Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Sick Bastard »

kataramenos5 έγραψε:
obanebane έγραψε:Κατ,γίνε πιο ξεκάθαρος ρε φιλε,πες τι θέλεις να πεις;
Θεωρείς ότι ο Ιβάν δεν προασπίζεται τα συμφέροντα της ομαδας,επειδή δεν μπορεί,επειδή μας δουλεύει,επειδή δεν θέλει;
Εξήγησε σε παρακαλώ.
Το χω ξαναπει,μακαρι να ξερα το γιατι ρε μπανε.Ομως αυτη η επαναληψη εδω και χρονια ,με το ιδιο μοτιβο μου λεει οτι δεν υπαρχει θεληση .Δεν μπορει ο μελ να πηδαει το γαυρο με κοντρα διαιτησια σε 6 μηνες κι εσυ 5 χρονια να σαι με το σταυρο στο χερι ** και να κανεις τα ιδια καθε χρονο(αλλαγη προπονητη,κυρησσεις πολεμο για 2 μηνες και μετα ολα καλα) .Περσι ελεγε οτι θα ζητησει ποινικες ευθηνες για τα κορακι κλπ.Τι εγινε?το καλοκαιρι ολα ξεχαστηκαν και ... Παμε για πρωταθλημα.Δε ειναι λογικο.Η πολεμας το συστημα συνεχως (οχι για κανα διμηνο ) η ο πολεμος που κηρρυσεις καθε ανοιξη ειναι για τα ματια του κοσμου.Το γιατι, ειναι αυτο που δε μαφηνει να κλεισω ματι τα βραδια.

Πιθανες εξηγησεις:
Α)Ισως θεωρει οτι ακομα δε μπορει να χτυπησει το γαυρο αλλα δε θελει να δειξει οτι αδιαφορει περιμενοντας ν αλλαξουν οι συνθηκες.ουσιαστικα τα χερια του ειναι δεμενα αλλα δεν θελει να δειξει αδυναμια.Το ερωτημα ειναι ο τιγρης πως....
Β) με καποιο τροπο κονομαει απ αυτο.δε ξερω αν γινεται
Γ)Αδιαφορει για το ποδοσφαιρικο,κανει οτι του λεν οι οποιο συμβουλοι.Στοχος ειναι τα πολιτικα ωφελη αργοτερα.Καθαρος πολιτικος ,δεν λερωσε τα χερια του οπως οι αλλοι κλπ
Δ) Κατι αλλο που δε περναει απ το μυαλο μας.

** θεωρω οτι ο Ιβαν ειναι ΠΟΛΥΥΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μεγεθος απο μελ .Εχει ολοκληρη τη ρωσικη αρκουδα πισω του,εταιρειες οπως τη Gazprom κλπ κλπ.Ψαξτε το λιγο για τη ρωσικη επιχειρηματικοτητα
Δεν είναι άστοχες ή μη λογικές αυτές οι κρίσεις και οι απόψεις, όπως και οι απόψεις του giapas.
Κυρίως γιατί στηρίζονται σε γεγονότα τα οποία έχουν τρέξει σε βάθος χρόνου τέτοιο, που να επιτρέπει
να γίνουν αυτές οι κρίσεις ακόμα κι αν δεν ισχύουν (το τελευταίο κομμάτι κανείς δεν μπορεί να το ξέρει από εμάς
τους πληβείους.)
Εμένα, σε όλα αυτά, δεν μου αρέσει (η λέξη ''αρέσει'' μπαίνει επειδή δεν έχω κάποια άλλη πρόχειρη)
που Μαρινάκης και Ιβάν είναι συνέταιροι (δεν βάζω τον Βαρδινογιάννη). Θα με πεις και τι σε νοιάζει εσένα ρε φίλε;
Δεν είναι ότι με νοιάζει ιδιαίτερα, είναι πως όταν τρως ψαρι κι ένα αγκάθι σε κάθεται όχι ακριβώς στο λαιμό, αλλά εκεί που δεν μπορείς να το καταπιείς; Κάπως έτσι. Δεν θα πεθάνεις από ασφυξία, αλλά στο 5ολεπτο που ακόμα θα είναι εκεί το γαμημένο το αγκάθι, θα έχεις εκνευριστεί πάρα πάρα πολύ.
Γενικά, τη μια εχθροί και πόλεμος και την άλλη μαζί στις μπίζνες, ε.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

