Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
adman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από adman »

Psara, έχεις μπερδευτεί... Άλλος είναι αυτός, κανόνισε να φέρουμε αυτόν τον παλαίμαχο.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Για το ματι ;) Ασε που ειναι μονο 31.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

constadine έγραψε:Το inpaok γράφει ότι τα βρήκαμε με τον Οζντόεφ και απομένει η ομάδα.
Δηλαδή τόσο καιρό δεν τα είχαμε βρει ούτε με τον παίκτη , ούτε με την ομάδα;
Πραγματικη παρανοια, δεν βγαζει κανενα νοημα
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Βλέπω βγαίνουν συνέχεια άρθρα για τον Oζντόεφ , η αίσθησή μου είναι ότι ότι πήραμε είδηση ότι δεν πρόκειται να προχωρήσουν οι περιπτώσεις που θεωρούσαμε καλύτερες από αυτόν και το πήραμε απόφαση να κλείσουμε τον Oζντόεφ.
Άβαταρ μέλους
tsario73

Δημοσίευση από tsario73 »

delos15 έγραψε:Ας θυμηθούμε τι μας έχουν πει απο το ρεπορτάζ για αυτόν τον πρώτο στοχο . Μαζεμένα ότι εχει ακουστεί βαζω ,δεν μπορώ να βαλω λινκ για όλα. Και ουτε υιοθετώ .
1. Ο παίκτης αγωνίζεται σε ενα απο τα τοπ 5 πρωταθλήματα.
2.Εχει συμβόλαιο με μικρομεσαία ομάδα στο πρωτάθλημα αυτό.
3.Το συμβόλαιο του λήγει στις 30/06/2024.
4.Ειναι διεθνής με πολλές συμμέτοχες.
5.Θελει να ερθει και τα εχει βρει με τον ΠΑΟΚ.
6.Ο ΠΑΟΚ ειναι διατεθημενος να δωσει ενα ποσο κοντα στα 3 εκ. για την αγορα του .

Εγω λοιπον απο ολα τα παραπανω και μετα απο πολυ σκεψη και ψαξιμο στο Τρανσφερμαρκτ, ΥΠΟΘΕΤΩ οτι ειναι ο Μαξιμοβιτς.
και
7. Είναι συμπαίκτης στην εθνική του με δικό μας διεθνή.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Βγαζει νοημα. Στην ομαδα δεν ειναι ολοι σιγουροι για αυτον γιατι υπαρχει αλλος καλυτερος με τον οποιον εχουν συμφωνησει και περιμενουν να βγαλει ακρη με την ομαδα που ανηκει. Οποτε η οποια καθυστερηση στην περιπτωση του Οζντοεφ ειναι ακρως λογικη. Βαλε και οτι θελει +1 εκ αυτος και +1 εκ η ομαδα του.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Nunies καθολου δεν το παω γυρω γυρω .

Εχω πει αλλωστε οτι θεωρώ τον Λουτσεσκου έναν μέτριο προπονητή,που δεν είχε την ευθιξία να παραιτηθεί μετά τον τελικό της ντροπής, γιατί ο επόμενος προορισμός του θα ήταν η Αραβία ή η Ρουμανία.

Και εννοείται ότι δεν έχει την γνώση να διακρίνει έναν καλό από έναν κακό παίχτη...βλέπε τον Νελσον Ολιβειρα που ήταν δική του επιλογή.

Τέλος τα οφ τοπικ από μένα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Σε μια τρομερά βελτιωμένη έκδοση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να ισχύει πως έβγαλαν πως προχωράνε με τον Οζντόεφ έτσι ώστε να πιέσουν τον "πρώτο στόχο" για άμεση απάντηση εντός των επόμενων ωρών.
Όνειρα!
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Διαβάζοντας πάντως την συνέντευξη Πέλκα, νομίζω αν τελικά έρθει σε εμάς ότι δεν θα πάρουν μεσοεπιθετικό από το πάνω ράφι όπως περιμένουμε, π.χ. τον Κολομβιανό. Ίσως δεν πάρουν και κανέναν άλλο. Και αυτό θα είναι μέγα σφάλμα, κατά την άποψή μου, γιατί άλλο ένας μεσοεπιθετικός από το πάνω ράφι + Πέλκας και άλλο Πέλκας σκέτο.
adman

Δημοσίευση από adman »

Μια φορά μπορεί να γίνει η ανατροπή και να πάρουμε τον πρώτο στόχο; Έτσι για την αλλαγή.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Mας ενημερωνουν οι φιλοι δημοσιογραφοι και ρεπορτερ της ομαδας - καλησπερα παιδια - οτι του Οζντοεφ προχωραει καθως εχει την εγκριση του προπονητη.

Περιμενω αρθρο καποια στιγμη, οτι προχωραει η αποκτηση ενος παικτη που ο προπονητης δεν εχει δωσει την εγκριση του και δεν τον θελει στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

adman έγραψε:Μια φορά μπορεί να γίνει η ανατροπή και να πάρουμε τον πρώτο στόχο; Έτσι για την αλλαγή.
:D :D :D
Επικο....Και να εχει και ρεπορταζ απο πισω.."Ο ΠΑΟΚ περιμενε διακαως την απαντηση της εναλλακτικης λυσης, αλλα δυστυχως ο 1ος στοχος απαντησε θετικα και κλεινει η μεταγραφη του"
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Να ρωτήσω κάτι, έχει κάνει κανείς τον υπολογισμό, στο περίπου πάντα, πόσο συν-πλην είναι το ταμείο μετά τις αποδεσμεύσεις - πωλήσεις και τις αγορές - υπογραφές με ελεύθερους;
Εγώ που το έκανα στα γρήγορα, νομίζω πως σήμερα που μιλάμε, έχει περισσέψει άνετα μια 4άρα χαρτιά.
Εννοώ σε σχέση με τις διαφορές στο μπάτζετ όπως έκλεισε η χρονιά και μετά τη πώληση Ίγκανσον και την αγορά Έκονγκ. Πόσο έξω να πέφτω;
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Dark Knight έγραψε:Διαβάζοντας πάντως την συνέντευξη Πέλκα, νομίζω αν τελικά έρθει σε εμάς ότι δεν θα πάρουν μεσοεπιθετικό από το πάνω ράφι όπως περιμένουμε, π.χ. τον Κολομβιανό. Ίσως δεν πάρουν και κανέναν άλλο. Και αυτό θα είναι μέγα σφάλμα, κατά την άποψή μου, γιατί άλλο ένας μεσοεπιθετικός από το πάνω ράφι + Πέλκας και άλλο Πέλκας σκέτο.
Μία σκέτη από Πέλκα, δηλαδή. Όπως λέγαν οι παλιοί, μια σκέτη από γιουβέτσι. Στην περίπτωση μας βέβαια δεν έχουν περάσει εξήντα χρόνια που έχει λιγδώσει το αντεράκι μας, καμιά δεκαριά, και πάλι μας κακοφαίνεται.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ένα μεγάλο ποσοστό οπαδών του ΠΑΟΚ (ή υποτιθέμενων οπαδών) είναι απλά ΑΡΡΩΣΤΟΙ.

Οτι και να γίνει, θα δουν και θα τονίσουν τη μαυρη και άραχνη πλευρά.

ΑΗΔΙΑ πλέον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”