Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από anekfrastos »

Napoli4 έγραψε:
giapas έγραψε:Κατά τη γνώμη μου οι 2 μεταγραφές είναι ο λόγος που το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ποτέ δε θα δει άσπρη μέρα. Ποτέ των ποτών. Όπως τόσες και τόσες μεταγραφές έχουν γίνει ως τώρα από όσους ήταν κοντά στη κορυφή. Δημόσιες σχέσεις , στήριξη φίλων-ομάδων . Ο γαύρος το είχε κάνει επιστήμη , μια χαρά το πάμε το γράμμα κι εμείς . Ποιος μιχαι και μελιόπουλος δλδ , οι υποδομές μας κάθε χρόνο πάνε τελικούς και σηκώνουν κούπες και είπαμε να επενδύσουμε σε μιχαιομελιοπουλους και σε τερματοφύλακες του Βόλου.

Της πουτάνας γίνεται.
Αυτό το πράγμα που λέει ο giapas έχει ειπωθεί πολλάκις από αλλόθρησκους για τον ΠΑΟΚ και τελευταία βλέπω να κάνει την εμφάνισή του και μέσα στο forum.

Αλάνια μου, δεκτό να μην σας αρέσει ένας παίκτης, αλλά να προσβάλλεται τη διοίκηση και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου με αυτόν τον τρόπο, εγώ προσωπικά το βρίσκω απαράδεκτο.

Για ποιες δημόσιες σχέσεις και εξυπηρετήσεις μιλάτε;; Και εξηγούμαι. Ο Σαββίδης είναι στον ΠΑΟΚ από το 2012. Οι μεταγραφές από ελληνικούς συλλόγους είναι οι εξής:

2012 - Ιτάνζ (Ατρόμητος, 220Κ)
2013 - Σκόνδρας (Ατρόμητος, 300Κ)
2014 - ΚΑΝΕΝΑΣ
2015 - Μαλεζάς (Παναιτωλικός, 100Κ), Χαρίσης/Κοροβέσης/Βελλίδης (ΠΑΣ, 1,6Μ σύνολο), Χατζηισαϊας (Πανιώνιος, 550Κ)
2016 - Ουάρντα (Παναιτωλικός, 350Κ), Λάμπρου (Ηρακλής, 300Κ)
2017 - Λημνιός (Ατρόμητος, 900Κ)
2018 - ΚΑΝΕΝΑΣ σε χρονιά πρωταθλήματος

- Εξυπηρετήσεις με τον Ατρόμητο (3 παίκτες);; Μαντέψτε..το ίδιο κάνουν αεκ (μπάρκας) και οσφπ (γιαννιώτης, καραμάνος, γιαννούλης)
- Εξυπηρετήσεις με τον Παναιτωλικό (2 παίκτες+Μιχάι);; Μαντέψτε..το ίδιο κάνουν αεκ (μπακάκης) και οσφπ (νικολας μαρτινες)
- Εξυπηρετήσεις με ΠΑΣ γιάννενα; Συνήθως αυτό που έδινε ο οσφπ, ήταν προστασία για να μην πέσουν...μαντέψτε...του χρόνου β εθνική ο πας...ελα ρε...έριξε το παραρτημα ο χαλιφης;;; μαντέψτε και κάτι ακόμα..από εκεί πήρε ο οσφπ κουτρη και η αεκ κολοβετσιο...
Για πανιωνιο και ηρακλη δε θα αναφερθω καν...

