Nέος τεχνικός διευθυντής

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Nέος τεχνικός διευθυντής

Δημοσίευση από Maximus »

Γιωργος Χειμωνετος ή Γιωργος Χελακης, δεν εχω καταλαβει ακομα ουτε εγω... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

gash04 έγραψε:Επιστροφή Γκαγκάτση!

Έμπειρος μέσα στα κόλπα σοβαρός τίμιος και αξιοπρεπής και το καλύτερο ΚΑΙ κουμπάρος.
Ακούγεται θα μας βοηθήσει στο να έχουμε 50ρήσιες διαιτησίες.

Πληροφορίες που έρχονται αναφέρουν ότι θα βοηθήσει και στην ΑΜΚ.
Θα φέρει το τρίτο συρτάρι απο το γραφείο του κατασκόπου.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να ερθει απο Σεπτεμβριο ομως που θα εχουμε χρημα απο τους ομιλους του Europa ,ετσι ωστε να ξαναδωσουμε κανα μυριο για κανενα ταλεντακι.... :lol: :lol: :lol:

Ελα ρε Γκας τα στομαχι μου δεν το λυπασαι...? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αυτό είναι! σίγουρη και εγγυημένη λύση! :lol: :lol: :lol:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Fantomas έγραψε:Γιαννάκη αν διάβαζες τα ποστς θα καταλάβαινες ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα...άλλο είναι το πρόβλημα.... :roll:

...αλλά όπως πάντα πρέπει κάτι να πεις και εσύ.... :lol:
Ε, ναι! :x Γιατί για κάθε δημοσίευση που κάνω, ο teacher μου δίνει και από ένα 5ευρω.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Υπάρχει πάντα και ο Κόντης, από τις ακαδημίες μας.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

( Πέμ Ιούλ 22, 2010 5:05 pm
Εφυγε ο Παρασχος τοτε και ηρθε ο Σαντος . Καλως . Να το δεχτω καθοτι σαν προπονητικη αξια ο πορτογαλλος ηταν σκαλες ανωτερος του συμπαθη κατα τα αλλα Παρασχου .
Τωρα μετα απο 20 ( !!!!!!!) μολις μερες προετοιμασιας φευγει ο Μπερετα και ειναι προ των πυλων ο Δερμιτζακης ...
Μηπως με την μονη αιτιολογια οτι ειναι επιλογη του Ζαγορακη και μονο ????? :? :?

Υ.Γ Φοβαμαι μηπως η επομενη " φυγη " ειναι του Βρυζα .)

Αυτα τοτε στο τοπικ του Βρυζα . Δυστυχως βγηκα αληθινος . Και ενα τελευταιο .

Ο νεος τεχνικος διευθυντης θα πρεπει να διαθετει και ηγετικες ικανοτητες ταυτοχρονα γιατι δεν ξερεις τι μπορει να γινει στην μεση της χρονιας .
Μπορει π.χ να αποχωρησει για λιγο ( κανα 3μηνο ) ο θοδωρος και να πρεπει να τον αναπληρωσει μεχρι να ξαναρθει .
Παιζει και αυτο το σεναριο στον ΠΑΟΚ . 8-)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Re: Μario Beretta

Δημοσίευσηαπό obanebane » Πέμ Ιούλ 22, 2010 5:12 pm
Εγω μαλλον απο σημερα θα αρχισω να πιστευω τα παντα και θα πω οτι συντομα θα επιβεβαιωθουν οσοι μιλανε για κακες σχεσεις βρυζα ζαγορακη και την αποχωρηση του βρυζα απο την ομαδα.
Μου το ειπε ενας συναδελφος γαυρος οτι ο μπερετα τελος, δεν το πιστευα δεν γινετε να εισαι σοβαρη διοικηση να κανεις συμβολαιο 2 χρονων με εναν προπονητη και να τον διωχνεις πριν καν παιξει ενα επισημο παιχνιδι.
Τουλαχιστον να μας πουν γιατι τον εφαγαν, γιατι η κακη εικονα των φιλικων ειναι δικαιολογια για παιδακια, αν ηταν ετσι οι μισοι προπονητες του κοσμου θα εφευγαν απο την προετοιμασια.

Υ.Γ Η απογοητευση με εκανε να μιλησω για χαμενη χρονια ελπιζω να μην ειναι ετσι τα πραγματα οσο για το μπαχαλο ολοι το βλεπουμε δεν χρειαζεται να το γραψω εγω.

