αλκμαρ, η οποια κερδισε και psv και αγιαξ
Odi έγραψε:Με τον Ρουμάνο η ομάδα έπαιζε καλά τέτοια εποχή,αλλά όταν ήρθε η ώρα να διεκδικήσει στόχους δεν τραβούσε καθόλου..Η λογική περίοδος για να είναι μια ομάδα ντεφορμέ είναι αυτή που διανύουμε.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://paokrevolution.blogspot.gr/2013/10/blog-post_2518.html#more
desperando έγραψε:sorry κι ολας αλλα καποιοι εχουν μια συμπεριφορα οπως κατι μετριες γκομενες που κοιταζονται στον καθρεφτη και νομιζουν οτι ειναι μ@υναρες μοντελες.
θελω μονο να μου πειτε απο που κι ως που μετρια η αλκμαρ, η οποια κερδισε και psv και αγιαξ
kataramenos5 έγραψε:desperando έγραψε:sorry κι ολας αλλα καποιοι εχουν μια συμπεριφορα οπως κατι μετριες γκομενες που κοιταζονται στον καθρεφτη και νομιζουν οτι ειναι μ@υναρες μοντελες.
Καλά αυτό το τελευταίο δε λέει και κατι.Κι ο Μακης Χ κέρδισε Στέφενς και Μιτσελ(αναλογικα με τη διαιτησία που χε) δε σημαίνει οτι είναι καλύτερος.Παντως μου δημιουργήθηκε η απορία κατα τη διάρκεια του αγώνα είναι τόσο κακή η Αλκμααρ που για ολλανδική ομάδα αλλιώς την περίμενα ή εμείς τη βραχυκυκλώσαμε τόσο?
kataramenos5 έγραψε:Dinos_Liverpool έγραψε:
Προφανές λάθος, που λένε!
Αυτό το "λάθος παράθεση" πρώτη φορά το ακούω, πάντως!!! Κορυφαίο... σαν τα ανέκδοτα του Στάθη!
![]()
![]()
Ξενυχτισμένος (για την ΠΑΟΚΑΡΑ) ειναι ο άνθρωπος Ντίνο. 6 το πρωί εχουνε τώρα εκεί στο Australia
ΥΓ Κρυφομπλεδίζεις ή μου φαίνεται?Κανένα χρώμα δεν είναι ντροπή πάντως..
MANIAKOS έγραψε:στο α το καναμε στο β...