Δεν κοιτάτε λέω εγώ που παίρνουμε ό.τι καλύτερο κυκλοφορεί σε Έλληνες παίκτες (Μιχάι, Μελιόπουλος, Λημνιός, Λάμπρου) τα τελευταία 3 χρόνια ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και σταματήστε να λέτε για θεωρίες συνομωσίας και λοιπές μαλακίες.
Το ίδιο δεν κάνει η Μπάγερν; Να μου πείτε πως αποδυναμώνουνμε το πρωτάθλημα να το δεχτώ...Αλλά πως κάνουμε δημόσιες σχέσεις;;; Με ποιον;; Με τον Κωστούλα που ανέκαθεν ήταν ο πιο καθαρός πρόεδρος της λίγκας και έδωσε το ελεύθερο στον Μιχάι να επιλέξει όποια ομάδα θέλει (προτασεις απο ΠΑΟΚ-οσφπ-μπενφικα);; Ή με τον Σπανό που διώκεται για τα στημένα ΜΑΖΙ με μαρινακη και έβγαζε ανακοινώσεις μετά τα ματς με τον ΠΑΟΚ για χαλιφηδες;;;

Αν είναι δυνατόν...
Αυτό με τον ΠΑΣ (ότι είναι παράρτημα Σαββίδη) μου το είχαν πει και κάτι αρειανοί και ότι έχει δωσει λεφτά κλπ. και "το λένε οι ίδιοι οι γιαννιώτες" (!?!)
Λίγες μέρες μετά έγινε η ψηφοφορία στη superleague για πρόεδρο όπου ο ΠΑΣ ψήφισε "λευκό" και όχι τον Γκαγκάτση. Τελικά βγήκε με 8-6 ο Λυσσάνδρου που υποστηρίχθηκε από το ενωμένο ΠΟΚ και τους Αρη, Πανιώνιο, Λαμία, ΟΦΗ, Απόλλωνα. Λευκό ψήφισε και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ ενώ ο Αστέρας ήταν "απών". Η ισορροπία ωστόσο ήταν εύκολο να ανατραπει. Δεδομένου ότι η θέση του ΠΑΣ ήταν ότι θα ψηφίσει "λευκό", πιθανόν και κάποια από τις ομάδες που ψήφισαν Λυσσάνδρου, να θεώρησε ότι εφόσον το αποτέλεσμα έχει κριθεί, θα στηρίξω κι εγώ για να μη μείνω στην απ' έξω και να είμαι με τα "κόζια".

Τόσες δεκαετίες παράγκας, Ε.Ο. κλπ και κάποιοι ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει "παράρτημα".
Επειδή ο ΠΑΟΚ πήρε 12 Ελληνες παίκτες τα τελευταία 7 χρόνια...
Τώρα βέβαια αν κάποιοι από αυτούς (π.χ. Ουάρντα, Χ"ησαΐας, Λάμπρου) πουληθούν σε πολλαπλάσια τιμή από αυτήν που αγοράστηκαν, αυτό θα είναι στο πλαίσιο "εξυπηρέτησης"...
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αισθάνεται ενοχές όταν αγοράζει από Ελλάδα γι αυτό θα πρέπει να έχει Έλληνες μόνο από τις υποδομές του...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

7 μύρια η ρήτρα του Μιχάι
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

Napoli4 έγραψε:
giapas έγραψε:Κατά τη γνώμη μου οι 2 μεταγραφές είναι ο λόγος που το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ποτέ δε θα δει άσπρη μέρα. Ποτέ των ποτών. Όπως τόσες και τόσες μεταγραφές έχουν γίνει ως τώρα από όσους ήταν κοντά στη κορυφή. Δημόσιες σχέσεις , στήριξη φίλων-ομάδων . Ο γαύρος το είχε κάνει επιστήμη , μια χαρά το πάμε το γράμμα κι εμείς . Ποιος μιχαι και μελιόπουλος δλδ , οι υποδομές μας κάθε χρόνο πάνε τελικούς και σηκώνουν κούπες και είπαμε να επενδύσουμε σε μιχαιομελιοπουλους και σε τερματοφύλακες του Βόλου.

Της πουτάνας γίνεται.
Αυτό το πράγμα που λέει ο giapas έχει ειπωθεί πολλάκις από αλλόθρησκους για τον ΠΑΟΚ και τελευταία βλέπω να κάνει την εμφάνισή του και μέσα στο forum.

Αλάνια μου, δεκτό να μην σας αρέσει ένας παίκτης, αλλά να προσβάλλεται τη διοίκηση και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου με αυτόν τον τρόπο, εγώ προσωπικά το βρίσκω απαράδεκτο.