1. σωστά τα λέει ο κατ. είσαι σε αυτό το σύστημα κοντά 6 χρόνια, ξέρεις τι γίνεται. ή μπορείς να το διαλύσεις ή όχι.
το μόνο που σίγουρα δεν βοηθάει είναι η κλάψα στα ΜΜΕ, κάτι που πλέον έχει χάσει το επικοινωνιακό του νόημα.
ακόμα και ο γκέι για την διαιτησία και το σύστημα κλαίει, όλοι το κάνουν.
ένα παραπάνω όταν γκρινιάζεις μετά από σφαλιάρες, εκεί που χάνει ακόμα παραπάνω το νόημα του και γίνεσαι περίγελος.
ο ισχυρός δεν κλαίει, αλλά δρα.

2. δώσε εγγυήσεις στον ίβιτς και κράτα τον. δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ σοβαρό κορμό αλλάζοντας ετησίως προπονητές. οι παίχτες ξέρουν ότι το μάρμαρο θα το τρώει άλλος στις 2-3 δυσκολίες, οπότε θα ξέρουν ότι θα έχουν δύναμη να αλλάζουν προπονητή όταν κάτι τους κάθεται στραβά. αυτό διαιωνίζει το άρρωστο κλίμα στα αποδυτήρια.
όταν ο παίχτης γνωρίζει ότι ότι ο προπονητής είναι ακούνητος και έχει στιβαρές βάσεις σκύβει το κεφάλι και σκίζεται να τον κερδίσει.
και μόνο που βγαίνεις δημοσίως και μιλάς για τον ίβιτς δίνοντας την εικόνα ότι είναι τόσο αναλώσιμος, κάνεις κακό, είναι αδιανόητο να μην το αντιλαμβάνεσαι.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δεν το καταλαβαίνει, το τελευταίο που λες.
Δεν το καταλαβαίνει, όχι τώρα, ποτέ δεν το κατάλαβε.
Δεν πρόκειται να το καταλάβει.
Πάντα μιλάει -και επειδή είναι αυτός που είναι- τα λόγια του είναι δεσμευτικά, πάνω στη τούρλα της στιγμής.
Και πάντα λέει πολλά, πάρα πολλά, πολύ πιο πολλά απ όσα πρέπει ή χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

bane1980 έγραψε:Δηλαδή; σχετικά με τη ρωσική επιχειρηματικότητα εννοώ. Ποιες ρωσικές υπερ-εταιρείες υπάρχουν κλπ ή εννοείς πως "εξαπλώνονται";

Για εμένα ο Ιβάν έχει κίνηση ματ η οποία θα προέλθει από τον πολιτικό χώρο.
Το δευτερο.
από kataramenos5 » Τετ Μαρ 19, 2014 1:07 pm
"Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2012 - 18:29
από Αντώνης Καλκαβούρας
Iβάν Σαββίδης... εμπιστευτικό!

Το gazzetta.gr “φωτίζει” την “είσοδο” του ομογενούς Πόντιου επιχειρηματία στα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Ποιο είναι το όραμά του για τον “δικέφαλο του Βορρά” και πως θα εισρεύσουν ρωσικά κεφάλαια στην Βόρεια Ελλάδα

..............
ο Έλληνας ανταποκριτής του ΜΕGA στην Μόσχα, ο οποίος είναι ο πλέον κατάλληλος για να αποσαφηνίσει την σχέση του Σαββίδη με τον σημερινό πρόεδρο της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Γιατί ο Πούτιν χρειάστηκε να “εγκρίνει” την επένδυση!

«Με απλά λόγια, έτσι όπως διαμορφώνεται το πολιτικό σύστημα στην Ρωσία, σήμερα, δεν υπάρχει κανένας Ρώσος επιχειρηματίας, όσα κεφάλαια και να διαθέτει, που να μπορεί να προχωρήσει σε οποιαδήποτε μορφή επένδυσης στο εξωτερικό, ειδικότερα με χρήματα που έχει βγάλει από την ρωσική οικονομία, χωρίς να υπάρχει - στον έναν ή τον άλλο βαθμό - μία είδους συνεννόηση με τις ρωσικές κυβερνητικές αρχές. Υπό αυτή την άποψη, το Κρεμλίνο έδωσε την συγκατάθεσή του γι’ αυτή την εξαγωγή συναλλάγματος.

