ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-1 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Γλύκος
2
2%
Αποστολόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσικάς
13
15%
Κουμάλο
2
2%
Σταφυλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Φωτάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
7
8%
Κάτσε
12
14%
Λίνο
6
7%
Λόρενς
42
49%
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Eto
1
1%
Γεωργιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιάννου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 85

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-1 MVP, Σχόλια και παραλειπόμεν

Δημοσίευση από kataramenos5 »

moican4 έγραψε:Δεν θέτω θέμα σύγκρισης , θα πέσει φωτιά να με κάψει... :lol: :lol:
Απλά το είπα ως προς την αντιμετώπιση..
Δηλ ο Μπόλονι θα μπορούσε να πει έλα μωρέ ποιος Σάντος, εγώ ξέρω και θα κρίνω..
Δεν το έκανε, ο Δώνης αντίθετα το έκανε...
Για να έχει φάει ο άλλος πάγκο(ρομπερ) με τόσους προπονητές κάτι παίζει...και ΝΑ που σιγά σιγά τον έβγαλε από βασικό και τον πήγε εκεί που είναι η θέση του..
Τώρα όταν είπαν στον Δώνη έχουμε Μάρκος Αντόνιο με 300χιλ αυτός είπε ΟΧΙ, έχω Κουμαλό με 250 (δανεικό)....!
Κατάλαβες?
Και θα πω το τελευταίο...
Σήμερα κερδίσαμε...
Ακουσε κανείς μία δήλωση για τους παίκτες?
Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου π.χ
Αντίθετα στην πρώτη στραβή τους κατηγόρησε ότι δεν αντέχουν την πίεση..!!!
Σήμερα τι έγινε, αντέξανε δηλ?
Οι παίκτες δεν είναι μλκες ενοχλούνται από κάτι τέτοια, τα ίδια έκανε και στην κουλα και τον Νοέμβριο χαιρέτησε...

Τεσπα, το βουλώνω γιατί πολλά είπα... :D

ΥΓ.Τρόμε, λες να επαθηλευτεί η τότε δημοσκόπηση? Ε ρε γέλια που θα έχουμε... :lol: :lol: :lol:

Κι αφού συμφωνώ με όλα όσα λες φίλε Μοϊκαν γιατί το πόστ σου μου αφήνει μιά πικρία :?: :(
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

θα σας απαντήσω, αλλά θα απαντήσω με βάση το υλικό που έχει στα χέρια του. για το υλικό, του χρεώνω το λόρενς και τον κουμαλό.
ο κουμαλό όντως είναι επικίνδυνος! με κάνει και αναπολώ κνολ και γκάβρανσιτς.
είναι ξεκάθαρα λάθος η επιλογή του και το βλέπουν όλοι. και την ακούει γι αυτόν και δικαίως.

τρόμε, τα έχω πει. πήρε μια ομάδα αποδεκατισμένη, και αναγκάστηκε να βάλει βασικούς, κάποιους που ήταν αναπληρωματικοί (βλ ρομπέρ, γεωργιάδη κτλ). στα φιλικά μου έδειξε ότι δούλεψε. στα επίσημα δεν έχω δει αυτά που περίμενα. είναι πολύ νωρίς όμως για να περάσει αυτά που θέλει στην ομάδα. βλέπω τεράστια αγωνηστικά κενά στα πρώτα ημίχρονα. κάτι 20λεπτα ανυπαρξίας. όπως και κάτι 20λεπτα έκρηξης στα δεύτερα ημίχρονα. αυτό πρέπει να το διορθώσει. το 4-4-2 νομίζω είναι αυτό που πρέπει να παίζει αλλά με ρόμβο. όπως το έπαιξε στα φιλικά. δεν έχω δει μεγάλα πραγματα από το δώνη, αλλά θεωρώ ότι με τους μικρούς κάτι καλό μπορεί να φτιάξει. επειδή δε μας έκατσε από την αρχή καλά, δε σημαίνει ότι θα τον γκρεμίσουμε με τη μία για να φέρουμε άλλον.

νικόλα, νομίζω ο βρύζα και ο μπολόνι μόνο ξέρουνε γιατί έφυγε ο ρουμάνος. όλοι οι υπόλοιποι εικάζουν. οπότε ρώτα αυτούς. ο δώνης δε φταίει σε καμία περίπτωση για τη φυγή μπολόνι. γιατί να τα ακούει αυτός?

