Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Προς το παρόν μεγάλη απογοήτευση οι μεταγραφές.
Και αυτών που δεν ήρθαν ακόμα, και σε αυτών που ήρθαν και σε αυτών που ακόμα δεν έφυγαν.
Την ιστορία την έχω ξαναδεί και ειναι η ιστορία της μίζας. Οπως πρόσφερε μηδέν ο φωτακης για 1+ μυριο που στοίχισε στον ΠΑΟΚ άλλο τόσο θα προσφέρει ο τζιολης και ο κάθε τζιολης. Ο κατσουρανης στα 34 ειναι χίλιες φορές καλύτερος απο τον 28χρονο τζιολη.
Θέλω έναν χαφ κάτω των 27 με ταχύτητα και δύναμη να μπορεί να ανταπεξέλθει στα χαφ της Ουντινέζε που παίξαμε και μας έκαναν χαζους
Θέλω έναν αριστερό μπακ σαν τον Λινο στα 28του.
Θέλω μια μπακαρα να κατευθύνει την άμυνα. Οτιδήποτε λιγότερο της κλάσης του κοντρερασ σας ειναι αποτυχία. Επίσης θέλω τον καλύτερο ελπιδοφόρο έλληνα μπακ. Κολοβετσος λέγεται, Μανώλης λέγεται να τον φέρουν.
Θέλω ένα δεκαρι νεαρό λατινοαμερικανο απο τους δεκάδες που δεν βρίσκουν χρόνο συμμετοχής στις μεγάλες ομάδες και ειναι δανεικοι εδώ και εκεί. Με ρήτρα αγοράς.
Θέλω τον Μπουχαλακη τον κολοβο και να κλεψω και έναν ακόμα πιτσιρικά που θέλει ο γαυρος.
Θέλω τον σισοκο για επένδυση αλλα και έναν 30αρη έμπειρο εξτρεμ ο οποίος να έχει σίγουρα πολλά γκολ, ασίστ και πάσες.
Θέλω ένα σεντερ φορ κλάσης, γρήγορο με ντριπλα . Μια κλάση πάνω απο Τζιμπουρ που στοιχίζει 700 το χρόνο.
Αυτά θέλω και είμαι άνετα μέσα στο μπατζετ.
Το βάθος στο ρόστερ ειναι παπαριες
Για βάθος έχουμε πολυ καλούς πιτσιρικάδες και πλέον κορυφαίο προπονητή !
Βρυζα και μπουμπουνοφ αν δεν μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω τον μπουλο.
Βαρέθηκα με το ξενερωμα που προκαλείται συνεχώς !
Και αυτών που δεν ήρθαν ακόμα, και σε αυτών που ήρθαν και σε αυτών που ακόμα δεν έφυγαν.
Την ιστορία την έχω ξαναδεί και ειναι η ιστορία της μίζας. Οπως πρόσφερε μηδέν ο φωτακης για 1+ μυριο που στοίχισε στον ΠΑΟΚ άλλο τόσο θα προσφέρει ο τζιολης και ο κάθε τζιολης. Ο κατσουρανης στα 34 ειναι χίλιες φορές καλύτερος απο τον 28χρονο τζιολη.
Θέλω έναν χαφ κάτω των 27 με ταχύτητα και δύναμη να μπορεί να ανταπεξέλθει στα χαφ της Ουντινέζε που παίξαμε και μας έκαναν χαζους
Θέλω έναν αριστερό μπακ σαν τον Λινο στα 28του.
Θέλω μια μπακαρα να κατευθύνει την άμυνα. Οτιδήποτε λιγότερο της κλάσης του κοντρερασ σας ειναι αποτυχία. Επίσης θέλω τον καλύτερο ελπιδοφόρο έλληνα μπακ. Κολοβετσος λέγεται, Μανώλης λέγεται να τον φέρουν.
Θέλω ένα δεκαρι νεαρό λατινοαμερικανο απο τους δεκάδες που δεν βρίσκουν χρόνο συμμετοχής στις μεγάλες ομάδες και ειναι δανεικοι εδώ και εκεί. Με ρήτρα αγοράς.
Θέλω τον Μπουχαλακη τον κολοβο και να κλεψω και έναν ακόμα πιτσιρικά που θέλει ο γαυρος.
Θέλω τον σισοκο για επένδυση αλλα και έναν 30αρη έμπειρο εξτρεμ ο οποίος να έχει σίγουρα πολλά γκολ, ασίστ και πάσες.
Θέλω ένα σεντερ φορ κλάσης, γρήγορο με ντριπλα . Μια κλάση πάνω απο Τζιμπουρ που στοιχίζει 700 το χρόνο.
Αυτά θέλω και είμαι άνετα μέσα στο μπατζετ.
Το βάθος στο ρόστερ ειναι παπαριες
Για βάθος έχουμε πολυ καλούς πιτσιρικάδες και πλέον κορυφαίο προπονητή !
Βρυζα και μπουμπουνοφ αν δεν μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω τον μπουλο.
Βαρέθηκα με το ξενερωμα που προκαλείται συνεχώς !
- desperando
- Επικοινωνία:
και γω θέλω αυτην την τατανα την μπελουτση αλλά δεν μου κάθεται.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Ε,ΝΑΙ ΡΕ TAD ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,ΠΕΣ ΤΑ!!!!!
Μας εχουν κοψει επανειλλημενως πανω στην καβλα ολη τη χρονια οι εμμισθοι ανυπαρκτοι που εχουν μαζευτει στην ΠΑΕ και τα ιδια κανουν και τωρα που επρεπε με τοσα γιουρος η ομαδα να οργιαζει μεταγραφικα στην Ελλαδα!!!
και το χειμωνα θα κανουμε διαγωνισμους ελξεως κωλοτριχων ομαδικως...