Να τι ειχα γραψει εγω καρχαρια μετα την απολυση μπερετα,το θεμα δεν ειναι εκει ομως το θεμα ειναι να μαθουμε τι πραγματικα εχει γινει και ειμαι σιγουρος οτι ο ζαγορ θα μας ενημερωσει συντομα.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ωραια μια και συμφωνουμε φιλε μου και στις αποψεις αλλα και στο ενστικτο , να ξεκινησουμε λεγοντας οτι η παρουσια Σαντος λειτουργουσε σαν αμορτισερ στις σχεσεις και των δυο ανδρων . Απορροφουσε τους κραδασμους που ενιοτε βγαιναν στην επιφανεια και αυτο λογω χαρισματικης φυσιογνωμιας.

Μετα την φυγη του και τις διαφορετικες θεσεις που αλλαζε κατα καιρους ο Ζησης οι σχεσεις τους δεν ηταν οπως παλια, ηρθε και το κερασακι στην τουρτα που λεγοταν προπονητης ( καθοτι βασικη επιλογη του ) και μετην εξελιξη που πηραν τα πραγματα , ηταν " ηλιου φαεινοτερο " οτι καπου εκει θα οδηγουνταν τα πραγματα.

Προσωπικα ειμαι πολυ στεναχωρημενος με την φυγη Βρυζα.

Υ.Γ. Δεν νομιζω οτι θα μαθουμε κατι . Και αν μαθουμε θα ειναι κατι τυπου " κοπωσης , αγχος " αντε στην καλυτερη " καμμια διαφορετικη φιλοσοφια ".
Γιατι μαθαμε ποτε γιατι εφυγε και ξαναρθε ο θοδωρος μεσα σε 3 μηνες ??? Οποτε γιατι να μαθουμε τωρα .??? 8-)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν εχεις αδικο αλλα εγω παλι απο ενστικτο νομιζω οτι ο λογος της φυγης του βρυζα ηταν ο μπερετα δεν αντεξε τι λαθος επιλογη μιας και οπως φανηκε ηταν αποκλειστικα επιλογη του αφου ο ζαγορ ηθελε απο την αρχη τον δερμιτζακη,ετσι προτιμησε και αυτος την ηρεμια της εθνικης απο το ποστο που ειχε στον ΠΑΟΚ το οποιο ηταν γεματο αγχος καλοπροαιρετη αλλα και κακοπροαιρετη κυριως κριτικη.
Ελπιζω να ειναι αυτο και οχι κατι πολυ πιο σοβαρο.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

wikipaok έγραψε:ποιος είναι ο ΓΧ?
Ένας μπακάλης εδώ κάτω στη γειτονιά μου..
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

obanebane έγραψε:Δεν εχεις αδικο αλλα εγω παλι απο ενστικτο νομιζω οτι ο λογος της φυγης του βρυζα ηταν ο μπερετα δεν αντεξε τι λαθος επιλογη μιας και οπως φανηκε ηταν αποκλειστικα επιλογη του αφου ο ζαγορ ηθελε απο την αρχη τον δερμιτζακη,ετσι προτιμησε και αυτος την ηρεμια της εθνικης απο το ποστο που ειχε στον ΠΑΟΚ το οποιο ηταν γεματο αγχος καλοπροαιρετη αλλα και κακοπροαιρετη κυριως κριτικη.
Ελπιζω να ειναι αυτο και οχι κατι πολυ πιο σοβαρο.

Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν είναι ούτε καν η αφορμή. Δικαιολογία είναι....Άποψή μου πάντα
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

obanebane έγραψε:ο μπερετα δεν αντεξε τι λαθος επιλογη
Ηταν ???? Ποτε δεν θα το μαθουμε ...

Συμφωνω με τον φιλο μου τον Νικο επισης . Πιστευω οτι παει πιο πισω η ιστορια . Απο την στιγμη της αποχωρησης του αλλου για 3 μηνες και ακολουθως η συνεχομενη αλλαγη ρολων του Ζηση που αλλοτε αναβαθμιζοταν και αλλοτε υποβαθμιζοταν .
Επανεργοποιηθηκε τους τελευταιους 2 μηνες για εξευρευση προπονητη την οποια και χρεωθηκε .
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Photis έγραψε:
wikipaok έγραψε:ποιος είναι ο ΓΧ?
Ένας μπακάλης εδώ κάτω στη γειτονιά μου..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

OK, άντε και βρίσκουμε νέο Τ.Δ..
Αντιπρόεδρο .... ποιον θα βάλουμε; Μήπως να ανοίγαμε και γι αυτόν ένα τόπι;
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ο ιδιος ο Τ.Δ. καποια στιγμη θα γινει και αντιπροεδρος , ισως μαλιστα να περασει και απο τον προεδρικο θωκο αν αποφασισει ο θοδωρος να κανει κανα διαλλειμα . :lol: :lol: :lol:
Παιζει αυτο το σεναριο στον ΠΑΟΚ ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”