μοικανέ, αυτό το ότι καθόμαστε πολύ στις δηλώσεις δε το βρίσκω σωστό. μπορεί να τους δίνει συγχαρητήρια στις προπονήσεις. τί να το κάνω να τους δίνει συγχαρητήρια και να τους φέρεται σκατά στην προπόνηση? σήμερα πήγε να στηρίξει (με μαλακία δήλωση) τον κουμαλό, τον κράζουμε, λέει αλήθειες για το κακό υλικό, τον κράζουμε. τελικά τί θέλουμε? να τους καλύπτει ή να τα λέει με το όνομά τους? εγώ νομίζω ότι μέχρι τώρα τα λέει σταράτα.

dimbar δε μου αρέσει η κατάσταση, αλλά κοιτάω να κάνω το χρέος μου. να πάω στο γήπεδο, να βγάλω τη φωνή μου και να μην κράζω δεξιά κι αριστερά. ικανοποιητικό για τον ΠΑΟΚ γενικότερα αποκλείεται να το θεωρεί το υλικό, γιατί δεν είναι ηλίθιος. το θεωρεί ικανοποιητικό για τον ΠΑΟΚ του μικρού μπάτζετ που έχει φέτος. δηλαδή να βγει και να πει δεν έχω βιερίνια? δεν το βλέπουμε? αν πήρες την εμπάθεια για το δώνη προσωπικά, σου λέω ότι δεν το λέω για σένα. αλλά ποστ που λένε από την πρώτη μέρα "σε παρακαλώ φύγε", ε αυτό είναι εμπάθεια. και δεν είναι κακό, αρκεί να το παραδέχεται ο άλλος. και γω έχω εμπάθεια στον κοντό. δεν τον πάω μία. αλλά το παραδέχομαι.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Ευτυχώς που μετά το δικό μας ματς είδα το ΡΕΑΛκούλα-ΜΠΑΡΤΣΑρουλης
και "έσκασαν"μερικά χαμόγελα στα χιλάκια μου :mrgreen:
Αυτός ο Λώρενς μπορεί να με πει κάποιος σε τη θέση παίζει???γιατί αν δεν κάνω λάθος τον πήραμε για δεξί χαφ στο 4-4-2 του Ντώνη :evil:
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Εδώ έχει ένα πεντάλεπτο με φάσεις.

http://www.dailymotion.com/video/xtncay_3y-yyyy-yyyy-yyyyyyy-2-1-hl_sport
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Δεν ξέρω τι διάολο είδατε εσείς εγώ είδα μια ομάδα περίγελο να κανει μια ευκαιρία και μια κάθετη σε 90 λεπτά αγώνα. Αν για αυτο το χαλί δεν ευθύνεται ο προπονητής τότε πάω πάσο...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

markos4 έγραψε:οτι και να ειπωθει οτι και γραφτει η ουσια ειναι μια....5000 χιλιαδες κοσμο
και συνεχεια θα μειωνεται....
αν ορισμενοι νομιζουν οτι ειμαστε κουτορνιθια ειναι γελασμενοι!!!

Δηλαδή εκεί στην ΑΕΚ που είχανε σήμερα 15000 κόσμο είναι κορόιδα;Κατανοώ τις δυσκολίες αλλά και ο κόσμος πρέπει να βοηθάει την ομάδα,όχι να της γυρίζει την πλάτη.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

+4 odi

συμφωνώ με lakistuta ότι είμαστε ολίγον πανηγυρτζίδες
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

συμφωνω με τους 2 απο πανω...στα ευκολα ειναι ολοι εκει..η μαγκια ειναι στα δυσκολα..ας βοηθησει λιγο κια η παε ομως..15 ευρω εισιτηριο στην 4 δεν υπηρχε ποτε,παρα μονο στα ντερμπι,αν δεν κανω λαθος.φετος,λογω του οτι τελειωσα ιουνιο τον στρατο κ το καλοκαιρι δεν δουλεψα,δεν μπορεσα να αγορασω διαρκειας.θελω πολυ να στηριξω την ομαδα,οσο γινεται,αλλα ας βοηθησει κ η παε....νομιζω στην θεση μου ειναι κ πολλοι ακομα...

υ.γ πολυ καλος παικτης αυτος ο ναβαρο,το ν23 της τριπολης....
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Την επόμενη αγωνιστική, εναντίον της Ξάνθης, έχουμε πολύ μικρές πιθανότητες να μην χάσουμε!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sporos123 έγραψε:συμφωνω με τους 2 απο πανω...στα ευκολα ειναι ολοι εκει..η μαγκια ειναι στα δυσκολα..ας βοηθησει λιγο κια η παε ομως..15 ευρω εισιτηριο στην 4 δεν υπηρχε ποτε,παρα μονο στα ντερμπι,αν δεν κανω λαθος.φετος,λογω του οτι τελειωσα ιουνιο τον στρατο κ το καλοκαιρι δεν δουλεψα,δεν μπορεσα να αγορασω διαρκειας.θελω πολυ να στηριξω την ομαδα,οσο γινεται,αλλα ας βοηθησει κ η παε....νομιζω στην θεση μου ειναι κ πολλοι ακομα...

