Δεν είναι άστοχες ή μη λογικές αυτές οι κρίσεις και οι απόψεις, όπως και οι απόψεις του giapas.kataramenos5 έγραψε:Το χω ξαναπει,μακαρι να ξερα το γιατι ρε μπανε.Ομως αυτη η επαναληψη εδω και χρονια ,με το ιδιο μοτιβο μου λεει οτι δεν υπαρχει θεληση .Δεν μπορει ο μελ να πηδαει το γαυρο με κοντρα διαιτησια σε 6 μηνες κι εσυ 5 χρονια να σαι με το σταυρο στο χερι ** και να κανεις τα ιδια καθε χρονο(αλλαγη προπονητη,κυρησσεις πολεμο για 2 μηνες και μετα ολα καλα) .Περσι ελεγε οτι θα ζητησει ποινικες ευθηνες για τα κορακι κλπ.Τι εγινε?το καλοκαιρι ολα ξεχαστηκαν και ... Παμε για πρωταθλημα.Δε ειναι λογικο.Η πολεμας το συστημα συνεχως (οχι για κανα διμηνο ) η ο πολεμος που κηρρυσεις καθε ανοιξη ειναι για τα ματια του κοσμου.Το γιατι, ειναι αυτο που δε μαφηνει να κλεισω ματι τα βραδια.obanebane έγραψε:Κατ,γίνε πιο ξεκάθαρος ρε φιλε,πες τι θέλεις να πεις;
Θεωρείς ότι ο Ιβάν δεν προασπίζεται τα συμφέροντα της ομαδας,επειδή δεν μπορεί,επειδή μας δουλεύει,επειδή δεν θέλει;
Εξήγησε σε παρακαλώ.
Πιθανες εξηγησεις:
Α)Ισως θεωρει οτι ακομα δε μπορει να χτυπησει το γαυρο αλλα δε θελει να δειξει οτι αδιαφορει περιμενοντας ν αλλαξουν οι συνθηκες.ουσιαστικα τα χερια του ειναι δεμενα αλλα δεν θελει να δειξει αδυναμια.Το ερωτημα ειναι ο τιγρης πως....
Β) με καποιο τροπο κονομαει απ αυτο.δε ξερω αν γινεται
Γ)Αδιαφορει για το ποδοσφαιρικο,κανει οτι του λεν οι οποιο συμβουλοι.Στοχος ειναι τα πολιτικα ωφελη αργοτερα.Καθαρος πολιτικος ,δεν λερωσε τα χερια του οπως οι αλλοι κλπ
Δ) Κατι αλλο που δε περναει απ το μυαλο μας.
** θεωρω οτι ο Ιβαν ειναι ΠΟΛΥΥΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μεγεθος απο μελ .Εχει ολοκληρη τη ρωσικη αρκουδα πισω του,εταιρειες οπως τη Gazprom κλπ κλπ.Ψαξτε το λιγο για τη ρωσικη επιχειρηματικοτητα
Κυρίως γιατί στηρίζονται σε γεγονότα τα οποία έχουν τρέξει σε βάθος χρόνου τέτοιο, που να επιτρέπει
να γίνουν αυτές οι κρίσεις ακόμα κι αν δεν ισχύουν (το τελευταίο κομμάτι κανείς δεν μπορεί να το ξέρει από εμάς
τους πληβείους.)
Εμένα, σε όλα αυτά, δεν μου αρέσει (η λέξη ''αρέσει'' μπαίνει επειδή δεν έχω κάποια άλλη πρόχειρη)
που Μαρινάκης και Ιβάν είναι συνέταιροι (δεν βάζω τον Βαρδινογιάννη). Θα με πεις και τι σε νοιάζει εσένα ρε φίλε;
Δεν είναι ότι με νοιάζει ιδιαίτερα, είναι πως όταν τρως ψαρι κι ένα αγκάθι σε κάθεται όχι ακριβώς στο λαιμό, αλλά εκεί που δεν μπορείς να το καταπιείς; Κάπως έτσι. Δεν θα πεθάνεις από ασφυξία, αλλά στο 5ολεπτο που ακόμα θα είναι εκεί το γαμημένο το αγκάθι, θα έχεις εκνευριστεί πάρα πάρα πολύ.
Γενικά, τη μια εχθροί και πόλεμος και την άλλη μαζί στις μπίζνες, ε.