Πανσερραϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 0-2 Σχόλια & παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: Σχόλια και παραλειπόμενα Πανσερραικού-ΠΑΟΚ 0-2
Προβλεπεται ξενυχτι.....gsavvas έγραψε:Maximus έγραψε:Ρε παιδια...Sera4 έγραψε:θελω και φωτο απο το πουλι που τρελανε αρκετους απο οτι διαβασα....κριμα και αδικο να μην το δουμε και εμεις![]()
![]()
Ειλικρινα...
Δεν θα κοιμηθω το βραδυ...
Αποκλειστικο! Το μωρό που μου πηρε τα μυαλα και κοντευω να παθω εμφραγμα, εμφανιζεται στο 1:57...Στο τελος δηλαδη...
Ποια γκολ και μαλακιες! Κατευθειαν στο 1:57 όλοι!
[youtube]kezKicBC9MY[/youtube]
ΥΓ.
Την αδικει αυτο το πλάνο.Οι προηγουμενες ληψεις ηταν πιο.... αποκαλυπτικες!
Μονο για σένα φίλος...την Κατια μας!

- PABLO GARCIA1
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Ξέραμε ούτως ή άλλως τι είχε συμβεί στο ματς με τον Ολυμπιακό και θα ήταν ανόητο να μας εκπλήσσει η ομάδα του Πανσερραϊκού. Ήμασταν προετοιμασμένοι να μοχθήσουμε μέσα στο γήπεδο. Ένας αγώνας που ξεκίνησε αρκετά ισορροπημένος. Είχαμε την τύχη να προηγηθούμε το γκολ- φάουλ το οποίο σίγουρα μας έβαλε σε πλεονεκτική θέση. Από εκεί και πέρα η ομάδα μου είχε την συνείδηση να αμυνθεί σε κάποιες φάσεις σωστά και οργανωμένα. Ο Πανσερραϊκός έκανε μία ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση. Είχαμε και εμείς μία με τον Κουτσιανικούλη. Ξέραμε ότι αν πετυχαίναμε ένα δεύτερο γκολ θα τελειώναμε την υπόθεση πρόκριση. Το κάναμε με τον Παπάζογλου τελικά και η εμπειρία των παικτών μου ήταν αυτή που έδωσε την νίκη.
Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό και τους παίκτες του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για την ταπεινότητα και την ψυχραιμία που έδειξαν στον αγώνα. Και σε τέτοια ματς χρειάζονται αυτά τα στοιχεία. Με τον Ίβιτς δεν γνωρίζω τι έγινε. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και έτσι δεν αγωνίστηκε. Ο Εντίνιο ανταποκρίθηκε σε αυτά που του ζητήσαμε πριν τον αγώνα. Φυσικά θα είναι έτοιμος και για το Καραϊσκάκη. Για τον Ολυμπιακό θα έχουμε χρόνο να τα πούμε με τους παίκτες μου. Τώρα ας ξεκουραστούμε λίγο, ας χαρούμε την πρόκριση και από την Πέμπτη θα πούμε περισσότερα".
So simple Perfect για να μη βγούμε offtopic.
Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό και τους παίκτες του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για την ταπεινότητα και την ψυχραιμία που έδειξαν στον αγώνα. Και σε τέτοια ματς χρειάζονται αυτά τα στοιχεία. Με τον Ίβιτς δεν γνωρίζω τι έγινε. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και έτσι δεν αγωνίστηκε. Ο Εντίνιο ανταποκρίθηκε σε αυτά που του ζητήσαμε πριν τον αγώνα. Φυσικά θα είναι έτοιμος και για το Καραϊσκάκη. Για τον Ολυμπιακό θα έχουμε χρόνο να τα πούμε με τους παίκτες μου. Τώρα ας ξεκουραστούμε λίγο, ας χαρούμε την πρόκριση και από την Πέμπτη θα πούμε περισσότερα".
So simple Perfect για να μη βγούμε offtopic.
Κάποια στιγμή θα σε πω σε τετ α τετ!!!!!gsavvas έγραψε:Στα όπα όπα σας έχω αν θέλετε πείτε τπτ τώρα![]()
![]()

Μάγκες, πέρα απο τον αγώνα ξέρουμε αν ο Ριμόλντι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι ;;;;;;; Εμένα πάντως με άρεσε.....
Ποιος θα επιτίθεται και ποιος θα είναι τέρματζης?free4 έγραψε:Κάποια στιγμή θα σε πω σε τετ α τετ!!!!!gsavvas έγραψε:Στα όπα όπα σας έχω αν θέλετε πείτε τπτ τώρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aλλη θα είναι η τερματοφύλακας...
Απλά εμείς θα παίζουμε 1 εναντίον 1!!!!

Απλά εμείς θα παίζουμε 1 εναντίον 1!!!!

- Maximus
Ηρεμηστε ρε λιγουρια! (κοιτα ποιος μιλαει) Ο ανθρωπος ειπε: "Μονο για σένα φίλος..."
Ευχαριστω ρε Σαββα!
Ο καλυτερος mod...
O ενας μας εχει βαλει τον "Da Costa Santos" σε καθε τοπικ, ο αλλος μας εχει πρηξει με την τριπλετα που εδεσε καλά...ε αμαν! Βρηκαμε και εναν μοντ να βαζει ωραιες γυναικες!

Ευχαριστω ρε Σαββα!
Ο καλυτερος mod...
O ενας μας εχει βαλει τον "Da Costa Santos" σε καθε τοπικ, ο αλλος μας εχει πρηξει με την τριπλετα που εδεσε καλά...ε αμαν! Βρηκαμε και εναν μοντ να βαζει ωραιες γυναικες!
Ποιος Σαλπιγγίδης...
Μεταγραφή security επιτρέπεται ?
Στην Τούμπα ΤΩΡΑ για σωματικό έλεγχο !!!

Μεταγραφή security επιτρέπεται ?
Στην Τούμπα ΤΩΡΑ για σωματικό έλεγχο !!!