Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

pgetsos έγραψε:Άμα βγάζουμε τα εισοδήματα μας στη φόρα, από την εφαρμογή πανελλαδικών που σας είχα γράψει, έχω βγάλει τρελά κέρδη δόξα τω Θεό, 27€ σε 5.5 μήνες, δια 3 που είμαστε που την φτιάξαμε, χαλαρά 1.6€ τον μήνα!

Γατάκια
θεούλης!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Για να συνεχισω το παραπονο μου: Αμερικη, για καθε 1000 εμφανισεις διαφημισεων υπολογιζεις περιπου 1$. Εμεις εχουμε 700.000 προβολες διαφημισεων, αρα περιπου μονο 96% λιγοτερα απο τα αναμενομενα κερδη :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

pgetsos έγραψε:Για να συνεχισω το παραπονο μου: Αμερικη, για καθε 1000 εμφανισεις διαφημισεων υπολογιζεις περιπου 1$. Εμεις εχουμε 700.000 προβολες διαφημισεων, αρα περιπου μονο 96% λιγοτερα απο τα αναμενομενα κερδη :mrgreen:
Εισαστε σε καλο δρομο παντως, αυτο εχει σημασια!!! :lol: :lol: Κι εγω στην ιδια κατασταση ειμαι οικονομικα.. :shock: :shock: Παντως ειναι φοβερη φαση το να μπορουμε να βγαζουμε γελιο μεσα απ την ατομικη, οικονομικη τραγωδια μας... :mrgreen: :mrgreen: Πολυ αστειο επισης, το να χρησιμοποιει καποιος τα υψηλα εισοδηματα του, ως δεικτη ποιοτητας και κοινωνικης "αξίας" !!! :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dinos_Liverpool έγραψε:Περιμένουμε να μας φωνάξουν για τις φανέλες...

Αλλά αυτή η Αγγλία, ρε πστμ... μεγάλη κατάρα, εδώ και 50 χρόνια!
Πού 'σαι ρε παλίκαρε!
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Θα ήταν κακή ιδέα να γίνει ένα τόπικ διεθνών μεταγραφών? Η Κίνα και η Αραβία αλλάζουν το χάρτη του ποδοσφαίρου, μεγάλα ονόματα αλλάζουν ομάδα. Γιατί να αναφερόμαστε σ αυτά στο τόπικ μεταγραφών Π.Α.Ο.Κ. ή στο Κόσμος παίζει μπάλα που είναι καθαρά για αγωνιστικά θέματα? Αν υπάρχει ήδη και δεν το έχω δει συγνώμη προκαταβολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά νομίζω το "ο κόσμος παίζει μπάλα" καλύπτει και το φάσμα των μεταγραφών..άλλωστε δεν είναι φορτωμένο topic..
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

sourme έγραψε:μια ακαταπαυστη μπουρδολογια περι "εμεις τον ΠΑΟΚ τον εχουμε αλλιως στο μυαλο μας,tattoo μετριοτητας,εγω ξερω τι παιχτης ειναι,τα λιμα,ο τσιγγουνης,τα ανοιχτα μπατζετ,τα πορτοφολια με τα διφραγκα κτλ κτλ".
Ειλικρινα μπαινουμε μεσα οι mod και στεναχωριομαστε για την κατασταση αυτη..οσα και να λεμε οσα και να σβηνουμε η ειρωνεια,ο εγωισμος της υπερασπισης των δικων μου αποψεων,η επιθεση στην αντιθετη αποψη ειναι συνεχεις...

Αυτο δεν ειναι τοπικ μεταγραφες..ειναι βγαζω τα εσωψυχα μου,τη γκρινια μου το κομπλεξ μου τα ολα μου...
simba έγραψε:Σουρμε, οταν καταφερετε να βαλετε ενα στοπ στις ειρωνιες κ τις επιθεσεις (απειρες απο χθες) μετα απο ποστ ανησυχιας,γκρινιας,προβληματισμου, οταν καταφερετε να κανετε πράξη το σεβασμο στην αλλη αποψη, πιστεψε με θα βελτιωθούν τα πραγματα..