Για ποιες δημόσιες σχέσεις και εξυπηρετήσεις μιλάτε;; Και εξηγούμαι. Ο Σαββίδης είναι στον ΠΑΟΚ από το 2012. Οι μεταγραφές από ελληνικούς συλλόγους είναι οι εξής:

2012 - Ιτάνζ (Ατρόμητος, 220Κ)
2013 - Σκόνδρας (Ατρόμητος, 300Κ)
2014 - ΚΑΝΕΝΑΣ
2015 - Μαλεζάς (Παναιτωλικός, 100Κ), Χαρίσης/Κοροβέσης/Βελλίδης (ΠΑΣ, 1,6Μ σύνολο), Χατζηισαϊας (Πανιώνιος, 550Κ)
2016 - Ουάρντα (Παναιτωλικός, 350Κ), Λάμπρου (Ηρακλής, 300Κ)
2017 - Λημνιός (Ατρόμητος, 900Κ)
2018 - ΚΑΝΕΝΑΣ σε χρονιά πρωταθλήματος

- Εξυπηρετήσεις με τον Ατρόμητο (3 παίκτες);; Μαντέψτε..το ίδιο κάνουν αεκ (μπάρκας) και οσφπ (γιαννιώτης, καραμάνος, γιαννούλης)
- Εξυπηρετήσεις με τον Παναιτωλικό (2 παίκτες+Μιχάι);; Μαντέψτε..το ίδιο κάνουν αεκ (μπακάκης) και οσφπ (νικολας μαρτινες)
- Εξυπηρετήσεις με ΠΑΣ γιάννενα; Συνήθως αυτό που έδινε ο οσφπ, ήταν προστασία για να μην πέσουν...μαντέψτε...του χρόνου β εθνική ο πας...ελα ρε...έριξε το παραρτημα ο χαλιφης;;; μαντέψτε και κάτι ακόμα..από εκεί πήρε ο οσφπ κουτρη και η αεκ κολοβετσιο...
Για πανιωνιο και ηρακλη δε θα αναφερθω καν...

Δεν κοιτάτε λέω εγώ που παίρνουμε ό.τι καλύτερο κυκλοφορεί σε Έλληνες παίκτες (Μιχάι, Μελιόπουλος, Λημνιός, Λάμπρου) τα τελευταία 3 χρόνια ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και σταματήστε να λέτε για θεωρίες συνομωσίας και λοιπές μαλακίες.
Το ίδιο δεν κάνει η Μπάγερν; Να μου πείτε πως αποδυναμώνουνμε το πρωτάθλημα να το δεχτώ...Αλλά πως κάνουμε δημόσιες σχέσεις;;; Με ποιον;; Με τον Κωστούλα που ανέκαθεν ήταν ο πιο καθαρός πρόεδρος της λίγκας και έδωσε το ελεύθερο στον Μιχάι να επιλέξει όποια ομάδα θέλει (προτασεις απο ΠΑΟΚ-οσφπ-μπενφικα);; Ή με τον Σπανό που διώκεται για τα στημένα ΜΑΖΙ με μαρινακη και έβγαζε ανακοινώσεις μετά τα ματς με τον ΠΑΟΚ για χαλιφηδες;;;

Αν είναι δυνατόν...
σιγά ρε napoli να μη ξέρει την αλήθεια ο ραπτόπουλος ο ζαγοράς ο μύρτσος και ο γεωργίου και να την ξέρεις εσύ !
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

όταν πήραμε τον λάμπρου με 300 χιλιάρικα όλοι οι - ξέρω τη παίζετε από πίσω αλλά ρε γαμώτο όλο στον κουβά πάω -
μας ιξαν πρήξει τα κάκαλα ότι κάνουμε εξυπηρέτηση στης γριές !
Τώρα ξαναδιαβάζουμε για εξυπηρετήσεις !
Άβυσος η ψυχή του ΠΑΟΚΤΣΉ !
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Και εγώ πιστεύω ότι τα δίδυμα είναι:

