Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
- PaokPatraG4
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Εγώ πάντως αδέρφια συνεχίζω να πιστεύω οτι θέση στην ομάδα μας θα είχε ο Lucas Perez Martinez της Καρπάτυ...μήπως έχει ακούσει κανείς κάτι για αυτόν;;;;
3 συμμετοχες ειχε στην ομαδα που πηγε δανεικος για ενα εξαμηνο ,και δεν ψηνονται να τον αγορασουν αυτοι.
Το συμβολαιο με Καρπατι ληγει τον Δεκεμβρη , οποτε μπορεις πλεον ακομα και να τον υπογραψεις απο τωρα και ασε την ομαδα του να ζηταει τον ουρανο με τα αστρα
Το συμβολαιο με Καρπατι ληγει τον Δεκεμβρη , οποτε μπορεις πλεον ακομα και να τον υπογραψεις απο τωρα και ασε την ομαδα του να ζηταει τον ουρανο με τα αστρα
Έχεις 17 ποστς και η πλειοψηφία είναι για τον Λούκας. Μάνατζέρ του είσαι; :pPaokPatraG4 έγραψε:Εγώ πάντως αδέρφια συνεχίζω να πιστεύω οτι θέση στην ομάδα μας θα είχε ο Lucas Perez Martinez της Καρπάτυ...μήπως έχει ακούσει κανείς κάτι για αυτόν;;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Μιχαλης Μπακακης για δεξι μπακ.22 χρονων,με πολυ καλα ανεβασματα,καλη ντριμπλα και αντοχες για κουρσες.Εκανε εξαιρετικη χρονια φετος και λεγεται οτι ενδιαφερεται η Καλιαρι.
Αμπντουλ Αζιζ Τετε,22 χρονων αμυντικοσ χαφ,προοιον του σκαουτινγκ της Ουντινεζε,με θητεια σε μικρες ακτηγοριες τησ Ισπανιας και απο τον Ιανουαριο στον Πλατανια,οπου ξεχωρισε για την ταχυτητα του,την προσηλωση στα ανασταλτικα καθηκοντα,αλλα και την πολυ καλη μεταβιβαση.Φημολογειται ενδιαφερον της Σαλτσμπουργκ.Ρητρα 500.000 ευρω.
Παυλος Μητροπουλος,22 χρονων,αμυντικο χαφ(αν και παιζει και σαν 8αρι)με καλη τεχνικη και πολλα τρεξιματα.Τον εχουν αποκαλεσει νεο Κατσουρανη.
Αμπντουλ Αζιζ Τετε,22 χρονων αμυντικοσ χαφ,προοιον του σκαουτινγκ της Ουντινεζε,με θητεια σε μικρες ακτηγοριες τησ Ισπανιας και απο τον Ιανουαριο στον Πλατανια,οπου ξεχωρισε για την ταχυτητα του,την προσηλωση στα ανασταλτικα καθηκοντα,αλλα και την πολυ καλη μεταβιβαση.Φημολογειται ενδιαφερον της Σαλτσμπουργκ.Ρητρα 500.000 ευρω.
Παυλος Μητροπουλος,22 χρονων,αμυντικο χαφ(αν και παιζει και σαν 8αρι)με καλη τεχνικη και πολλα τρεξιματα.Τον εχουν αποκαλεσει νεο Κατσουρανη.
Θα ήθελα στην ΠΑΟΚαρα μας:εναν κεντρικό αμυντικό από το εξωτερικό, που είναι 23ων ετών και έχει αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα
Πιστευω να πέσω μεσα

Πιστευω να πέσω μεσα

- PaokPatraG4
Οχι αδερφε απλα αυτος ο ποδοσφαιριστης απο τοτε που τον ειδα στα μεταξυ μας παιχνιδια και μετα τον εχω παρακολουθησει αρκετα και σε καθε μεταγραφικη περιοδο ειναι στα πλανα της ομαδας και οχι αδικα....Ειναι σε καλη ηλικια και μπορει να προσφερει ασε που πιστευω οτι με μια καλη χρονια θα εχει πολυ καλη μεταπωλητικη αξια...Απλα εχω φαει τρελο κολλημα με αυτο το παιχτακι that's all!!!!(Κατι σαν τον Γ.Χ. και εγω)Napoli4 έγραψε:Έχεις 17 ποστς και η πλειοψηφία είναι για τον Λούκας. Μάνατζέρ του είσαι; :pPaokPatraG4 έγραψε:Εγώ πάντως αδέρφια συνεχίζω να πιστεύω οτι θέση στην ομάδα μας θα είχε ο Lucas Perez Martinez της Καρπάτυ...μήπως έχει ακούσει κανείς κάτι για αυτόν;;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk 2

- Mario Jardel
karlat85 έγραψε:Θα ήθελα στην ΠΑΟΚαρα μας:εναν κεντρικό αμυντικό από το εξωτερικό, που είναι 23ων ετών και έχει αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα
Πιστευω να πέσω μεσα
![]()
![]()
![]()
Εχω πληροφοριες απο γνωστο δημοσιογραφο οτι μπορει πιθανα να πεσεις μεσα!

- john4serres
επιθετικοι απο Ιταλια
30 ετών - Rolando Bianchi ( ελεύθερος )
30 ετών - Αntonio Floro Flores ( συμβόλαιο με Τζένοα )
20 ετών - Richmond Boakye ( πολυετές συμβόλαιο με Γιουβέντους )
30 ετών - Rolando Bianchi ( ελεύθερος )
30 ετών - Αntonio Floro Flores ( συμβόλαιο με Τζένοα )
20 ετών - Richmond Boakye ( πολυετές συμβόλαιο με Γιουβέντους )
πόσο χρονών είναι ο Μουσλι τώρα ρε παιδια; ξέρει κανείς;
Συζητάμε για περσινά ξινά σταφύλια. Πέστε τίποτα νέο ρε σεις...

βάλε σε μισή ώρα δές το 9 της Γαλλίας. Φέτος έληγε συμβόλαιο....Photis έγραψε:Συζητάμε για περσινά ξινά σταφύλια. Πέστε τίποτα νέο ρε σεις...

δές και το 13.
Και απο Αμερική τον Yedlin