Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Πάντως βάση χαρακτηριστικών ,αν ο πρώτος στοχος ειναι αυτος που έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλο μας ( οχι ο Σερτζιο ),δεν βλέπω πως κάποια αλλη ομάδα στην Ελλάδα μπορεί να εχει καλύτερο κέντρο.
Αουγκουστο , Οζντοεφ , Αυτος, Τσιγγαρας. 4 παικτες για 2 θεσεις στο 6-8 και απο εκει και μετα αποφασιζεις ποιος θα ειναι ο πεμπτος.
Αουγκουστο , Οζντοεφ , Αυτος, Τσιγγαρας. 4 παικτες για 2 θεσεις στο 6-8 και απο εκει και μετα αποφασιζεις ποιος θα ειναι ο πεμπτος.
- Μπαρκαρούτσος
DimitrisS έγραψε:Τριγυρναω στα καφενεια της πολης και ρωταω:
"Ποιος ειναι ο πολυ καλος χαφ που εχει ψησει ο ΠΑΟΚ, απο μεγαλο πρωταθλημα και προσπαθει να μεινει ελευθερος απο την ομαδα του και δεν εχει βγει το ονομα του;"
Και ολοι μου λενε οτι ειναι ο.....ετσι. "Α ετσι;" απανταω. Και φευγω.
Μαρούπα, εσύ;

Για μένα ναι είναι λάθος, όχι όμως γιατί έχω στο μυαλό μου ως βασικό στόχο να αναδειχθεί ο Ντέλιας, αλλά απλά επειδή τον θεωρώ πολύ καλύτερο του Πέλκα.Μαυρο Χιονι έγραψε:Δηλαδή αν θεωρούν πως π Πελκας και ο κάθε Χ Πελκας πρέπει να παίζει βασικός στη θέση του ντελια ειναι λάθος; Τι ειναι ο ντελιας δηλαδή; Εδώ μιλάμε πρέπει να γίνει μεταγραφή να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα όχι να αναδειχθεί ο ντελιας.
Εννοείται πως αυτοί αποφασίζουν και όχι εγώ, αλλά εννοείται πως έχω και μια προσωπική άποψη, όπως όλοι μας άλλωστε.
Αυτό που γράφουμε τι "έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλό μας", αντί να το γράψουμε ξεκάθαρα, είναι μέρος κάποιου σχεδίου;delos15 έγραψε:Πάντως βάση χαρακτηριστικών ,αν ο πρώτος στοχος ειναι αυτος που έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλο μας ( οχι ο Σερτζιο ),δεν βλέπω πως κάποια αλλη ομάδα στην Ελλάδα μπορεί να εχει καλύτερο κέντρο.
Εγώ ας πούμε δεν κατάλαβα. Ποιον έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλό μας; Τον Μαξίμοβιτς; Σοβαρά ρωτάω για να καταλάβω.
Είδες που έχουμε ολοι τον ιδιο?Blackgr4 έγραψε:Αυτό που γράφουμε τι "έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλό μας", αντί να το γράψουμε ξεκάθαρα, είναι μέρος κάποιου σχεδίου;delos15 έγραψε:Πάντως βάση χαρακτηριστικών ,αν ο πρώτος στοχος ειναι αυτος που έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλο μας ( οχι ο Σερτζιο ),δεν βλέπω πως κάποια αλλη ομάδα στην Ελλάδα μπορεί να εχει καλύτερο κέντρο.
Εγώ ας πούμε δεν κατάλαβα. Ποιον έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλό μας; Τον Μαξίμοβιτς; Σοβαρά ρωτάω για να καταλάβω.

