Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Καλα ρε, για τρια χιλιαρικα το μηνα εγινε ολη η μανουρα.
Ρε, αυτα δεν φτανουν ουτε για κολωνιες για τ΄@@@ιδ@@ μας.
Απο 10.000 χιλ. και πανω να απαντανε στα ποστ μου.
Κι αν ειναι και χωρις πτυχιο ακομη καλυτερα.
Άμα βγάζουμε τα εισοδήματα μας στη φόρα, από την εφαρμογή πανελλαδικών που σας είχα γράψει, έχω βγάλει τρελά κέρδη δόξα τω Θεό, 27€ σε 5.5 μήνες, δια 3 που είμαστε που την φτιάξαμε, χαλαρά 1.6€ τον μήνα!
Γατάκια
Γατάκια
Πες τα ρε πάτερ με τα ψηλά τους Γμω την τρελα μουprist64 έγραψε:Καλα ρε, για τρια χιλιαρικα το μηνα εγινε ολη η μανουρα.
goran 64 έγραψε:Τα δικά μας περασμένα-ξεχασμένα...φαντάζομαι καλοπροαίρετα...che4 έγραψε:goran 64 έγραψε:Δίκαιο έχει ο Che κατά την άποψη μου, αλλάπροσωπικά πιστεύω ότι με μια συγγνώμη από μέρους του Libra μπορούμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί...
Αν δεν το κάνει, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να μην του δίνουμε καμία σημασία πλέον...
αυτο εννοω ρε γκοραν οτι το θεμα μπορει να λυθει και χωρις μπατσικα και μοντς
και να σ πω και κατι και μαζι σου εχω αρπαχτει και εχουμε ανταλλαξει χαρακτηρισμους ισως αλλα σε νορμαλ υφος
ποσες φορες δε μαλωσαμε οι δυο μας για τον ιτ η τον βεζυρτζη κτλ
φανταζεσαι πανω σε εκεινα τα σκηνικα να εγραφα εγω οτι εχω πτυχιο δυο μαστερ και διδακτορικο και οτι μαλωνουμε γιατι με ζηλευεις και δεν τα καταφερες αυτα
η να εγραφες εσυ οτι βγαζεις 3000 το μηνα που σιγα τα λεφτα αλλα τελος παντων και οτι εγω να μη σου ξανααπαντησω αν δεν καταφερω να βγαζω τα ιδια
εντωμεταξυ εσυ μπορει να εχεις πιο πολλα πτυχια και εγω να βγαζω πιο πολλα λεφτα
αυτο σημερα ηταν οχι επειδη αφορουσε εμενα η επιθεση αλλα γενικα ηταν εκτος οριων κοντρας ηταν καθαρος ρατσισμος χωρις να ειναι σιγουρος οτι μπορει να στεκει![]()
Εξ άλλου εσύ δεν μου μιλούσες...σαν τις γκόμενες που ανέφερες κάποια στιγμή πολύ αργότερα για μένα...και έκανες και...αποχή...![]()
![]()
![]()
Ο άλλος πάντως, μόνο και μόνο το ότι δεν ήξερε αν μπορεί να στέκει αυτό που έγραψε ή όχι, καθίσταται ήδη στα δικά μου μάτια "παιδιάστικος" ρε φίλε κι όχι ρατσιστής, μην μασάς...
Μα σταμάτησα να γραφω λέγοντας οτι θα επα ερθω όταν θεωρώ οτι το κλίμα θα ειναι τέτοιο ου δε θα γίνουμε κωλος(πρωτιά στα πλέι οφ) ας πουμε και νομιζω οτι πολυ καλα εκανα
Εννοείται το περασμένα ξεχασμένα αλλα οτι κόντρα και νε υπάρξει θα ειναι παντα ποδοσφαιρική και θα μείνε σαύτα απο δω και πέρα γιατι εχω καταλάβει οτι δεν αξίζει να ξεφεύγουμε στο φορουμ μας
- efthimis_paok
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Εγώ απο την άλλη έχω να πω πως τόσα χρονια εδώ μέσα όλοι κρινόμαστε απο τα γραφόμενα μας, για την εγκυρότητα μας και τον καθωσπρεπισμό μας. Όταν κάποιο μέλος γράφει παπατζες συνέχεια, για μένα για παράδειγμα μια ζωή παπατζες θα γράφει. Όπως επίσης και για χαρακτηρισμούς πέρι "αμορφωσιάς", πάλι τα γραφόμενα πολλές φορές δείχνουν. Ο καθεις βγάζει τα συμπεράσματα του. Και οι μοντς πιστεύω.
Ρε μετα απο τετοιο επεισοδιο game of thrones με τι καθεστε και ασχολειστε..Καπου πρεπει να σποιλεριασω... 

Ρε παιδιά, εκείνος ο D.C. που να χάθηκε άραγε??? Λέτε να πήγανε για τίποτα ιαματικά λουτρά με τον............... Ντίνο???

Ρε τα παλιόπαιδα, λες???
Και δεν είπαν τίποτα κι εμένα...
Ζηλεύωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και δεν είπαν τίποτα κι εμένα...

Ζηλεύωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τον Ντινόσαυρο ψάχτε τον σε κανένα ΚΑΠΗ.goran 64 έγραψε:Ρε παιδιά, εκείνος ο D.C. που να χάθηκε άραγε??? Λέτε να πήγανε για τίποτα ιαματικά λουτρά με τον............... Ντίνο???![]()
Εγώ εδώ είμαι και παίρνω μάτι.
Ο Ντινος χαθηκε γιατι εβαλε χερι στις φανελες που προοριζονταν για τον ξερολα! 

- Dinos_Liverpool
Περιμένουμε να μας φωνάξουν για τις φανέλες...
Αλλά αυτή η Αγγλία, ρε πστμ... μεγάλη κατάρα, εδώ και 50 χρόνια!
Dinos_Liverpool έγραψε:Περιμένουμε να μας φωνάξουν για τις φανέλες...
Τα ζωα μου αργα πεστους