Στη Ρωσία, ο επιχειρηματίας βρίσκεται πάντα σε στενή σύνδεση με την εξουσία. Οι αρχές δηλαδή φέρνουν τον επιχειρηματία προ των κοινωνικών του ευθυνών και δεν του επιτρέπουν δηλαδή να ξεφύγουν από κάποια όρια.», μας αποκάλυψε ο Θανάσης Αυγερινός."

Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/artic ... pisteytiko

Τα παραπάνω είναι γνωστά σε όσους γνωρίζουν το πώς κινείται η Ρώσικη επιχειρηματικότητα εκτος της μαμας πατρίδας καθώς και το ποσο αλληλέγγυοι είναι μεταξύ τους.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

bane1980 έγραψε:Δηλαδή; σχετικά με τη ρωσική επιχειρηματικότητα εννοώ. Ποιες ρωσικές υπερ-εταιρείες υπάρχουν κλπ ή εννοείς πως "εξαπλώνονται";

?????
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Sick Bastard

Εμένα, σε όλα αυτά, δεν μου αρέσει (η λέξη ''αρέσει'' μπαίνει επειδή δεν έχω κάποια άλλη πρόχειρη)
που Μαρινάκης και Ιβάν είναι συνέταιροι (δεν βάζω τον Βαρδινογιάννη). Θα με πεις και τι σε νοιάζει εσένα ρε φίλε;
Δεν είναι ότι με νοιάζει ιδιαίτερα, είναι πως όταν τρως ψαρι κι ένα αγκάθι σε κάθεται όχι ακριβώς στο λαιμό, αλλά εκεί που δεν μπορείς να το καταπιείς; Κάπως έτσι. Δεν θα πεθάνεις από ασφυξία, αλλά στο 5ολεπτο που ακόμα θα είναι εκεί το γαμημένο το αγκάθι, θα έχεις εκνευριστεί πάρα πάρα πολύ.
[/quote]

Βρε ποιοι συνέταιροι, τα έχεις φίλε χωρίς παρεξήγηση μπερδέψει λίγο. έχουν μετοχές στην ίδια εταιρεία, συμμέτοχοι ας πούμε καμία σχέση με αυτό που λες ή υπονοείς, ψάξτο λίγο..
trouman

Δημοσίευση από trouman »

kataramenos5 έγραψε:

Το δευτερο.
από kataramenos5 » Τετ Μαρ 19, 2014 1:07 pm
"Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2012 - 18:29
από Αντώνης Καλκαβούρας
Iβάν Σαββίδης... εμπιστευτικό!

Το gazzetta.gr “φωτίζει” την “είσοδο” του ομογενούς Πόντιου επιχειρηματία στα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Ποιο είναι το όραμά του για τον “δικέφαλο του Βορρά” και πως θα εισρεύσουν ρωσικά κεφάλαια στην Βόρεια Ελλάδα

..............
ο Έλληνας ανταποκριτής του ΜΕGA στην Μόσχα, ο οποίος είναι ο πλέον κατάλληλος για να αποσαφηνίσει την σχέση του Σαββίδη με τον σημερινό πρόεδρο της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Γιατί ο Πούτιν χρειάστηκε να “εγκρίνει” την επένδυση!

«Με απλά λόγια, έτσι όπως διαμορφώνεται το πολιτικό σύστημα στην Ρωσία, σήμερα, δεν υπάρχει κανένας Ρώσος επιχειρηματίας, όσα κεφάλαια και να διαθέτει, που να μπορεί να προχωρήσει σε οποιαδήποτε μορφή επένδυσης στο εξωτερικό, ειδικότερα με χρήματα που έχει βγάλει από την ρωσική οικονομία, χωρίς να υπάρχει - στον έναν ή τον άλλο βαθμό - μία είδους συνεννόηση με τις ρωσικές κυβερνητικές αρχές. Υπό αυτή την άποψη, το Κρεμλίνο έδωσε την συγκατάθεσή του γι’ αυτή την εξαγωγή συναλλάγματος.

Στη Ρωσία, ο επιχειρηματίας βρίσκεται πάντα σε στενή σύνδεση με την εξουσία. Οι αρχές δηλαδή φέρνουν τον επιχειρηματία προ των κοινωνικών του ευθυνών και δεν του επιτρέπουν δηλαδή να ξεφύγουν από κάποια όρια.», μας αποκάλυψε ο Θανάσης Αυγερινός."

Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/artic ... pisteytiko

Τα παραπάνω είναι γνωστά σε όσους γνωρίζουν το πώς κινείται η Ρώσικη επιχειρηματικότητα εκτος της μαμας πατρίδας καθώς και το ποσο αλληλέγγυοι είναι μεταξύ τους.

