Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Αδερφέ μου «emeissaspsirizoume4» την καλημέρα μου,

στην αρχή του συγκεκριμένου σχολίου μου υπάρχει η λέξη «θέλουν», αυτή είναι το κλειδί του συγκεκριμένου συλλογισμού.

Βάση αυτής τη λέξης πρέπει να κριθεί το σχόλιό μου.

Είπα λοιπόν, οτι αυτοί «θέλουν» να πετύχουν τον συγκεκριμένο στόχο τους. Το «θέλω» από το « έτσι θα γίνει» τελικά, απέχουν ουσιαστικά.

Άρα το αν θα πετύχουν αυτό που «θέλουν» είναι ένα διαφορετικό θέμα.

Το συγκεκριμένο σενάριο (δεν είναι δικό μου, δικό τους είναι), δεν έχει πάψει να ισχύει, μην βιαζόμαστε. Ελπίζω φυσικά να αποτύχουν στα προσωπικά σχέδιά τους.

Στόχος δικός μου, όταν γράφω ένα σχόλιο σε μια συζήτηση, ΔΕΝ είναι ποτέ, το τονίζω ΠΟΤΕ, να δικαιωθώ για να πω μετά «εγώ σας τα έλεγα», αυτό το κάνουν κάποιοι άλλοι εδω μέσα, οχι εγώ.

Αποκλειστική μου πρόθεση είναι ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ, να βοηθήσω με ένα μικροσκοπικό λιθαράκι που θα βάλω κι εγώ, για να βοηθήσω έστω και αμελητέα, στο να μην μπει ποτέ ξανά ο ΠΑΟΚ σε ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. Μόνο αυτό και τίποτα περισσότερο.

Σε ευχαριστώ που με ειρωνεύεσαι,αφού με αυτόν τον τρόπο, αποκτώ κι εγώ μια, μικρή έστω, υπεραξία στα πλαίσια του αγαπητού μας φόρουμ, του παοκμάνια.

Να είσαι καλά αδερφέ.

ΥΓ: εγώ δεν εξαφανίζομαι από το φόρουμ, άλλωστε πάντα ήμουν λιγομίλητος, απλά ξέρω καλά να ακούω και να περιμένω, θεωρώ οτι δεν χρειάζεται να τα σχολιάζουμε όλοι όλα, δεν είναι το πιο σοφό.

Προσπαθώ να τα βλέπω όλα αποστασιοποιήμένα και να περιμένω, αποφεύγω την βιασύνη, η οποία συνήθως είναι κακός σύμβουλος.

Και στο κάτω-κάτω ΜΟΝΟ ΕΝΑ είναι το ζητούμενο, ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, τίποτα άλλο. Μήπως το ξεχνάς αδερφέ μου...;

:nairepaok:

emeissaspsirizoume4 έγραψε:zορρο αυτα θα γινουν.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:
niko70 έγραψε:Πες ρε Αλεκάκιους τι έχεις στο μυαλό σου...να μην υποθέτουμε και εμείς διάφορα...
Θέλεις να σου πω εγώ niko70;

Θέλουν να αναγκάσουν σε παραίτηση τον Ζαγοράκη, τώρα που είναι ζεστό το θέμα Φλωρίδη-Σαχπατζίδη (που υποτίθεται έχει βοηθήσει πολλές φορές οικονομικά τον ΠΑΟΚ σε δύσκολες στιγμές), ώστε μετά την παραίτηση του Ζαγοράκη, να έρθει η οικογένεια Σαχπατσίδη με μπροστάρη τον Φλωρίδη, ως ΜΕΣΙΑΣ να λυτρώσει τον ΠΑΟΚ σε μια "δύσκολη στιγμή".

Θα είναι οι επόμενοι αναγεννητές του ΠΑΟΚ και αφού δώσουν ψωμί σε πολλούς ΠΑΟΚάρχες, από μπουτίκ, κυλικεία, εκδρομές, κ.λ.π., μετά από 3-4 χρόνια θα παίζουν πετροπόλεμο για να διώξουν τα λαμόγια.

Το έργο είναι επιτυχημένο σίκουαλ, με πολλές συνέχειες...