Μας εχουν κοψει επανειλλημενως πανω στην καβλα ολη τη χρονια οι εμμισθοι ανυπαρκτοι που εχουν μαζευτει στην ΠΑΕ και τα ιδια κανουν και τωρα που επρεπε με τοσα γιουρος η ομαδα να οργιαζει μεταγραφικα στην Ελλαδα!!!
και το χειμωνα θα κανουμε διαγωνισμους ελξεως κωλοτριχων ομαδικως...

Εχει μπει ξανα στο πατων τοπικ. Τον ξαναβαζω μπας και παιρνουν ματι εκει στην ΠΑΕ...
http://www.transfermarkt.co.uk/en/forli ... 53332.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Juan_Forl%C3%ADn
συμφωνα με το τρανσφερμαρκτ μενει ελευθερος 30/06 και ειναι και μπακαρα σε μουρλια ηλικια για να μην συγχιζετε ο TAD

http://www.transfermarkt.co.uk/en/forli ... 53332.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Juan_Forl%C3%ADn
συμφωνα με το τρανσφερμαρκτ μενει ελευθερος 30/06 και ειναι και μπακαρα σε μουρλια ηλικια για να μην συγχιζετε ο TAD

και ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗ που φτύνει το γαύρο εδώ και 5 μήνες και ο ζήσης με το γχ κοιμούνται όμορφααπό teod1980 » 11 Μαρ 2013 20:48
ΚΟΛΟΒΟ από πανιώνιο
- navigator11
Ότι αν είχε αποκτηθεί ήδη ο Μπουχαλάκης,δε θα κόντευε στην ανακοίνωση της είδησης να ανατιναχτεί το φόρουμ
Κοροϊδευόμαστε μου φαίνεται ...