Το γαβρέτα πολύ αξιόπιστη πηγή ε; το νου σας λίγο
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Έχουν συνεργασία σε οποιοδήποτε τομέα Ιβάν με εσκομπαρινακη; μην λέμε ότι να ναι

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

trouman έγραψε:
Sick Bastard

Βρε ποιοι συνέταιροι, τα έχεις φίλε χωρίς παρεξήγηση μπερδέψει λίγο. έχουν μετοχές στην ίδια εταιρεία, συμμέτοχοι ας πούμε καμία σχέση με αυτό που λες ή υπονοείς, ψάξτο λίγο..[/quote]

Δεν υπονοώ τίποτα, το πράγμα είναι αρκετά ξεκάθαρο από μόνο του, όσο κι αν μας χαλάει.
Υπάρχει μία εταιρεία, που ο Σαββίδης έχει το 20%, ο Μαρινάκης το 22% κι ο Βαρδινογιάννης άλλο τόσο περίπου.
Θες να το πεις συμμέτοχοι, θες να το πεις συνεργάτες, θες να το πεις όπως θες, ελάχιστη σημασία έχει.
Είναι μαζί σε μία μπίζνα, αυτό είναι de facto.
Αν σε μία εταιρεία ο trouman είχε 20, εγώ 20 κι ο giapas με τον joshua από άλλα 20, συνέταιρους θα μας έλεγα
όταν θα μας σύστηνα στις τράπεζες.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Αυτό που θα γίνει εκεί μέσα , είναι μάλλον ένας πόλεμος ποιος θα επικρατήσει και ο άλλος θα την κάνει..και δυστυχώς εάν ισχύουν τα της συνάντησης με Τζίγκερ κλπ, το παιχνίδι κρίθηκε, αλλιώς θα δούμε πού θα καταλήξει.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Η εγχώρια μιντιοκρατια ενώθηκε πριν τις 31 Μάη εναντίον του Ιβάν ώστε να μην πάρει κανάλι.

Είναι ικανοί να πληρώσουν εκατομμύρια μόνο για να το κλείσουν.

Είναι ανεπιθύμητος παντού και φαίνεται ξεκάθαρα.

Δεν πρέπει με τίποτα να αλλάξει ο τρόπος που λειτουργεί η χώρα και θα το υπερασπιστούν μέχρι τέλους.

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το παραπανω ποστ του ασημου συνδεεται με τα περι ρωσικης επιχειρηματιοτητας.
Η αντιπαλη πλευρα δε θελει επ ουδενι τη διεισδυση της αρκουδας στα ελληνικα ΜΜΕ
Γι αυτο ο λυσσαλεος πολεμος
trouman έγραψε: Το γαβρέτα πολύ αξιόπιστη πηγή ε; το νου σας λίγο
ΑΝ το διαβαζες το αρθρο θα βλεπες οτι τα οσα γραφονται ειναι του του Θ Αυγερινου ανταποκρτη του μεγκα στη ρωσια.καμια σχεση.Ειναι γνωστο οτι ετσι συμβαινει με τις ρωσικες επιχ εκτος της μαμας ρωσιας.Ψαξτο κι απ αλλου.
δε λεει κατι παραξενο
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Κατ η παρακάτω αναφορά μου φάνηκε πολύ γενική, τόσο ώστε να δημιουργήσει κυρίως εντυπώσεις αρνητικές παρά να αποτυπώσει μια πραγματικότητα
Με απλά λόγια, έτσι όπως διαμορφώνεται το πολιτικό σύστημα στην Ρωσία, σήμερα, δεν υπάρχει κανένας Ρώσος επιχειρηματίας, όσα κεφάλαια και να διαθέτει, που να μπορεί να προχωρήσει σε οποιαδήποτε μορφή επένδυσης στο εξωτερικό, ειδικότερα με χρήματα που έχει βγάλει από την ρωσική οικονομία, χωρίς να υπάρχει - στον έναν ή τον άλλο βαθμό - μία είδους συνεννόηση με τις ρωσικές κυβερνητικές αρχές. Υπό αυτή την άποψη, το Κρεμλίνο έδωσε την συγκατάθεσή του γι’ αυτή την εξαγωγή συναλλάγματος.

Στον έναν ή τον άλλον βαθμό ή μία είδους σνεννόηση κλπ. Πιο πολύ δημιουργία εντυπώσεων μου φαίνεται αυτό.