ΠΑΟΚ είσαι...και ότι θέλεις κάνεις...ναούμε...!
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε: Το συγκεκριμένο σενάριο (δεν είναι δικό μου, δικό τους είναι), δεν έχει πάψει να ισχύει, μην βιαζόμαστε. Ελπίζω φυσικά να αποτύχουν στα προσωποπαγή σχέδιά τους.
δικο τους ειναι? και συ που το μαθες ? για πες μας....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ουδετερότητα ψηφίζω.αν δλδ αναλάβουν οριστικά οι σαχπατζοφλω.δεν πρόκειται να βοηθήσει ούτε θετική ούτε αρνητική προκατάληψη.όπως δε συνέβαλλε σε τπτ κι η a priori απλόχερη ειρωνεία κάποιων απέναντι σε πρόσωπα,πέραν του ότι συνέταμε το χρόνο των ... διακοπών τους.

λαμβάνεται ένα ρίσκο σε κάθε περίπτωση.θεσμικά έγινε χθές μία επιλογή.το κριτήριο των αποφασισάντων μακάρι να αποδειχθεί ορθό μελλοντικά.και προς Θεού,αφήστε ορισμένοι τα γραφικά,νεοπλουτίστικα πανηγύρια κατά μέρος.δεν μας τιμούν.αν δώ τέτοιες συμπεριφορές από τους σαχπατζοφλω με το καλημέρα,θα αρχίσω να χαλιέμαι άσχημα.ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή θέλει μία μικρή αγωνιστική ενίσχυση,άμεση εξόφληση των παιχτών και ολοκλήρωση του προπονητικού το ταχύτερο (όπως χρειαζόταν και νέο χλοοτάπητα,τον οποίο ευτυχώς δε θα επωμιστούν οικονομικά οι "επενδυτές").δε χρειάζεται ο κόσμος σανό.το έχουμε προ πολλού ξεπεράσει το στάδιο αυτό οι περισσότεροι παοκτσήδες.καθόλου πρόλογος,μόνο πράξεις ουσίας.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Ρώτα κάποια άτομα όπως π.χ. "τον φούρναρη" αυτός ίσως σου το πει.

Το μικρόφωνο ενός σταθμού έχει γεμίσει από τα σάλια του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. την Τετ 27 Ιούλ 2011, 01:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

εσυ αυτα τα γραψες στο τοπικ ανακοινωσεων των συνδεσμων και ο φουρναρης δεν ειναι συνδεσμιτης....αν υποννοεις τιποτα για αυτον..

και επειδη εσυ εγραψες το σεναριο εσενα ρωταω να μας πεις που το εμαθες αφου δεν το εφτιαξες εσυ οπως λες
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Για σενάριο πρόκειται και όχι για είδηση. Και μάλιστα απευκταίο σενάριο.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

καλα μην λες....δεν θελω να εκτεθεις και αλλο ειμαι καλο παιδι ;)
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

Λογικο ειναι να υπαρχουν σεναρια.Οταν τα σεναρια γινονται ψυχωση και επιμενουμε σε αυτα λες και ειναι αληθεια ενω στην ουσια ειναι οτι θελουμε να ειναι ,οτι δεν θελουμε να ειναι ή οτι πιστευουμε οτι ειναι για να βλαψουμε καποιο μελος -ομαδα κτλ μεσα στο ΠΑΟΚ τοτε αυτα τα σεναρια εκτος απο επικινδυνα ,διχαστικα ειναι και στην ουσια αβασιμα αφου προερχονται απο το κομπλεξ μας.
Aκης με το συμπαθειο τα εχεις κανει αχταρμα και επειδη μαλλον δεν σου εκατσε να χαλασει το ντιλ τωρα μπλεκεις φουρναρηδες και σια. Ο φουρναρης εφυγε απο το οπαδικο κινημα μετα την καταληψη ,το οτι εχει ακομα φιλιες ειναι λογικο αλλα πλεον ειναι μελος στο ΑΣ ασχολειτε εκει και κρινετε σε αυτον τον τομεα,προσωπικα διαφωνω στα 90% απο οσα λεει αλλα δεν ειναι συνδεσμιτης πλεον.Απλο και κατανοητο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bakunin4 την Τετ 27 Ιούλ 2011, 01:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Το θέμα μου δεν είναι να εκτεθούμε ή να μην εκτεθούμε. Αυτό που με καίει και με τσουρουφλίζει είναι να μην βγει χαμένος ο ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωαη. Ολα τα άλλα δεν με αφορούν πραγματικά.