Ρε μπαγασα, τοσα ειπωθηκαν απτο πρωι, ειρωνιες, βρισιες, αγαμητοι, γκομενες και ο,τι ανεφερες ως μπουρδολογία και ως προβλημα του φορουμ ηταν τα δικα μου λεγομενα.. :lol:

Και μαμω τη δικαιοσυνη! Κριμα, πραγματικα κριμα...
sourme έγραψε: Δυστυχως simba δε θες να συνεννοηθεις..βλεπω τον εαυτο σου τον βγαζεις μονιμως απο εξω,εσυ μαλλον τα κανεις ολα σωστα και μονο οι αλλοι ειρωνευονται..

Επισης για να δεις ποσο προκατηλειμενος εισαι, γραφω"παρακαλω μην αρχισετε να πιανεστε απο φρασεις του ποστ μου για να πειτε που εχετε δικιο.." και συ πιαστηκες απο εκει..τι να σου πω...

Επισης μιλησα για ολους αλλα παλι εσυ ξεχωριζεις οτι θες αλλο σεβασμο για την αντιθετη αποψη,λες και γω ειπα να σεβεστε μονο αυτους που μιλανε θετικα..

Καθολου κριμα simba.δε βλεπω κριμα,βλεπω το να θες να σεβονται το "εγω" σας και οχι το τοπικ μας.
Αλλα λογια να αγαπιομαστε ειναι σουρμε αυτο για το οποιο παρακαλεσες, οταν ο,τι ανεφερες ως μπουρδολογία και ως προβλημα του φορουμ ηταν κυριως τα δικα μου λεγομενα ή παραπλησια αλλων, ενω δν ασχοληθηκες σοβαρα με τις ειρωνειες,τις επιθεσεις και τους χαρακτηρισμους απο χθες και ιδιαιτερα απ'το πρωι..

Μην κρυβομαστε πισω απ'το δαχτυλο μας, μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε..Εχουν καταλαβει πολλοι (απ'τις μηδενικες παρατηρησεις για αυτα,απ'την απιστευτη ανοχη..εδω ακομα υπαρχουν οι χυδαιοι χαρακτηρισμοι του αλλου..) οτι αφηνετε τετοιου ειδους σχολια γιατι μοιραζεστε την ιδια αποψη (κ καλα κανετε θα πω εγω αλλα οταν εισαι και mod υποτιθεται προσπαθεις να μην παρεκτρεπεται το φορουμ)..

Οσο κ να προσπαθησεις να πεισεις για το αντιθετο, υπαρχουν 100αδες σχολια που επιβεβαιωνουν αυτη τη σταση..

Ομως το να μην κανετε την παραμικρη προσπαθεια να εκλειψουν αυτα τα φαινομενα (στις 2 "γκρινιες" 10 προκλησεις) που αποδεδειγμενα εκτροχιαζουν το φορουμ (και οχι οι ευλογες αντιδρασεις μετα), και μαλιστα να καταφερεστε μονο εναντιον καποιων μετα αφου ειναι ηδη καπως αργα, ειναι υποκρισια..

Σου ξαναλεω, ρε μπαγασα, τοσα ειπωθηκαν απτο πρωι, ειρωνειες, βρισιες (αγαμητοι, γκομενες, καταντιες, ξερολες, μιζεροι), και ξαφνικα θιχτηκες απ'το ταττου μετριοτητας, τη μνημη χρυσοψαρου και την αναφορα στα ανοικτα μπατζετ και μονο αυτα ανεφερες...Μην υποβαθμιζετε την νοημοσυνη μας ρε παιδια..

Κανενα εαυτο μου δε βγαζω απ'εξω ουτε το παιζω ιστορια, αλλα ο,τι δεις απο μενα θαναι ευλογη αντιδραση στα παραπανω..."Καλος με τους καλους και με τις γατες (που γρατζουνανε) σκυλος" οπως λεει και ο στιχος..Ειμαι παντα υπερμαχος του διαλογου, σχεδον ποτε δε θα δεις ειρωνεια ή εριδα να ξεκιναει απο μενα, και οποτε υπεπεσα σ'αυτο το λαθος, ζητησα συγνωμη π εθιξα τον αλλον...Κατι που δεν εχω δει ποτε απ'οσους επιδιδονται καθημερινα σ'αυτο το σπορ και εντελως φαρισαικα λενε και τους αλλους ξερολες ή αλλαζονες..