Δεν το έχω ψάξει ομολογώ , απλά σκέφτομαι κάποιους ρώσους πυ κιμούνται σε παγκόσμιο επίπεδο ακόμα και στα χωράφια μας , πιυ δε μομίζω να παίρνουν κάποια έγκριση κλπ. Τώρα το στον ή τον άλλον βαθμό και κάποιου είδους συνεννόηση συμπεριλαμβάνονται τα πάντα..τέλος πάντων

Τώρα επί της ουσίας ο ίδιος ο Σαββίδης σε εκείνη τη μεγάλη συνέντευξη είπε τι παίχτηκε με αροδρόμια και Σαμαρά αφήνοντας να ενοηθεί ότι υπάρχει θέμα, αλλά όχι όπως το υπονοεί το γκαζετα, δηλαδή δεν ήρθε ο δούρειος ίππος αλλά εδώ βάζουν εμπόδια τα γιουσουφάκια λόγω της πρόσδεσης στο άρμα της Αμερική κλπ, είναι δυο διαφορετικές αναγνώσεις του ίδιου πράματος.

Θεωρώ ότι η επικοινωνία καλώς ή κακώς παίζει τεράστιο ρόλο, πιο πολύ από την ίδια την πραγματικότητα έχει σημασία τελικά το πώς την παρουσιάζεις, για αυτό θέλει πολλή προσοχή από όλους μας, κάτι πολύ δύσκολο σε αυτόν τον επικοινωνιακό πόλεμο που βιώνουμε
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

trouman έγραψε:
Sick Bastard

Βρε ποιοι συνέταιροι, τα έχεις φίλε χωρίς παρεξήγηση μπερδέψει λίγο. έχουν μετοχές στην ίδια εταιρεία, συμμέτοχοι ας πούμε καμία σχέση με αυτό που λες ή υπονοείς, ψάξτο λίγο..
Οπου στην ιδια εταιρεια, κατα πασα πιθανοτητα, ο ενας θα προσπαθησει να εξοντωσει τον αλλον αποκτωντας περισσοτερες μετοχες. Αν δεν ειναι κακεντρεχεια να το βαφτιζεις αυτο "συνεταιροι", τι ειναι;
trouman έγραψε:Θεωρώ ότι η επικοινωνία καλώς ή κακώς παίζει τεράστιο ρόλο, πιο πολύ από την ίδια την πραγματικότητα έχει σημασία τελικά το πώς την παρουσιάζεις, για αυτό θέλει πολλή προσοχή από όλους μας, κάτι πολύ δύσκολο σε αυτόν τον επικοινωνιακό πόλεμο που βιώνουμε
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Sick Bastard έγραψε:
trouman έγραψε:
Sick Bastard

Δεν υπονοώ τίποτα, το πράγμα είναι αρκετά ξεκάθαρο από μόνο του, όσο κι αν μας χαλάει.
Υπάρχει μία εταιρεία, που ο Σαββίδης έχει το 20%, ο Μαρινάκης το 22% κι ο Βαρδινογιάννης άλλο τόσο περίπου.
Θες να το πεις συμμέτοχοι, θες να το πεις συνεργάτες, θες να το πεις όπως θες, ελάχιστη σημασία έχει.
Είναι μαζί σε μία μπίζνα, αυτό είναι de facto.
Αν σε μία εταιρεία ο trouman είχε 20, εγώ 20 κι ο giapas με τον joshua από άλλα 20, συνέταιρους θα μας έλεγα
όταν θα μας σύστηνα στις τράπεζες.[/quote]

Λάθος φίλε Sic.

Το να έχεις μετοχές της ίδιας εταιρείας με κάποιον άλλον δεν σας καθιστά συνέταιρους με την έννοια που προσδίδεις (και σε ενοχλεί).

Συμμέτοχοι είστε. Και δεν εξυπακούεται οτι πρέπει να συνεργάζεστε ή να συμφωνείτε. Μπορεί να τρώτε τα μουστάκια σας για hostile takeover πχ ή για το ποιος θα πετάξει τον άλλον έξω. Και να διαφωνείτε στα πάντα. Αυτό δεν είναι ούτε συνεργασία, ούτε σύμπλευση, ούτε συνέργεια.

Δεν στο λέω για "μάθημα", απλά για να φύγει το κοκκαλάκι, δεν υπάρχει λόγος όπως το εννοείς, don't worry.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”