Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Ώπα.....ο οποιοσδήποτε να γράφει μαντεψιες και υποθέσεις.
Αλλά αν και ο Ολλανδός γράφει τέτοιο ποστ....
Αλλά αν και ο Ολλανδός γράφει τέτοιο ποστ....
Σε 6 ώρες θα μάθουμε Eιναι από χώρα εκτός Ελλάδος.Kabamaru11 έγραψε:Κανα νεο για σεντερ μπακ εχουμε;Ονομα αν γινεται,γιατι απο εθνικοτητες,θρησκειες κτλ φριξαμε.
Το βρήκες. Τα λέμε σε 6 ώρες.
Mod team
Μεταγραφές δεν γίνονται, φήμες δεν υπάρχουν, λογικό ο κόσμος να αναλώνεται σε σχετική παραφιλολογία.
Ας μένει το νήμα ανοικτό 3 ώρες την ημέρα για να γράφονται όσα είναι να γραφτούν.
6 ώρες Μπαν για να μάθω.
Ας μένει το νήμα ανοικτό 3 ώρες την ημέρα για να γράφονται όσα είναι να γραφτούν.
6 ώρες Μπαν για να μάθω.
Οι 6 ώρες μπορούν να γίνουν μέρες, βδομάδες, ακόμα και μόνιμος αποκλεισμός.
Για όσους δεν έχουν να κάνουν κάτι και περνάνε την ώρα τους σπαμάροντας εδώ μέσα, προτείνω να βρείτε σύντομα κάποια άλλη ασχολία γιατί δεν θα έχετε πολλές ευκαιρίες ακόμα. Trust me.
Για όσους δεν έχουν να κάνουν κάτι και περνάνε την ώρα τους σπαμάροντας εδώ μέσα, προτείνω να βρείτε σύντομα κάποια άλλη ασχολία γιατί δεν θα έχετε πολλές ευκαιρίες ακόμα. Trust me.
Εγω παντως αυτο με τους ελευθερους δεν το καταλαβαινω.Δηλαδη αν μπορουμε να φερουμε τον Μαρλον θα προτιμησουμε να φερουμε πχ τον Οσοριο γιατι ανηκει σε ομαδα? Εδω που φτασαμε τι σημασια εχει αν χρειαστει καποιος καποιες μερες παραπανω σε σχεση με τη ποιοτητα του?
-
Τωρα που αποκλειστηκαν καποιες ομαδες απο Γιουροπα και ΤσΛ προκυπτουν καποιες ευκαιριες.
Πχ αν η Χαιντουκ θελει να πουλησει, εγω θα επαιρνα τον Uremovic
https://www.transfermarkt.co.uk/filip-u ... ler/325887
Πχ αν η Χαιντουκ θελει να πουλησει, εγω θα επαιρνα τον Uremovic
https://www.transfermarkt.co.uk/filip-u ... ler/325887
Εντωμεταξύ πλην 2-3 ατόμων που ξέρουν κάτι, όλοι οι υπόλοιποι σπαμαρουν.Blackgr4 έγραψε:Οι 6 ώρες μπορούν να γίνουν μέρες, βδομάδες, ακόμα και μόνιμος αποκλεισμός.
Αυτός ο kyri είναι πολύ μεγάλος παπατζής. Εκεί που μας είχε τρελάνει με τα ονόματα και τις κλεισμένος συμφωνίες, τώρα το γύρισε ότι υπάρχει κόντρα Ραζβάν - διοίκησης επειδή δεν βρήκε ούτε έναν. Θλιβερή κατασταση. Άσε που ποσταρει και για ντροπή πέναλτι και άλλα τέτοια γραφικά - ηρωικά. Τάχα μου δήθεν Παοκτσης κι'αυτός
1. In Lucescu we trust ( ακόμη μετανιώνω που τον αμφισβήτησα κάποια στιγμή στο παρελθον )
2. Μεϊτε με 1000 κι ας μας πρηχτηκαν τα αρχ..
3. Οι ελλείψεις γνωστές, πρέπει να καλυφθούν.