Ελεγα χθες..
Και αν διαφωνουμε με τον "ξερολα" ή τον "μιρλα" (εφοσον λεει κ κατι, οχι φάση αθενς-τσιριγωτη) να το συζητάμε με επιχείρηματα κ όχι σακουλιασματα..Αν δε δεχεται την κουβεντα, τοτε τον αφηνουμε στην κριση των υπολοίπων κ αν μας ενοχλεί, το μαγικο κουμπακι..

Σεβασμο στην αποψη ζηταω, στροφη στη συζητηση και οχι στην ευκολη-φουστικη λυση των ειρωνειων και παρατηρηση σε οποιον υπερβαινει τα εσκαμμενα (επι ισοις οροις)..

Αν δε μπορειτε (ή δε θελετε) να πορευτουμε σ'αυτη την καθολα δημοκρατικη κατευθυνση για την ευρυθμη λειτουργια του φορουμ, πειτε το μου ρε παιδια να φυγω..

Υ.Γ @ omerta76, scripta manent φιλε οπως το λες..Ξεκινησες κατι (ιδιαιτερα με το τελευταιο) πανω σε κατι που ελεγα με nothu
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 4#p1145554
και πηρες μια αναλογη απαντηση..
Αντιληπτο οτι πολλοι δεν αντεχουν τη γευση "of their own medicine" και αυτος ειναι ο λογος που το κανω για να δειξω πως "ο,τι δε σ'αρεσει, μην το κανεις σε αλλους"

Τεσπα, απο μενα ολα καλα...

Υ.Γ2.
Αγνοείς ηθελημένα αυτό που επαναλαμβάνουμε όσοι σας θεωρούμαι γκρινιάρηδες και μίζερους .
Δεν γουστάρεις το Κρέσπο πχ, από την ώρα που ακούστηκε ως φήμη μέχρι που ήρθε και αύριο θα υπογράψει μεσολάβησαν κάποιες μέρες και κάποια αρκετά άρθρα από αρδ .
Ε , δεν άφησες ούτε μία αναφορά στο όνομα του που να μην το κάνεις θέμα και να επαναλαμβάνεις την ίδια άποψη, λες και θα παίρναμε εμείς την απόφαση και ήθελες να μας αλλάξεις γνώμη.
Δεν αντέχετε αυτό.
logios, πολυ ευκολα μπορει οποιοσδηποτε μεσα απ'το προφιλ μου να δει τα ποστ μου απο χθες (σε συζητησεις με συνοπαδους και οχι ουρανοκατεβατες επιθεσεις π δεν αποσκοπουν σε διαλογο, αλλα θελουν να τον σταματησουν λες θελουν να κλεισει το φορουμ, No Politica-Porto leone φαση), μεταξυ των οποιων κ αυτα
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 6#p1144856
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 4#p1144854
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 9#p1145469
και να κρινει τα οσα λες...
Οπως επισης μπορει πολυ ευκολα καποιος να δει τα δικα σου ποστ, με τις υβρεις και τις ειρωνειες απο χθες, και να καταλαβει ποιος θελει ν'αλλαξει αποψη σε ποιον, ποιος ευνοει το διαλογο και ποιος τα μπουρδελευει ολα..

So fucking simple..

Καταλαβες σουρμε, τι εξελαβαν καποιοι απ'τα λογια σου και γενικα απ'τη διαφορετικη σταση με διαφορετικα μετρα κ σταθμα? Ενω ηταν απ'τους βασικους πυροδοτητες της ολης φασης?

