Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Το προβλημα μας ειναι η επικοινωνία που δεν υπαρχει ανάμεσα διοίκησης και κόσμου για το ποιο ειναι το πλανο…εγω θα γουσταρω τρελα να βγουνε και να πουνε το πλανο μας ειναι έμπειροι σε συνδυασμό με ανάδειξη ταλέντων εξού και η Β ομαδα που τοσο παλεύαμε να γινει τοσα χρονια…το να εχεις εξαλου παιξτες ηλικιας 20-21-22 στη Β ομαδα χωρις να υπαρχει πιθανοτητα να ανέβουν συην Α ομαδα δεν εχει νοημα να υπαρχει…εγω βαζω και το ροστερ της Β στους υπολογίσιμους παικτες αίγα σιγα να κανουν προπονήσεις με την Α ομαδα και οποιος αξιζει να παιξει κιολας γιατι Οχι;;;;τι παραπανω δλδ ειχε ο Περρειρα απο υον Τσαούση;;;;ο Νινουα απο τον Γιαξη;;;γιατι στο ροτεισον να μην μπει ο Γαϊτανίδης με τον Χατζηστραβος ως εναλλακτικές πάγκου;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Metagrafakias την Παρ 03 Σεπ 2021, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

skalon έγραψε:Αυτό το θέμα γιατί το έχουμε ακόμα ανοιχτό?
Για ψυχοθεραπεία?
*Για ψυχιατρεια.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ηρθε ο Τειλορ κι εγινα λιωμα
για το Τζιοβινκο επεσα σε κωμα
Ετσι ηταν παντα κι ετσι θα μεινει
ΠΑΟΚ, μαδερι και ψυχικη οδυνη
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Ο Σέρβος από την Μπεσίκτας, έκλεισε τελικά πουθενά; Αν δηλαδή μπορούσε να έρθει ως ελεύθερος σε εμάς και ας μην έπαιζε Ευρώπη, θα τον παίρναμε;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ελπιζω να κλεισει στη Σπαρτακ γιατι αν κλεισει στη Καραγκουμρουκ που επισης γραφεται θα παθω καταθλιψη...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Οι χαμπεράδες ανέβασαν ότι έρχεται σε εμάς.

https://habermotto.com/efendi-efendi-gi ... k-yolunda/
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σε εχω προλαβει και ειχες κανει και παραθεση βρε...Εργολαβια το εχω παρει απο το πρωι... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Τζος θα γινει κανα τρελο θα ερθει ο Σερβος και θα δηλωσει:

"Ηρθα για τον Τζοσουα του ΠΑΟΚμανια."
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

kataramenos5 έγραψε:Ηρθε ο Τειλορ κι εγινα λιωμα
για το Τζιοβινκο επεσα σε κωμα
Ετσι ηταν παντα κι ετσι θα μεινει
ΠΑΟΚ, μαδερι και ψυχικη οδυνη
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω λεω αντε να ξεκινησει η μπαλιτσα να ξεχαστουμε γιατι θα χαζεψουμε μεχρι τοτε...Δεν εχω προβλημα παντως μια βολτα στο αεροδρομιο παω να τον μαζεψω σε στυλ Σαλπιγγιδη πριν παει Ρωσια...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

JohnDag έγραψε:Ναι όμως γιατί;

Γιατί να μείνουμε στο "μακάρι" όταν φέτος το καλοκαίρι και λεφτά υπήρχαν και απλετος χρόνος αλλά και ένας προπονητής στον οποίο αξίζει να επενδύσεις;

Πραγματικά ακατανόητο όλο αυτό.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα φανεί στο μέλλον κι αυτό ,και ίσως όχι στο πολύ μακρινό.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

joshua έγραψε:Σε εχω προλαβει και ειχες κανει και παραθεση βρε...Εργολαβια το εχω παρει απο το πρωι... :mrgreen:
Έχω κενά σήμερα Josh.

Οι Άραβες για τον μέρμηγκα γράφουν ότι σήμερα πήγε στη Ντόχα για να διαπραγματευτεί με κάποιο καταραμένο.

Οι χαμπεράδες το είχαν στον τίτλο το πρωί? Νομίζω ότι το πρόσθεσαν αργότερα στο ίδιο δημοσίευμα
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Dark Knight έγραψε:Ο Σέρβος από την Μπεσίκτας, έκλεισε τελικά πουθενά; Αν δηλαδή μπορούσε να έρθει ως ελεύθερος σε εμάς και ας μην έπαιζε Ευρώπη, θα τον παίρναμε;
Τι θες να πεις δεν θα παίζει Ευρώπη ? Δηλαδή να δεν περάσουμε σε αυτό τον όμιλο στην επόμενη φάση στους 32 θα είμαστε για κλάματα. Φυσικά σαν ελεύθερο μπορείς να τον πάρεις για 2+1 χρόνια και να παίξεις Ευρώπη τον χειμώνα. Ούτως ή άλλος αν έρθει τώρα ο Λουτσέσκου αν πιάσουν όλες οι μεταγραφές και γυρίσει ο Ελ Καντουρί σιγά σιγά Οκτώβριο και μετά τον βλέπω βάση προτεραιότητας. Αλλά τον κόβω πορτοφολά . Να έρθει με 1-1,5 την χρονιά ξέρω εγώ δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:
rainmaker έγραψε:Απ' ότι μαθαίνουμε, οι μεταγραφές έλαβαν τελος.

Καθώς δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τις πληροφορίες μας δεσμευτικες ή θέσφατο, πρόταση μου είναι το τοπικ να παραμείνει ανοιχτό μέχρι και την τελική ημερομηνία ή αν γίνει επίσημη δηλωση της ομάδας.
Μας μαμησες...Δηλαδη ρε φιλε τι αλλαξε απο τη Τριτη που ελεγαν ΡΗΤΩΣ οτι κοιταμε τη λιστα των ελευθερων μεχρι σημερα?
Τίποτα δεν άλλαξε, έτσι λειτουργεί ο ΠΑΟΚ αυτήν την εποχή
μία έτσι μία γιουβέτσι και κάτσε εσύ να βραζεις στο ζουμί σου και να βγάζεις θεωρίες για να δικαιολογήσεις το πως και το γιατί
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:
rainmaker έγραψε:Απ' ότι μαθαίνουμε, οι μεταγραφές έλαβαν τελος.

Καθώς δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τις πληροφορίες μας δεσμευτικες ή θέσφατο, πρόταση μου είναι το τοπικ να παραμείνει ανοιχτό μέχρι και την τελική ημερομηνία ή αν γίνει επίσημη δηλωση της ομάδας.
Μας μαμησες...Δηλαδη ρε φιλε τι αλλαξε απο τη Τριτη που ελεγαν ΡΗΤΩΣ οτι κοιταμε τη λιστα των ελευθερων μεχρι σημερα?
Μαλλον ζητανε λεφτα οι ελευθεροι...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”