στην αρχή του συγκεκριμένου σχολίου μου υπάρχει η λέξη «θέλουν», αυτή είναι το κλειδί του συγκεκριμένου συλλογισμού.
Βάση αυτής τη λέξης πρέπει να κριθεί το σχόλιό μου.
Είπα λοιπόν, οτι αυτοί «θέλουν» να πετύχουν τον συγκεκριμένο στόχο τους. Το «θέλω» από το « έτσι θα γίνει» τελικά, απέχουν ουσιαστικά.
Άρα το αν θα πετύχουν αυτό που «θέλουν» είναι ένα διαφορετικό θέμα.
Το συγκεκριμένο σενάριο (δεν είναι δικό μου, δικό τους είναι), δεν έχει πάψει να ισχύει, μην βιαζόμαστε. Ελπίζω φυσικά να αποτύχουν στα προσωπικά σχέδιά τους.
Στόχος δικός μου, όταν γράφω ένα σχόλιο σε μια συζήτηση, ΔΕΝ είναι ποτέ, το τονίζω ΠΟΤΕ, να δικαιωθώ για να πω μετά «εγώ σας τα έλεγα», αυτό το κάνουν κάποιοι άλλοι εδω μέσα, οχι εγώ.
Αποκλειστική μου πρόθεση είναι ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ, να βοηθήσω με ένα μικροσκοπικό λιθαράκι που θα βάλω κι εγώ, για να βοηθήσω έστω και αμελητέα, στο να μην μπει ποτέ ξανά ο ΠΑΟΚ σε ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. Μόνο αυτό και τίποτα περισσότερο.
Σε ευχαριστώ που με ειρωνεύεσαι,αφού με αυτόν τον τρόπο, αποκτώ κι εγώ μια, μικρή έστω, υπεραξία στα πλαίσια του αγαπητού μας φόρουμ, του παοκμάνια.
Να είσαι καλά αδερφέ.
ΥΓ: εγώ δεν εξαφανίζομαι από το φόρουμ, άλλωστε πάντα ήμουν λιγομίλητος, απλά ξέρω καλά να ακούω και να περιμένω, θεωρώ οτι δεν χρειάζεται να τα σχολιάζουμε όλοι όλα, δεν είναι το πιο σοφό.
Προσπαθώ να τα βλέπω όλα αποστασιοποιήμένα και να περιμένω, αποφεύγω την βιασύνη, η οποία συνήθως είναι κακός σύμβουλος.
Και στο κάτω-κάτω ΜΟΝΟ ΕΝΑ είναι το ζητούμενο, ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, τίποτα άλλο. Μήπως το ξεχνάς αδερφέ μου...;

emeissaspsirizoume4 έγραψε:zορρο αυτα θα γινουν....

Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Θέλεις να σου πω εγώ niko70;niko70 έγραψε:Πες ρε Αλεκάκιους τι έχεις στο μυαλό σου...να μην υποθέτουμε και εμείς διάφορα...
Θέλουν να αναγκάσουν σε παραίτηση τον Ζαγοράκη, τώρα που είναι ζεστό το θέμα Φλωρίδη-Σαχπατζίδη (που υποτίθεται έχει βοηθήσει πολλές φορές οικονομικά τον ΠΑΟΚ σε δύσκολες στιγμές), ώστε μετά την παραίτηση του Ζαγοράκη, να έρθει η οικογένεια Σαχπατσίδη με μπροστάρη τον Φλωρίδη, ως ΜΕΣΙΑΣ να λυτρώσει τον ΠΑΟΚ σε μια "δύσκολη στιγμή".
Θα είναι οι επόμενοι αναγεννητές του ΠΑΟΚ και αφού δώσουν ψωμί σε πολλούς ΠΑΟΚάρχες, από μπουτίκ, κυλικεία, εκδρομές, κ.λ.π., μετά από 3-4 χρόνια θα παίζουν πετροπόλεμο για να διώξουν τα λαμόγια.
Το έργο είναι επιτυχημένο σίκουαλ, με πολλές συνέχειες...
ΠΑΟΚ είσαι...και ότι θέλεις κάνεις...ναούμε...!