ΑΖ Άλκμααρ-Π.Α.Ο.Κ. 1-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Χακόμπο
24
26%
Τζαβέλλας
1
1%
Βιτόρ
3
3%
Κατσουράνης
3
3%
Κίτσιου
39
42%
Λάζαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
17
18%
Τζιόλης
3
3%
Νίνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λόρενς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Στοχ
1
1%
Λούκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ολίσε
1
1%

Σύνολο ψήφων: 92

Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Been thanked: 1 time

Re: ΑΖ Άλκμααρ-Π.Α.Ο.Κ. 1-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Δε βλέπεις ότι σε όλα του τα παραδείγματα, αυτός έχει την ManU για τον καλό? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:shock: Εφαγα πρόλογο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Been thanked: 9 times

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν ξερω πως βγαινει το συμπερασμα,αλλα η εικονα που εδειξε δεν προκαλεσε φοβο.
Τωρα ο ενας μπορει να πει αφου δεν ειναι ομαδα.
Ο αλλος μπορει να πει οτι επαιξες αναλογα,ετρεξες,εκλεισες χωρους και μεχρι το 70 δεν ειχες κανενα προβλημα.
Το πορισμα ο καθενας το βγαζει οπως νομιζει.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Την Κυριακή θα είναι και κάποιοι πιο ξεκούραστοι που λέει και ο Odi και ο ΠΑΟ δεν είναι τίποτα εκτός έδρας, με Νέτσιντ Βούκιτς θα το πάει και Linο. Μετά έχεις Τρίπολη και ο γαύρος πάει Πλατανιά....Άντε να δούμε.

ΥΓ Ντίνο για τον Τιτάνα τον πρόεδρο που τον κρατούσε παρά τις φάπες...Το θυμάσαι το πρωτάθλημα το 90 που έχασε απ'τη Leeds στο τέλος? Θα τον κρεμούσαμε εμείς! Η Man.United έκανε αυτοκρατορία με ένα προπονητή και όχι με 2-3 που έκανε η Liverpool για αυτό κυρίως το λεώ. Ε Villa είμαι έχω έχρα με τη United μη μπερδεύεστε
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

desperando έγραψε:sorry κι ολας αλλα καποιοι εχουν μια συμπεριφορα οπως κατι μετριες γκομενες που κοιταζονται στον καθρεφτη και νομιζουν οτι ειναι μ@υναρες μοντελες.

θελω μονο να μου πειτε απο που κι ως που μετρια η αλκμαρ, η οποια κερδισε και psv και αγιαξ

Επιτέλους,κοινή λογική.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Odi έγραψε:Με τον Ρουμάνο η ομάδα έπαιζε καλά τέτοια εποχή,αλλά όταν ήρθε η ώρα να διεκδικήσει στόχους δεν τραβούσε καθόλου..Η λογική περίοδος για να είναι μια ομάδα ντεφορμέ είναι αυτή που διανύουμε.

έτσι, τα καλύτερα θα έρθουν όταν πρέπει!
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

Πόσοι δεν το χάρηκαν;

Μεταδίδοντας τον αγώνα για το αθλητικό Metropolis, την στιγμή του γκολ της ισοφάρισης του Σαλπιγγίδη, ένα πράγμα ήρθε στο μυαλό μου. Μια συγκεκριμένη εικόνα. Εκείνων που είχαν γράψει ήδη μήνυμα για να το αποστείλουν στο στούντιο του ραδιοφώνου ή εκείνοι που είχαν γράψει ήδη το σχόλιο τους στο facebook και απλά περίμεναν την λήξη για να πατήσουν το enter.
Δεν αναφέρομαι στους οπαδούς άλλων ομάδων που περίμεναν την ήττα για να κάνουν την καζούρα. Αναφέρομαι σε οπαδούς του ΠΑΟΚ που μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ έφεραν την καταστροφή, προέβλεπαν πως ο ΠΑΟΚ θα ηττηθεί στο Άλκμααρ και ετοιμάζονταν για το ματς με τον Παναθηναϊκό έτσι ώστε να κορυφώσουν την μίρλα τους.

Αυτοί λοιπόν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι η εικόνα που υπάρχει στο μυαλό μου. Ξέρω ότι κάποια στιγμή και αυτοί θα αφήσουν στην άκρη κάποια θέματα που έχουν βάλει πάνω από τον ΠΑΟΚ. Θέματα προσωπο-λατρείας, εγωπάθειας ή ότι άλλο θέλετε. Ο ΠΑΟΚ δεν τους έκανε τη χάρη, έφυγε με τον βαθμό από το Άλκμααρ σε ένα παιχνίδι που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ τη μεγάλη εμφάνιση αλλά πήρε βαθμό και αυτό έχει σημασία

Αυτή η ισοπαλία δίνει στον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να συνεχίσει ήρεμα την πορεία του. Υπάρχει το ματς με τον Παναθηναϊκό όπου η Τούμπα θα είναι κατάμεστη. Εκεί με τη βοήθεια του κόσμου ο Δικέφαλος μπορεί να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει να έχει το απόλυτο στην Τούμπα. Αυτό που μετρά όμως είναι να σταματήσουμε να κρίνουμε την ομάδα από ένα ή δυο παιχνίδια και να μπούμε στη διαδικασία να της δώσουμε πίστωση χρόνου. Πρώτη είναι στον όμιλο και τρεις βαθμούς μόλις πίσω από τον Ολυμπιακό. Τέτοια εποχή πέρσι καθόμασταν στον καναπέ την Πέμπτη, μην το ξεχνάτε...