4. Μερικοί θα είστε τοξικοι ακόμη και μετά από δέκα νταμπλ γιατί χάσαμε το ενδέκατο.
5. Η ομάδα φέτος πρέπει να γίνει καλή ομαδα επιπεδου 16 με 8 στο Europa League και να τερματίσει οπωσδήποτε στις πρώτες δύο θέσεις Ελλάδα. Αργά και σταθερά σε μια δύο σεζόν θα μπει αέρα CL.
2. Μεϊτε με 1000 κι ας μας πρηχτηκαν τα αρχ..
3. Οι ελλείψεις γνωστές, πρέπει να καλυφθούν.
4. Μερικοί θα είστε τοξικοι ακόμη και μετά από δέκα νταμπλ γιατί χάσαμε το ενδέκατο.
5. Η ομάδα φέτος πρέπει να γίνει καλή ομαδα επιπεδου 16 με 8 στο Europa League και να τερματίσει οπωσδήποτε στις πρώτες δύο θέσεις Ελλάδα. Αργά και σταθερά σε μια δύο σεζόν θα μπει αέρα CL.
μαγκες εντομεταξυ μονο εμενα μου αρεσε το εξτρεμακι του πανσεραικου που μας εβαλε και το γκολ;
Για τα ρεπο του ταισον.
Για τα ρεπο του ταισον.
Παπατζης αλλά τον κάνουμε διαφήμιση και μόνο που τον αναφέρουμε...tolis14 έγραψε:Αυτός ο kyri είναι πολύ μεγάλος παπατζής. Εκεί που μας είχε τρελάνει με τα ονόματα και τις κλεισμένος συμφωνίες, τώρα το γύρισε ότι υπάρχει κόντρα Ραζβάν - διοίκησης επειδή δεν βρήκε ούτε έναν. Θλιβερή κατασταση. Άσε που ποσταρει και για ντροπή πέναλτι και άλλα τέτοια γραφικά - ηρωικά. Τάχα μου δήθεν Παοκτσης κι'αυτός
Εγώ με Μειτέ είμαι πολύ ευχαριστημένος για κέντρο και επίθεση...τώρα για άμυνα αν φύγει τελικά όπως φαίνεται ο Κουλιεράκης θα χρειαστούμε ένα έμπειρο κ ένα πιο νεαρό με προοπτικές αλλά θα θελα και οι δύο να είναι aggressive όπως είναι ο Κούλιε, ή όπως ο Ίνγκανσον για να "κουμπώνουν" σε δίδυμα είτε μεταξύ τους είτε με Κεντζιόρα και Μιχαηλίδη.
Η περίπτωση Τζόναθαν Γκόμες φαίνεται ψαγμένη αν και ο Ράφα είναι επαρκής για αναπληρωματικό μπακ κατά τη γνώμη μου...όποτε χρειάστηκε ανταποκρίθηκε, αν θυμάμαι καλά και στη νίκη με την Άιντραχτ...σε ότι αφορά το δεξί μπακ περιμένουμε λογικά να ανέβει φέτος ο Ότο
Η περίπτωση Τζόναθαν Γκόμες φαίνεται ψαγμένη αν και ο Ράφα είναι επαρκής για αναπληρωματικό μπακ κατά τη γνώμη μου...όποτε χρειάστηκε ανταποκρίθηκε, αν θυμάμαι καλά και στη νίκη με την Άιντραχτ...σε ότι αφορά το δεξί μπακ περιμένουμε λογικά να ανέβει φέτος ο Ότο
Ο Ράφα Σοάρες είναι πολύ σοφτ. Η ποδοσφαιρική ποιότητα που όντως έχει δεν φτάνει για να καλύψει την ποδοσφαιρική φλωριά του.
Πάντα παίζει σαν να είναι το πρώτο παιχνίδι που επιστρέφει μετά από μεγάλο τραυματισμό.
Πάντα παίζει σαν να είναι το πρώτο παιχνίδι που επιστρέφει μετά από μεγάλο τραυματισμό.