Βαθια ικανοποιηση και επιβεβαιωση, δικαιωση στο δικαιο αγωνα που δινουν και πατημα να συνεχισουν την υβριστικη και φασιστικη συμπεριφορα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 30 Ιουν 2016, 00:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Simba, με όλον τον σεβασμό σε συμφορουμίτη και συνοπαδό, ειδικότερα προς εσένα που έχεις επί το πλείστον εμπεριστατωμένες απόψεις, σου τονίζω ότι η διακαιολογία που μου έγραψες απαντώντας μου για το "τυχαίο" παράδειγμα της Ροστόφ που "τα σκάει για τον Νομπόα και κυνηγάει Πρωτάθλημα, ενώ εμείς...μπλα μπλα, ολόκληρο το λογύδριο που έγραψες", δεν αλλάζει την άποψη μου ότι πρόκειται για ζήλεια, αχαριστία και μιζέρια!!!

Επιμένω λοιπόν ότι δεν το περίμενα από σένα, αλλά το κυριότερο, ότι περίμενα ένα mea culpa τουλάχιστον κι όχι αυτήν την (κατά την προσωπική μου άποψη πάντα) φτηνή και αστήριχτη δικαιολογία!!!

Πάντως με μένα δεν είναι πλέον όλα καλά, ειδικά αφού σήμερα και με κούρασες με την αέναη ανακύκλωση της εσωστρέφειας, όπως πήρα το θάρρος να σου γράψω, και μετά μου δικαιολογήθηκες στο θέμα Ροστόφ-Νομπόα (υπήρχαν χιλιάδες ομάδες και παίχτες να φέρεις σαν παράδειγμα θαρρώ, αλλά δεν το έκανες) απλά για να διακαιολογηθείς, δίχως αυτό που έγραψες να έχει την λογική κάποιου σαν εσένα, ο οποίος και τον γραπτό λόγο ξέρει να χειρίζεται σχεδόν άριστα και να τεκμηριώνει τις απόψεις του, αλλά και να παραδέχεται τα λάθη του...

Τέλος όμως εδώ γιατί και του λόγου μου θα σε κούρασα...Να είσαι καλά αδερφέ... :pano:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ρε γκοραν, σου εξηγησα νομιζω στο αλλο νημα..
Goran, την αναφορα στη Ροστοφ την εκανα για να φερω ενα παραδειγμα με τι μεταγραφες ανεβαινει καποιος επιπεδο και να το αντιπαραβαλλω με μας που τη μοναδική φορα π αρχίσαμε να μπαινουμε καπως σε σωστο δρόμο (βλεπε τσιμι,λεοβατς) και επρεπε να συνεχισουμε ετσι φετος για παίκτες με παραστάσεις απο πρωταθλητισμο, ηρθαν οι απολυσεις και ο εξορθολογισμος με Κρεσπο κ Μπισεβαρ..
Μην το παιρνεις τοις μετρητοις το ονομα.. Δεν καταλαβαινω ομως το χαρακτηρισμο αχαριστια, καθως οπως ειπα και στον μπανε, η κριτικη που εκανα ηταν για τα παχια λογια και τις φετινες εξαγγελιες περι πρωτοκλασσατων και ανοικτων μπατζετ, που δε συνοδευονται απο αντιστοιχες πραξεις..
Τη μιζερια ο καθενας την αντιλαμβανεται διαφορετικα.. ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γινεται ν ανοιχτει ενα τοπικ με τιτλο και περιληψη του "Τι εγινε στο τοπικ μεταγραφες σημερα"?Ενα plot summary βρε αδερφε(ποιον "φερνουν" οι αρδ, ποιος αρπαχτηκε με ποιον κλπ) γιατι δε προλαβαινω να διαβαζω 50 σελιδες τη μερα?Σορυ αλλα καπου χαθηκα (ειχα παει για ποπ κορν) και δε καταλαβαινω γιατι η αντιπαραθεση.

ΥΓ ΚΑΙ για τις μεταγραφες ρε παλικαρια?Χαλαραααα .
Άβαταρ μέλους
goran 64

Simba, φυσικά μόνο στα ονόματα Ροστόφ και Νομπόα έδωσα σημασία και βρίσκω ζήλια και αχαριστία, γιατί συνδέονται-συγκρίνονται άμεσα με το όνομα Ιβάν Σαββίδης και Π.Α.Ο.Κ. και το ξέρεις κι εσύ πάρα πολύ καλά!!!

