Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Ο Κόλκας μιλάει για αποκλιμάκωση και ότι κατά πάσα πιθανότητα μένει στον ΠΑΟΚ
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τέταρτο μπάτζετ με μικρή διαφορά από βαζελο ΑΕΚ παίζει να είχες πέρυσι, ας μην υπερβάλλουμε σε όλα. Τα συμβόλαια σου κατά βάση είναι πλέον εκατομμυρίου
- Mitsospaoki4
- Moderator
- abc_o_ karpouzas
giapas έγραψε:abc_o_ karpouzas έγραψε:Psagmenos4 έγραψε:.................. καθώς αν ήταν να συνεχίσουμε μαζί του την προηγούμενη εβδομάδα θα είχε διαρρεύσει. ....................
................Η τοποθέτηση από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν άμεση και ξεκάθαρη: «Ως απάντηση σε μεγάλο αριθμό δημοσιευμάτων, υπογραμμίζουμε ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ο προπονητής μας. Δεν μπορούμε να ακολουθούμε τις διαρροές απ´ όπου κι αν προέρχονται»....................
Ποια είναι η γνώμη σου , σε σχέση κιόλας με αυτό που παρέθεσες;
Ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα και πως όλα είναι σωστά και τακτοποιημένα και σχεδιάζουμε την ομάδα για τα προκριματικά ;
η γμωνη μου δεν εχει καμμια σημασια απο την στιγμη που το ποδοσφαιρικο τμημα του ΠΑΟΚ δεν το βλεπουμε με τον ιδιο τροπο.....
η χρονια που περασε ...εγω λεω...οτι ειναι ενας ...απο τους πολλους κανονες...του ποδοσφαιρου...
εσυ θεωρεις οτι ειναι η ...εξερεση...
να σου πω... ο βαζελος ξερει πιυ θα παιζει και...περιμενει..τον λουτσεσκου...ο παπορατζης μετα τα ραλι ...κοιταει...τον λεκο....
ο γαυρος καθε μερα ...οπως..καθε χρονο βγαζει ονοματα αβερτα κουβερτα.............
και ο τσαλτιδης κοιταει την ουνιον σεν σιλουαζ που πηρε τιτλο μετα απο 90 χρονια....
ο τζορματζογλου ανεβασε αρθρο που ...την λεει ...στους αρδ απο την ρουμανια γιατι δεν προσεχουν για το τι γραφουν για τον ΠΑΟΚ

και εμεις ...εδω...πιστευουμε οτι η γκοτζαρεβα ειναι ενα απο τα προβληματα του ΠΑΟΚ....
εσυ πες μου κοιτωντας τα τελευταια ...90...χρονια...
τι διαφορετικο βλεπεις απο το συνολο του...ελληνικου ποδοσφαιρου....
σκεψου τι....βλεπει...ο οπαδος της γιουβε η της μανγιου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Δευ 26 Μάιος 2025, 13:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- smoothcriminal1926
Μένει λέει ο Κόλκας ενώ μιζερόγλου το πρωί έλεγε ψάχνουμε για προπονητή και αυτό θα κρίνει αν θα αλλάξουμε (πριν 3 ώρες περίπου). Βγάλε άκρη μετά. Εκτός και αν είναι νέα ενημέρωση που προέκυψε τώρα.
O κόλκας μεταφέρει τη σημερινη ενημέρωση της ΠΑΕ που μιλάει για πράξεις που θα γίνουν .
Όχι ρεπορταζ-απομειναρι του σαββατοκύριακου
Όχι ρεπορταζ-απομειναρι του σαββατοκύριακου
george188 έγραψε:Τέταρτο μπάτζετ με μικρή διαφορά από βαζελο ΑΕΚ παίζει να είχες πέρυσι, ας μην υπερβάλλουμε σε όλα. Τα συμβόλαια σου κατά βάση είναι πλέον εκατομμυρίου
Οταν ο ανταγωνισμος δινει 2-3-4 μυρια σε συμβολαια...εμεις ακομη πανηγυριζουμε που εχουμε συμβολαια του μυριου...
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΝΟ. ΑΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΦΕΡΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΖΗΤΗΣΕΙ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΔΑΓΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ.
george188 έγραψε:Τέταρτο μπάτζετ με μικρή διαφορά από βαζελο ΑΕΚ παίζει να είχες πέρυσι, ας μην υπερβάλλουμε σε όλα. Τα συμβόλαια σου κατά βάση είναι πλέον εκατομμυρίου
Το χρήμα μιλάει παντού φίλε μου,το μόνο άθλημα που έχει αντισταθεί είναι το ποδόσφαιρο γιαυτό και έχει διατηρήσει το ενδιαφέρον του κόσμου.
Αλλά δε γίνεται να παίζεις με χαμηλότερο μπάτζετ από τους υπόλοιπους και να ζητάς κάθε χρόνο υπερβάσεις,απλά δε γίνεται.
Δε το κατακρίνω, αν δεν μπορείς αυτή την περίοδο ο κόσμος θα κάνει υπομονή γιατί αυτό που έχεις προσφέρει είναι τεράστιο.
Δε διώχνεις όμως τον πιο επιτυχημένο στην Ιστορία σου αν τον επόμενο δεν τον στηρίξεις όπως πρέπει.
- PAOKevolution
-
Εχω μια απορια. Τα στοιχεια με τα μπατζετ που τα βρισκετε; Ενα σάιτ βρηκα αλλα προφανώς ειναι out of date αφου βγάζει το γαυρο τεταρτο και τον ελ κααμπι να παιρνει 1 εκ.
Αλλα ας υποθεσουμε οτι εχουμε το τεταρτο μπατζετ (πολυ πιθανο). Υπήρχαν 3 ομαδες με καλυτερο ροστερ φετος; Ή το αν ο μαρσιαλ πχ παιρνει τα τριπλάσια απ το ντελια και το ζιβκοβιτς σημαινει οτι ειναι και καλυτερος;
Δηλαδη μεταξυ τωρα, ηθελε προσπάθεια να βγεις κατω απο τριτος. Ειδικα με την κουλα 0-6.
Μεχρι να γράψω βγηκαν 10 ποστ. Αντε παμε για μεταγραφες...
Αλλα ας υποθεσουμε οτι εχουμε το τεταρτο μπατζετ (πολυ πιθανο). Υπήρχαν 3 ομαδες με καλυτερο ροστερ φετος; Ή το αν ο μαρσιαλ πχ παιρνει τα τριπλάσια απ το ντελια και το ζιβκοβιτς σημαινει οτι ειναι και καλυτερος;
Δηλαδη μεταξυ τωρα, ηθελε προσπάθεια να βγεις κατω απο τριτος. Ειδικα με την κουλα 0-6.
Μεχρι να γράψω βγηκαν 10 ποστ. Αντε παμε για μεταγραφες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Δευ 26 Μάιος 2025, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.