Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

constantinooo έγραψε:.......................

Πάλι ο λαός του ΠΑΟΚ φταίει, βββββρε... Εσύ μάλλον και κάποιοι άλλοι πανέξυπνοι ανήκετε σε άλλο λαό

οχι και εγω μεσα ειμαι.....

ξανακατσε και ξαναδιαβασε τι ακριβως θεση...περνουμε...κατα της παε οταν το αποτελεσμα δεν ειναι αυτο που θελουμε...

υποψιαζομαι οτι συμφωνεις και με τους ορους...γιαννακο... ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ...ασχετοι ...βγες και μιλα...σκαιπ...

κυρ κυρ...και διαφορα αλλα...
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

JohnDag έγραψε:Κάποιες παρατηρήσεις φιλικές:

1) Όσοι λέτε «χοντράδες» για τον Μυστακίδη κρατήστε μια πισινή. Είναι πιθανό να είναι ο επόμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, κρίμα είναι να κάνετε κωλοτούμπες.

2) Αν έχει τόσο δύναμη αυτή η ΝΔ που μπορεί να χρησιμοποιήσει σα μπροστινό έναν από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο τότε τι να πω. Τον έχουμε αδικήσει τον Κουλη.

3) Ότι και να γίνει στην επόμενη ημέρα πρέπει να γίνει με ΑΠΟΛΥΤΟ σεβασμό στον Ιβαν. Είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ, έχει προσφέρει όσο κανείς άλλος και δε νοείται να του φερθεί κανένας από την οικογένεια με τρόπο που δεν του αρμόζει. Σε αυτό είμαι απόλυτος.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αμήν
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Τα 100 χρόνια που περιμέναμε πώς και πώς να τα γιορτάσουμε με την δημιουργία μιας πανίσχυρης ομάδας μιας και οι συνθήκες ευνοούσαν ( λήξη 13ων συμβολαίων αποτελούμενα από βαρίδια και παλαίμαχους στην πλειοψηφία τους,"θυσία" Τζίμα για ζεστό χρήμα, σχεδόν εξασφάλιση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης, σταθερός κορμός ποιοτικών παικτών, καλή φουρνιά νέων της Ακαδημίας που έρχονται από πίσω, παραμονή του προπονητή της επιτυχίας και είσοδο σε πόστο του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού συμβόλου μας την τελευταία εικοσαετία) πάνε να μετατραπούν σε εφιάλτη δίχως τέλος!
Άκομψο άδειασμα από τον ηγέτη του ερασιτέχνη στον Ιβάν με την εμφάνιση στα κοινά του "αρεστού" Τέλη με βαρυγδουπες μάλιστα δηλώσεις. Οικονομική και (φυσικό επακόλουθο)μεταγραφική δυσπραγία που φαίνεται να έχει υπόσταση και να μην είναι απλά φήμες με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαρροές για (ξε) πούλημα όλων σχεδόν των ποιοτικών παικτών μας μέσα σε λίγες μέρες ( Kotarski Camara Despodov Ντελιας),οι όποιες μεταγραφικές φήμες να αφορούν παίκτες που πιο πολύ παραπέμπουν σε Χάρη Σαββίδη παρά σε Ιβάν και για να μην μακρυγορω όλα δείχνουν πως οδηγούμαστε σε έναν " κατευθυνόμενο" εμφύλιο που θα έχει καταστροφικές συνέπειες με τις ευλογίες του γιού της Ντόρας,των Εβραίο Αμερικανών και φυσικά των πόκεμον που τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.
Είμαι σοκαρισμένος και χαλασμένος συνάμα.
Ελπίζω να έχω λάθος σε όλα
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

DamoN έγραψε:Εμένα όλα μου κολλάνε και τίποτα ταυτόχρονα αλλά αυτό που δεν μπορώ να διανοηθώ είναι η ανακοίνωση της 4 και πόσο γρήγορα βγήκε

Εμένα για χαρτζιλικοκατασταση μου φαίνεται…
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Κι εγώ ρωτάω και το άλλο γιατί λέμε για τρύπημα από τον ΑΣ.
Τι θέλατε να κάνει ο ερασιτέχνης; Να πει όχι;
Αν η προσφορά είναι άψογη;
Και επαναλαμβάνω το 1ο ραντεβού έγινε πριν πει ο Κυρ Κυρ τα όσα είπε περί αδυναμίας.
Δηλαδή να έλεγε ο ΑΣ όχι δε θέλω να κάνω γήπεδο.
Με αιτιολογία ότι θα περιμένω το πότε και αν θα μπορέσει η ΠΑΕ.
Και μετά θα έβγαινε η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου και θα εκραζε τον ΑΣ και πάλι που δεν έδωσε το γήπεδο στον Μυστακίδη.
Γιατί προφανεστατα θα το δημοσιοποιούσε.
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Ακομη δεν εχω καταλαβει πως θεωρειται αδειασμα απο την στιγμη που ηταν ξεκαθαρισμενο "οποιος βρεθει και θελει να κανει γηπεδο". Δεν μπορει ο Ιβαν,μπορει ο Μυστακιδης και τελος.