Απλα την τελευταία φορα που έγραψα το ονομα του , κάποιος με αποπήρε .
Τρομερά αστείο και ταυτόχρονα ανησυχητικό να πιστεύει κάποιος πως αυτά που γράφονται σε ένα forum μπορούν να επηρεάσουν έστω και στο ελάχιστο την επιτυχία ή και αποτυχία μιας μεταγραφής.
Όχι και τόσο αστείο όταν σε δευτερόλεπτα θα παίζουν στα ραδιόφωνα.
Δε λέω ότι γίνεται και κάθε μέρα, αλλα γιατί να το ρισκάρουμε?
Αν δε βγαίνει το οποιο όνομα από χαρτάκι της ΠΑΕ, κάποιος λόγος θα υπάρχει
Δε λέω ότι γίνεται και κάθε μέρα, αλλα γιατί να το ρισκάρουμε?
Αν δε βγαίνει το οποιο όνομα από χαρτάκι της ΠΑΕ, κάποιος λόγος θα υπάρχει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τετ 19 Ιούλ 2023, 13:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Α τώρα δε φτάνει ούτε το χαφ.
Εχτές θέλατε ένα χαφ, τώρα δε φτάνει ένα.
Αύριο θα είναι το εξτρέμ, μεθαύριο 4ο φορ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχτές θέλατε ένα χαφ, τώρα δε φτάνει ένα.
Αύριο θα είναι το εξτρέμ, μεθαύριο 4ο φορ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στη.....ναυαρχιδα της ενημερωσης περι ΠΑΟΚrainmaker έγραψε:Ποια ρεπορτάζ ειναι αυτά Νουνιες;
Έχεις λινκ;

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει και το θέμα του χαφ κι αυτό που προκύπτει, είναι πως έγινε ένα σημαντικό βήμα στην περίπτωση του Μαγκομέντ Οζντόεφ.
Οι “ασπρόμαυροι” πλέον ξεκινούν -από κοινού- με τον παίκτη τις διαπραγματεύσεις με την Καραγκιουμρούκ, με φόντο τη “μετακόμισή” του στην Τούμπα.
Ουσιαστικά, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να κινηθεί για τον 30χρονο μέσο με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα κι αφού τα βρίσκει με τον παίκτη, μαζί ξεκινούν τις συζητήσεις με την ομάδα της Τουρκίας.
Όλα αυτά -βέβαια- χωρίς να έχει κλείσει στο 100% η υπόθεση του άλλου χαφ, που μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να έχει εικόνα για το αν μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα του ή όχι.
-
Ας θυμηθούμε τι μας έχουν πει απο το ρεπορτάζ για αυτόν τον πρώτο στοχο . Μαζεμένα ότι εχει ακουστεί βαζω ,δεν μπορώ να βαλω λινκ για όλα. Και ουτε υιοθετώ .
1. Ο παίκτης αγωνίζεται σε ενα απο τα τοπ 5 πρωταθλήματα.
2.Εχει συμβόλαιο με μικρομεσαία ομάδα στο πρωτάθλημα αυτό.
3.Το συμβόλαιο του λήγει στις 30/06/2024.
4.Ειναι διεθνής με πολλές συμμέτοχες.
5.Θελει να ερθει και τα εχει βρει με τον ΠΑΟΚ.
6.Ο ΠΑΟΚ ειναι διατεθημενος να δωσει ενα ποσο κοντα στα 3 εκ. για την αγορα του .
Εγω λοιπον απο ολα τα παραπανω και μετα απο πολυ σκεψη και ψαξιμο στο Τρανσφερμαρκτ, ΥΠΟΘΕΤΩ οτι ειναι ο Μαξιμοβιτς.
1. Ο παίκτης αγωνίζεται σε ενα απο τα τοπ 5 πρωταθλήματα.
2.Εχει συμβόλαιο με μικρομεσαία ομάδα στο πρωτάθλημα αυτό.
3.Το συμβόλαιο του λήγει στις 30/06/2024.
4.Ειναι διεθνής με πολλές συμμέτοχες.
5.Θελει να ερθει και τα εχει βρει με τον ΠΑΟΚ.
6.Ο ΠΑΟΚ ειναι διατεθημενος να δωσει ενα ποσο κοντα στα 3 εκ. για την αγορα του .
Εγω λοιπον απο ολα τα παραπανω και μετα απο πολυ σκεψη και ψαξιμο στο Τρανσφερμαρκτ, ΥΠΟΘΕΤΩ οτι ειναι ο Μαξιμοβιτς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος delos15 την Τετ 19 Ιούλ 2023, 13:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φερε ρε Ιβαναρε και Σερτζιο να ηρεμησουμε στα χαφ και να παρουμε τα πανω μας
- navigator11
Μετά ρε παιδιά βρίζετε και καταριέστε, όταν οι ευσεβείς σας πόθοι δεν έρχονται τελικά Τούμπα! Από πού κι ως πού ρε Ντιμ έχεις δείγματα ότι υπάρχει περίπτωση να έρθει ο Ολιβέιρα στην ομάδα;;