Εγώ θέλω να βλέπω τον ΠΑΟΚ να μεγαλουργεί στο χορτάρι. Με την προϋπόθεση, τα μέσα τα οποία χρησιμοποιεί για να μεγαλουργήσει, να είναι θεμιτά. Τα αθέμιτα μέσα "δεν είναι ΠΑΟΚ". Είναι άλλων ομάδων.... ;)
Άβαταρ μέλους
Maedhros

Δημοσίευση από Maedhros »

Υποστηριζεις καποια ομαδα στην Ευρωπη?Για να μιλισουμε για θεμιτα και αθεμιτα μεσα.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

ολοι αυτο θελουμε ακη αλλα απο οτι καταλαβαινω μαλλον οταν λες κατι και κατηγορεις ανθρωπους(σφ κτλ) δεν καταλαβαινεις μαλλον την βαρυτητα αυτων που γραφεις και οτι δεν ειναι κατι τοσο απλο....
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Αυτο δεν το ξερει κανεις τι θα γινει.Γιαυτο θελει συνεχεια κριτικη,ελεγχο,κριτικη,ελεγχο,απαιτησεις γοια να μην βρεθεις εκει που δεν θελεις να εισαι. Ειτε διοιηκηση ειναι ο Ζαγορ,ο Ζησης ειτε ο Σαχπα και ο Μπαπμπης ο Σουγιας με τον συνεχη ελεγχο και κριτικη δεν προκειτε να χασεις.Τουλαχιστον και να χασεις θα εχεις κανει οτι μπορεις για να το αποτρεψεις.

Εγω περιμενω να δω πως θα εξελιχθει η φαση.Ντεμι ειμαι,αναγκαστικα περιμενουμε.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

bakunin4 έγραψε:Λογικο ειναι να υπαρχουν σεναρια.Οταν τα σεναρια γινονται ψυχωση και επιμενουμε σε αυτα λες και ειναι αληθεια ενω στην ουσια ειναι οτι θελουμε να ειναι ,οτι δεν θελουμε να ειναι ή οτι πιστευουμε οτι ειναι για να βλαψουμε καποιο μελος -ομαδα κτλ μεσα στο ΠΑΟΚ τοτε αυτα τα σεναρια εκτος απο επικινδυνα ,διχαστικα ειναι και στην ουσια αβασιμα αφου προερχονται απο το κομπλεξ μας.
Aκης με το συμπαθειο τα εχεις κανει αχταρμα και επειδη μαλλον δεν σου εκατσε να χαλασει το ντιλ τωρα μπλεκεις φουρναρηδες και σια. Ο φουρναρης εφυγε απο το οπαδικο κινημα μετα την καταληψη ,το οτι εχει ακομα φιλιες ειναι λογικο αλλα πλεον ειναι μελος στο ΑΣ ασχολειτε εκει και κρινετε σε αυτον τον τομεα,προσωπικα διαφωνω στα 90% απο οσα λεει αλλα δεν ειναι οπαδος ουτε συνδεσμιτης πλεον.Απλο και κατανοητο.
Αδερφέ μου σ΄αυτά που αναφέρεις συμφωνώ σε όλα.

Εγώ δεν κινούμε στο παρασκήνιο όπως άλλοι.

Εγώ είμαι ένας απλός οπαδός που αγαπάει αγνά την ομάδα του και δεν έχει καμία μα καμία άλλη ενασχόληση στα του ΠΑΟΚ.

Λές οτι δεν μου έκατσε να χαλασει το ντίλ...φίλε ηρέμησε...τέτοια κολήματα δεν είχα ποτέ. Μάλλον δεν ξέρεις σε ποιόν απευθήνεσαι γι΄ αυτό σε διακιολογώ.

Γενικά δεν είμαι κατά κανενός ντιλ. Ίσα-Ίσα.

Απλά σε κάποιες ιστορίες η μπόχα είναι μεγάλη και οφείλεις σαν ΠΑΟΚτσής να αναρωτηθείς τι συμβαίνει, δεν μπορείς να παραμείνεις απαθής.

