1. Joshua, σου ζητώ συγνώμη εκ μέρους όσων σε πρόσβαλαν και σε παρακαλώ να αναθεωρήσεις. Έχεις αποδείξει ότι και μπάλα βλέπεις και τον ΠΑΟΚ αγαπάς, απλώς επιλέγεις ασυναίσθητα να μοιράζεσαι μαζί μας τις λύπες, αλλά όχι τις χαρές (όσο μικρές κι αν είναι).
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν 2-3 μέλη (με ελάχιστα τοστ) που έχουν βγάλει μόνο γκρίνια εδώ και ένα-δυό μήνες, γκρίνια χωρίς επιχειρήματα και η συσσωρευμένη τσατίλα έπεσε πάνω σου, χωρίς να φταις.
2. Στο προηγούμενο τοστ μου έγραφα:
και πριν αλέκτωρ λαλήσαι, έρχεται ο Σταύρος Κόλκας και κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ και για τους δύο παίκτες, κυρίως για τον Σλοβάκο. Μπράβο ρε Σταύρο, κέρδισες πολλούς πόντους στην εκτίμησή μου.stephanos έγραψε: Καλά πάμε, τέσσερις μεταγραφές και δεν έχω διαβάσει μία σοβαρή ανάλυση από δημοσιογράφο (που, ναι, μεταξύ άλλων, ΑΥΤΗ είναι η δουλειά τους, όχι να πετάνε ονόματα στον αέρα μπας και κάτσει κανένα) για το παρελθόν των ποδοσφαιριστών αυτών, για τα δυνατά τους σημεία και τις αδυναμίες τους, για τους λόγους που φεύγουν από τις ομάδες τους και έρχονται στην Ελλάδα.
ΥΓ: Δεν νομίζω να πέταξε κανείς στα ουράνια με τα δύο ονόματα, δεν τους ξέρουμε καθόλου τους παίκτες. Απ' ότι φαίνεται ο Μακ αποκτήθηκε για βασικός᾿ θα προτιμούσα κάτι καλύτερο (ή πιο γνωστό) εκεί. Τουλάχιστον ελπίζω στο σέντερ μπακ να μήν τσιγγουνευτούν.