Δεν με έπεισες ότι αυτό έγινε "τυχαία" σου ξαναλέω και γι αυτό έχω πλέον θέμα και το θεωρώ και μιζέρια...

Αν έλεγες π.χ. οποιαδήποτε ομάδα του πλανήτη και οποιονδήποτε άλλον παίχτη δεν θα έγραφα τίποτα απολύτως, μιας κι από φουσκωμένα λόγια ξέρω καλά και του λόγου μου και τα κρίνω σε πρώτη ευκαιρία, δεν κρύβομαι!!!
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Δε θα κρυφτω γκοραν, εννοειται πως εγινε στα πλαισια της κριτικης που ασκησα στον Ιβαν..Αλλα δν εγινε αποκλειστικα γι'αυτο σε μια προσπαθεια λασπης οπως το εξελαβες! Οπως ειπα, ηταν κ ενα παραδειγμα γιατι το ονομα Νομποα επαιξε πολυ φετος στο φορουμ απο φιλους που ηθελαν να τονισουν με ποιους παικτες αλλαζεις..
Two birds with a stone φαση.

Εκτιμω πολυ περισσοτερο τις αληθειες και ας πονανε, παρα τα παχια λογια-πολιτικες υποσχεσεις που μετα δε μπορεις να πραγματωσεις..Γιατι το δευτερο μονο αποπροσανατολισμο και απογοητευση προκαλει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 30 Ιουν 2016, 01:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Simba, δεν μίλησα, ούτε και τώρα ακόμα μιλάω για λάσπη φίλε, γιατί δεν πιστεύω ότι είσαι απ αυτούς που πετάνε λάσπη!!!

Μίλησα ξεκάθαρα για (άστοχη) σύγκριση-σύνδεση που δεν θα πρεπε να γίνει (τώρα τα υποστηρίζω το "άστοχη" και το "δεν θα πρεπε"), η οποία μου έβγαλε (προσωπικά πάντα, έτσι?) από μέρους σου ζήλια (για την Ροστόφ), αχαριστία (για τον Σαββίδη) και μιζέρια (για το ότι έγινε η σύγκριση μ αυτό το παράδειγμα ειδικά και μόνο)!!!

Ας μην κουράζουμε όμως άλλο και τους υπόλοιπους...Καληνύχτα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 30 Ιουν 2016, 14:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kataramenos5 έγραψε:Γινεται ν ανοιχτει ενα τοπικ με τιτλο και περιληψη του "Τι εγινε στο τοπικ μεταγραφες σημερα"?Ενα plot summary βρε αδερφε(ποιον "φερνουν" οι αρδ, ποιος αρπαχτηκε με ποιον κλπ) γιατι δε προλαβαινω να διαβαζω 50 σελιδες τη μερα?Σορυ αλλα καπου χαθηκα (ειχα παει για ποπ κορν) και δε καταλαβαινω γιατι η αντιπαραθεση.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

RoMaN έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Γινεται ν ανοιχτει ενα τοπικ με τιτλο και περιληψη του "Τι εγινε στο τοπικ μεταγραφες σημερα"?Ενα plot summary βρε αδερφε(ποιον "φερνουν" οι αρδ, ποιος αρπαχτηκε με ποιον κλπ) γιατι δε προλαβαινω να διαβαζω 50 σελιδες τη μερα?Σορυ αλλα καπου χαθηκα (ειχα παει για ποπ κορν) και δε καταλαβαινω γιατι η αντιπαραθεση.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ασε τα ++ και κοιτα να ανοιξεις,τωρα που τελειωσαν και οι εξεταστικες,ενα δημοψηφισμα με τιτλο "ποσο ευχαριστημενοι ειστε με τις μεταφραφες".Λεπτομερειες στο "μεταγραφες καλοκαιριου 2" :lol:
Εδιτ μεταΓραφες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”