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://paokrevolution.blogspot.gr/2013/10/blog-post_2518.html#more
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

desperando έγραψε:sorry κι ολας αλλα καποιοι εχουν μια συμπεριφορα οπως κατι μετριες γκομενες που κοιταζονται στον καθρεφτη και νομιζουν οτι ειναι μ@υναρες μοντελες.

θελω μονο να μου πειτε απο που κι ως που μετρια η αλκμαρ, η οποια κερδισε και psv και αγιαξ

Καλά αυτό το τελευταίο δε λέει και κατι.Κι ο Μακης Χ κέρδισε Στέφενς και Μιτσελ(αναλογικα με τη διαιτησία που χε) δε σημαίνει οτι είναι καλύτερος.Παντως μου δημιουργήθηκε η απορία κατα τη διάρκεια του αγώνα είναι τόσο κακή η Αλκμααρ που για ολλανδική ομάδα αλλιώς την περίμενα ή εμείς τη βραχυκυκλώσαμε τόσο?
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Εσείς οι τελευταίοι χαλατε την πιάτσα. Γκρίνια και μιρλα χρειάζεται. Κάνω την μαλακια και ακούω κάποιον Μανώλη Καμπά στο λιμπερο....και μέσα σε ολα "κριτικαρε" τον στεφενς που πανηγύρισε το γκολ!!!!! :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

στο α το καναμε στο β... :roll:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Συγνώμη,αλλά έχω την εντύπωση πως πολλοί εδώ μέσα περιμένουν και προτιμούν η ομάδα να χάσει για να την κράξουν,παρά να κερδίσει και να την αποθεώσουν....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Been thanked: 9 times

Δημοσίευση από sourmenetes »

kataramenos5 έγραψε:

Καλά αυτό το τελευταίο δε λέει και κατι.Κι ο Μακης Χ κέρδισε Στέφενς και Μιτσελ(αναλογικα με τη διαιτησία που χε) δε σημαίνει οτι είναι καλύτερος.Παντως μου δημιουργήθηκε η απορία κατα τη διάρκεια του αγώνα είναι τόσο κακή η Αλκμααρ που για ολλανδική ομάδα αλλιώς την περίμενα ή εμείς τη βραχυκυκλώσαμε τόσο?

Αυτο ειναι το ζητημα..
Η ομαδα στο πρωτο 45λεπτο ειχε πολλα τρεξιματα και στην πιεση βοηθησαν πολυ και οι νινης-κλαους.
Το οτι σοβαρη επιθεση δε δεχθηκαμε δεν το ανεφερε κανεις.Ενα λαθος του βιτορ εδωσε μια φαση και μια φαση που ο επιθετικος τους παιρνει τη μπαλα με το χερι.
Αυτη ηταν η αλκμααρ του πρωτου.Εν αντιθεσει με τον ΠΑΟΚ που ειχε δοκαρι,σουτ του κλαους,σουτ του κιτσιου και γενικως για μενα στο πρωτο σταθηκε αξιοπρεπεστατα.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

kataramenos5 έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:
Προφανές λάθος, που λένε!

Αυτό το "λάθος παράθεση" πρώτη φορά το ακούω, πάντως!!! Κορυφαίο... σαν τα ανέκδοτα του Στάθη!

:lol: :lol: :lol:

Ξενυχτισμένος (για την ΠΑΟΚΑΡΑ) ειναι ο άνθρωπος Ντίνο. 6 το πρωί εχουνε τώρα εκεί στο Australia

ΥΓ Κρυφομπλεδίζεις ή μου φαίνεται?Κανένα χρώμα δεν είναι ντροπή πάντως.. :twisted:

Thank you kataramenos :opaokara: :opaokara:
For you,Dino_Liverpool, Αν σε έκανα να γελάσεις. Χαίρομε!!! :opaokara: :opaokara:

you'll never walk alone!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

MANIAKOS έγραψε:στο α το καναμε στο β... :roll:

Νταξ στην αρχή περίμενα σφυροκόπημα αλλα έγινε το αντίθετο ,εμεις τους πιέσαμε αλλα χωρίς ουσία.Στο β χαλαρώσαμε απελπιστικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Παιδια η ομαδα δεν επαιξε καλα δε γινεται να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.
Αυτο ομως δε σημαινει οτι η αλκμααρ ειναι χωριο οπως εγραψαν καποιοι αμπαλοι εδω μεσα που το παιζουν και σχετικοι.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Η Ομάδα έπαιξε καλά για 70 λεπτά το είπαμε!!!!
Και για 8 λεπτά στο τέλος έπαιξε υπέροχα!!!
Απλά όταν είχε την υπεροχή μπροστά συνήθως (προσοχή!!! συνήθως) ήταν φλύαρη ή άστοχη .. Ακόμα και τότε κάποιοι πάικτες έπαιζαν σαν κοιμισμένοι χωρίς πάθος σαν να έβγαζαν υποχρέωση.... ειδικά στο τελευτάιο 20λεπτο που και η ΑΖ μπήκε φουριόζα :cry: :cry: :cry: :cry:
.... ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΘΑΥΜΑΤΟς ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ :o :o :o :o
Και πατάνε την ΑΖ που δεν το περίμενε :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Και μην μου πείτε ότι φτάινε οι αλλαγές... !!!
Για την ισσοφάριση ίσως ... Για την μεταμόρφωση όχι!!!!!

ΥΓ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;;;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Πέμ 03 Οκτ 2013, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”