άρης - ΠΑΟΚ 1-1 ,MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Χαλκιάς
2
0%
Ετο
1
0%
Μαλεζάς
14
3%
Κοντρέρας
6
1%
Σνάουτσερ
54
13%
Λαζάρ
188
45%
Αρίας
1
0%
Ιβιτς
6
1%
Γιάννου
1
0%
Σαλπιγγίδης
3
1%
Γεωργιάδης
5
1%
Βιεϊρίνια
4
1%
Παπάζογλου
133
32%
Ρομπέρ
2
0%

Σύνολο ψήφων: 420

PaokArxis

Re: άρης - ΠΑΟΚ 1-1 ,MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από PaokArxis »

με γκαρσία δεν γίνεται γι'αυτό από του χρόνου το βλέπω.

Πάντως να αφήσετε τον μπόλονι να κάνει τις μεταγραφές πλέον γιατί 1 παίχτη έφερε και είναι όλα τα λεφτά
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

2 κ τον σπαντατσιο
PaokArxis

Δημοσίευση από PaokArxis »

ναι αυτόν τον ξέχασα...αλλά δεν τον έχουμε δει ακόμη κιόλας για να κρίνουμε
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Τωρα θυμηθηκα ότι στο στέκι σημερα ήτανε και μια χουφτα σκουλήκια......ΕΛΕΟΣ.......όταν παραγγείλανε να φάνε....είπα..........θα φάτε και γκολ να χωνέψετε.

Που στο διαολο βρεθηκανε τα σάπια αφού δεν ειχε βρέξει.....και ξερω απο την ερασιτεχνικη ενασχοληση μου με τα κηπευτικά.....τα σκουληκια βγαίνουν οταν ανακατεύετε το χώμα.....βεβαια μετά ψοφάνε.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Αυτός ο ρούλης δεν είναι ούτε για τη Β΄ λαίμαι και σήμερα χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να του σκίσουμε τον πάτο. :(
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Eγώ πάντως πήγα σε ενα στέκι εδώ στο Πέραμα...Καμιά 15αρια ΠΑΟΚια μέσα ... Κανείς άλλος :lol: :opaokara:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

adamroxas έγραψε:Αποστολη, ξεσαλωσε :Ρ

Εχει φάει μπαν ο Αποστόλης προκαταβολικό.

Λοιπον , το παιχνίδι ήταν παράξενο.
Ημασταν μέτριοι αντικειμενικά. Αν αναλογιστείς όμως απουσίες και εκτος έδρας περιβάλλον και ψυχρολουσία με το γκολ απο την αρχή...αν τα βαλεις αυτά στη κουβέντα νομιζω οτι μπορούμε να μιλάμε για θετικό πρόσημο.

Ο Σακης επιτέλους έδειξε σημεία ζωής. Εδώ είμαι προσωπικά για να κάνω τις μεγαλύτερες κωλοτούμπες της ζωής μου... Λαζαρ καλός , Σναου μαλλον καλος, Χαλκιας κακός , ο κοντος αφαντος, κλπ κλπ.. Μου άρεσε η διάθεσή μας να παίξουμε μπάλα , με στεναχώρεσε η αδυναμία μας να το πραγματοποιήσουμε. Οπως και να έχει πήρες βαθμό σε μια δύσκολη έδρα....συνεχίζεις , δεν έχεις άλλη επιλογή.

Και πάμε τώρα σε ένα αλλο θέμα, να σου απαντήσω φίλε Photis...κατανοώ το προβληματισμό σου, αλλά αν έπαιζε ο γαυρος σήμερα (γιατί με αυτόν με συγκρίνεις) θα είχε 5 κερδισμένες κιτρινες στο πρωτο μισάωρο και μετά ο αντίπαλος θα έπαιζε σαν γατάκι. Τι να λέμε τώρα ρε φιλε, δεν εχεις καταλάβει οτι η σύγκριση που κάνεις ΠΟΤΕ δε θα είναι έγκυρη? Δλδ ποσα χρονια πρεπει να περάσουν για να το καταλάβουμε? Αυτος ο δυσμοιρος ο Ρομπερ τυχερος ειναι που δεν εφυγε με κανα σπασμενο ποδι... Φετινος αντιπαλος ειναι ο βαζελος και το χανουμι... Αν κερδισεις το βάζελο τη Κυριακή , είσαι μια χαρά...Προς τί η απογοήτευση?
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Επρεπε να κερδισουμε... οχι μονο λογω γοητρου, ψυχολογιας κτλπ.. αλλα γιατι παιζαμε με μια πολυ κακη ομαδα και γιατι χρειαζομασταν τους βαθμους καθως εχουμε μεινει αρκετα πισω!