υ.γ πολυ καλος παικτης αυτος ο ναβαρο,το ν23 της τριπολης....

Κι εσύ δικιο έχεις .. :|
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

lamosas έγραψε:Δεν ξέρω τι διάολο είδατε εσείς εγώ είδα μια ομάδα περίγελο να κανει μια ευκαιρία και μια κάθετη σε 90 λεπτά αγώνα. Αν για αυτο το χαλί δεν ευθύνεται ο προπονητής τότε πάω πάσο...

να πας πασο τότε!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καταλαβαίνω το επιχείρημα,αλλά κάτι μου λέει πως και 10 να ήταν το εισιτήριο μέχρι 10.000 να φτάναμε..

Επίσης πότε άραγε θα ξαναδούμε πανό στην Τούμπα;Εκτός από το PAOK FANS και αυτό με τον Θανάση;Δεν είναι ωραία εικόνα για γήπεδο αυτή..

Και για να μην είμαι τελείως οφ τόπικ,Κατσικάς και Κάτσε για μένα ήτανε πολύ καλοί..Ειδικά για τον Κάτσε που βιάζεστε μερικοί τόσο να κρίνετε,είναι πολύ καλύτερος απ τον Λάζαρ που έκανε τακουνάκια στο 0-1 και από τον Φωτάκη που ώρες ώρες ξεχνάω ότι είναι μέσα στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

DigitalFan έγραψε:Την επόμενη αγωνιστική, εναντίον της Ξάνθης, έχουμε πολύ μικρές πιθανότητες να μην χάσουμε!

Ωραία νοοτροπία..Την Ξάνθη που κέρδισε την ΑΕΚ με το ζόρι και έφερε Χ με το καφενείο της Κέρκυρας;Σιγά την Ξάνθη..Εμείς αν είμαστε σοβαροί (αν αλλάξουμε δηλαδή) θα κερδίσουμε.Από εμάς εξαρτάται.Και θα έχουμε κατά 99% και τον κόσμο δίπλα μας..
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Χωρικός έγραψε:
lamosas έγραψε:Δεν ξέρω τι διάολο είδατε εσείς εγώ είδα μια ομάδα περίγελο να κανει μια ευκαιρία και μια κάθετη σε 90 λεπτά αγώνα. Αν για αυτο το χαλί δεν ευθύνεται ο προπονητής τότε πάω πάσο...

να πας πασο τότε!

Δυστυχώς πηγαίνουμε Τούμπα!
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Τρόμος έγραψε:@ danirifle και πάντα φιληκά δασκαλε!
Αδερφέ πέρα από το ρόστερ τον Δώνη πως τον κρίνεις μέχρι τώρα;Παίζει η ομάδα σωστά;Υπάρχει ομαδική προσπάθεια και δουλεμένα συστηματάκια σε άμυνα επίθεση;Μήπως όποιος πάρει μπάλα κοπανάει και ένα τούβλο ακόμα και κάτω από το κέντρο;
Εγώ ας πούμε μέχρι τώρα του καταλογίζω:
-Εμμονή στο 4-4-2 που δεν έχουμε το υλικό να το παίξουμε
-Εμμονή στον Κουμάλο γιατί είναι δική του επιλογή
-Εμμονή στον Κάτσε,του έχει βγει εν μέρη αλλά δεν έχει τη σωματοδομή να παίζει αμ. χαφ.Ας απαλλάξει το παιδί από την ταμπέλα "νέος Βιττόλο" ας τον βάλει αρ χαφ,σε ρόλο "νέος Σορλέν" θα ήταν ταμάμ!
Υ.Γ.Αν το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ μπορούσε να επιβάλει προπονητή σήμερα θα είχε παραμείνει ο Μπόλονι.Και αν είχε φύγει ο Μπόλονι θα είχε 'ερθει ο Άγγελος αυτά δεν ψηφίζαμε το Καλοκαίρι ή κάνω λάθος;

μια ερωτηση μόνο...ποιον θα έβαζε σήμερα αμ. χαφ εκτός του Κάτσε; τον Μπαλάφα;
υ.γ από πότε οι προπονητές βγαίνουν με ψηφοφορία; να σοβαρευόμαστε λέω εγω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”