Οτι καποιοι φοβουνται την αλλαγη ειναι λογικο.Για τον Ιβαν τι ειχαν γραφτει πριν παρει την ΠΑΕ ας μην τα θυμηθουμε καλυτερα.Εγω ειμαι τρομερα χαρουμενος που υπαρχει η πιθανοτητα ο ανθρωπος που με εκανε ΠΑΟΚ στην χαβουζα να μπει μαζι μου στην Νεα Τουμπα.Τιποτα παραπανω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikodiai την Δευ 16 Ιουν 2025, 23:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Αν είναι να ξεκινήσει το γήπεδο, θα είναι ο καλύτερος εορτασμός για τα 100 χρόνια του συλλόγου
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Κ οι Εβραίοι :lol: στο κόλπο, οχι ρε σεις!;!!;
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Patron έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:
Patron έγραψε:Ρε καρπουζα τώρα σοβαρά τα θες κ τα γράφεις?

οχι ρε πλακα κανω ....

η μονη σοβαρη ειναι ...αυτη...η κυβερνηση που πριν καταλαβουμε τι εγινε εβγαλε ... περιρρεουσα.. οτι ...δεν ξερει τιποτα...

το ερωτημα ειναι ...ποιος τους ρωτησε εαν ξερουν κατι και απο ποτε νοιαζονται για την ..τυχη...του ΠΑΟΚ

Δλδ όταν οι άλλοι οι περίεργοι που έχουν την Σάντερλαντ ήρθαν να πάρουν το λιμάνι έπρεπε ο λαός μας να προτάξει τα στήθια του να προστατεύσει τον Ιβάν;

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά ο Μητσοτάκης κατόπιν εντολής άνωθεν ήρθε να πάρει το λιμάνι!
Ετσιθελικά!!!
Οι της Σαντερλαντ αν τους ρωτήσεις ακόμα και σήμερα που πέφτει το λιμάνι, πολύ πιθανό να σε βγάλουν Περαία :lol:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
Patron έγραψε:Ρε καρπουζα τώρα σοβαρά τα θες κ τα γράφεις?

οχι ρε πλακα κανω ....

η μονη σοβαρη ειναι ...αυτη...η κυβερνηση που πριν καταλαβουμε τι εγινε εβγαλε ... περιρρεουσα.. οτι ...δεν ξερει τιποτα...

το ερωτημα ειναι ...ποιος τους ρωτησε εαν ξερουν κατι και απο ποτε νοιαζονται για την ..τυχη...του ΠΑΟΚ

και τα συστηματικα μεσα ολως τυχαιως ειχαν ετοιμα αρθρα, πριν προλαβει καν να αντιδρασει η ΠΑΕ...

Δυστυχως φαινεται πως μαλλον παιζονται παιχνιδια στην πλατη της ομαδας μας. Ευχομαι να διαψευστω. Δεν γιενται να κοιταμε μονο το γηπεδο και τα "δωρακια". Πρεπει να βλεπουμε και τι μπορει να υπαρχει απο πισω.
Επισης, ο Ιβαν, περα απο τον πακτωλο χρηματων που εβαλε στην ομαδα, εχει και κατι αλλο παρα πολυ σημαντικο: ηθος. Δεν εχει καμια μα καμια σχεση σε ηθος και τροπο λειτουργιας με τους μαφιοζους των Αθηνων.

Ας ελπισουμε οτι γινει να μας βγει σε καλο...
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Περιμένω εναγωνίως δηλώσεις Ραζβαν επί του θέματος στα ρουμανικά μέσα. Πιο γρήγορα από ανακοίνωση της ΠΑΕ θα γίνουν.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Patron έγραψε:Κ άλλο leading question

Όχι κύριε ο Τέλης έχει Teams ανήκουμε στη Δύση γιατί να το κρύψουμε άλλωστε;

Για πες μας τωρα και για το δωρο του προπονητικου...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

aivas19 έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Προς το παρόν μένω στο ΓΕΓΟΝΟΣ.
Και αυτό είναι ότι βρέθηκε χρηματοδότης για τη γηπεδαρα μας.

Για τη γηπεδαρα ΤΟΥ*

Άλλος ήθελε το γήπεδο - φιλέτο, ως ιδιοκτησία του, αλλά όπως του είπε πολύ εύστοχα ο ερασιτέχνης, ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

https://youtu.be/GY8aZxWE8h8?si=0kd9XY8CXjuQ12q6&t=814
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Δευ 16 Ιουν 2025, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ποιος;
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

JohnDag έγραψε:Κάποιες παρατηρήσεις φιλικές:

2) Αν έχει τόσο δύναμη αυτή η ΝΔ που μπορεί να χρησιμοποιήσει σα μπροστινό έναν από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο τότε τι να πω. Τον έχουμε αδικήσει τον Κουλη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ποιος Κουλης; Η Αμερικη θελει το λιμανι της Θεσσαλονικης, οχι ο Κουλης.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”