Οι παιχτες μας δυστυχως μετα το 1-1 βολευτηκαν με την ιδεα της ισοπαλιας σε ενα "ντερμπι" και εκατσαν! Ειλικρινα πιστευω οτι μπορουσαμε ευκολα να κερδισουμε το συνοθυλευμα των ποδοσφαιριστων του αρη που ακομα προσπαθουν να γινουν ομαδα! Ειδικα μετα 70` που ο αρης ηταν τελειως αναρχος και κουρασμενος αν ανεβαζαμε ενα κλικ την αποδοση μας θα φευγαμε με το διπλο.

Για τους γειτονες αυτο που βλεπω ειναι οτι δυσκολα θα τερματισουν απο τη μεση και πανω του βαθμολογικου πινακα.

Οσο για μας...
Νικη και μονο νικη με τον βαζελο... ειμαστε υποχρεωμενοι να κερδισουμε! Οι παιχτες ετσι οπως τα εκαναν (11 βαθμοι σε 7 ματς) πρεπει να μπουν αποφασισμενοι και να τα δωσουν ολα (κατι που δεν εκαναν σημερα) για τη νικη.
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Τα λέγαμε και το καλοκαίρι ότι όσο δεν παίρνουμε ένα θεριό στην άμυνα τέτοια γκολ θα τα τρώμε για πλάκα.Κι έχουμε να φάμε κι άλλα δυστυχώς.
Κρίμα γιατί αξίζαμε κάτι παραπάνω απέναντι σε μια ομαδούλα που έκανε καθυστερήσεις απ'το '10 σε κάθε πλάγιο
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

«Στη διάθεση της διοίκησης και του κόσμου»

23 Οκτ 2011 23:52, Από PAOK24

Μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός του Άρη Σάκης Τσιώλης έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης και του κόσμου... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ουσιαστικά ο Τσιώλης, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι "πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη για μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης είναι μεγάλη υπόθεση και αυτό βαραίνει τον προπονητή. Αναλαμβάνω αυτό που μου αντιστοιχεί. Θα πρέπει να πω πως εγώ δεν μένω σε συμβόλαια και δεν παίζει ρόλο ούτε η αυτοεκτίμηση που έχω και με τη διοίκηση και με τον κόσμο. Εισπράττω μεγάλη εκτίμηση από τον κόσμο. Δεν είμαι από αυτούς που το βάζουν στα πόδια στα δύσκολα. Έχω δώσει μεγάλες μάχες για να φτάσω να είμαι προπονητής σε μια ομάδα σαν τον Άρη, όμως αν οι φωνές γίνουν περισσότερες και αν η διοίκηση θέλει, εγώ δεν στέκομαι σε συμβόλαια. Είμαι στην διάθεσή της... Είμαι στην διάθεση του Άρη, αν θέλει η διοίκηση να γίνει μια ανατροπή και να πάει καλύτερα ο Άρης..."

Στην ανάλυση του αγώνα τόνισε ότι "προσπαθήσαμε ανορθόδοξα να μεταφέρουμε το παιχνίδι στην περιοχή του ΠΑΟΚ και να κάνουμε ένα δεύτερο γκολ, πράγμα που δεν έγινε... Οι αλλαγές του Καστίγιο και του Νέτο προς αυτή την κατεύθυνση έγιναν. Η τρίτη μας αλλαγή με τον Τριανταφυλλάκο έγινε γιατί θέλαμε να γεμίσει την περιοχή, ψάξαμε το γκολ, αλλά δεν έγινε και δεν πήραμε μια νίκη που τόσο πολύ θέλαμε το ποδοσφαιρικό τμήμα, η διοίκηση και ο κόσμος".
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

giapas έγραψε:
adamroxas έγραψε:Αποστολη, ξεσαλωσε :Ρ

Εχει φάει μπαν ο Αποστόλης προκαταβολικό.

Λοιπον , το παιχνίδι ήταν παράξενο.
Ημασταν μέτριοι αντικειμενικά. Αν αναλογιστείς όμως απουσίες και εκτος έδρας περιβάλλον και ψυχρολουσία με το γκολ απο την αρχή...αν τα βαλεις αυτά στη κουβέντα νομιζω οτι μπορούμε να μιλάμε για θετικό πρόσημο.

Ο Σακης επιτέλους έδειξε σημεία ζωής. Εδώ είμαι προσωπικά για να κάνω τις μεγαλύτερες κωλοτούμπες της ζωής μου... Λαζαρ καλός , Σναου μαλλον καλος, Χαλκιας κακός , ο κοντος αφαντος, κλπ κλπ.. Μου άρεσε η διάθεσή μας να παίξουμε μπάλα , με στεναχώρεσε η αδυναμία μας να το πραγματοποιήσουμε. Οπως και να έχει πήρες βαθμό σε μια δύσκολη έδρα....συνεχίζεις , δεν έχεις άλλη επιλογή.