- desperando
- Επικοινωνία:
αφου καποιοι εχουν θεμα με μεταγραφες τυπου λοπεζ και τζιολη και θελουν κατι πιο καλο,να ενας παικτης που αν ερθει στην Τουμπα καθε φορα που θα ακουμπαει την μπαλα το γηπεδο θα σειεται . ειναι το απολυτο πακετο... απιστευτος τεχνιτης. και το οναμα αυτου
PATRICIO RODRÍGUEZ
PATRICIO RODRÍGUEZ
αυτον τον παρακολουθει η μαντσεστερ γιουναιτετ...εμεις μονο στο γιουτουμπ..κοστιχμε το μισο μας χρεος...παρακαλω κανετε ρεαλιστικες υποδειξεις.desperando έγραψε:αφου καποιοι εχουν θεμα με μεταγραφες τυπου λοπεζ και τζιολη και θελουν κατι πιο καλο,να ενας παικτης που αν ερθει στην Τουμπα καθε φορα που θα ακουμπαει την μπαλα το γηπεδο θα σειεται . ειναι το απολυτο πακετο... απιστευτος τεχνιτης. και το οναμα αυτου
PATRICIO RODRÍGUEZ
- desperando
- Επικοινωνία:
καλο ειναι να μην γραφουμε απλα για να το παιζουμε εξυπνοι.τον παικτη γραφτηκαν δημοσιευματα οτι τον κοιτα η μαντσεστερ πριν απο 3 χρονια, ενω περσι τετοιο καιρο πηρε μεταγραφη με λιγοτερα φρανγκα απ οτι εδωσες εσυ για τον κουτσιανικουλη.ασχετα αν υπηρχαν αρθρα για ενδιαφερον της μαντσεστερ και για κατι ποσα 15 μυριαAthens έγραψε:αυτον τον παρακολουθει η μαντσεστερ γιουναιτετ...εμεις μονο στο γιουτουμπ..κοστιχμε το μισο μας χρεος...παρακαλω κανετε ρεαλιστικες υποδειξεις.desperando έγραψε:αφου καποιοι εχουν θεμα με μεταγραφες τυπου λοπεζ και τζιολη και θελουν κατι πιο καλο,να ενας παικτης που αν ερθει στην Τουμπα καθε φορα που θα ακουμπαει την μπαλα το γηπεδο θα σειεται . ειναι το απολυτο πακετο... απιστευτος τεχνιτης. και το οναμα αυτου
PATRICIO RODRÍGUEZ
αυτο που χρειαζεται για να παρεις παικτες σαν τον συγκεκριμενο ειναι καλο δικτυο σκαουτινγκ στην λατινικη αμερικη και διασυνδεσεις με τους εκει μαντζερες
Λιγα με την Μονικα θα μαλωσουμε...desperando έγραψε:και γω θέλω αυτην την τατανα την μπελουτση αλλά δεν μου κάθεται.
[youtube]UCJ5tbw5Fdg[/youtube]
- john4serres
ακομα δεν ανακοινωθηκε η μεταγραφη του στον γαυρο ?teod1980 έγραψε:και ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗ που φτύνει το γαύρο εδώ και 5 μήνες και ο ζήσης με το γχ κοιμούνται όμορφααπό teod1980 » 11 Μαρ 2013 20:48
ΚΟΛΟΒΟ από πανιώνιο
- Μπαρκαρούτσος
Ποιον γαύρο, επί εβδομάδες έβγαιναν άρθρα για Μπουχαλάκη στον Π.Α.Ο.Κ., τώρα τι έγινε;;
εγώ κάπου διάβασα ότι είναι κλεισμένος στο γαύρο, αλλά δεν βλέπω κάτι επίσημο

john4serres έγραψε:ακομα δεν ανακοινωθηκε η μεταγραφη του στον γαυρο ?teod1980 έγραψε:και ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗ που φτύνει το γαύρο εδώ και 5 μήνες και ο ζήσης με το γχ κοιμούνται όμορφααπό teod1980 » 11 Μαρ 2013 20:48
ΚΟΛΟΒΟ από πανιώνιο
Όλο υπογράφει σύμφωνα με τα ΜΜΕ αλλά δε συμφώνησε ποτέ.
Σας λέω τον ΠΑΟΚ περιμένει...