Αυτό με τον ΠΑΣ (ότι είναι παράρτημα Σαββίδη) μου το είχαν πει και κάτι αρειανοί και ότι έχει δωσει λεφτά κλπ. και "το λένε οι ίδιοι οι γιαννιώτες" (!?!)Napoli4 έγραψε:Αυτό το πράγμα που λέει ο giapas έχει ειπωθεί πολλάκις από αλλόθρησκους για τον ΠΑΟΚ και τελευταία βλέπω να κάνει την εμφάνισή του και μέσα στο forum.giapas έγραψε:Κατά τη γνώμη μου οι 2 μεταγραφές είναι ο λόγος που το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ποτέ δε θα δει άσπρη μέρα. Ποτέ των ποτών. Όπως τόσες και τόσες μεταγραφές έχουν γίνει ως τώρα από όσους ήταν κοντά στη κορυφή. Δημόσιες σχέσεις , στήριξη φίλων-ομάδων . Ο γαύρος το είχε κάνει επιστήμη , μια χαρά το πάμε το γράμμα κι εμείς . Ποιος μιχαι και μελιόπουλος δλδ , οι υποδομές μας κάθε χρόνο πάνε τελικούς και σηκώνουν κούπες και είπαμε να επενδύσουμε σε μιχαιομελιοπουλους και σε τερματοφύλακες του Βόλου.
Της πουτάνας γίνεται.
Αλάνια μου, δεκτό να μην σας αρέσει ένας παίκτης, αλλά να προσβάλλεται τη διοίκηση και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου με αυτόν τον τρόπο, εγώ προσωπικά το βρίσκω απαράδεκτο.
Για ποιες δημόσιες σχέσεις και εξυπηρετήσεις μιλάτε;; Και εξηγούμαι. Ο Σαββίδης είναι στον ΠΑΟΚ από το 2012. Οι μεταγραφές από ελληνικούς συλλόγους είναι οι εξής:
2012 - Ιτάνζ (Ατρόμητος, 220Κ)
2013 - Σκόνδρας (Ατρόμητος, 300Κ)
2014 - ΚΑΝΕΝΑΣ
2015 - Μαλεζάς (Παναιτωλικός, 100Κ), Χαρίσης/Κοροβέσης/Βελλίδης (ΠΑΣ, 1,6Μ σύνολο), Χατζηισαϊας (Πανιώνιος, 550Κ)
2016 - Ουάρντα (Παναιτωλικός, 350Κ), Λάμπρου (Ηρακλής, 300Κ)
2017 - Λημνιός (Ατρόμητος, 900Κ)
2018 - ΚΑΝΕΝΑΣ σε χρονιά πρωταθλήματος
- Εξυπηρετήσεις με τον Ατρόμητο (3 παίκτες);; Μαντέψτε..το ίδιο κάνουν αεκ (μπάρκας) και οσφπ (γιαννιώτης, καραμάνος, γιαννούλης)
- Εξυπηρετήσεις με τον Παναιτωλικό (2 παίκτες+Μιχάι);; Μαντέψτε..το ίδιο κάνουν αεκ (μπακάκης) και οσφπ (νικολας μαρτινες)
- Εξυπηρετήσεις με ΠΑΣ γιάννενα; Συνήθως αυτό που έδινε ο οσφπ, ήταν προστασία για να μην πέσουν...μαντέψτε...του χρόνου β εθνική ο πας...ελα ρε...έριξε το παραρτημα ο χαλιφης;;; μαντέψτε και κάτι ακόμα..από εκεί πήρε ο οσφπ κουτρη και η αεκ κολοβετσιο...
Για πανιωνιο και ηρακλη δε θα αναφερθω καν...
Δεν κοιτάτε λέω εγώ που παίρνουμε ό.τι καλύτερο κυκλοφορεί σε Έλληνες παίκτες (Μιχάι, Μελιόπουλος, Λημνιός, Λάμπρου) τα τελευταία 3 χρόνια ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και σταματήστε να λέτε για θεωρίες συνομωσίας και λοιπές μαλακίες.
Το ίδιο δεν κάνει η Μπάγερν; Να μου πείτε πως αποδυναμώνουνμε το πρωτάθλημα να το δεχτώ...Αλλά πως κάνουμε δημόσιες σχέσεις;;; Με ποιον;; Με τον Κωστούλα που ανέκαθεν ήταν ο πιο καθαρός πρόεδρος της λίγκας και έδωσε το ελεύθερο στον Μιχάι να επιλέξει όποια ομάδα θέλει (προτασεις απο ΠΑΟΚ-οσφπ-μπενφικα);; Ή με τον Σπανό που διώκεται για τα στημένα ΜΑΖΙ με μαρινακη και έβγαζε ανακοινώσεις μετά τα ματς με τον ΠΑΟΚ για χαλιφηδες;;;
Αν είναι δυνατόν...
Λίγες μέρες μετά έγινε η ψηφοφορία στη superleague για πρόεδρο όπου ο ΠΑΣ ψήφισε "λευκό" και όχι τον Γκαγκάτση. Τελικά βγήκε με 8-6 ο Λυσσάνδρου που υποστηρίχθηκε από το ενωμένο ΠΟΚ και τους Αρη, Πανιώνιο, Λαμία, ΟΦΗ, Απόλλωνα. Λευκό ψήφισε και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ ενώ ο Αστέρας ήταν "απών". Η ισορροπία ωστόσο ήταν εύκολο να ανατραπει. Δεδομένου ότι η θέση του ΠΑΣ ήταν ότι θα ψηφίσει "λευκό", πιθανόν και κάποια από τις ομάδες που ψήφισαν Λυσσάνδρου, να θεώρησε ότι εφόσον το αποτέλεσμα έχει κριθεί, θα στηρίξω κι εγώ για να μη μείνω στην απ' έξω και να είμαι με τα "κόζια".
Τόσες δεκαετίες παράγκας, Ε.Ο. κλπ και κάποιοι ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει "παράρτημα".
Επειδή ο ΠΑΟΚ πήρε 12 Ελληνες παίκτες τα τελευταία 7 χρόνια...
Τώρα βέβαια αν κάποιοι από αυτούς (π.χ. Ουάρντα, Χ"ησαΐας, Λάμπρου) πουληθούν σε πολλαπλάσια τιμή από αυτήν που αγοράστηκαν, αυτό θα είναι στο πλαίσιο "εξυπηρέτησης"...
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αισθάνεται ενοχές όταν αγοράζει από Ελλάδα γι αυτό θα πρέπει να έχει Έλληνες μόνο από τις υποδομές του...