Έτσι κι εγώ, όπως όλοι σας φαντάζομαι, ψάχνομαι. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Δεν νομίζω να λέω κάτι δυσκατανόητο.

:pano:
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

emeissaspsirizoume4 έγραψε:ολοι αυτο θελουμε ακη αλλα απο οτι καταλαβαινω μαλλον οταν λες κατι και κατηγορεις ανθρωπους(σφ κτλ) δεν καταλαβαινεις μαλλον την βαρυτητα αυτων που γραφεις και οτι δεν ειναι κατι τοσο απλο....

Δεν έχω κατηγορήσει κενέναν άνθρωπο.

Ασκώ κριτική σε κάποια τρανταχτά συμβάντα. Αν αυτό εννοείς.

Εδώ κάποιοι συγκεκριμένοι έχουν σκίσει τον Ζαγοράκη και τους συνεργάτες του, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Λέω ψέματα;

Γι΄ αυτούς δεν σε είδα ουτε μια φορά να αναφέρεις το άδικο που διαπράτουν. Κάνω λάθος;

Και την πέφτεις σε εμένα, την τελευταία τρύπα του ζουρνά, επειδή κρίνω κάποιες χοντράδες;

Έχω την αίσθηση οτι είσαι προκατηλημένος, μακάρι να κάνω λάθος και να σου ζητήσω συγγνώμη αδρφέ.

Προσπαθώ να σου πω να μην γίνεσαι άδικος. Και να μην τα βλέπεις μονόπατα. Μόνο αυτό. Συμπάθα με.

ΥΓ: και δεν έχω κάτι με τους Συνδέσμους. Κρίνω πάντα τις πράξεις τους. Εκτός και αν δεν επιτρέπεται, τότε δεν θα το ξανακάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. την Τετ 27 Ιούλ 2011, 02:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Η μποχα ειναι μεγαλωνει οσο μεγαλωνει και το ανοιγμα :lol: πλακα κανω.

Λοιπον υπαρχουν δικλιδες και ειπα και πριν αν εισαι αυτος που πρπει και δεν αγεσαι και φερεσαι συμφωνα με το πως σφυρανε οι αρδ λογικα δεν κινδυνευεις απο καταστασεις του παρελθοντος. Ανοιχτο μυαλο και κριτικο πνευμα χρειαζεται και τον πηχη ψηλα συνεχεια ψηλα.

Τωρα για την μποχα ,δεν υπαρχει λεφτας που να ειναι νομιμος ,καθαρος και αγιος. Αυτο το θεωρω ντε φακτο οι μεγαλυτερες εφοπλιστικες οικογενιες εντος ποδοσφαιρου αλλα κααι εκτος φυσικα πνιξαν κοσμο,καναν λαθρεμποριο ολων των ειδων και πρωταγωνιστουν παραλληλα σε φιλανθρωπικα γκαλα.ειναι η υποκρισια της κοινωνιας τωρα, ο σαχπα μπροστα σε βαρδινογιαννιδες,κοκκαλιδες,μαρινακιδες και σια ειναι κουταβι.
Το θεμα ειναι δεν ειναι αν το αποδεχεσαι αυτο το λιγοτερο ή περισσοτερο γιατι απλα ειναι υπαρκτο.το θεμα ειναι τι μοντελο διοικησης στον ΠΑΟΚ θελουμε οι διοικησεις πρωτοδικειου με αυτον τον τροπο που ζησαμεστην 4ετια παντως βασιζονται κατα πολυ στην στηριξη κοσμου (συσπειρωση) και τις αγωνιστικες επιτυχιες στις οποιες συμπεριλαμβανεται και η παραγωγη παικτων με οικονομικες προεκτασεις ειναι ενα μοντελο που εχει ταβανι.Ιδανικο θα ταν να χες 3-4 να χωνουν 2-3 χαρτια τον χρονο να καλυπτουν αναγκες και τρυπες,αυτοι οι 3-4 δεν υπαρχουν προφανως. Λαικη Βαση μπορουμε ? καμμενο μοντελο απο τους λιγους του Μελ.βα. ασε που θα κανει και πολεμο ο εορτοπολ και ποιος μας σωζει μετα.Μεγαλομετοχο επενδυτη παλι..... μακρια...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”