Μακάρι! Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.joshua έγραψε:Eγω παντως πλεον περιμενω σιγουρα μια προσθηκη και την αποχωρηση του Καγκαβα τις επομενες μερες.
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Απ' ότι μαθαίνουμε, οι μεταγραφές έλαβαν τελος.
Καθώς δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τις πληροφορίες μας δεσμευτικες ή θέσφατο, πρόταση μου είναι το τοπικ να παραμείνει ανοιχτό μέχρι και την τελική ημερομηνία ή αν γίνει επίσημη δηλωση της ομάδας.
Καθώς δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τις πληροφορίες μας δεσμευτικες ή θέσφατο, πρόταση μου είναι το τοπικ να παραμείνει ανοιχτό μέχρι και την τελική ημερομηνία ή αν γίνει επίσημη δηλωση της ομάδας.
- ΑποστόληςΑ
Μπορεί να παίξει Ευρώπη από Φεβρουάριο.jibbie έγραψε:ναι, ψηθηκε να ερθει μονο για σουπερ λιγκjoshua έγραψε:Oχι οτι υπαρχει περιπτωση αλλα σιγουρα δεν μπορουμε να κινηθουμε για Λαγιτς τωρα?![]()
εισαι ψυχακιας ρε, απο τη φουλ απαισιοδοξια σε κατι εκλαμψεις υπερμετρης αισιοδοξιας, σε παω πολυ
- PAOK_Antarctica
Μας μαμησες...Δηλαδη ρε φιλε τι αλλαξε απο τη Τριτη που ελεγαν ΡΗΤΩΣ οτι κοιταμε τη λιστα των ελευθερων μεχρι σημερα?rainmaker έγραψε:Απ' ότι μαθαίνουμε, οι μεταγραφές έλαβαν τελος.
Ε, αναμενόμενο ήταν αυτό.
Πάμε γερά με αυτούς που έχουμε μέχρι τον Γενάρη, ας ελπίσουμε να μην έχουμε πολλούς τραυματισμους και τιμωρίες!
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάμε γερά με αυτούς που έχουμε μέχρι τον Γενάρη, ας ελπίσουμε να μην έχουμε πολλούς τραυματισμους και τιμωρίες!
Στο playstation το ειδες αυτο? Γιατι ο Χατζηστραβος 10 ασιστ δεν εχει σε ολη του την καριεραMetagrafakias έγραψε:Ο Χατζηστραβος στα 19 του εχει χρονια στη Β με 10 γκολ 10 ασίστ και στα 21 του τον στέλνουμε ΠΑΟΚ Β…απο υον Καγκαβα θα ειναι πιο χρήσιμος ετσι οπως εχουμε και έλλειψη στο 10….
Και τι απεγινε η παραδοχη και μεσα απο την ομαδα οτι ο επιτελικος ειναι αναγκαιοτητα;;rainmaker έγραψε:Απ' ότι μαθαίνουμε, οι μεταγραφές έλαβαν τελος.
Οχι πολλους. Κανεναν δεν πρεπει να εχουμε. και επισης τα παιδια μας μπροστα να μην παιρνουν καρτες....JohnDag έγραψε:Ε, αναμενόμενο ήταν αυτό.
- WestBlock4
Σας το ειπα εδω κ μερες. Δεν ερχεται αλλος παίχτης κ τζαμπα σκαμε. Ότι βγαίνει είναι για να κρατιέται ο οπαδός σε εγρήγορση. Σχεδιασμός από τα Lidl με παράγοντες της Παε αχρηστους
Την Τρίτη ήταν η τελευταία μέρα των μεταγραφών. Την Τετάρτη κοιτάμε τους ελεύθερους. Την Πέμπτη σκάει το δεν μας δίνει λεφτά η Νόβα (μας δίνει 7,5 και θα παμε οπεν και σήμερα λένε ότι μας δίνουν 9) και ο αποκλεισμός του Καγκαβα (είδες δεν θέλεις 10αρι αφού μπορείς και χωρίς Γκακαβα).joshua έγραψε:Μας μαμησες...Δηλαδη ρε φιλε τι αλλαξε απο τη Τριτη που ελεγαν ΡΗΤΩΣ οτι κοιταμε τη λιστα των ελευθερων μεχρι σημερα?rainmaker έγραψε:Απ' ότι μαθαίνουμε, οι μεταγραφές έλαβαν τελος.
Δεν γράφω τι άλλαξε αναφέρω τι μάθαμε από την Τρίτη μέχρι σήμερα απλά.
Το πρώτο βήμα για να λύσεις ένα πρόβλημα είναι να παραδεχτείς ότι υπάρχει.nunies4 έγραψε:Και τι απεγινε η παραδοχη και μεσα απο την ομαδα οτι ο επιτελικος ειναι αναγκαιοτητα;;rainmaker έγραψε:Απ' ότι μαθαίνουμε, οι μεταγραφές έλαβαν τελος.
Ε, εμείς μόλις κάναμε το πρώτο βήμα.
Τον Ιανουάριο, βία τον Ιούνη θα το λύσουμε
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Ανυπομονό να διαβάσω ότι θα πάρουμε 10αρι από το πάνω ράφι αν περάσουμε από τον όμιλο του κοπα Κονφερεςτορες
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 03 Σεπ 2021, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
dimitris88
ρε μάγκες προς τι η συζήτηση για το Λιάγιτς αφού δεν έμεινε ελεύθερος....ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπορεί να παίξει Ευρώπη από Φεβρουάριο.jibbie έγραψε:ναι, ψηθηκε να ερθει μονο για σουπερ λιγκjoshua έγραψε:Oχι οτι υπαρχει περιπτωση αλλα σιγουρα δεν μπορουμε να κινηθουμε για Λαγιτς τωρα?![]()
εισαι ψυχακιας ρε, απο τη φουλ απαισιοδοξια σε κατι εκλαμψεις υπερμετρης αισιοδοξιας, σε παω πολυ
Δεν έχω την παραμικρή ιδέα.nunies4 έγραψε:Και τι απεγινε η παραδοχη και μεσα απο την ομαδα οτι ο επιτελικος ειναι αναγκαιοτητα;;rainmaker έγραψε:Απ' ότι μαθαίνουμε, οι μεταγραφές έλαβαν τελος.
Και όχι μόνο δεν με χαλάει που το λέω αλλά αισθάνομαι και μια περίεργη λύτρωση.
Γιατί σε αυτό το κομμάτι η ομάδα εκφράζεται τόσο ανώμαλα και δυσλεκτικα, ώστε όσοι δεν καταλαβαίνουμε τι εννοούν και τι θέλουν, μάλλον κάτι κάνουμε καλά.