Και πάμε τώρα σε ένα αλλο θέμα, να σου απαντήσω φίλε Photis...κατανοώ το προβληματισμό σου, αλλά αν έπαιζε ο γαυρος σήμερα (γιατί με αυτόν με συγκρίνεις) θα είχε 5 κερδισμένες κιτρινες στο πρωτο μισάωρο και μετά ο αντίπαλος θα έπαιζε σαν γατάκι. Τι να λέμε τώρα ρε φιλε, δεν εχεις καταλάβει οτι η σύγκριση που κάνεις ΠΟΤΕ δε θα είναι έγκυρη? Δλδ ποσα χρονια πρεπει να περάσουν για να το καταλάβουμε? Αυτος ο δυσμοιρος ο Ρομπερ τυχερος ειναι που δεν εφυγε με κανα σπασμενο ποδι... Φετινος αντιπαλος ειναι ο βαζελος και το χανουμι... Αν κερδισεις το βάζελο τη Κυριακή , είσαι μια χαρά...Προς τί η απογοήτευση?

αντε ρε αδεφε εχεις δικιο! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

στο β η καλυτερη μας εμφανιση στη σκουλικοφωλια....εδω και χρονια..εδεσε το κεντρο με ιβιτς αν και δεν μ αρεσε σημερα....βεβαια ο χειροτερος αρης των τελευταιων χρονων...μ αρεσε που ο λαζλο πηγε για διπλο...δεν μ αρεσε που ειρωνευτηκε τα σκουληκια γιατι ειναι προπονητης,.....

Μβιπι λαζαρ παπαζογλου κονδορας π καλος....ο καλος στρατιωτης σναου...

πλεον στο -8 απο πρασινους κοκκινους...που πρεπει να παει στο -5 για αρχη.....
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Εντάξει....όχι και ότι καλύτερο κατά τη γνώμη μου,μπορούσαμε και την νίκη στο χαλαρό.....Δεν το πάλεψαν όσο θα θέλαμε τα παιδιά,αλλά τι να κάνεις,όλοι ξένοι είναι,που να καταλάβουν τι αξία έχει για εμάς ένα τέτοιο ματς.Κατά τ'άλλα σχετικά συμπαθιτική η ομάδα,αν λάβουμε υπ'όψην τις απουσίες που είχαμε σήμερα,έπαιξε στα ίσα τον ασπόνδυλο συμπολίτη και μάλιστα καλύτερα του...Η διαιτησία ήταν για κλάματα πραγματικά,έπρεπε να είχαν βγει ακόμα 3-4 κάρτες στην ρούλα,αλλά πιο πολύ εκνευρίστηκα,όταν ο ψηλός ο αράπαρος (Σανκαρέ) σώριασε τον Σάκη,δεν δώθηκε φάουλ και μετά έδωσε στα ερπετά,ένα ελεϊνό τσαρτσάρισμα.....άκρως παιδικό.42 φάουλ συνολικά (σχεδόν όσα τα χρόνια που μετρούσαμε πριν το ματς) φένεται οτι ο διαιτητής δεν ήξερε τι ματς σφύριζε.......

ΥΓ:MVP ο Σάκης,τρομερό come back

ΥΓ2:Ε ρε να ήταν ο Παυλάρας και ο φορμαρισμένος Φωτάκης τι είχε να γίνει.......

H λέξη αράπης δεν ειναι και ότι καλύτερο για έναν έγχρωμο ......!
Argonaut4
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

giapas έγραψε:

Και πάμε τώρα σε ένα αλλο θέμα, να σου απαντήσω φίλε Photis...κατανοώ το προβληματισμό σου, αλλά αν έπαιζε ο γαυρος σήμερα (γιατί με αυτόν με συγκρίνεις) θα είχε 5 κερδισμένες κιτρινες στο πρωτο μισάωρο και μετά ο αντίπαλος θα έπαιζε σαν γατάκι. Τι να λέμε τώρα ρε φιλε, δεν εχεις καταλάβει οτι η σύγκριση που κάνεις ΠΟΤΕ δε θα είναι έγκυρη? Δλδ ποσα χρονια πρεπει να περάσουν για να το καταλάβουμε? Αυτος ο δυσμοιρος ο Ρομπερ τυχερος ειναι που δεν εφυγε με κανα σπασμενο ποδι...

Μεγαλη διαφορα...Αν στο 35 εχεις 3 παιχτες με καρτα α)δε θα τελειωνε ο αρης με 11,β)ο παπαστεριανος θα επαιζε σα γατακι οπως και ο φατι.Νο κεντρο....Νο παρτυ...
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

xrictoforoc έγραψε:όλοι ξένοι είναι,που να καταλάβουν τι αξία έχει για εμάς ένα τέτοιο ματς.

Αυτό που κολλάει - δε καταλαβαίνω. Μη βάζουμε κριτήρια άστοχα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”