Χόλμπυ - Σίλβα
Αουγκούστο - Κοινοτικός αμ. χαφ (ίσως Σανκαρέ)
Ελ Καντουρί - νέα μεταγραφή

Από τη στιγμή που δεν φεύγει ο Καντουρί δεν έρχεται άλλος εξτρέμ (ούτως ή άλλως ήδη ήρθε ο Λάμπρου)
Από τα άλλα 2 ζευγάρια, θα πρέπει να επιλεγεί 1 κοινοτικός και 1 ΜΗ κοινοτικός. Άρα ή Σανκαρέ-Σίλβα,
ή Αουγκούστο-Χόλμπυ.
Και γι΄αυτό θεωρώ ότι έχει παγώσει το θέμα του Σίλβα. Πιθανότατα περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τις άλλες περιπτώσεις, για να πάνε πακέτο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Καντουρί, όπως και ο Biseswar δεν πρέπει να λογίζονται ως εξτρέμ. Χαφ του άξονα είναι και κατ' ανάγκη παίζουν και αριστερά. Το εξτρέμ που χρειαζόμαστε στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι πολύ πιο ικανός στην διείσδυση (μπούκα) μέσα στην περιοχή και στο τελείωμα φάσεων.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Pottker θα λέμε και θα κλαίμε!
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Σωστή προσέγγιση skalon. Εγώ προσωπικά προτιμώ Χόλτμπι-Ντάγκλας, αλλά και η εναλλακτική να υπερισχύσει ευχαριστημένος θα είμαι. Ας έρθουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας και βλέπουμε.

ΥΓ1. Κάτι που γυρνάει στο μυαλό μου τις τελευταίες μέρες είναι η αλλαγή του πρωταθλήματος. Μήπως εκτός του αριθμού των ομάδων και των playoff, είχαμε αλλαγή στις θέσεις των ξένων; Γιατί κάπου είχα διαβάσει πριν 1-2 χρόνια πως αυτό ενδέχεται να αλλάξει τα επόμενα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ψήθηκα και για σανκαρέ και για αουγούστο
ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι και οι 2 είναι αριστεροπόδαροι
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Αουγκουστο θελω και πιστευω οτι θα κλεισει αυτος αφου βγηκαν και νουμερα και επιβαιβεωση απο βραζιλια
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

αουγκουστο η ποτκερ ειναι πιο καλός ?
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Άλλη θέση Ζόραν
giapas

Δημοσίευση από giapas »

teod1980 έγραψε: Πιστεύω λίγο αδικείς τις μεταγραφές.
Οι ακαδημίες μας, δυστυχώς δε συμμετέχουν σε πρωτάθλημα ανδρών αλλά σε πρωτάθλημα με συνομηλικους.
Όσο δε γίνεται πρωτάθλημα Β ομαδων, τόσο θα πρέπει να αγοράσεις παίκτες που έχουν συναγωνιστεί άνδρες με επιτυχία και να στείλεις δανεικούς πάικτες που έχουν συναγωνιστεί συνομηλικους.
Δεν ειναι απολυτο βεβαια αυτο που λεω, γιατι κορμιά όπως πχ ο σταφυλίδης όταν μπήκε στον αγώνα κατάλαβαινες ότι ο συγκεκριμένος εκείνη την περιοδο ήταν έτοιμος για τους ανδρες.
Αλλα η πλειοψηφία δεν ειναι ετσι.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ.
Συμφωνώ απόλυτα στο πρωτάθλημα β ομάδων , είναι η μόνη λύση.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

O Μιχάι πάντως πήρε τη φανέλα με το 6 νουμεράκι που μοστράριζε ο Τόσκα με ότι αυτό σημαίνει για το μέλλον του Ρουμάνου στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Μιχάι 600.000€, ρήτρα 7Μ
Μελιοπουλος 800.000€ ρήτρα 5Μ

150,000€ το χρονο έκαστος με 15% αύξηση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”